Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΩΡΟ 2 ΜΗΝΩΝ,ΑΝΤΛΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, ΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ,ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΗΜΕΡΕΣ,(ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ),Κ ΠΑΙΡΝΩ Κ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΜΑΓΙΑ ΜΠΥΡΑΣ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ?ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΟ?Κ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ?Κ ΤΟ 2 ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΘΗΛΑΣΩ,ΚΑΘΩΣ Η ΜΙΚΡΗ ΑΠΟ ΤΗΥΝ ΑΡΧΗ ΠΗΡΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ,ΛΟΓΩ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ,Κ ΤΩΡΑ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΡΟΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΥΓΜΟΥΣ,Κ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΞΕΝΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ?ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ Κ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ Κ ΤΟ ΠΙΠΙΛΑΕΙ,Κ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΤΗ ΒΑΖΩ ΓΥΜΝΗ,ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΑΓΛΑΙΑΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΓΛΑΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.Κ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΘΑ ΤΗΣ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΩΜΩΝ.ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗ ΘΗΛΑΣΩ ΚΑΘΩΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ.

Δημοσίευση

Μια σύμβουλος θηλασμού νομίζω ότι θα σε βοηθήσει καλύτερα.. μπορείς να βρείς περισσότερες πληροφορίες στο internet.. αυτό που διαπίστωσα εγώ πάντως είναι ότι το θήλαστρο πρέπει να κόβει το γάλα .. εγώ το χρησιμοποιούσα πολύ στην αρχή και μόλις το σταμάτησα είδα ότι το γάλα μου αυξήθηκε και το μωρό μου τρώει πολύ καλά.. καμιά φορά του αφήνω ξένο όταν πρέπει να βγώ έξω και δεν προλαβαίνω να γυρίσω σπίτι..ή τραβάω με το θήλαστρο ελάχιστες φορές γιατί έχει φοβηθεί το μάτι μου..

Δημοσίευση

ΒΑΣΙΚΑ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΒΥΖΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟΘΗΛΑΖΩ ΣΤΑΔΙΑΚΑ 8 ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΤΡΩΓΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΜΕΧΡΙ 7.5 ΠΟΥ ΒΓΑΛΕ 2 ΔΟΝΤΙΑ Κ ΜΕ ΡΙΜΑΞΕ ΣΤΙΣ ΔΑΓΚΩΝΙΕΣ ΑΡΧΙΣΑ ΘΗΛΑΣΤΡΟ Κ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΔΕ ΒΟΗΘΑ Κ ΠΟΛΥ.ΕΠΙΣΗΣ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΛΕΓΕ ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ Κ ΘΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙ ΘΕΛΕΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

Δημοσίευση

Καταρχην ,μην απελπιζεσαι :) θελει υπομονη και θα τα καταφερεις :)

Εμεις ειμαστε σχεδον 9 μηνων και συνεχιζουμε,ενω στην αρχη δεν ηθελε να πιασει το στηθος :!::!: δεν θα συμφωνησω με την Μαγδα που σου ειπε να το αφησεις νηστικο :? μου το ειχε πει και εμενα ο παιδιατρος και το ειχα κανει αλλα το αποτελεσμα ηταν οτι εκνευριζοταν και δεν το επιανε με τιποτα :!: εγω την εβαζα οταν ηταν ηρεμη :!: πολλες φορες στην αρχη,εβγαζα με το θηλαστρο,εδινα με μπουκαλι και μολις χορταινε την εβαζα στο στηθος και σιγα-σιγα τα καταφεραμε :D

Παντως συμφωνω με την Μαγδα,ολη μερα στο στηθος και θα φτιαξει η παραγωγη ;) μηνδινεις ξενο,υπονομευεις την παραγωγη σου :!: ατλησεις κανε αναμεσα στα γευματα και φυλαγε το για συμπληρωμα αν δεις οτι δεν χορταινει,οποτε και την παραγωγη αυξανεις και ξενο δεν θα δινεις ;)

Παρ,ολα αυτα μια συμβουλος θα σε βοηθουσε μηπως υπαρχει καποιο προβλημα που δεν πιανει τη θηλη ή αν ειναι σωστη η σταση κλπ

Μην τα παρατας και ρωτα οτι θες :) ειναι μαγικο συναισθημα :) στειλε και ενα πμ στην Αγλαια να σου απαντησει

Δημοσίευση

K εγώ πιστεύω πως το μυστικό για την έναρξη ενός επιτυχημένου θηλασμού είναι να το έχεις όλη μέρα στο μεμέ.....!!!!!Μόνο έτσι θα εδραιωθεί η γαλουχία κ μοιραία Θα αυξηθεί η παράγωγή, δεν μπορεί, απλά θέλει υπομονή!

Στην δική μου περίπτωση πάντως η συχνή χρήση θήλαστρου μείωνε την παραγωγή γάλακτος!

Καλή δύναμη, θέλει κότσια ο θηλασμός κ αφού το θες τόσο πολύ θα τα καταφέρεις!

Δημοσίευση

Ρωτησες πως να αυξησεις το γαλα τρωγε αρκετα ανα 2 ωρες και πινε πολυ νερο ή χυμους. Οι σουπες κανουν καλο, και θε τρως γαλακτομικα. Εαν δεν τρως οτι και να κανεις δεν θα αυξηθει.

Υπομονη και Επιμονη αυτο εκανα εγω και τα καταφερνω.

Δημοσίευση

Μyboy να σου ζησει το μωρακι σου!!! :D δε διαβασα οτι ειπαν οι αλλες κοπελες γιατι δε προλαβαινω(τελειωνει η αντληση! ;) )

Κι εγω αντλω αποκλειστικα εδω και 3 μηνες σχεδον γιατι παρολο που δεν εδωσα καθολου μπιμπερο με το που γεννηθηκε κι εκανα ολα αυτα που ελεγαν οι συμβουλοι και εμπειρες μανουλες θηλαζουσες,δε καταφερα να τη θηλασω..βεβαια κρεμοταν απο το στηθος μου 1 μηνα και μου κατεβασε αρκετο γαλα το οποιο συντηρω με νοσ.θηλαστρο!

Δε προκειται να σου κοπει με το σωστο θηλαστρο,αντιθετως,αλλα πρεπει να ακολουθησεις πρωτοκολλο αντλησεων..πρεπει να κανεις τουλαχιστον 8-10 ανλτησεις τη μερα ανα 2 ωρες το πολυ και μια νυχτερινη μεταξυ 12 και 6!!! ετσι θα αυξησεις τη παραγωγη σου...εν τω μεταξυ βαζε και το μωρο στο στηθος αν καθεται εστω και να πιπιλαει για λιγο γιατι εκεινο κανει καλυτερη δουλεια απο το θηλαστρο σιγουρα και ισως καποια στιγμη οταν αυξηθει το γαλα σου να καταφερεις να θηλασεις κανονικα! ;) αλλα και να μη τα καταφερεις να θηλασεις τουλαχιστον θα πινει απο το δικο σου γαλα!

Ειναι πολυ δυσκολο και θελει πολυ υπομονη! Εφοσον ειναι ομως το 1ο σου μωρακι κι αν ειναι και ησυχο αξιζει να προσπαθησεις! εμενα ειναι το 2ο.. το 1ο ειναι 2,5 χρονων και ο Ντενις ο τρομερος μπροστα του ειναι αγιοπαιδο οποτε οπως καταλαβαινεις αντλω με παρα πολλες δυσκολιες και χωρις ουσιαστικη βοηθεια!!! :roll: κανω ομως υπομονη κι οσο αντεξω!

Πανω απ'ολα ομως να κανεις οτι σε κανει εσενα να νιωθεις καλα και ηρεμη γιατι το μωρακι σου σε θελει χαμογελαστη!!! :)

Δημοσίευση

Κοριτσια δε γινεται σε καμια περιπτωση να μη δινει ξενο γαλα αυτη τη στιγμη!!!!! Δεν εχει αρκετο γαλα για να καλυψει τις αναγκες του μωρου και δε μπορει να το αφησει να πειναει...με τις αντλησεις και με το να το βαζει στο στηθος θα αυξησει τη παραγωγη και σιγα σιγα θα κοψει το ξενο! ;)

Α και μαγια μπυρας πρεπει να παιρνεις 21 χαπακια τη μερα για να δεις διαφορα για 2 εβδομαδες και μετα διακοπτεις για 1 κι αν εχει αυξηθει σταματας...καλυτερα ομως αποτελεσματα εχει,απ'οτι λενε, ενα αλλο που λεγεται fenugreek(νομιζω) η τριγωνελλα στα ελληνικα...δε ξερω που το βρισκεις ομως! :roll:

Δημοσίευση

Θέλει πολύ υπομονή και θέληση απο σένα.

Να τη βάζεις πολύ στο στήθος είναι η μόνη που μπορεί να σου αυξήσει την παραγωγή. Σταδιακά και αν γίνεται καλό είναι να αντικαθιστάς το ξένο με το δικό σου.

Να σου ζήσει η μικρούλα και εύχομαι να τα καταφέρεται σύντομα.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΚΑΛΑ ΝΗΣΤΙΚΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Κ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ,2400,Κ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΚΥΝΔΥΝΕΥΩ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ,ΤΟ 2 ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ,ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ,Κ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΟ,ΖΩΗ ΝΑ'ΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ,ΝΤΕΝΙΣ Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ PM ΣΤΗΝ ΑΓΛΑΙΑ?

Δημοσίευση

Γιατι τρελενεσαι??? Δηλαδη αν τελικα μειω8ει το δικο σου και δινεις και συμπληρωμα ξενο τι 8α γινει??

Το παιδι μεχρι 6 μηνων χρειαζεται το μητρικο γαλα ...μετα δεν το εχει αναγκη τοσο. Μου το εχει πει γιατρος.

Αλλα και παλι αν δινεις και λιγο ξενο τα αντισωματα που ειναι να παρει .....8α τα παρει 100% ...

Μην αγχωνεσαι γιατι οσο αγχωνεσαι τοσο μειωνεται. Ολα ειναι στην ψυχολογια. Φιλακια να σου ζησει το μωρακι σου!!!!

Δημοσίευση

Nα σου ζησει το μωρακι σου !

Συμφωνω και συστηνω να κανεις ολα αυτα που σου εγραψε η Τονια . Για να αυξησεις την παραγωγη πρεπει να κανεις περισσοτερες αντλησεις με πρωτοκολο . Τα χαπια απο μονα τους δεν σε βοηθουν .

Αν χρειαζεσαι κατι μπορεις να μου στειλεις πμ να το συζητησουμε , δυστυχως δεν εχω χρονο να σου γραψω τωρα .

Μην απελπιζεσαι , οσες περισσοτερες αντλησεις μπορεις και θα φτιαξουν τα πραγματα .

Δημοσίευση

Καταρχήν συγχαρητήρια για τα αγγελουδια σου!! Μικρο, μεγάλο!!! Κάνε κουραγιο και υπομονή!!! Θηλασα αποκλειστικα 10 μηνες την κορη μου και θα συνεχιζα να την θηλαζω αν δεν παθαινα την αποκολληση!! Δεν ειχα σχεδον καθολου γαλα, δεν επιανε με τιποτα σωστα στο στήθος και με ειχα πληγώσει σε πολύ μεγάλο βαθμο. Επι 24ωρου βασεως ανα 1-1,5 ωρα την εβαζα στο στηθος για 25-45 λεπτα οσο ήθελε!! Το παλεψαμε παρα πολύ όμως και τα καταφέραμε, ετσι θα τα καταφέρετε και εσεις!!!

Δοκιμαζες να βάζεις ζεστες κομπρέσες στο στήθος σου πριν από κάθε θηλασμο;Αυξησε το νερο που πίνεις, τουλάχιστον 4 λιτρα νερο την ημέρα και τα 2-3 ποτήρια ένα 15 πριν τον κάθε θηλασμο!! Ποσα χαπια μαγιας παιρνεις;Ροφηματα δοκιμασες;

Παρα πολλες αντλήσεις και πολύ συχνά, επι 24ωρου βασεως!! Ακομα κι αν το θηλαστρο δεν βγάζει γάλα εσυ συνεχισε, θα δεις που σε κανενα 3λεπτο θα βγάλεις κι άλλο. Κάνε κουράγιο και θα τα καταφέρεις!!

http://www.thilasmos.net/lll.html παρε τηλέφωνο στον συνδεσμο θα σε βοηθήσουν. Ή αν θέλεις γράψε εδώ http://www.mitrikosthilasmos.com/, απαντουν αρκετα γρήγορα!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...