Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημέρα,εχω 3 κουτια GONAL-F PS.SOL.INJ 2MLx1050IU/1,75ML+PF SYR SOLV αγορά 552,14

ειναι στο ψυγειο αν και ειναι σφραγισμενα στα κουτια τους και εχουν ημερομηνια ληξης 07-2012 τα δυο κουτια,04-2012 το ενα,

δυστυχως δε μπορω να τα χαρισω αλλα τα δινω σε οποια κοπελα ενδιαφερεται ολα η μεμονομενα 250ε εκαστος.

πιστευω ιδικα για τις κυριες οπως εμενα που δε της καλυπτουν τα ταμεια τους ειναι κατα καποιο τροπο δωρεα.ευχαριστω εκ των προτερων ανεξαρτητου αποτελεσματος.

οποια ενδιαφερεται να μου στειλει πμ.

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Δημοσίευση

3 κουτιά άθικτα gonal 1050 (ημερομηνία λήξης 7/2012 τα 2 και 4/2012 το ένα ) τα οποία δυστυχώς επειδή δε μπορούσα να τα δικαιολογήσω όπως και τα παραπάνω μπορώ να τα δώσω σε κάποια κοπέλα που τα χρειάζεται, ειδικά αν δεν μπορεί να τα δικαιολογήσει ούτε κ εκείνη μέσω κάποιου ταμείου ή αν αν έχει ξεπεράσει τον αριθμό των προβλεπόμενων εξωσωματικών όλα μαζί 500€ ή 200€ έκαστος.. Ίσως ακούγεται τραγικό να αλλά ξέρετε όλες πόσο δυσβάσταχτο είναι το κόστος για τα συγκεκριμένα φάρμακα.

Δημοσίευση
3 κουτιά άθικτα gonal 1050 (ημερομηνία λήξης 7/2012 τα 2 και 4/2012 το ένα ) τα οποία δυστυχώς επειδή δε μπορούσα να τα δικαιολογήσω όπως και τα παραπάνω μπορώ να τα δώσω σε κάποια κοπέλα που τα χρειάζεται, ειδικά αν δεν μπορεί να τα δικαιολογήσει ούτε κ εκείνη μέσω κάποιου ταμείου ή αν αν έχει ξεπεράσει τον αριθμό των προβλεπόμενων εξωσωματικών όλα μαζί 500€ ή 200€ έκαστος.. Ίσως ακούγεται τραγικό να αλλά ξέρετε όλες πόσο δυσβάσταχτο είναι το κόστος για τα συγκεκριμένα φάρμακα.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...ΑΛΛΑ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ...ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΠΟΡΕΙ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ,ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΕΣ... (ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ,ΚΑΡΙΟΤΥΠΟ,ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ,ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ)ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΒΟΛΕΨΩ...

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...

  • 5 weeks later...
Δημοσίευση
3 κουτιά άθικτα gonal 1050 (ημερομηνία λήξης 7/2012 τα 2 και 4/2012 το ένα ) τα οποία δυστυχώς επειδή δε μπορούσα να τα δικαιολογήσω όπως και τα παραπάνω μπορώ να τα δώσω σε κάποια κοπέλα που τα χρειάζεται, ειδικά αν δεν μπορεί να τα δικαιολογήσει ούτε κ εκείνη μέσω κάποιου ταμείου ή αν αν έχει ξεπεράσει τον αριθμό των προβλεπόμενων εξωσωματικών όλα μαζί 400€ ή 150€ έκαστος.. Ίσως ακούγεται τραγικό να αλλά ξέρετε όλες πόσο δυσβάσταχτο είναι το κόστος για τα συγκεκριμένα φάρμακα.

Το ένα δόθηκε έμειναν τα 7/2012.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ούτε κατά διάνοια.. ειδικά εγώ με τέτοια εγκυμοσύνη.. και αιμορραγία... ακόμη έχω αίμα και θα έχω για πολύ καιρό.. Μέχρι να γεννήσω δεν υπάρχει περίπτωση! Βέβαια κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, κάποια άλλη να μην έχει σοβαρό θέμα και να της το επιτρέπει ο γιατρός.!
    • Να τα χαιρεσαι και τα δυο !! Χαχαχαχα εκλαψα που σου εφυγε η κουραση… 🤣 Ναι η αληθεια ειναι πως τωρα με τα δυο τα χω δει λιγο ολα… 😅😅 και ο θηλασμος ειναι αθλος, αλλα εφοσον αντεχω το συνεχιζω κι οσο παει…✌🏼✌🏼 μαρσιπο ειχα απ το πρωτο τον εργονομικο της αστερα….ι sling. Γκουγκλαρε το ειναι υπεροχοι !! το ειχα καταβολευτει και το χρησιμοποιω και τωρα . Βαζω καμια φορα το ενα μαρσιπο και το αλλο στο μονο καροτσι που ηδη εχω και τα βγαζω μια χαρα εξω… Η αληθεια ειναι πως δεν εχω προμηθευτει ακομα καροτσι διδυμων… 🫣🫣 περιμενουμε το επιδομα της γεννας… Γιατι ειχαμε αστρονομικα εξοδα με την εγκυμοσυνη/τοκετο και δεν μας εχει περισσεψει ευρω… Αλλα και παλι θα παρω μεταχειρισμενο , γιατι καινουρια ειναι πανω απο 700 και δεν αξιζει. 
    • @Maria_mtx το δεύτερο… έχω κ ένα 2,5 ετών…. Αλλά διαβάζοντας τα δικά σου που έχεις δίδυμα νιώθω πως είναι μια χαρά κ μου έφυγε η κούραση….στην αρχή πίστευα ότι η δυσκολία θα είναι το μωρο αλλά τελικά η μεγάλη είναι το θέμα κ αυτήν έχω άγχος… φαγητά.ρούχα,παιχνίδια,νανούρισμα…. Έχω το πρόγραμμα της και δεν μπορείς να της τα αλλάξεις όλα….αυτό είναι το δύσκολο. Και εγώ θηλάζω και τα πάμε μια χαρά….με τα δευτερα είσαι πιο χαλαρός η αλήθεια είναι..αχ και εγώ περιμένω να γελάει και να αρχίζει να ανταποκρίνεται….έχεις βρει μήπως κανένα μαρσιπο που σε βολεύει?..η μεγάλη δεν τα ήθελε αλλά τώρα με τα 2 θα βολεύει απίστευτα άρα ψάχνω αλλά δεν έχω ιδέα τι να πάρω 
    • Καλημέρα! Είδαμε τη μικρή χθες ξανά γιατί νιώθω τις κλωτσιτσες πολύ χαμηλά, πάρα πολύ χαμηλά ενώ στον μεγάλο τις ένιωθα σίγουρα πιο ψηλά και ήθελε να μετρήσει τράχηλο ξανά να είμαστε σίγουροι. Όλα καλά είναι, απλώς έχει πάρει θέση φουλ ισχιακα, τα πόδια κάτω το κεφάλι πάνω για αυτό νιώθω τα ποδαράκια της τόσο χαμηλά. Μου είπε ότι είναι πολύ νωρίς και γυρνάει ακόμα δεν είναι η τελική θέση. 850 γραμμάρια ήταν χθες και τράχηλος 37εκ ευτυχώς καλά κρατεί! Ποια έχει σειρά για υπέρηχο;
    • Εγώ πάλι είχα πολλά συμπτώματα στα κορίτσια έντονους εμετούς  τωρα δεν έχω είμαι πολύ πιο ήπια τα πράγματα απλά καμία φορά έχω καούρες  αντε να δούμε πως θα πάει.. με έπιασαν και δυο φρονιμιτες ξαφνικά και είμαι χάλια έχω πρηστεί και έχω πάρει αντιβίωση 😔 στεναχωρέθηκα φουλ  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...