Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Σε νιώθω κορίτσι μου τόσο πολύ και εύχομαι να ακολουθήσω κι εγώ, η εγκυμοσύνη μετά από απώλειες έχει τόσα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, καμία ανεμελιά. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής έτσι το νιώθω. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας και να ηρεμήσεις εντελώς!!! 💗 Κοντεύεις!!!! 
    • @Sotiria_94 @ΜαρίαΔημήτρης εμεις καθε μερα ούτε στις διακοπές. Μόνο προ παιδιών, στα νιάτα μας χαχα. Αλλα ενταξει έχουμε μια συχνότητα μέσα στη βδομάδα. Αντε να ρθει η Δευτέρα να παμε κ μεις στο γιατρο. Να δω τι θα μ πει κ για τ γυμναστήριο. Το χω ενα αγχος μη μ σπάσουν τ νερα εκεο μέσα χαχα. 
    • Και εμείς είχαμε μέχρι την 30η εβδομάδα αλλά όχι συνέχεια. Μετά με την αιμοραγια και τις συσπασεις σταματήσαμε. Βοηθάει λέει το σπέρμα στον τοκετό.  Ευκαιρία για τους άντρες μας όσες δεν θα κάνουμε άλλο παιδί να το απολαύσουν ελεύθερα και αυτοί 😂😂
    • Σκεφτηκα να κατεβαινω 2-3 φορες τη μερα να κανω εδω γυρω τις βολτες μου γιατι με βοηθαει και σωματικα και ψυχικα μετα απο τοσο καιρο κλεισουρας. Εχουμε και σκυλακι και σημερα μετα το γιατρο πηγαμε λιγο με τη μαμα βολτα σε ηπια ταχυτητα. Τωρα για το σεξ που σιγουρα βοηθαει εμεις νομιζω εχουμε παθει ανικανοτητα αλλα μπορει να μας ερθει και κατι. Να σας πω σκεφτομαι οτι εχω το μπεμπη μου στη κοιλιτσα και με πιανουν κατι ντροπες μη με κραξετε🤣🤣. @Diwni αυτο το καθε μερα εμεις μονο στις διακοπες να ξερεις γιατι τις αλλες μερες προσωπικα δεν ειχα κουραγιο για καθε μερα. 
    • @Sotiria_94 ναι θα συμφωνήσω περπάτημα οσο αντεχεις και 2 φορες τη μερα αν μπορεις. Εμεις επαφες ειχαμε κανονικα μεχρι τωρα. Και από 36η βδομαδα ο γιατρός μ λεει και κάθε μέρα αν γίνεται. Κάτσε λεω γιατρε δ ειμαστε κ 20 χρονων. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...