Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 876
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

α δεν σας ειπα

εχθες ο στελιος κρατιωοτανε ολο το απογευμα να κανει τσισα οταν του βγαλω το παμπερσ

λεω εναν εναν να τους βγαζω πανα το απογευμα για να μην κυνηγαω και τους 2 καλα ο νικος τον εβαζα καθε μιση ωρα στο γιογιο και τελικα τα εκανε πανω στο τραπεζακι

και ο στελιος τα εκανε μεσα στο μπανιο την ωρα που του αβγαλα την πανα - ακατουρητη τελειως - και μου λεει : κοιτα μαμα!! :lol:

και σημερα το πρωι παλι το ιδιο - αλλα τα εκανε πανω στον καναπε :(

πρεπει να βγαλω να τον πλυνω τωρα ρε γμτ μυριζει λιγο

Δημοσίευση

σωσωκα οσοι εχουμε συμβαση ορισμενου χρονου στο σχολειο - μας κανουν εικονικη απολυση μπαινουμε οαεδ για 2 μηνες και μετα μας ξανακανουν προσληψη

εγω ειχα αλλαξει του αοριστου οταν πηγα δουλεια γιατι ειχα συμβαση 10ωρου και δεν εβγαιναν τοσες ωρες δουλειας καθημερινα με τα παιδια

τωρα θα δουλεψω 2 βδομαδες παλι τον ιουλιο και μετα κατα της 20αυγουστου παλι

για τα νυχια ειχα 70Ε χερια ποδια - με τεχνητα στα χερια - ενα 20αρικο θα μου παρουν στο μαγαζι μου ειπαν

Δημοσίευση

Γεια σας.......

Βαγκ οργανική είναι η θέση μου κανονικά.

Αθηνά δεν με τακτοποίησε κανένας :? , με τα μόρια μου πήρα μετάθεση και η άλλη που ήταν πιο πάνω από μένα ζήτησε άλλο σχολείο. Και πήγε σε ένα σχολείο μπάχαλο. Τυχερή ήμουνα.

Βαγκ αυτό που λες με τις αποσπάσεις δεν ισχύει. Το ανάποδο μάλιστα. Όσοι έχουν σύζυγο στρατιωτικό ή αστυνομικό μπαίνουν σε ειδική κατηγορία και προηγούνται στις αποσπάσεις.

Επίσης οι αποσπάσεις φέτος είναι με μόρια και οι τρίτεκνοι ανεβαίνουν πολύ ψηλά.

Για να μην πρήζουμε και τις κοπέλες θα σου στείλω την εγκύκλιο.

Τώρα γίνονται οι αιτήσεις. Μην ξεχαστεί και δεν κάνει.

Σωσώ τα γνωστά κουλουράκια θεσ/κης έφτιαξα με το σουσάμι. Και για πρωινό τέτοιο έφαγα.

Η συνταγή είναι στις συνταγές της παρέας: κουλούρια θεσ/κης σιμίτια.

Έφτιαξα παγωτό πεπόνι σήμερα. Πολύ καλό. Αντιπερισπασμό σου κάνω σωσώ με το καρπούζι :lol: .

Λοιπόν λύθηκε και το μυστήριο της σφεντόνας :roll::lol: .

Δημοσίευση

Λοιπόν ο Χριστ. είχε εμφανίσει αλλεργία στις πάνες...αν θυμάστε ...και τον ενοχλούν πολύ.

όλο ξύνεται και κοκκινίζει.

Βγάζει το τσου... του έξω για να κάνει τσίσα γιατί τον ερεθίζει μετά η πάνα.

Σήμερα τη νύχτα κατουρηθηκε 3 φορές, σεντόνια κτλ γιατί τράβαγε το βράδυ το τσου.. έξω.

Το μεσημέρι έκλαιγε να βγάλει την πάνα μου λέει κακά.

Λέω θες να τα κάνεις όπως ο Αλέξ. ναι ναι λέει και πάει στην τουαλέτα.

Προσπαθούσε να ανέβει στη λεκάνη, του έβαλα τη στεφάνη, τον έβαλ να κατσει και τα έκανε :shock: . Έτσι απλά.

Μετά από καμιά ώρα τον είχα για λίγο ξεβράκωτο, πήγε στην τουαλέτα και προσπαθούσε να φτάσει τη λεκάνη με το πουλί του. Δεν έφτανε και γύρισε προς το σιφώνι και κατούρησε εκεί :shock: .

Κορίτσια δεν το περίμενα. Τον είχα το Χριστ. ότι θα αργήσει πολύ για τουαλέτα.

Δημοσίευση

σωσω να ψαξεις να βρεις τον γειτονα που εχει φαει το μαρθακι μας!!!

παρε ντεπον,μας επρηξες!!!!!! :lol:

απο λεξεις που λεει η μικρη τι να σου πω?

ειναι παρα πολλες κ βασικα ο,τι ακουσει το λεει στα καπακια!!

σημερα ολη μερα μου ελεγε κατσε καεκλα(να κατσω να παιξουμε).

πολλη γκρινια σημερα.μου εκανε τα νευρα κροσσια.

κ μαγειρεψα φοβερη γαριδομακαροναδα

κ εφαγε 2 κουταλιες...το σκατο.

τι να την ταισω τωρα δεν ξερω... :?

εγω πιστευω μονο στο ματι.

φροσω στη λουτσα ειναι το σπιτι του πατερα μου.

συγχαρητηρια για την μεταθεση.

εχω παθει σοκ με τον γιο σου...

τοσο απλο ειναι λοιπον να πανε τουαλετα???? :o

μπραβο ρε συ..

τζουλια καλες βουτες...παρε σιδηρο μηπως του ανοιξει η ορεξη...

νανα κρατα γερα μεχρι να γινεις μονιμη!!!!!!

μαρκερ περαστικα...εγω οποτε εχω φτιαξει νυχια χαλανε αμεσως..

ειναι για γυναικες που δεν κανουν δουλειες!!!

αλεκα μιλας σοβαρα?λεει το ρο?????? :shock:

χρυσουλα εμενα παντα στις διακοπες ξυπναει πολυ νωρις...

οποτε θα καλοπερασουμε κ φετος...αν παμε!!!!

ρε παιδια σας ειπα?εχω αρχισει κ βαριεμαι παρα πολυ στο σπιτι.

δεν εχω διαθεση να κανω τπτ.

κ βαριεμαι να παιζω!!!!!!!!!!!

λετε να παθω καταθλιψη παλι???

Δημοσίευση

σωσω για την πανα

ελεγα να το παρω ζεστα αλλα τελικα δεν ειναι ευκολο - τα απογευματα δεν ειμαστε συνηθως στο σπιτι - βγαινουμε βολτιτσες - οποτε δεν το ψαχνω ιδιαιτερα

ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι νωρις ακομα

βεβαια εαν θελω να το αρχισω μου ειπε μια φορα την εβδομαδα να βγαζω τελειως πανα και ανα μια ωρα να τους πηγαινω για τσισα

εαν τα κανουν 5 φορες στο γιογιο -ειναι ετοιμοι μου ειπε

εγω αυτη την καταθλιψη την παθαινω συχνα :lol:

ελα ρε συ βαρεμαρα ειναι

εγω σε καταλαβαινω

ολη μερα με το παιδι στο σπιτι δεν ειναι ευκολο

να μην εχεις παρεα ολη μερα και να μιλας συνεχεια με ενα βρεφος

εδω εγω βαριεμαι τρελλα να κανω δουλειες

σημερα βρηκα 2 ζουζουνια - δεν ξερω τι ειναι σκοροι μαλλον

μα το θεο σκεφτομαι να φερω γυναικα

εχω τοσο ψιλολοειδη μεσα στο σπιτι που μου ειναι ακατορθωτο να τα μαζεψω ολα

Δημοσίευση

Εμεις 22:10 τα βαλαμε για υπνο... το ξενυχτησαμε. ειμασταν στα πεθερικα και περιμεναμε να ερθει ο πιτσας. πιο πριν ειχαμε παει τη μαμα μου σπιτι της. εχει 2 βδομαδες και 2 μερες αδεια! αντε τη λεω, παρε την κολητη σου και βγειτε να το καψετε οι χηρες!!! λενε να πανε σε μια αλλη απο την οικοδομη που εχουν εξωχικο στην Καλλικρατεια και τις καλεσε...΄, ρε γλεντια!!!

Φροσω αποστευτος ο Χριστοφορος! τελικα καλα που τον ενοχλουσαν οι πανες! εγω του χρονου αρχες καλοκαιριου λεω να αρχισω τις προσπαθειες... πολυ νωρις μου φαινεται ακομα.

οσο για αυτο που σε ειπα για τη συνυπηρετηση, δεν το ψηφισαν, ακομα. ειταν προσχεδιο νομου και το πηρε χαμπαρι η ΠΟΑΣΥ και εστειλε ενημερωτικο σημα στις υπηρεσιες οτι θα κανουν προσπαθειες να το κοψουν.

άι μαρη συμπεθερα που με θες και νυχια.... αυτα τα λουσα... οταν πανε τα καμαρια σου φανταροι!!!!

απο γαλα εμεις λεω πως πανε καλα. η Μαριαννα πινει 330 το πρωι και 300 το βραδυ και ο Σπυρος που για κανα 2 μηνες το ειχε κοψει τελειως, πινει 230 το πρωι 200 το βραδυ. τωρα το καλοκαιρι προσπαθω κανενα μισαωρο πριν το μπανιο να μην τους δινω νερο για να το πινουν μετα ευκολα και λογω διψας.

Σωσω χαπακωσου. καλυτερα μαστουρωμενη παρα πονεμενη!

Δημοσίευση

Mια χαρά Βαγκ πίνουν γαλατάκι!

Έχω ένα δίλημα. Για πέστε....

Είμαι ανάδοχος στην action aid κάποια χρόνια κι έχω και καλά ένα κοριτσάκι από το Μπαγκλαντές.

Σκέφτομαι να την κόψω την αναδοχή. Είναι 260ευρώ περίπου το χρόνο.

Είναι ένα ποσό α, αλλά από την άλλη δεν μου πάει.

Δημοσίευση

egv θα ελεγα να μη το κοωεις..εκτος και αν πνιγεσαι..δε ξερω..και γω φοβομουν παντα αυτη τη δεσμευση..

μπραβο στο χριστιφορο..το γαμπρο μου..και γω για του χψρονου λεω..την εβαλαλ σημερα ετσι στο γιογιο και καθοταν και το κοιτουσε..πολυ γελιο..

ειμαι δουλεια..κοιμηθηκα μιση ωρα..φακ..

καλυψω και επειδη και εγω βαριεμαι γι αυτο ελεγα για καταθλιψη..αλλα μαλλον ειναι ο καιρος..τι να πω..κα ιεσυ δε δουλευεις κιολας..και αργησες να σε πιασει... :lol::lol:

και να πουμε οτι βαζουμε κωλο μεσα;χχαχα

ρε παιδια η ζζ που ειναις;;ανησυψω πολυ..

Δημοσίευση

Ααααααααααααααααααααχ! με πονανε τα κοκκαλακια μουυυυυυυυυυυυ! αχχαχαχα

Βρε Ισμηνη αυτο το σπορ ποναει. χαχαχα!

Τα εφτιαξα! Ειναι πανεμορφα! Αυριο φωτο!

ΒΑγκ πολυ χαιρομαι που μας γραφεις παλι συχνα!

Τζουλ ξερεις και απο κοτερα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Σωσω μυστηριος τυπος ο ομοιο. Μακαρι να ειναι και αποτελεσματικος!

Σε πιανει φαγουρα; Που να μιλαγα για ψειρες δηλαδη......

Συμπεθερα και γω καταθλιψη εχω..... απο παντα. Τωρα περιμενω και περιοδο.... αναμενεται τυφωνας.

Φροσω μην ανυσηχεις βρε! χαχαχαχα Τα ξενοδοχεια εχουνε παντα νερο. Τωρα κανουν νερα στα νοικοκυρια με τις διακοπες. Εχει και προβληματα ο δημος. Αφου σας τα εχω ξαναπει.... Ο προηγουμ. δημαρχος ειναι φυλάκα. Κορυδαλλο.

Τα κουνουπια τσιμπανε ολα τον Διονυση οποτε μην ανυσηχειτε.... χαχαχαχα Δε πανε αλλου.

Ασε Φροσω... Παμε θαλασσιτσα εκει κοντα που θα μενετε και σας σκεφτοαμι... Μιλαμε ονειρο!

Χθες πηγαμε τσιλιβι. Εκει οπως σου ελεγα εχει πετρες στα ρηχα. Οποτε πηρα τον μικρο αγκαλιτσα και τον εβαλα στο σωσιβιο κατευθειαν στα βαθια. Μια θαλασσα... Να τη πιεις στο ποτηρι μιλαμε!

Μιλησα με Ντομ!

Ειναι μια χαρα!

Εχει πηξει ομως λογω μετακομισης και η μαμα τη ζοριζει λογω του προβληματος.

Στελνει πολλα φιλια!!!!!!!!!!

Σωσω πονας στη περιοδο;

Ποναγες ή τώρα σου ξαναξεκινησε;

Εγω ποναγα απιστευτα πριν μεινω εγκυος και τωρα δε καταλαβαινω ποτε ερχεται. Μονο απο τα νευρα και το στηθος. Ουτε ημερ/νια δε θυμαμαι.

Αν δεν ητανε ο καλος μου τερας αυτοσυγκρατησης θα ειχαμε κανει καμια ντουζινα παιδια. Τιποτα σας λεω...

Νιωθω ομως γονιμες μερες.

ΚΑι που τις νιωθω;

Δε ξερω...

Με αυτη τη κατασταση που να κανουμε 2ο; Αμα ξημαρωσει χρεωκοπια;

ΘΑ θηλασει θελει δε θελει τοτε! χαχααχαχαχαχαχαχα

Δημοσίευση

Φροσω δε θα την εκοβα. Αλλα ειναι ποσο... οντως. Και ετσι οπως θα γινουμε θα στελνει σε μας το Μπαγκλαντες...... Ελπιζω να μεινει σε χιουμορακι μπλακ αυτο που εγραψα. :shock:

Σωσω η ζζζζζζ οντως που ειναι;

Αααααα Φροσω μπραβο για τον Χρ.! ΜΙλαμε σουπερ! Αστερακι!

Δημοσίευση

xaxaxaxaxa Φροσωωωω δεν με παρακολου8ουσες παλιοτερα τι έλεγα ε ???

ΚΑΛΕ ΤΙ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ??? ΔΕΝ 8ΥΜΟΣΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ??? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :shock::shock::shock:

Να την κόψεις πουλάκι μου ! κρυβονται πολλά!

(μου την δινει που μας διαβαζουν 15 ασχετοι , επαναλαμβανω...) :mrgreen:

Πριν λιγο μπηκα ! περασα ωραια αλλά σπάστικα!!! είχε λίγο κυμα αλλα οκ , στον γυρισμό τον ήπια !

απο τους 2 δρομους που γυρναω στον 1 ειχε πορεια :o

κ στον άλλον όλα κλειστά για τους παραολυμπιακους (καλλιμάρμαρο) :o:o:o:o απο τις 8 που δεσαμε το σκαφος καλαμάκι :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

τεσπα...

μαρκερ σε γδυσανε ρε ... εμενα 30 περνει τεχνητα (μαγαζι πρώτο , πανε κ η8οποιοι*ασχετο) , 20 πεντικιουρ με γαλλικο , (εγω ειπαμε μονο λιμα κοντυμα κανω με γαλλικο 7Ε) , μονιμο γαλλικο 10Ε (τα χω ρωτησει γιατι ειχαμε κ στο σπα που δουλευα νυχια κ τα ξερω απεξω κ ανακατωτα τα μποτέ :D )

Καλυψω εδω είμαι όποτε χρειαστεις ! μην σε πέρνει απο κάτω ...

Μαρακι77 τι 8ες να μά8εις ??? όλα 8α στα πω

ουφ εχασα κ τον εζελ κ 8α τον ψαξω ιντερνετικα... :mrgreen:

Δημοσίευση

να θηλασει ...καλα το λες..βρε καντο εσυ..και ολα γινονται..

παιρνω αντισηλληπτικα καλε..ξεχασες;;

οποτε δε ποναω..κατα καιρουες με πιανει 1 στο τοσο..

και πρεπει να τα σταματησω παλι κανενα 6μηνο..μαλακια!

ψωννιο τζουλ!!!θελεις και τυορκικα..τρομαρα σου..

Δημοσίευση

δυσκολο ρε Φροσω αυτο με την αναδοχη.... και εμεις το σκεφτομασταν να κανουμε παλια, αλλα ακουγαμε διαφορα οτι τα λεφτα δε φτανουν στα παιδια, οτι στελνουν ιδιες φωτο σε διαφορα ατομα κλπ... αλλα λες... μια στις τοσες πιθανοτητες να βοηθας στα αληθεια....

και εμανα τωρα δε με ποναει η κοιλια στη περιοδο ενω πριν πεθαινα!

η Μαριαννα γεμισε υδροτηρια! σε ολη την πλατη και μπροστα στο στερνο. αρχισαμε να βαζουμε ταλκ. ελπιζω να πιασει. καμια αλλη ιδεα;;;

αρχισε csi ny

Δημοσίευση

μονο η βαγκ ειναι η λογικη της [παρεα??? :mrgreen:

σας λεω εψαχνε η γυναικα το παιδι κ λεγανε ότι μεταφερ8ηκε κ άλλες παπαριες !

Δεν φτάνει η πείνα της Ελλάδας μας κοροιδευουν κ τα εξωτερικα !!! :lol:

Σωσω όχι ρε κ ψωνιο που βλέπω Τουρκικο ... Κατίνα να λές καλύτερα :lol::lol::lol::lol:

post-6803-13873937271375_thumb.jpg

Δημοσίευση

:oops::oops::oops:

ευχαριστω ω ω ω ταμάλα !

ε οχι κ του χρονου ρε σωσω ... κολλητος μου ειναι δεν 8α με ξαναπάει κ την κυριακη ??? :lol::lol::lol:

γιαυτο ειναι οι κολλητοι ! εγω βάζω φαι κ ποτα , αυτος το σκάφος ! ;)

το παιδι ειναι μωρο για τετοια φάση κ πολλες ωρες ηλιο ε ?????????????

Δημοσίευση

γειαααα

εμεις καλα!!!!

βρε κοριτσια να ρωτησω;

ποτε ο παιδιατρος κατεβαζει το πετσακι; και αν ξερετε αυτο ποναει πολυ; για τα αγορακια μιλαω.....

φροσω που θα ερθεις στην ανατολικη αττικη;

τζουλ εισαι πανεμορφη...φτου φτου...

ηρθες στη ραφηνα και ξεχασες την φιλεναδα σου; με εχει ξεχασει η καλυψω χιχιχιχιχιχι και εσυ τωρα;..χοχοχοχο

εγω αρχισα να του βγαζω απο χτες την πανα, καλα που τα εκανε πανω του, ετριψε τα χερια του στα τσια, και μετα τα εβαλε στο στομα, και αρχισε να πλενετε, μπλιαχ, τον εκανα κατευθειαν μπανιο....

προσπαθω να κρατησω τα ματια μου ανοιχτα και δεν μπορω...

τα υπολοιπα θα τα διαβασω αυριο..καλο βραδυ φιλακια

Δημοσίευση

γεια σου χαρα...καλα νερακι εκανε τα τσισα;;

ποσες ωρεςς

εγηω θα την επεαιρνα αν ητσνε καμια 2 ωρες το πουλλ.αλλα δε θα περνουσα εγω καλα..οποτε..θα το αφηνα..

παιδια σκεφτομα ινα ακυρωσω τησ αθηνας το εισητ..αισδθανομαι ασχημα που παντρευεται η ξαδερφη μου που ειμαστε μαζι απο μικρα..και θα ψαξω να το αλλαξω..εκτοε και να ειναι πολυ φευγα η τιμη..παω για δουλεια..

Δημοσίευση

χαρα όλα σχετικά ειναι , αν υπαρχει πρόβλημα το κατεβάζει ο παιδιατρος όταν το παιδι κοψει τελειως την πάνα γιατι με την κλεισουρα ξαναδημιουργειται ! ;)

δεν εχω κινητο σου ρε φιλεναδα , 8α ξαναρ8ω πολλες φορες πάντως

Δημοσίευση

Οχι βρε σωσω δε σε ξεχασα. Ελεγα μηπως ειχες σταματησει τα χαπια και γι'αυτο ποναγες.

Τζουλ μη μου πεις τιποτα. ΜΙα εικονα ισον χιλιες λεξεις!

Εισαι σα διαφημιση μαρτινι! Και υπαρχει και μυστηριο! Σε παω!

Χαρα μου!

Ο γιατρος δε κατεβαζει πετσακι σε ολα τα μωρακια. Σου εχει πει κατι ο δικος σου;

Για το θεμα της πανας εχω να σου πω οτι ειναι πανετοιμος ο Στεφανακος! χαχαχχαχαχαχα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...