Μετάβαση σε περιεχόμενο

καινουρια μανουλα βοηθεια!!!!

Recommended Posts

κοριτσια γεια σε ολες ευχομαι τα καλυτερα για τα μωρα σας.....ειχα ξανα μπει στο site πιο παλαια επειδη προσπαθουσα να μινω εγκυος και τα καταφερα.......ειμαι πολυ ευτηχησμενη....στις 7 μαιου ειχα την τελευταια περιοδο και εκανα β χοριακη (1129)μοναδες πηγα στο γιατροκαι μου ειπε οτι εγκυος......εχθες ημουνα μου ειπε 20 ημερων....θελω την βοηθεια σας......τι με περιμενει???ειναι το πρωτο μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καταρχην συγχαρητηρια να πανε ολα καλα και να εχεις μια τελειομηνη και καλη εγκυμοσυνη και να κρατησεις ενα υγιεστατο μωρακι στην αγκαλια σου,τι εννοεις τι με περιμενει;;;χαλαρωσε και απολαυσε την εγκυμοσυνη σου,κανε πραγματα που δεν θα μπορεις να κανεις μετα,σε εννεα μηνες θα αλλαξει η ζωη σου σιγουρα προς το καλυτερο,τα μωρο θα δωσει αλλο νοημα στη ζωη σου και θα τα βλεπεις ολα διαφορετικα,οτι χρειαστεις ειμαι εδω να σε βοηθησω και πολλα κοριτσια ακομα φανταζομαι,μην αγχωνεσαι θα γινεις μια υπεροχη μανουλα!!!!!

καταρχην σε περιμενει αγωνια μεγαλη για ολα...εκεινο ομως που δεν πρεπει να σου λειψει ειναι ηρεμια...χαλαρωσε και απολαυσε την εγκυμοσυνη σου γιατι οταν γεννησεις θα την ζητας πισω(εγω αυτο εκανα παντως... 8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-) )σιγα σιγα οσο θα προχωραει η εγκυμοσυνη σου τοσο πιο σιγουρη θα εισαι για τον εαυτο σου...δεν θα σε φοβηζει το μελλον απλα θα αγωνιας αν θα μπορεσεις να το ζησεις οπως το φανταζοσουν..καλη εγκυμοσυνη και με το καλο να κρατησεις σε 9μηνες το μωρακι...δεν θα το πιστευεις ποσο γρηγορα τελικα περναει ο καιρος :P:P:P:P:P:P:P:P

Καταρχήν συγχαρητήρια και με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλίτσα..!!Μην σκέφτεσαι τι σε περιμένει αλλά να απολαύσεις την κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης σου δίχως άγχος και όλα τα άλλα άστα να εξελιχθούν από μόνα τους..!!!Με το καλό σου εύχομαι!!!!

Σου ευχομαι να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη και να γεννησεις ενα υγιεστατο μωρακι. Συμφωνω με τα κοριτσια. απολαυσε το!!!!!!!!!!Η ζωη σου μετα θα γεμισει, και ο,τι θα κανεις θα εχει νοημα και καποιο σκοπο. Θα εισαι ο πιο σημαντικος ανθρωπος πανω στη γη για ενα τοσοδουλικο πλασματακι Ναι, θα αλλαξει η ζωη σου, αλλα προς το καλυτερο!!!!!!!!!

pappy μου σου ευχομαι κι εγω με τη σειρα μου μια ευκολη, υγιη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!Ολα θα πανε καλα, καθως λοιπον και εγω στην ιδια μοιρα με εσενα, απολαυσε το οσο μπορεις και εδω στο φορουμ θα βρεις ολη τη βοηθεια που χρειαζεσαι, καθως ολες ειμαστε προθυμες να βοηθησουμε!! ;) Δεν υπαρχουν σεμιναρια για το πως θα ανταπεξελθεις στο νεο ρολο που σου ανατεθηκε, αλλα η φυση ξερει καλυτερα, οποτε θα σου ερθουν ολα φυσιολογικα....Υπομονη και ολα να σου πανε καλα!!!! :):):)

καλο απογευμα κοπελια... :) αρχικα σου ευχομαι μια ηρεμη εγκυμοσηνη,κ ενα υγιεστατο παιδακι.....απολαυσε οσο μπορεις αυτη την περιοδο της ζωη σου,κ ασε τα πραγματα να ερθουν απο μονα τους...καμια μας δεν μπορει να σου δωσει συγκεκριμενες οδηγιες,γιατι καθε μωρακι ειναι μοναδικο... ;) εγω απλα θα σου προτεινω να κοιμασαι οσο πιο πολυ μπορεις,κ να ξεκουραζεσαι, γιατι αν δεν εχεις βοηθεια αργοτερα θα σου λειπει ο υπνος..... ;) το λεγανε κ σ εμενα κ ειχαν δικιο... ;)

καλη εγκυμοσηνη..... :)

Απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου στο έπακρο!!!!!!!!!!!!!

Είναι η ομορφότερη περίοδος στη ζωή μίας γυναίκας!!!!!!!!!!

Όποιος κι ότι κι αν συμβεί, να ακούς πάντα και μόνο τον γιατρό σου!!!!!

Να κοιμάσαι καλά, να τρως φρουτάκια & λαχανικά (οι καλύτερες βιταμινούλες για το νινάκι) και να μην κουράζεσαι........ όλα με το πάσο σου!!!!!!!!!

Φιλιά πολλά στην κοιλίτσα!!!!!!!

Συγχαρητήρια και με το καλο το μωράκι σου!! Κατα την άποψη μου, και πολλών θεωρώ, διανύεις την εκπληκτικότερη περιόδο της φύσης της γυναίκας! Θα δεις το σώμα σου και την συμπεριφορά σου να αλλαζουν με ταχεις ρυθμούς, θα ζήσεις πραγματα προτώγνωρα για σένα και θα διαπιστώσεις πόσο ευλογημένα όντα ειμαστε εμεις οι γυναίκες. Ολες οι γυναικες, ακόμα και εκείνες που γέννησαν φυσιολογικα δεν φοβούνται να ξαναζήσουν μια τοσο εντονη εμπειρια, την επιδιώκουν πολλες, την αναπολούν αλλες, θέλουν και την ξαναζούν (με την βοήθεια του Θεού) αλλες! Ενα παιδι στην ζωή του ζευγαριού θεωρώ ειναι η ολοκληρωσή του. Πολλα παιδια ακόμα καλύτερα!! Θα ακουστώ κοινότυπη ισως αλλα ναι, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία απο τα παιδια!

Εγώ θα σου πω οτι η ζωή σου πέρνει στροφή 180 μοιρών. Μάλλον...πέρνει αξία θα λεγα, οσο βαρύγδουπο κι αν ακούγεται! Θα συμφωνήσω με το θέμα του ύπνου βέβαι που θίχτηκε! Ειναι ενα θέμα που πονάει!!

Με το καλο, με ένα γερό παιδάκι!!

κοριτσια ευχαρηστω ολες σας.....νομιζω οτι ο λογος σας με επεισε...μιλατε τοσο ομορφα και "σοφα" που πραγματικα νομιζω οτι αυτο που με περιμενει ειναι ειναι απλα υπεροχο.εχω μεγαλωσει ηδη 3 παιδια λογο μεγαλης οικογενειας αλλα δεν μπορω να φανταστω πως ειναι αυτο που ζω τωρα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...