Μπραβο Μαρακι μου πιστευω σιγουρα παιζει ρολο και το εντερο, κατσε αραχτη δεν πειραζει που δεν κανεις κατι. Ειδες η μπεμπουλα καθεται μια χαρα στην κοιλιτσα, βοηθανε και τα χαπια ευτυχως.
Καλημέρα κορίτσια,σήμερα ειμαι καλυτερα μέχρι στιγμής ευτυχώς. Υπνηλία έχω πολύ,ίσως επειδή δεν κάνω και τίποτα σήμερα, μόνο έβαλα λιγες πανσετες στο φούρνο να φαμε και όλη μέρα κάθομαι. Πήγα και τουαλέτα καλύτερα σήμερα και ισως ηρέμησα και από αυτό ή επειδή και η μικρή είναι πιο ήσυχη σήμερα δεν με πονάει τόσο.
@Sofi1987κανινικα χοριακη κανεις τηβ 1η μέρα καθυστερησης, ούτε καν την αναμενομενη. Εγω τη μερα π περιμενα περιοδο, 14η μερα μετα τ θετικο τεστ είχα χοριακη 47 μοναδες. Γνωμη μ κανε αύριο ένα τεστ, να δεις αν έχει διαφορά, π θα έχει σίγουρα κ τριτη κανεις πάλι.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα…
Να σου πω μόνο πως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και τα νούμερα είναι απλώς νούμερα.
Κράτα την πίστη σου, δώσε χρόνο στο σώμα σου και μέχρι την Τρίτη να φροντίζεις τον εαυτό σου με αγάπη και ηρεμία. Εύχομαι ολόψυχα η επανάληψη να σου φέρει το χαμόγελο που περιμένεις!
Κοριτσια μου σας ευχαριστώ ολες για τις ευχες και τις θετικές σκεψεις σας!!!
Σημερα ειμαι μαλλον 12 μερες απο την ωορρηξια (μπορει και 13 ομως) και η χοριακη μου ειναι μολις 26, προγεστερονη 12.
Ειναι μικρη και το περιμενα, αλλα μου φερνει αναμνησεις απο τη βιοχημικη. Θα παω για επαναληψη την Τριτη και ευχομαι να δω ενα μεγαλυτερο νουμερο
Καλη ανασταση και παλι σε ολες!