Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!ΕΙΜΑΙ 27 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 26-02-2011 ΕΓΙΝΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ!!!ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΥ ΘΑ ΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΙΣΧΙΕΙ!!!ΣΤΟ ΜΑΥΕΥΤΗΡΙΟ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΝΧΩΜΕΝΗ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ!ΕΝΙΩΘΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΛΗ ΘΗΛΗ..ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΠΧ. ΘΗΛΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ,ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΑΚΡΗ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ..ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ!Η ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΠΙΜΟΝΗ,ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ!!!ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΣΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ!ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΗΠΙΕ ΓΙΑ ΟΥΤΕ 2 ΜΗΝΕΣ!ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΤΥΨΕΙΣ!!!ΠΟΣΟ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΜΩΡΟ/????? :?::?::?:

Δημοσίευση

barboulini καταρχην να σου ζησει το μωρακι σου και καλωςηρθες στην παρεα του μαμυ,κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει γυναικα να μην εχει γαλα,απλα δεν ξερουμε πως να το χειριστουμε,ο θηλασμος χρειαζεται επιμονη,υπομονη και καποιες σωστες συμβουλες για να επιτυχει,το ξερω οτι στην αρχη ειναι πολυ δυσκολο και απο δικη μου πειρα γνωριζω οτι στα μαιευτηρια δεν υπαρχει σωστη ενημερωση και καταλληλη βοηθεια για να επιτυχει ο θηλασμος,ισως να επρεπε να ενημερωθεις περισσοτερο απο μονη σου,στα δυο μου πρωτα παιδια θηλασα μονο απο δυο μηνες περιπου,γιατι δεν ηξερα και δεν με βοηθησε κανεις,απλα μου ελεγαν δεν θα εχεις γαλα απο οτι φαινεται,στο τριτο μου παιδι εβαλα πεισμα και ηξερα απο την αρχη οτι θα θηλασω και τα καταφερα,θηλασα αποκλειστικα 8 μηνες και αποθηλασα ομαλοτατα για πρωσοπικους λογους,στο δευτερο σου παιδι πρεπει να επιμεινεις περισσοτερο και να ενημερωθεις μονη σου να μιλησεις και με συμβουλο θηλασμου αν χρειαστει και αν το θελεις πραγματικα θα τα καταφερεις τοτε,οσο για το παιδι σου δεν του κανεις κανενα κακο οπως μεγαλωνουν τοσα παιδια χωρις να θηλασουν ετσι και το δικο σου ,να μη νιωθεις τυψεις ,απλα ξερω οτι θα σε τρωει μεσα σου στο δευτερο θα ξερεις να επιμεινεις περισσοτερο ειμαστε εδω σε οτι κι αν χρειαστεις!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ.ΕΚΑΝΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΠΕΙΝΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΓΑΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ!ΕΒΓΑΖΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑ ΜΟΝΟ 30ML ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΣΤΗΘΗ.ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΝΑ ΔΙΝΩ ΓΑΛΑ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΡΘΕ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕΣ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΑΚΙ!ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΣΤΟ 2ο ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΓΑΛΑ!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ????ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!!

Δημοσίευση

βarboulini κι εγω κοντα με εσενα γεννησα 11/2/11. Με εμενα συνεβαινε το αντι8ετο... ειχα αρκετο γαλα απλα απο το αγχος μου και την ανασφαλεια μηπως το παιδι δεν τρεφεται σωστα και ποσο πινει απο το στη8ος ..του εδινα λιγο απο το δικο μου και ξενο φυσικα . Εδω την πρωτη ημερα που γεννησα ..ηρ8ε η μαια, μου εφερε το μωρο και εφυγε χωρις καν να μου δειξει πως πρεπει να το πιΑσω... (εγω ασχετη φυσικα) και ρωταγα τις διπλα κοπελες τα σχετικα... :?:? Δεν λεω το μαιευτηριο γιατι ειναι αρκετα ονομαστο και ακριβο :|

Δεν το εχω κοψει, εχω λιγο γαλα ακομα και τωρα ...απλα το κραταω γιατι την βαζω στο στη8ος 5 λεπτα και κοιμαται κατευ8ειαν..!!

Το εχω βαλει πεισμα ομως...τωρα που εμα8α αρκετα..οταν ερ8ει το δευτερο παιδακι 8α το 8ηλασω αποκλειστικα.

Αλλα απο την αλλη μην τρελενεσαι δεν εγινε και κατι που δεν 8ηλασες αρκετα. Σιγα!!!!

Μην ακους που λενε πως τα μωρα που 8ηλαζουν ειναι πιο εξυπνα και αλλες παπαριες....

Αυτα ειναι μυ8ος...κι εγω μεγαλωσα με ξενο επα8α τιποτα??

Να σου ζησει το μωρακι σου...φιλακια :D

Δημοσίευση
ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΓΑΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ!ΕΒΓΑΖΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑ ΜΟΝΟ 30ML ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΣΤΗΘΗ.quote]

Καλησπέρα και από εμένα και καλώς ήρθες στην παρέα μας. Να σου ζήσει και το μικράκι σου!!!

Αυτό που γράφεις για το θήλαστρο ΔΕΝ ισχύει γιατί εγώ παρόλο που θήλασα και τα 2 μου παιδιά για 7 μήνες περίπου, με άντληση από θήλαστρο έβγαζα ΜΟΝΟ 50 ml την ημέρα, κυρίως στο γιό μου που είναι και φαγανούλης και με ξεζουμούσε!!! :roll::roll::roll: Θα σου γράψουν εδώ και άλλες μανούλες πως παίζει ρόλο αν έχεις επαγγελματικό θήλαστρο ή όχι και πολλές ακόμη παραμέτρους που παίζουν ρόλο για να πετύχεις έναν πολύμηνο θηλασμό.

Πάντως μην νιώθεις ενοχές γιατί σταμάτησες, δηλαδή οι μαμάδες που δεν καταφέρνουν να θηλάσουν ούτε λεπτό δεν μεγαλώνουν υγιή παιδιά??? Κατά τη γνώμη μου ο θηλασμός είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι, σημαντικό μεν αλλά μικρό, μπροστά σε όλα τα υπόλοιπα που καλούμαστε να κάνουμε για τα παιδιά μας. Εκεί να δεις ενοχές............ :o:o:o:?:

Δημοσίευση
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!ΕΙΜΑΙ 27 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 26-02-2011 ΕΓΙΝΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ!!!ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΥ ΘΑ ΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΙΣΧΙΕΙ!!!ΣΤΟ ΜΑΥΕΥΤΗΡΙΟ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΝΧΩΜΕΝΗ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ!ΕΝΙΩΘΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΛΗ ΘΗΛΗ..ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΠΧ. ΘΗΛΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ,ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΑΚΡΗ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ..ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ!Η ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΠΙΜΟΝΗ,ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ!!!ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΣΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ!ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΗΠΙΕ ΓΙΑ ΟΥΤΕ 2 ΜΗΝΕΣ!ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΤΥΨΕΙΣ!!!ΠΟΣΟ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΜΩΡΟ/????? :?::?::?:

Λες και διαβάζω τις σκέψεις μου πρίν 4 χρόνια....έτσι κι εγώ όσο κι αν ήθελα δεν είχα πολύ γάλα, η μικρή μου γεννήθηκε πρόωρη και πολύ μικρή και δεν είχε δύναμη να θηλάσει. Ο γιατρός μου είχε πει από την αρχή να της δίνω συμπλήρωμα γιατί ήταν λιποβαρές παιδάκι. Έτσι μετά βίας κατάφερα 2 μήνες θηλασμό.

Μια χαρά μεγάλωσε το κοριτσάκι μου και ποτέ δεν είχαμε θέμα με ιωσεις (λένε όσα θηλάζουν έχουν αντισώματα και δεν αρρωσταίνουν εύκολα).

Μην έχεις τύψεις, έκανες ότι καλύτερο μπορούσες. Και το παιδάκι σου μια χαρά είναι...να σου ζήσει.

Δημοσίευση

ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΘΗΛΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ!ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ!!!ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΝΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!ΕΛΠΙΖΩ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΥΣΗΧΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΗΧΑΖΟΥΜΕ!!ΥΠΟΜΟΝΗ,ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΩ!ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ...ΟΚ!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ!

Δημοσίευση

Γέννησα 6 μέρες νωρίτερα από 'σένα!

Θήλασα ελάχιστα το μωρό.Δεν νιώθω τύψεις-γιατί άλλωστε;Ευτυχώς,δεν ζούμε 200 χρόνια πριν.Τα παιδάκια μας θα μεγαλώσουν μια χαρά.

Το γάλα της μαμάς είναι φυσικά ένα πλεονέκτημα...Όμως δεν σκάσω κιόλας που δεν θήλασα,αφού παίρνει κανονικά βάρος και είναι υγιέστατη! ;)

Δημοσίευση

αχ κοπελια μια απο τα ιδια κ καθε φορα ελεγα 'το δευτερο θα το θυλασω πιο πολυ ' κ τπτ κ στο τριτο ετσι ελεγα κ τελικα το μονο που καταφερα απο 2 μηνεσ που θηλασα τα πρωτα αυτο να το θηλασω 3 αλλα παντα με συμπληρωμα ....εκανα κ διαιτα τι γαλα να εχω εσκουζαν απο την πινα τι να εκανα να τα αφυνα νυστικα! :lol::lol: οσο μπορεισ κ οσο παει κ εγω ειχα τυψεισ αλλα μετα απο λιγο καιρο το ξεχνασ κ σου φευγουν ;)

Δημοσίευση

Μην στεναχωριέσαι κ μη νιώθεις τύψεις!έκανες το καλύτερο για το μωράκι σου όσο μπόρεσες κ όσο σου επέτρεψαν οι συνθήκες!!

Απενοχοποιήσουμε κ κοίταξε να χαρείς το παιδάκι σου κ μη βασανίζεσαι!

Κ εγώ θήλασα 5 μήνες με τα χίλια ζόρια κ όταν το σταμάτησα με τρώγαν οι τύψεις κ το άγχος ότι κάνω κακό στο μωρό!Τώρα που πέρασε ο καιρός τα βλέπω τελείως διαφορετικά τα πράγματα κ πιο ανάλαφρα!!!

Χαλαρωσε,ηρεμησε κ πέρνα όμορφες στιγμές με το μωράκι σου!

ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΗ ΜΑΜΑ,ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΜΩΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να σου ζήσει!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Σαφως ο μητρικος θηλασμός είναι ότι καλυτερο για ένα παιδι, αλλα αυτό δεν σημαινει πως κανεις κακο στο μωρό σου αν δεν θηλάσεις!! Το πάλεψες και αυτό είναι που εχει σημασία!!! Την στιγμή που το αγαπας και το φροντίζεις κανεις ότι καλύτερο γι’αυτό!!!

Το ποσο γαλα βγάζεις με το θήλαστρο δεν εχει καμμια σχεση με την ποσοτητα που πινει το μωρό σου!!! Θηλασα αποκλειστικά 10 μήνες και θα θηλαζα ακομα αν δεν ειχα παθει την αποκολληση!! Το πρωτο 5 μηνο ηταν εφιαλτικο!! Δεν ειχα γαλα και η μικρή δεν επιανε καλα το στήθος!! Την εβαζα με κλαμματα από τον πονο και την κούραση ανα μια ωρα στο στηθος μου για 40 λεπτα επι 24ωρου βάσεως κι ας ηταν καταπληγωμένες οι θηλές μου!! Ηπια ροφηματα, νερό, χαπια μαγιάς, ζεστες κομπρέσες στο στήθος και πολλα πολλα ακομα!! Φαντάσου πως εκει που δεν ειχα καθόλου γάλα καποια στιγμή μετα από 22 μερες κατάφερα να κανω παραγωγή και να παθω και μαστίτιδα!! Μετα φυσικα μου σταμάτησε ξανα το γάλα άλλες 8 φορες αλλα το παλεψα και συνεχίσαμε αποκλειστικο θηλασμο!! Υπάρχει τρόπος, αλλα δυστηχώς δεν υπαρχει σωστή ενημέρωση από αυτους που θα επρεπε να μας ενημερώνουν!!! Αν θέλεις μπορεις να θηλασεις το δευτερο παιδι σου, αρκει να ενημερωθείς σωστά!! Να μην φοβάσαι!! Πάλεψα και θήλασα αλλα δεν ξέρω κατά πόσο αυτό ηταν το καλυτερο για το μωρο μου τελικά!! Θέλω να πω πως ισως αν δεν το παλευα τοσο να είχα ευχαριστηθεί περισσότερο τους πρωτους μήνες της ζωής της κορης μου!!! Σκέψου και αυτή την πλευρα!! Συνέχισε να φροντίζεις το μωράκι σου και να μην νιώθεις ασχημα!!

Εχε υποψιν σου αυτά τα σαιτ στο μελλον!! Ελπιζω να σε βοηθησουν όπως βοήθησαν και εμένα!!

http://www.thilasmos.net/lll.html

http://www.llli.org/

http://www.perithilasmou.gr/

http://www.mitrikosthilasmos.com/

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...