Μετάβαση σε περιεχόμενο

34h ebdomada kiisis


Recommended Posts

Αρας μου εγω ειμαι 35 εβδομαδες. Δεν μας ειπε κατι ο γιατρος για προγραμματισμενο τοκετο. Αλλά απο την 36η εβδομαδα θα με βαζει σε καρδιοτοκογραφο. Και επισκεψη καθε βδομαδα. Γιατι ρωτας? Σου ειπε να προγραμματισετε τον τοκετο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα πάλι είχε βολευτεί ο κύριος και βγήκε 1 ημέρα πριν μπω στον 10ο μήνα!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Σας εύχομαι να πάνε όλα καλά και με το καλό να κρατήσετε τα μωράκια σας αγκαλίτσα!!!! Με ένα πόνο!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην αγχώνεσαι aras όλα μια χαρά θα πάνε,εγώ γέννησα 35+2 και μια χαρά ο μπεμπάκος ούτε σε θερμοκοιτίδα δεν μπήκε και ας ήταν μόλις 2280.Άλλωστε και φυσιολογικά μπορεί να γεννούσες από μόνη σου(εννοώ κανονικά με πόνους) από την 37 εβδομάδα και μετά. Την 38 εβδομάδα θεωρείται τελείως ολοκληρωμένο το μωρό.Με το καλό λοιπόν να δεχτείς το ζουζουνάκι σου και με έναν πόνο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου κ απο εδώ. Το πρώτο παιδάκι σας ήρθε κ αυτό με προγραμματισμένη καισαρική λόγω του διαβήτη ή όχι? σε ρωτώ γιατί οι απόψεις διίστανται. ας πούμε η αδερφή μου το 2002 είχε διαβήτη κύησης κ έκανε μετρήσεις (όχι ινσουλίνη), γέννησε προγραμματισμένα, αλλά με φυσιολογικό τοκετό, όπως κ το πρώτο της μωρό (στο πρώτο δεν είχε διαβήτη). Εάν ανησυχείς για τη γέννα σε μικρότερη εβδομάδα, ρώτα τον γιατρό σας. Εμένα στις 35 +1, δεν είχε ο μπέμπης κανένα θέμα, ήταν κοντά 3 κιλά κ αν εξαιρεσεις την ένεση που μου έκαναν πριν γεννήσω για τα πνευμονάκια του, όλα οκ! Η κύηση λογικά ήταν ολοκληρωμένη, γιατί έσπασαν τα νερά κ από την εξέταση κ τις αντιδράσεις του μωρού, μάλλον ήταν μεγαλύτερος απο την κλασική μέτρηση με τις εβδομάδες, ίσως λόγω νωρίτερης σύλληψης. Πάντως, συζητηστε με τον γιατρό κ αποφασίστε βέβαια το καλύτερο κάτω από τις συγκεκριμένες περιστάσεις. με το καλό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι. Ήμουν ακριβώς 35+1, χωρίς να υπάρχει καμία ένδειξη τοκετού ή προβλήματος που θα προκαλούσε πιο σύντομα τον τοκετό... Εξέταση είχα κάνει 2 μέρες πριν κ πηγαίναμε για φ.τ. αν φτάναμε μέχρι το τέλος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...