Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Pinacolada δεν εχω ΣΠΩ. Εχω σταθερο κυκλο 30 ημερων ρολοι! Ναι εντατικα καθε μηνα και με τεστ ωορρηξιας για πιο στοχευμενα. Αυτος ο μηνας ειναι ο τελευταιος που προσπαθουμε φυσικα.
    • @Kateriniw  συγχαρητήρια!!!!! Σου εύχομαι μια εύκολη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!! @pennaki  έχεις ΣΠΩ? Όταν λες προσπαθείτε εννοείς εντατικά;; 
    • @nikol92καλησπερα!!Ωραια οποτε αφου με το χαπι ρυθμιζεται μην σε αγχωνει καν..Οσο για το ενα κιλο εχω να πω..ΤΥΧΕΡΗΗΗΗ🤣 Αθηνα μενεις;Εγω λιγο εξω κ θα γεννησω στο Ιασω που γεννηθηκε κ η κορη μου.
    • Καλησπέρα κορίτσια! Γνωμη μ ειναι μωρο που κοιμαται δ τ ξυπνάς! Αλλο να μην παίρνει βαρος πχ. Αλλα αμα τ πηγαινει καλα κ τρωει ικανοποιητικα μεσα στη μέρα δ τ ξυπναβ τ μωρο. Αμαν κάνουμε να κοιμηθουν σερι.  Όσο για τις γουλιες κ τις αναγωγες ειναι πολυ συνηθισμένο στα μωράκια. Η μεγαλη μ εβγαζε μεχρι 3 μηνων. Άλλοτε γουλιες κ άλλοτε σαν πίδακας. 3 μηνων κόπηκαν μαχαίρι ολα. Είναι ανωριμό ακόμα τ σύστημα. Εμενα σήμερα ξύπνησε 5 παρα τ πρωί, ξανα κοιμηθηκε 6.30, στις 6.30 σηκωθηκε η μεσαία μου, 7 και σηκωσα κ τη μεγάλη. Μόλις ξαπλβσα στις 8 π εφυγαν για σχολείο ξύπνησε τ μωρο. Ξανα κοιμηθηκε 9.30 με 10. Με γονάτισε. Τελικά την πήρα κ βγηκαμε βόλτα κ κοιμηθηκε στο καροτσι μεχρι τη 1 π γυρισαμε σπίτι. @ΜαρίαΔημήτρης εμεις θα πάμε διακοπες μετα τ 15αυγουστο. Στο Σταυρό θεσσαλονικης. Είναι μια ωρα και κάτι απο δω π ειμαστε εμεις. Κλεισαμε ξενοδοχείο με πισινα με 2 υπνοδωμάτια. Να πηγαίνουμε θάλασσα τ πρωί κ τ απογευμα στην πισίνα. Αμα.ειμαο πχ κουρασμενη να μπορώ να κατσω ατο δωμάτιο με τ μωρο. Να κάνουμε κ τη βόλτα μας τ βραδυ. 
    • Mε το καλό!!!! Συγχαρητήρια κορίτσι μου όλα να πάνε τέλεια!!!!
  • Προσθήκη...