Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΙΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΕΧΕΤΕ ?

Recommended Posts

Εχω εναν που ειναι στο τμημα αποβολων σε μεγαλο δημοσιο νοσοκομειο. Κατα τυχη τον βρηκα, οταν ψαχνομουν με τις αποβολες. Ηταν ο μονος που με εκανε και ενοιωσα οτι θα γινω μανουλα συντομα (οπως και συνεβει)!! Επισης ειναι κατα των φαρμακων, δηλαδη δεν ακους το κλασικο ''παρε ηπαρινη προληπτικα'', οπως κανουν πολλοι. Μου δινει οσα πρεπει συμφωνα με τις εξετασεις μου.Και φυσικα μου ειπε να μη μπλεξω με αντιπατρικα (που αλλος μου εδωσε σαν μονη λυση για τις αποβολες) και ευτυχως που τον ακουσα γιατι ακομα θα εκανα θεραπειες!!!!

Οταν επαθα αποκολληση ηταν πολυ χαλαρος και ανετος και με εκανε να νοιωσω οτι δεν ηρθε η καταστροφη του κοσμου αλλα οτι ειναι κατι συχνο φαινομενο (πολυ σημαντικο για την ψυχολογια-ειδικα μετα απο 3 αποβολες!!).Φαντασου οτι μολις ειδα αιμα αρχισα να τρεχω σαν τρελη μεσα στο σπιτι, εκλαιγα και τον πηρα τηλ και αμεσως ηρεμησα κ σταματησα να κλαιω κ τελικα ολα πηγαν καλα με το ταλιμπανακι μου!!!

Ασχολειται με αποβολες και κυησεις υψηλου κινδυνου και γενικα απο οσα λεει φαινεται οτι το ψαχνει πολυ και ξερει ολες τις νεες μελετες....

Αμα θελησεις θα σου στειλω στοιχεια, αλλα με καθε επιφυλαξη γιατι ο γιατρος ειναι κατι σχετικο και δεν αρεσει σε ολες ο ιδιος!!!!

Υ.Γ. : Αυτο που μου αρεσε περισσοτερο ηταν στον υπερηχο που το μωρο μου ειχε για πρωτη φορα σχημα, μας λεει ''αυτο ειναι το παιδι σας'', ολο γλυκα. Δε θα το ξεχασω ποτε αυτο!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

etoile, αν δεν σου κάνει κόπο, μπορείς κοπέλα να μου στείλεις με πμ τα στοιχεία του γιατρού? όχι, ότι δεν είμαι ευχαριστημενη απο τον δικό μου, απλώς θα ήθελα κάποιον πιο "ανθρώπινο".καλή εγκυμοσύνη, με το καλό να αγκαλιάσεις το μωράκι σου!

ΕΛΛΗ ΕΝΔΙΦΕΡΕΣΕ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ?ΑΝ ΝΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΑΡΤΣΑΛΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΙΧΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΝΑ ΑΘΗΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΛΠ.ΑΝ ΘΕΣ ΤΗΛ.ΣΤΗΛΕ ΠΜ.ΦΙΛΙΑ!!!!!!

Εμένα η γιατρός μου λέγεται Ξενιτίδου, είναι πολύ ψύχραιμη με όλα τα περιστατικά.Είχα πάθει και εγώ αποκόλληση στο 1ο τρίμηνο και το αντιμετώπησε με πολλή ψυχραιμία. Με βοήθησε και να μείνω έγκυος. Αν ενδιαφέρεσαι να σου στείλω πμ :D

etoile είμαι νέο μέλος εδω και δεν έχω μάθει ακόμη πως να στέλνω προσωπικά μηνύματα.......

Σε παρακαλώ μπορέις να μου στείλεις το τηλέφωνο του γιατρού σου.....και σε ποια περιοχή είναι αλήθεια??

Ευχαριστώ

Καλημέρα κορίτσια,

εγώ έχω τον κ.Βρυώνη, είναι στο ΡΕΑ.

Είναι πολύ γλυκός,πολύ έμπειρος και σου αφιερώνει πάντα όσο χρόνο θέλεις!

Καλημέρα κορίτσια.....

Εγώ έχω την Κα Γεωργιάδου στο ΕΛΕΝΑΣ.......

Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένη μαζί της....... είναι πολύ καθησυχαστική..... και ψύχραιμη.....

Δεν αποκλείεται όμως να με ξεγεννήσει ο αντικαταστάτης της, ο Κος Παπαδής Πάνος.......

Ο μπέμπης αποφασίζει........

etoile είμαι νέο μέλος εδω και δεν έχω μάθει ακόμη πως να στέλνω προσωπικά μηνύματα.......

Σε παρακαλώ μπορέις να μου στείλεις το τηλέφωνο του γιατρού σου.....και σε ποια περιοχή είναι αλήθεια??

Ευχαριστώ

Στο εστειλα κοπελα μου!

Θα το δεις δεξια, εκει που λεει Νεα Μηνυματα, πατα πανω!!!

Φιλια!!! :D

etoile, αν δεν σου κάνει κόπο, μπορείς κοπέλα να μου στείλεις με πμ τα στοιχεία του γιατρού? όχι, ότι δεν είμαι ευχαριστημενη απο τον δικό μου, απλώς θα ήθελα κάποιον πιο "ανθρώπινο".καλή εγκυμοσύνη, με το καλό να αγκαλιάσεις το μωράκι σου!

Στα εστειλα!!

Κοριτσια, αν θελετε κατι αλλο να μου στελνετε πμ γιατι δε μπαινω συνεχεια στα ιδια θεματα!!! :D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...