Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΤΑ

Recommended Posts

καλησπέρα κυρίες και κυριοι,

είμαι 9 εβδομάδων έγκυος στο δεύτερο παιδί μου, και περνάω .... υπέροχα!

Ναυτία, εμετός, κάτι σαν συνεχόμενη γαστρίτιδα. αλλά το χειρότερο, το χειροτερότερο όλων είναι η ακράτεια.... κανείς δεν σου λέει τα κακά του φυσιολογικού τοκετού, και συ νομίζεις οτι δεν υπάρχουν, μέχρι να τα συναντήσεις.

ήμουν οκ λοιπόν μέχρι που ήρθε ο εμετός, δύκολος και με διάρκεια, και ανακάλυψα οτι περισσότερο "υλικό" φεύγει από κάτω, παρά από πάνω... τι εξευτελισμός και αηδία! δεν μπορώ να πάω στη δουλειά, όχι γιατί είμαι αμάν και χάλια, αλλά απλά γιατί ντρέπομαι και φοβάμαι μήπως βρέξω το βρακί μου!

κάπου εδώ αποφάσισα να ξεκινήσω υπόθετα vertιrosan, που μου έδωσε ο γιατρός μου, έβαλα το πρώτο πριν μια ώρα, και νιώθω ήδη χειρότερα... ας μου πει κάποιος τί ξέρει γι' αυτά, ακόμη και το φυλλάδιο που είναι όλο στα γερμανικά δεν με βοηθάει.

ευχαριστώ,

έφη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λοιπόν, όποια απελπισμένη θελήσει να τα δοκιμάσει, ας το σκεφτεί καλύτερα : τάση λυποθυμίας

με αιματοκρίτη 41, πίεση 8 με 4, αίσθημα ιλλίγου, και τελικά πολύς εμετός... αυτά για τα αντιεμετικά vertirosan. μου πήρε ώρες να συνέλθω, και ήταν ως τώρα η χειρότερη μέρα μου.

ο γιατρός του παπαγεωργίου μου είπε να πάρω primperan - τα αγόρασα και αυτά, και λένε οτι καλό είναι να μήν χρησιμποιούνται πριν το τέλος του 3ου, γιατί διαπερνούν τον πλακούντα...

ο ίδιος γιατρός, όταν ζήτησα ορό για να ενυδατωθώ, είπε πως τα υπόθετα, και όχι ο ορός είναι λύση - o δικός μου γιατρός με καλεί στο διαβαλκανικό να κάνω 2-3 ορούς σε 1 απόγευμα, αλλά επειδή εκεί γέννησα το πρώτο μου, φαντάζομαι οτι θα στοιχίζει και .. 80 ευρώ ο ορός? δεν ξέρω πως θα τα βγάλω πέρα, η αλήθεια είναι πως τα υπόθετα ήταν μία μεγάλη μου ελπίδα, η οποία δυστυχώς αποδείχτηκε φρούδα.

Αγαπητή μου Effie35, σου μιλάει λοιπον μια παθουσα στο θεμα ιλιγγων και ναυτιας, αλλα οχι κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης, αλλά και εκτος αυτης....Ακου λοιπον για τα λεγομενα φαρμακα - υποθετα κατα του ιλιγγου-ναυτιας.....Είναι γεγονος οτι δε σε κανουν καλύτερα , αλλά χειρότερα!!!!Οποτε κατω απο αυτο το πρισμα σταματησε τα αμεσα!!!Δεν εχω ακουσει κανενα μα κανενα νεο ανθρωπο που να τα πηρε και να αισθανθηκε πραγματικα καλυτερα!!οποια μαρκα και αν χρησιμοποιησε...

Σκοπος των χαπιων αυτων ειναι να σε ζαλισουν και να κοιμασαι ολη τη μερα και αρα να μην αισθανεσαι τιποτε!Και αν υποθεσουμε οτι στην εγκυμοσυνη νυσταζεις και εχεις ναυτια φαντασου το αυτο επι 2!!!...Απο τη στιγμη λοιπον που τα υποθετα δε σε βοηθησαν ,ισως η αιτια της ναυτιας βρισκεται αλλου...μηπως πηγες σε καποιον εξειδικευμενο ωρλ να σε εξετασει μηπως υπαρχει καποιο αθωο θεματακι με τα αυτια σου, το οποιο απλα το επειδεινωνει η κατασταση της εγκυμοσυνης???

....αν παλι δε θελεις να μπλεξεις με γιατρους και τετοια πανηγυρια, βρες τη μερια που ξαπλωνεις στο πλαι(αριστερα η δεξια) και δεν αισθανεσαι τοση ναυτια και ζαλη και κατσε εκει για κανενα μισαωρο...βοηθαει περισσοτερο απο αυτα τα υποθετα..και πραγματικα δεν ξερω σε ποιες περιπτωσεις βοηθουν τα υποθετα, αφου και απο δικη μου εμπειρια και απο φιλων που τα εχουν παρει ,ολοι μα ολοι ηταν χειροτερα αντι για καλυτερα!!!!

Μην σε πιανει πανικος και ασε τα υποθετα στην ακρη...οτι και να λενε καλο ειναι στην εγκυμοσυνη να μην παιρνεις και πολλα φαρμακα εκτος αν υπαρχει σοβαρος λογος!!!

Κανε υπομονη, και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε!!!! ;)

ευχαριστώ Μαρία, και ναι σίγουρα κάτι υπάρχει, μάλλον με τον αυχένα, καθώς και στην πρώτη εγκυμοσύνη μου είχα πάθει ίλιγγο - ίλιγγο, ξέρεις με λυποθυμία, αδυναμία να σταθείς κτλ. τότε βέβαια κράτησε 2-3 μέρες και πέρασε και δεν είχα τίποτε άλλο. τώρα, υπομονή να περάσει ο καιρός, χωρίς υπόθετα, γιατί πραγαματικά δεν αντέχονται!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...