Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

To ψωμι του εμποριου περιεχει πολυ αλατι γι'αυτο και πρεπει να το αποφευγουμε.εγω τρωω σπιτικο και για το τοστ.υπαρχουν πολλες τροφες που κρυβουν πολυ αλατι και ζαχαρη.ειμαι κι εγω στην 33η εβδομαδα κυησης.ευτυχως εχουν μερες να πρηστουν τα ποδια μου.απο οταν σταματησα απ'τη δουλεια συγκεκριμενα εχω ηρεμησει απο πολλα.ξεπριστηκαν τα ποδια μου,επεσε η πιεση μου και ρυθμιστηκε το σακχαρο μου μετα απο δυο μηνες ινσουλινοθεραπεια.αχ!ανυπομονω να γεννησω.ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Τζα..να μαι..

μιλησ αμε την Ελλη..εινα καλα...η μικρη εχει μια τελεια μουριτσα..και αν ολα πανε καλα..αυριο θα βγουν.

ξεκουραστηκε λιγακη εχει τη μικρη μαζι της οποτε το θελει..

Θα σα ςτα πει και η ιδια μολις μπορεσει.

Εγω τελικα ριχνω πιεση..επιστευτο ε;;;..οποτε ψαχνω το αλατι...

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου καλησπέρα, κάναμε σήμερα την εξέταση 3ου τριμήνου και ο μπέμπης είναι μια χαρά.

Επιπλέον έχει πάρει τέλεια θέση για φυσιολογικό τοκετό.......... :| (το φοβόμουν αυτό), αλλα δεν μπορούμε να πάμε φυσιολογικά λόγω του χειρουργείου :( .....δεν πειράζει...ο μπέμπης μου να είναι καλά κ ας μου τον βγάλουν κ απο το αυτί.......... :D

επιπλέον πεινάωωωωωωωωωωωω :D

Δημοσίευση

χαχαχα..Νικολ καλο!!!

λοιπον. τελικα καταλαβα πως οσ αμωρακια ιεναι να γεννηθουν με καισαρικη..,παιρνουν τελεια θεση..οσ αομως προωριζονται να βγουν δια της κολπικης οδου..τσινανε..ε μα πια....

Παντως εγω βερες κλπ τα εβγαλα μετα απο μια ευδομαδα γαμου...δεν αντεχω τιποτα πανω μου, ουτε κοσμηματα ουτε μπιζου. Ο αντρας μου παλη τη φοραει με κορδονι στο λαιμο

Δημοσίευση

Cesiliaκι ακριβώς αυτο έχω διαπιστώσει............

εμένα λίγο τα πόδια χαμηλά πρήζονται προς το βράδυ , τα χέρια καθόλου αρα την κρατάω ........αλλα την βγάζω πάντα μέσα στο σπίτι όπως κ το ρολόι.

Δημοσίευση

Ναι Μαράκι μου ήταν φοβερός!!! Πρόσεχε τον εαυτό του πολύ.. ειδικά στο θέμα της διατροφής ήταν εξπέρ!! Είχε 6 παιδιά και ήταν αγρότης... που σημαίνει ότι δεν είχε ΤΑ λεφτά αλλά ποτέ δεν είχε βάλει μέσα στο σπίτι άλλο λάδι εκτός απο το ελαιόλαδο!! Πάντα έλεγε ότι είμαστε ότι τρώμε και πρέπει να τρώμε καλά και σωστά!! Άσπρο ψωμί δεν έτρωγε μόνο μαύρο!!

Με το καλό Τονια μου να έρθει η ώρα να δείς το μπεμπάκι σου!!

Γειά σου Χρύσα μου!! εσύ κυνηγάς το αλάτι και εμείς το αποφεύγουμε... ο καθένας με τον πόνο του!!

Νικόλ μου τέλειο αυτό που είπες!!! πολύ γέλασα!!! Και εμένα έχει πάρει τέλεια θέση αλλα τι να τον κάνω???? Αφού θα βγεί απο αλλού!!! Και όπως λές ας βγεί και ας είναι καλά και ας μου το βγάλουν και απο το αυτί!!!

Χρύσα όντως... όσα είναι να βγούν με καισαρική πήραν θέση... ενώ τα αλλά το παίζουν βεντέτες!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Σχετικά με τη φέτα Γιελιζάκι, που λατρεύω & δεν ήθελα να στερηθώ με τίποτε, παίρνω την πιο άπαχη της MINLER (κάνω και διαφήμιση τώρα.... τέλος πάντων) κι είμαι πολύ ευχαριστημένη..... αλλιώς κι εγώ βουτάω την κανονική στο νεράκι & ξαρμυρίζει!!!!! Δεν έχει καμία διαφορά στη γεύση πάντως.... μία χαρά...

Αααα..... Tonia.d μία βδομαδούλα έχουμε μόνον διαφορά.... εγώ διανύω την 32η.... κι εσύ μπέμπη έχεις εεεε...... κι εγώ πάντως ανυπομονώ να δω τον ερωτάκο μου!!!!!!!

Βγαίνουν αύριο κιόλας η Ελισάβετ με τη μπουμπού της??? Μπράβο τους!!!!! Με το καλόόό.....

Καλύτερα που είναι χαμηλή η πίεση Σεσιλιάκι μου..... τρώγε τα πάντα άφοβα!!!!!!

Γεια σου Nikol μου!!!!!!!!! Πολύ καλά τα νέα σας!!!! Αφού έτσι πρέπει να γίνει, τι να κάνεις κούκλα μου..... ο μπεμπάκος σου να είναι καλά κι όλα καλά θα πάνε!!!!!! Καλό διαβασματάκι καλή μου.... και καλό διάβασμα επίσης!!!!

Δημοσίευση

Καλό μαγείρεμα και καλό διάβασμα Νικόλ μου!!!

Χρύσα μου βγαίνει κιόλας η Ελισάβετ??/ Μια χαρά!!! Να πάει με το καλό στο σπιτάκι της.... Φαντάζομαι τι κουκλίτσα που θα είναι η μπέμπα!!!

Ωραία φέτα αυτή που παίρνεις Πιπίτσα... παλιά την έτρωγα και εγώ.. τώρα παίρνω της ΜΕΒΓΑΛ τη less, ας κάνω και εγώ διαφήμιση!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλή ξεκούραση Μαίρη μου!!

Δημοσίευση

Νικόλ μου τέλεια τα νέα σας από το γιατρό...με το καλό κοπέλα μου..Καλό διάβασμα!!

Χρύσα μου κι εμένα υπήρξαν φορές που μου είπε ο γιατρός να τρωω αλάτι!! Η πίεση μου είναι 10 με 6 εκτός όταν πάρω το γιουτοπαρ που είναι 11 με 7. Τωρα που το σταματησα το γιουτοπαρ επεστραψα στα 10 με 6!

Βγαίνει και η Ελις? Αντε με το καλό να πάνε σπιτάκι τους!!

Από την Μάχη είχαμε κανένα νέο??

Εμένα ο μικρούλης που ΄πάμε για φυσιολογικό έχει τόσο καιρό που πήρε θέση αλλά ο χαζούλης μου τυλίχτηκε με τον λωρό!! Ελπίζω να το πάρει απόφαση και να τον βγάλει από τον λαιμο!!!

Κι εδώ για βροχή το πάει τώρα..Αρχισε να φεύγει και η πολύ ζέστη!!

Δημοσίευση

Μαρακι μην ανισυχεις...αμα ειναι τυληγμενος μονοι λαιμο και ειναι ελαφρια η περιτυληξη και εφοσων δεν πεφτουν οι παλμοι ολα θα πανε καλα..εμεις ειχαμε πολλαπλη περοτυληξη και πεσαν και οι παλμοι..οποτε δεν ειχε καμια απολυτως τυχη με φυσιολογικο τοκετο..

10 με 6 και καμια φορα οταν ειμαι κομματια 9-6..παλη καλα..

Αλλα δεν μπορω τα πολυ αλμυρα μου προκαλουαει δηψα και φουσκονω...εμεις συνηθησαμε στο σπιτι να μη τρωεμ επολυ αλμυρα φαγητα ...

Η Βιοκλινικη εκει πο γεννησε η Ελλη εχει αυτο το προγραμμα...θα πανε σπιτι και για 2 μερες θα ερχετε μαια σπιτι της να δει το μωρο,..μου ειπε και οτι και το φαγητο ειναι πολυ καλο.

Αν το βλασταρι μας αποφασιεει να μα ςκανει τη χαρη και να γεννηθει εκει θα παω και εγω να γεννισω.

Αχ δεν μπορω να συγκετροθω...παω να πλυνω τα πιατα..ευτυχως ο μεγαλο ςμου κοιμαται!!!!

Δημοσίευση

πιπιτσα μου σε ευχαριστω πολυ.κι εγω την παρασκευη μπαινω στην 33η εβδομαδα.ειχες καλη εγκυμοσυνη;

η φετα η μιλνερ εχει λιγοτερα λιπαρα αλλα για να της δωσουν καλυτερη γευση της προσθετουν περισσοτερο αλατι,απ'οτι μου ειχε πει μια διατροφολογος.ξαλμυριζε την καλα λοιπον.

Δημοσίευση

Και εδώ ενώ απο το πρωί είχε ήλιο και πρίν καμιά ώρα που βγήκα να απλώσω ρούχα έκαιγε ο ήλιος άρχισε πάλι να σκοτεινιάζει και να μπουμπουνίζει όπως χθές και έβγαλε και δροσιά... μάλλον θα βρέξει πάλι!!

Χρύσα στα νοσοκομεία κανονικά με ΦΤ σε κρατάνε 3 μέρες και με καισαρική 4 έτσι δεν είναι?

Εμείς δηλαδή την άλλη εβδομάδα τέτοια μέρα θα έρθουμε σπιτάκι μας, αν όλα πάνε καλά!! Πώ πώ!!

Δημοσίευση

Τόνια με το καλό το μωράκι σου!!

Χρύσα μου εχει διπλή περιτύληξη...βασικά η μια περνά μπροστά από το πρόσωπο και η άλλη είναι χαλαρή στο λαιμό. Ο γιατρος πάντως θέλει να πάμε για φυσιολογικό και βλέπουμε! Και χαίρομαι γι'αυτο!!

Ωραίο το πρόγραμμα της κλινικής της Ελίς!

Σε εμάς στο φυσιολογικό σε κρατάνε 3 μέρες και καισαρική 5!

Εφαγα και έσκασα!! Ηπια και πολύ νερό γιατι με έπιασαν καούρες με τα τηγανητά..

Δημοσίευση
πιπιτσα μου σε ευχαριστω πολυ.κι εγω την παρασκευη μπαινω στην 33η εβδομαδα.ειχες καλη εγκυμοσυνη;

η φετα η μιλνερ εχει λιγοτερα λιπαρα αλλα για να της δωσουν καλυτερη γευση της προσθετουν περισσοτερο αλατι,απ'οτι μου ειχε πει μια διατροφολογος.ξαλμυριζε την καλα λοιπον.

Αχά..... πολύ ενδιαφέροντα αυτά που λες Tonia.d.... ομολογώ δεν είχα ιδέα!!!!!!

Δόξα Τω Θεώ.... απ΄όταν μπήκα στον 5ο η εγκυμοσύνη μου έστρωσε πολύ & εγώ την απολαμβάνω...........

Όλο το 1ο 3μηνο είχα εμετούς, ζαλάδες, πολύ έντονες ανακατωσούρες, αποκόλληση, ξάπλα.......

Αλλά τώρα..... όλα τέλεια!!!!!!!!!

Καλή χώνεψη Μαράκι μου!!!!!!! Εγώ ότι και να φάω πια...... έχω καούρες!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια! Η δικιά μ ειναι με ίωση. Ανα 4 ωρες ανεβαζε 39+ η καημενη. Πηγαμε τ απογευμα παιδιατρο, μονο ντεπον, απο αυριο αναμένουμε να ειναι καλυτερα. Απο τις 5 τ ξημερωμα μεχρι τωρα κατά τις 8 τ απογευμα ηταβ μονο στην αγκαλιά μου. Κρίμα τ καημενο καιει ολη μερα τ κεφαλάκι του. Εμεις εχει 2 βδομαδες π ξεκινησαμε δειλα δειλα τις στερεές. Φρούτα δεν... ελαχιστο. Με τ λαχανικά κατι κανει. Δ την πιεζω βεβαια ακομα ειναι μικρούλα. @Maria98 απο οτι καταλαβα εβαλες γεύματα στερεές. Δ θηλάζει μονο. Γτ με μπέρδεψες καπως. Εγω δ την αφηνα μεχρι τωρα. Έχει 2 βδομαδες π την αφησα 2 φορες απο μια ωρα καθε βδομάδα για να πάω γυμναστήριο. Βασικά παραπανω κανενας δ βασίζεται κ να την κρατήσει. Αλλα μ φτανει. Αυτό θέλω μονο. 2 ωριτσες τη βδομαδα για μενα. Εφοσον πινει γαλα αντλημενο δ θα εχεις θεμα. Μωρε σιγα, αν νιωθεις τοσο πρησμενο τ στηθος σου, βγαλε λίγο με τ χερι. Εμενα πρέπει να κανει ωρες να φαει για να τ νιωσω τερμα πρησμενο. Κατι βραδια π τ παιρνει 6 ωρες σερι πχ, τοτε λερώνομαι με γαλα κι αυτο γτ όπως κοιμαμαι πιεζεται τ στηθος κ τρέχει. @Eirinistz εμενα ειναι πιο μικρή απο τη δικη σου. Περναει φασεις που θέλει μονο αγκαλια. Περασαμε προσφατα μια τέτοια φαση για καμοα 10αρια μερες. Πανω π επανήλθε αρρωστησε κ είμαστε ολη μερα αγκαλια. Σε περίπτωσεις πάντως π δ καθεται πουθενα με έχει σώσει ο μαρσιπος. Επισης ευτυχως καθεται στο καροτσι, το χω γυρισει μπροστα κ πολυ της αρεσει να χαζευει.  
    • Καλησπέρα κορίτσια μου🌸  Εμείς με τις τροφές τα πάμε πολύ καλά μέχρι στιγμής. Τρώει πολλά λαχανικά και έχουμε βάλει μοσχάρι και κοτόπουλο. Για τα φρούτα δεν τρελαίνεται η αλήθεια αλλά θα φάει αρκετές κουταλιές.    Από γκρίνια πως πάτε ;; Οοοολη μέρα έχει μια μόνιμη γκρίνια. Θέλει να την έχω αγκαλιά και να περπατάμε μέσα στο σπίτι.. ή να παίζουμε όλη μέρα. Μόλις την αφήσω κάτω γκρίνια και τσιρίδες..  Αυτές τις μέρες έχουμε και bexcero και λίγο φοβάμαι γιατί σε όλα τα εμβόλια μου κάνει πυρετό.. εσείς το έχετε κάνει ;   
    • Για την γριπη θα το κανω και εγω. Για το rsv και το αντιτετανικο δεν μου εχει πει κατι. Θα μου λογικα σε λιγες μερες που εχουμε ραντεβου για υπερηχο. Τοτε θα κλεισουμε ημερομηνία για την β επιπεδου. Βρε κοριτσια πως περναει ο καιρος. Νιωθω οτι θα φτασω στην γεννα και δεν θα εχω καταλαβει τιποτα.
    • Τελεία. Το πάτησες το τελευταίο μαξιλαράκι. Τι είναι το rsv? Εμένα δεν μου έχει αναφέρει κάτι ακόμα. Δεν έχω πάει για Β επιπέδου όμως. Μπορεί να μου το πει εκεί ο εμβρυολόγος. Να σε ρωτήσω κάτι πας σε μέρη με πολύ κόσμο ή έχεις παιδάκι (ανηψάκι) που πάει σχολείο και το βλέπεις συνέχεια; 
    • Τέλεια όλα καλά με το μπεμπακι. Γιατί δεν έκανες την Β επιπέδου όμως; Εννοώ ήταν μικρούλα ακόμα; Εγω νομίζω τον ένιωσα τον μπέμπη. Δεν είμαι σίγουρη αν ήταν το έντερο μου βέβαια. 😂
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...