Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ελα ρε βαγκ...καλα πεθαινω για τνη περιγραφη σου...ολα τα λεφτα..δεν ηξερα να πρεπει να γελασω..και στο λεω αυτο γιατι σε εχω μπροστα μου..κανονικα..

ρε συ ναν ατο 4 παιρνουμε..της πηρα το 5 και της κρεμεται!!

πουλακια μου..σπυρο και μαριαννα;..κανετε καλε προσρυχη;;;απαπαπα

11

• Απαντήσεις 876
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

γεια σου Βαγκ!!!!!! τι κανουν τα διδυμακια σου????

ψυχη μου....λογικο που τρομαξαν.....

εδω δεν εχουν κοψει το ρευμα ακομα!

Καλυψω τι κανεις???

α! να ρωτησω....κανατε εμβολιο υπατητηδας η ακομα???

σωσω γεια σου!!!!

Δημοσίευση

Παρουσα!

Τι να πρωτοσχολιασω τι να πρωτο πω?

Καταρχας ειχα γραψει ενα κατεβατο το μεσημερι δε το πηρε το κερατο του μεσα και μετα βαρεθηκα και κοιμηθηκα...

Φροσωωωωωωωωωωωω! Χρονια πολλά! Να σε χαιροντε οι αντρες σου!!!!!!!! Παντα ευτυχισμενη και γεματη υγεια! Σας περιμενουμε στο Ζαντε! χεχεχεχε

Χαρα μου! Κοπελα μου τι να πω..... Αναθεμα τους ετσι οπως εχουνε καταντησει ολο τον κοσμο. Οτι χρειαστεις εμεις ειμαστε εδω! Ειμαι σιγουρη οτι εχετε κοψει πολλα. Τι αλλο να κοψει ενα νοικοκυριο ρε γμτ; Βλεπω τωρα και το παπαρα τον παπανδρεου... Ειναι η συζητηση για τη ψηφο εμπιστοσυνης αποψε...... Αναθεμα σας καθαρματα! Την καταρα μου να εχετε!

Βλεπω βαγκ Βαγκ ξανα στο παρεακι και χαιρομαι! Που εισαι τρελοκοριτσο; Τα φιλια μου στο τρελο διδυμακι! Μας ελειψες να το ξερεις!

Σας κανανε διακοπη ε; Α ρε! Τι να σουρω και κει βραδιατικα.....;

Σωσω ετοιμαζεις ταξιδακι οριενταλ; Θα ντυσεις χανουμακι το κομματι; χεχεχεχεε

Τζουλ εχω και κοτερο! Παμε μια βολτα; χαχαχαχα

ΠΟτε θα πατε;

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ! Καλα εκανες και τα εχωσες! Δε θελει νευρα. Τι να χαλασεις τη ζαχαρενια σου και αλλο; Αλλα εγω στη θεση σου θα την ειχα υπο στενη παρακολουθηση απο δω και στο εξης και συνεχεια θα εκανα υποδειξεις. Μπας και βγει τιποτα δηλαδη....

Αντε να δω ποτε θα δω τη νυφουλα μου..... :D

Τελικα με το θεμα κουνουπια ξηγηθηκα ταμπλετες και κριλεν. Ναι ναι εγω η οικολογα. Αυτα καλε δε πεθαινουν με τιποτα. Εκανα ολα τα οικολογικα, και αυτο με τον κεφε τζουλ θενκς μπαι δε γουευ αλλα αυτα τιποτα. Τελικα βαλαμε και υπερηχους τιποτα και με αυτο το παπαρι... χαχα

Απηυδησα. Σαν κατι αγγλακια ειναι ο κακομοιρης ολο τσιμπιες. Ξενερωνω τοοοοοσοοοοο πολυ.

Μα το θεο δε ξερω! Ειναι καλυετρα τα τσιμπηματα ή τα χημικα;

Του βαζω κριλεν λιγο στη πανα. Και στην κουνια.

Ειμαστε καλυετρα. Σημερα μονο ενα τοσοδουλι στο μαγουλο.

Εχει και δερμα ευαισθητο και κανει φουλτακιαζει ολοκληρο το καημενουλι...

Οχι τιποτα αλλο θα λενε καλα αυτη δε το προσεχει καθολου; Οχι γιατι το ακουσα και αυτο περιπου... Γκρρρρρ! Απ'εξω απ'εξω.... Ξερετε!

Θα κανω καπ κεηκς οπως εκανε η Ισμηνη για βαπτιση! χεχεχε!

Πειρατακια.

Λιγα μονο 22 ατομα θα εχουνε στο τραπεζι.

Ισμηνη αυτα τα σοκ. μαφινς ποσο διατηρουντε;

Ανυπομονω να τα τα φτιαξω και να σας τα δειξω. Σας χρωσταω και τα αλλα τα πρωτα!

Ψηφιζουνε τα καθαρματα τωρα!Τα κανανε ροιδο.... και τωρα θα μας αποτελειωσουν.

Σορυ γιατο μεγαλο μηνυμα. Επανερχομαι. :mrgreen:

Δημοσίευση

τα ειπα και ξεθυμανα....

εριξα και τις γαριδουλες στη σαλτσα... θα εχει να βρασει μονο basmati η μαμα μου αυριο...

σημερα ειπα στη μαμα μου να τους δωσει να δοκιμασουν μελιτζανες ιμαμ, εφαγαν απο μιση! + το κρεας με τα λαχανικα τους...

και μια που αρχισατε σκατοσυζητηση..

ο Σπυρος ακομα χεζει 3 φορες την ημερα σε στανταρ ωρες. μια το πρωι λιγο μετα το γαλα, 2η κατα τις 11-12 και την 3η ή πριν κοιμηθει ή μολις ξυπνησει. και επιδη απο τα πολλα καλαμποκια που τρωνε τα μισα μαλλον δεν τα μασαει καλα, τα βγαζει ολοκληρα!!!! πανδεσια χρωματων!!!!!

η ΜΑριαννα 1 φορα κανει ή πριν ή μετα τον μεσημ.υπνο.

κλιματιστικο δεν ανοιξαμε ακομα φετος. ουτε καν παραθυρα στον πανω οροφο. μονο κατω στη σαλοκουζινα αφηνουμε ανακλιση...

Σωσω τα πεθερικα μου νομιζω καπου 350 το ατομο νομιζω ειχαν δωσει για 4 διαν/σεις με ημιδιατροφη.

Φροσω ευχαριστω για τον κοπο σου να με στειλεις το λιγκ. εσυ τετοια μοντερνα ειχες παρει σαν νονα; εγε σκεφτομαι κατι πιο κλασσικο... δεν εχω ιδεα βεβαια απο κοσμηματα, ασχετου τελειως... θα δω.... θα ρωτησω και τη μαμα του μωρου.

Χαρα η φαση ειναι πολυ δυσκολη...

και ο αντρας μου πανικοβαλεται ωρες ωρες οταν βλεπει ειδησεις και σκεφτεται οτι αν δυσκολεψουν τα πραγματα, θα παραδωσει πινακιδες απο το ενα αμαξι κλπ κλπ, και αν ερθουν πιο δυσκολα θα παμε το χειμωνα να μεινουμε στην μαμα μου, που ουτως ή αλλως πληρωνει θερμανση στα κοινοχρηστα.

βεβαια του λεω οτι ειναι αχαριστος, γιατι αν εμεις που ειμαστε και οι 2 στην αστυνομια, οσα και να μας κοψουν ακομα, δυσκολευομαστε να πληρωσουμε δανεια σπιτιου, αυτοκινητου κλπ εξοδα, τι να πουν και αλλοι που ειναι ανεργοι!

το σιγουρο ειναι οτι ελλατωσαμε κινητα, ψωνια, κλπ εβαλε και αεριο στο ενα αμαξι... οπως μπορει ο καθενας...

περασμενα μεγαλεια...

αλλα αυτο που λετε για τα βλαστοκυτταρα δεν το καταλαβα..

εμεις τα ειχαμε κανει δωρεα στο Παπανικολαου τοτε και το λεμε και σε συναδελφους που γεννανε και κανουν το ιδιο. δεν υπηρχε περιπτωση να τους δωσω λεφτα. και τοσα μαλιστα. σε πιανουν σε συναισθηματικη φαση, και να αν παθει κατι το μωρο να μπορει να σωθει κλπ... που να τους κοπει η γλωσσα τους γκαντεμιδες..

καλε για βοηθηστε και σε κατι τελευταιο γιατι παλι νουβελα εγραψα...

πηραμε στα μωρα πριν λιγο καιρο πεδιλακια...

η Μαριαννα οκ.

ο Σπυρος ουτε να τα δει! οταν του τα βαζω με καλτσες ή χωρις σαν κουλα τα εχει τα οδια και δεν θελει να πατησει. το απογευμα στην αυλη πηγε και ανοιξε τη βρυση του γειτονα και εγιναν τα σπορτεξ ατου μουσκεμα. τα πεδιλα τα βαλαμε-τα βγαλαμε. εφερα σπορτεξ που εχουμε για τη ΜΑριαννα αλλα δεν τα φοραει ακομα, τιποτα! με χιλια ζορια και με χαζα να τον πηγαινουμε στο σκυλο και στις κοτες για να ξεχαστει και να τα πατησει! τι κουλο ειναι αυτο παλι;;;;; και ολα τα κουλα ο Σπυρος;;;;;

το ξανακουσατε πουθενα; πειτε καμια γνωμη.

Δημοσίευση

α ρε βαγκ φανταζομαι φαση βραδιατικα...

κ που εισαι ακομα..'

στανταρ θα το κοβουν ολο το καλοκαιρι παλι τις ωρες που λιωνει ο τοπος απο τη ζεστη..

για τα πεδιλα που λες μαλλον του φαινονται περιεργα...

θα τα συνηθισει μωρε που θα παει...

συμπεθερα.........

κ εμας η παιδιατρος την ιδια κρεμα μας προτεινε για να της βαζω το απογευμα..

κ υγρο μου ειπε να βαζω στην πριζα..

οποτε μην νιωθεις τυψεις...

τα παιδακια εχουν αγνο αιματακι κ τα τσακιζουν τα κουνουπια..

κ παρα να παθετε καμια ζημια ειναι προτιμοτερα αυτα ολα......

την πεθερα την εχω το νου μου αλλα καθε φορα με εκπλησσει!!!!! :twisted::twisted:

αλεκα σημερα καναμε την 1η δοση της ηπατιτιδας κ σε ενα μηνα θα κανουμε τη 2η..γτ ρωτας??

ο αντρας μου ειναι στο συνταγμα..το εχουν περικυκλωσει οι μπατσοι

κ δεν αφηνουν κανεναν να περασει απο τους γυρω δρομους..

του ειπανε να αφησει τη μηχανη κ να παει περπατωντας!!!

Δημοσίευση

γιατι καλε τον εχουν περικυκλωσει;;αλλο παλι και αυτο;;

βαγκ θα συνηθισει πουλακι μου ..και μενα δεν ηθελε να τα δει..αλλα τωρα τα φοραει 1 χαρα..

σας ειπα;;και μεις δε δικαιουμαστε δανειο 1ης κατοικιας...γιατι ο νατρας μου,το μονοδικο πραγμα που εχει ειναι 1 σπιτι στη καβαλα..και δε κικαιουμαστε;;

ξερετε τι συμβαινει σε τετοιες πεεπιπτωσεις;;

και κατι κουλο..ειναι πιο ακριβο να παρεις οικοπεδο και να το χτισεις αποτο να παρεις ρτοιμο σπιτι;;

δε ξερω ρε γαμωτο..

μαρακι ζηλεψαμε την ιδεα της ισμηνης;;

ε καλα τα εκανε και τελια..

Δημοσίευση

Κατεβηκε κεντρο ο αντρας σου Μαρια; (καλυψω)

Βαγκ γραφεις αποψε! χαχαχαχχαα

Αυτ με τα πεδιλα.... Ε θα το ξεπερασει που θα παει! χαχαχα

Καλα Σωσω σας κανανε δολιοφθορα δηλαδη; Ελα Χριστε!

Αλεκα περασατε σουπερ; Μπραβο!!!!! Αντε και του χρόνου τωρα! χιχι!

Σωσω ναι ασε. Πολλα.

Γιατι δεν εχουμε σιτες. Μενουμε μπροστα σε ποταμι και πισω απο το σπιτι ειναι ενας τυπος που εκτρεφει κοτοπουλα. Χεσε μεσα.

Κανει ζεστη και δω αποψε. Και εχει υγρασια. Μας βλεπω για αιρ κοντισιον.

Παω για νανι. Αυριο γεμιστα και φασινα κλασσικα.

Ααααααααα! Καλε σημερα ο Διονυσης ειπα μπάνιο! χαχαχαα Πεντακαθαρα! Το ειπα εγω και στο καπακι ειπε μπανιο! χαχαχα Που να πει και φτου σκουληκομυρμηγκοτρυπα δηλαδη! χαχαχα

Ναι ναι ζηλεψα! ΓΙα τα μαφινς λεω! Μα ειναι τελεια! Και μου αρεσει πολυ η διαδικασια! Σωσω καντο! Σουπερ αγχολυτικο σου λεω!

Τωρα την κανω! Γειααααααααααα!

Δημοσίευση

τα μισω τα κουνουπια!!!!

σημερα το πρωι στη δουλεια με τσιμπησε ενα ατιμο στον..... γλουτιαιο μου (τον λιγουρευτηκε :lol: ) πανω απο τη στολη φυσικα, και ολο ξυνομουνα!

τι εγινε καλε στο Συνταγμα;;;; ειναι που ψηφιζουν τα καμαρια μας;;; ευκαιρια ειναι να τους καψουν ζωντανους μια που ειναι ολοι μαζεμενοι μεσα..... δε θα βρεθουν 3-4 ματατζιδες να σκυψουν επιδη "θα τους εχουν λυθει τα κορδονια";;;; και να κανει ντου ο κοσμος;;;; το ακουω συχνα...

αντε με κανατε να ξενυχτυσω παλι....

σε 5 ω17λ θα ξυπνησω.......

καληνυχτα...

Δημοσίευση

και γω λεω να την πεσω..συγγνωμη ειπε ο διονυσης μπανιο;;;εμενα το λεει καιρο...η κουκουβαγια.χαχαχα....

αλλα οποτε παμε θαλασσακ ιαλεει μπανιο..μολις μπαινουμε λεει...ετσω..εξω δλδ...φοβαται ακομα..

καληνυχτα βαγκ..και οτνα παρεις αδεια θα γραφεις και παλι...

και γω την πεφτω!φορσω που εισαι σημερα;;

Δημοσίευση

καλυψω στην Μαρια το ειχαμε κανει μολις εκλεισε τα δυο ,αλλα ο γιατρος εδω μου ειπε να κανουμε τωρα....γιαυτο ρωταω ...ενταξη δεν ειναι κ πολυ διαφορα ε?

εγω βαζω ταμπλετες για κουνουπια κ εχω το παραθυρο τους ανοικτο...γενικα ολα τα παραθυρα ανοικτα τα εχω....αιρ κοντισιον στον καυσονα ,στο βραδυνο προγραμμα ...ειναι στο σαλονι κ παει κ δροσια στα δωματια ...ειναι νορμαλ θερμοκρασια

Δημοσίευση

Σωσώ παρούσα!

Βαγκ κι εμείς πιο κλασικούς είχαμε πάρει αλλά δεν έχει σημασία αφού δεν τους έχουμε πλέον....ξέρετε η νταντά.

Χαρά δεν έχω να συπληρώσω κάτι παραπάνω από αυτά που σου έγραψε η Καλυψώ.

Τη δουλειά με την avon δεν μπορείς να την κυνηγήσεις λίγο;

Ισμήνη για πες για τα βλαστοκύτταρα. Εμείς έχουμε κρατήσει και των 3ων.

Τζουλ μην κάνεις κανένα λάθος και πάρεις το μικρό μεσημεριάτικα στο Φλοίσβο. Έχει πολύ ντάλα και καθόλου σκιά.

Μαράκι ερχόμαστεεεεεεεε. Δώσαμε την προκαταβολή και κλείσαμε και εισιτήρια στο καράβι.

Και οι δικοί μου πετάνε λέξεις. Χθες έλεγαν πάμε πάμε.

Δημοσίευση

καλημερα!!!8 παρα σημερα....φακ!!!

πρεπει να παρω κουρτινες σκουρες της μικρης γτ παιρνει πρεφα το φως που μπαινει κ μετα λυσσαει

να ανοιξω το παραθυρο της.....

κοινως η γκρινια θα παει συννεφο σημερα....

αλλα θα την παρω τωρα που ακομα δεν εχει τοση ζεστη να την παω μια βολτιτσα...

σωσω πλεον ουτε ενα σπιτι δεν θα μπορουμε να εχουμε...

συμπεθερα...........πρεπει να βαλεις σιτες!!!!!

φροσω καλημερα...θελω κ εγω διακοπες....

ειδα στον υπνο μου οτι ελεγα στο μαρακι κ στη τζουλια

οτι ειχαν κλεισει χτες το κεντρο κ δεν αφηναν κανεναν να κατεβει...

κ αυτες τα χωνανε κανονικα!!!!!! :lol:

παιδια ειχε γεμισει αστυνομικους παντου γυρω απο ολους τους δρομους

κ δεν αφηναν κανεναν να παει στο συνταγμα..

ο αντρας μου εκανε ολοκληρο δρομολογιο ποδαρατο για να παει.

παντως την ψηφο εμπιστοσυνης την πηραν..

αμφεβαλλε κανεις?????????

Δημοσίευση

kalhmera

νυσταζω αυτες τις μερες τρελλα

βαγκ βλεπω συχνη επαφη με το αθλημα του φόρουμ; :lol:

φευγω σε λιγο για δουλεια

πηραμε αιρ για το παιδικο

ε δεν παει

πολυ ζεστη

εμεις ειχαμε διακοπη ευτυχως το πρωι

δεν ηταν εδω α παιδια

ρε βαγκ τελιακ εχεις ακομα τη μανα σου στο σπιτι;

εμας τελειωνει ο παιδικος

θα τους εχω μονη μου

αντε να δουμε - αλλη μια εβδ και τ4ελος

κουνουπια δεν εχουμε ακομα

μυρμιγκια εχω δει να μαζευονται

φροσακι καλες διακοπουλες να εχετε

μπραβο που τα παιρνεται μαζι σας

θελουμε κι εμεις να παμε ενα 3ημερο

εγω λεω με παιδια - ο κωστας λεει χωρις

τι να πω δεν ξερω

δεν μας βλεπω να πηγαινουμε πουθενα

το φαι ειναι το προβλημα - τι θα τρωνε εξω;

χαρα μου μακαρι να βρεις γρηγορα δουλιτσα

πιστευω οτι σιγουρα κανετε το καλυτερο και εχετε κοψει απο παντου

τωρα δεν θελω να φανω κουκουβαγια

αλλα εμενα μιλανε κανονικα :lol:

κανονικες προτασεις ακομα και με αρθρο

καποιες φορες μπαρδευουν εαν ειναι ο ή η πχ μπορεις να πουν

"να η παππούς' αντι για "ο"

αλλα και μια λεξη να ξερουν θα προσπαθησουν να την που κανονικα οταν τους την πεις

και μετρουν μεχρι το 2 και μετα λενε μπεντε - ετσι κλπ

το 3 και το 4 δεν το συμαπθουν καθολου

να :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

για μια ακομα φορα γραφω απο το φροντ..για να λειψω αυτες τις δυο μερες μου βγηκε ο κωλος να καλυψω τα μαθηματα :(:(

Αλεκα να μην πω πόσο τυχεροι ειστε που ζειτε σε νησι...και ο χειμωνας ακομα την ομορφια του την εχει...

Φροσω νομιζω οτι θα περασετε τελεια!!!!να πατε να εξηγησετε στον Αλξ για τις καρετα καρετα και μετα να μας πεις τα σχολια του :lol::lol:

Καλυψω ο δικος μου κλαει απο τη γωνια που στριβουμε για τον γιατρο γιατι μενουμε στην ιδια γειτονια..χαμος..αφου εμεις τον μετραμε μονοι μας πλεον σε ανυποπτες στιγμες..βαρος ουτε εμενα δεν πηρε αλλα εχασε κιολας μισο κιλο..μαλλον απο το τρεξιμο και απο τον ιδρωτα που χυνει..παντως το σημαντικο ειναι οτι πλεον τρωει ολα τα φρουτα--ο,τι και αν του βαλεις μπροστα..

Βαγκ τρελο προβλημα με το ρευμα..αν και υπαρχει χειροτερο..να σου κοβουν το νερο..εδω το κοβουν συχνα και ειναι τραγικο!!!

Μαρακι νησι και κουνουπια πανε μαζι..υπομονη και ο,τι μπορεις καλυτερο να μην ταλαιπωρειται ο μικρος!!!

Μαρια οριστε τα διδυμα μας!!!!δεν μπορεις να τα εχεις ολα...λενε λεξουλες ομορφες..ας μην τρωνε και τα κερατα τους...το εξω στο φαγητο ειναι λιγο ζορι..πρεπει να εισαι απολυτα σιγουρος για την ποιοτητα και το μαγειρεμα των φαγητων..

Νανουκα και Σωσω δεν ξερω τι να σας γραψω :oops::oops:

εμεις τα ιδια...εντελως κομμενο το βραδινο ξυπνημα αλλα απο τις 6.30 ειμαστε ορθιοι..ευτυχως εχει ηρεμησει σε διαολιες και συνεννοουμαστε κανονικα..αλλα λεξεις τρελες δε λεει..δεν αγχωνομαι γιατι και αλλα δυο φιλων μου και λιγο μεγαλυτερα ειναι στα ιδια επιπεδα...τουλαχιστον ικανοποιουμαι γιατι το λεξιλογιο του σε επιπεδο κατανοησης ειναι νορμαλ..στενοχωριεμαι λιγο γιατι πιστευα οτι θα μιλησει τοσο ευκολα οσο περπατησε :(:(:(

περιττο να σας πω οτι προμηθευτηκα για μια ακομα φορα δυο λεξοτανιλ για αντρα λογω φοβιας αεροπλανου ..ακομα και μετα απο πολλες φορες δε λεει να συνελθει :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Αλεκα να κοιταξω για το εμβολιο. Δε θυμαμαι καλα.

Μαρ ποτε σταματας δουλεια;

Πηρατε αιρ; Με γεια!

Εμεις βαλαμε 1η φορα σημερα. Ααααααα ωραια ειναι!

Καλα απο κουνουπια γμτ τα. Τη γλιτωνει τη νυχτα με ολα αυτα τα γιατροσοφια και το πρωι που πινει γαλα παραφυλανε τα ρουφιανικα. Τον κανανε σουρωτηρι παλι το πρωι και θα ειμαι στα ορια μου...

Συμπεθερα δε μπορουνε να μπουνε σιτες. Κανανε μικρο περιθωριο. Εχουμε παλια παραδοσιακα και καλα παραθυρα και ο μαραγκος εκανε το θαυμα του και τωρα βαραμε το κεφαλι μας. Μονωση δεν εχουμε, κουνουπια εχουμε αστα.

Ολα αυτα εγιναν πριν μπουμε αλλα οχι απο εμας. Απο γονεις κλπ.

Εμεις δε θα βαζαμε ποτε τετοιες μπουρουχες.

Τα πληρωσανε χρυσα και μας εχει βγει η ψυχη.

ΚΑι καλα παραδοσιακα ζακυνθινα και ετσι....

Θελαμε να παρουμε την επιδοτηση για πορτοπαραθυρα αλλα δε πληρουμε τις προδιαγραφες. Ειναι καινουριο το σπιτι και κατι αλλο δε θυμαμαι.

Μαρ μιλανε!!!!!!!!!!! Ελα ρε! τι καλα! Μπραβο!!!!

Εμενα ειναι μουγκοθοδωρας ακομη! χαχαχαχα

Λεει αλλα με φειδω... χαχα

Αλλα μιλαει πολυ ακαταλαβιστικα. Μιλαμε δε βαζει γλωσσα μεσα. Μπηδςωψςερφωοεςθφωοεθςωφοεθωφεωρφεοθρωοεθςωροεθςωγορθεωψοθεςωρψοεθωψςοεθωρφεςθωψιοεςωψιςεθωρψιςεωψιςεωψιςεωψιφεςψωιεςωψιςε

Χαχαχαχαχαχα! Ολη την ωρα!

Δημοσίευση

Χρυσουλα γειααααα!

ΒΛΕΠΕΙς ΕΓΩ ΚΛΑΙΓΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ.Θα με βαρεθητε στο τελος! χαχα

Με το νερο εχουμε και μεις θεμα. Αι στο καλο!

Ποτε φευγετε; Την Παρασκευη; Λεξοτανιλ ε; Ωχ ο κακομοιρης.... χαχαχα Πακετο|!

Δημοσίευση

Μαρακι ευτυχως εμεις σωθηκαμε με τις σιτες αυτες που κλεινουν σαν πορτες...

θελαμε και εμεις την επιδοτηση για ενα που νοικιαζουμε αλλα πρεπει να ειναι α κατοικια και δεν μπορουμε..γμτ γιατι αξιζε...

σου αρεσε αυτο με την πολυλογια εεε :lol::lol::lol:

εμενα εχει παρει σιγουρα απο τη νονα του ..για να πει μια κουβεντα αν δεν ειναι με τους απολυτα οικειους της πρεπει να κανεις ικεσια γονυπετης....γι αυτο εχει να σταυρωσει γκομενο 6 χρονια παροτι πανεμορφη και πανεξυπνη :lol::lol::lol:

αντι να παρει την εφεση στα γραμματα πηρε τη μουγκα

Δημοσίευση

hello again...

πηγαμε βολτα απο κολλητη με του πουτανο για καφε

κ παιξανε-λεμε τωρα-οι μικρες..

τουλαχιστον αυτη τη φορα δεν την εδειρε η δικια μου!!! :mrgreen:

παιδια εμεις ακομα δεν ξερουμε που θα παμε -αν παμε-διακοπες.

στο εξοχικο το καλοκαιρι εχει παρα πολυ κοσμο

για να μην συζητησω ενα σωρο ξενους κ γυφτους

αφηστε που ειναι πολυ βρωμικη η θαλασσα....

αλλα λεφτα γιοκ κ δεν ξερω ειλικρινα τι θα γινει...

απο την αλλη το παιδι πρεπει να κανει μπανια...

εστω για μια βδομαδα καπου...

εμεις θα κοιταξουμε να ειναι στουντιο για να εχει κουζινα.

η αγγελικη εξω τρωει μονο πατατες!!!!! :twisted:

χρυσουλα 6.30 ε???πωπω ...

αλλα θα πατε ταξιδακι κ θα περασετε τελεια!!!!!

μαρκερ εγω λεω να τα παρετε τα παιδια...εστω κ σε στουντιο κ ας μαγειρευεις.

δεν θα εχεις τουλαχιστον καθαρισματα...κ εγω αυτο σκεφτομαι.. :D

να μην εχεις το αγχος τους οταν θα τα κρατανε οι παππουδες...

με γεια το κλιματιστικο!!

συμπεθερα εμεις δεν ειχαμε σιτες.

πηραμε απο πρακτικερ κ βαλαμε κασες κ ειναι συρταρωτες,

της πλακας βεβαια αλλα κατι κανουν.

φανταζομαι δεν θα χωρανε ουτε αυτες να βαλετε....

βαλε κουρτινες με κροσια!!!!!!!!

εγω δεν θα σας πω τι λεει η μικρη γτ θα το παιξω πολυ κουκουβαγια!!!! ;)

Δημοσίευση

Φιλεναδα Καλυψω το ταξιδακι θα ειναι για 4 μερες και το ξυπνημα το βλεπω για παντα...

θα μου το πληρωσει οταν θα παει σχολειο που θα τον ξυπναω αξημερωτα :lol::lol::lol:

εγω περισι ελεγα στη Φροσω για το κλιματιστικο και τελικα βαλμε απο τον Αυγουστο..ευτυχως ενβα παντελως αθορυβο..το βαζω πριν παει για υπνο και δροσιζει...

να δουμε που θα φτασουν οι λογαριασμοι δεη... :(:(

διακοπες αλλες εμεις δεν ξερω...μπορει ενα 4ημερο ακομα Σκιαθο που ειναι σχετικα ευκολα προσβασιμη..εξω τρωει αλλα σκεφτομαι τον υπνο του γμτ και το οτι ζεσταινεται παρα πολυ..ετσι και αλλιως εμεις θαλασσα εχουμε χιχιχιχι!!!!!Σωσω ακους???????

Δημοσίευση

ναι ρε Φροσω δικιο...ευτυχως δεν τον πηρα μαζι τον μικρό ...

τον ρωτησα κ κλασσικα προτιμησε την γιαγια ! (ευτυχως γιατι οι κουνιες ηταν κλειστες στον Φλοισβο ;) λογικο με τετοια ζεστη)

μιλησα με την γιατρο πάλι κ της ειπα ότι εχει να φαει 1 βδομαδα κρεας (δεν το 8ελει με τιποτα ξαφνικα) κ 8α ξεκινησω σταγονες σιδηρου ... :roll:

και γω δεν ξερω τπτ για διακοπες... χωριο δεν παιζει με πε8ερα... δεν εχω δια8εση ουτε κουραγιο καλοκαιριατικα να χαλιεμαι ... και στην τελικη ας κατσουμε κ λιγο μακρυα ... μερα παρα μερα την βλέπω ... βαρε8ηκα!!! (ασε που όλη μερα τριγυρναει κ όπου παω Φαντης μπαστουνι :evil: )

προς το παρον αυριο 8α παω 10 το πρωι σκαφατο για βουτιτσα (καλά ρε Μαρακι99 ιστιοπλοικο ειναι δεν ειναι κ το κοτερο της Οπρα :lol::lol::lol: )

ΝΑ ΜΠΕΝΕΤΕ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΔΕΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ 8Α ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ !!! ΟΛΕΣ ΔΗΛ , ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΒΑΓΚ ;)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...