Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 931
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Χαιρετω τα πλήθη!

Καλε ολες εδω ειστε??

Τι νεα?

Η κορη μου ξυπνησε στις 8,30 από τις 5! προβλεπω φωτια στο Σαββατόβραδο!! :lol:

Λοιπον βαφτιζει μια φιλη το Σαββατο κι εχω αναλαβει ολο το στολισμα

Το θεμα ειναι πριγκιπας βατραχος

Τις εχω παραγγειλει κι ενα βιβλιο ευχων

Λεω να τις φτιαξω μια τουρτα και 40 κεκακια για τα παιδακια

απλα δεν ξερω αν θα τα προλαβω ολα αυτα..

θα δειξει..

Δημοσίευση

γεια σου ρε Νανα...

λοιπον με γραφετε , παω να δω ταινία (καλά εχω σκιστει εδω κ 2 βδομαδες κα8ε βραδυ) :mrgreen:

δεν την γλιτωνετε αυριο πάλι ! να δω τι σκατα καιρο 8α κανει παλι...

μαρακι88 :lol::lol::lol::lol:

αχ ασε Ισμηνη κ εγω πριγκηπα παντρευτηκα και βάτραχος κατεληξε :lol::lol::lol:

τα λέμε

Δημοσίευση

μαράκι για ποιες ερωτήσεις λες;

σόρρυ, αλλά νυστάζω... χαχαχα!!!

ευτυχώς, δεν αδιαθέτισα...

αλλά γιατί δεν αδιαθέτισα;

βρε λες;;;;;;;;;;;;

χαχαχα!!!

τον τάιζε η πεθερά μου και μόλις μας είδε... τα παράτησε όλα κι έτρεξε να μας αγκαλιάσει και να μας φιλήσει.

μετά άρχισε η επίδειξη...

να μας πει και να μας δείξει τι έκανε με τη γιαγιά...

ε και μετά είχε εκείνη τη χαρά που δεν ήξερε πώς να τη δείξει κι έκανε ό,τι του κατέβαινε στο κεφάλι...

εδώ το λένε άπωμα...

χαχαχα!!!

τον είδες τον προπονητή;

α στο καλό σας...

μαζευτήκατε όλες κι εγώ νυστάζω...

Δημοσίευση

Σωσω εφτιαξα καιμακι το προηγουμενο Σαββατο..

εγινε πολύ καλο..

Σαλέπι βρηκα στο κεντρο..

Το ξερεις οτι έχει 115 ευρω το κιλο??? :shock: :shock

επισης εφτιαξα φραουλα και θελω να κανω και νουτελα παγωτο με μπισκοτα..

Δημοσίευση

ισμηνακι μου βγηκαν τα μάτια ρε απο πιο νωρις με κάτι που φτιάχνω... να δω ταινιακι να ξεφυγω , να φαω το παγωτακι μου , τα σπορια μου (οπως λεει κ το άσμα :lol: )

ο 8ανουλης μια χαρά ειναι χτες εκανε1 φορά κακά κανονικά , σημερα κα8όλου οποτε σούπερ !

παντα νανουκι αργα βλεπω ... κοιμαμαι σαβ/κα 2- 2.30 τωρα ο μικρος ξυπναει κατα τις 9.30

σας φιλω καραμελένιες μου ! :D

Δημοσίευση

ωραια σημερα....το μπαζαρ σουπερ !

ομως ζαλιστικα μια η Μαρια ετρεχε πανω κατω κ μια η Αγγελικη....ενα φρεντο στο πλαστικο κ πανικος :lol:

εφτιαξα ντουλαπες ...χειμωνιατικα τελος! ας κανει οτι θελει ο καιρος ...για μενα ηρθε το καλοκαιρι...αμα κανει κρυο εχουν κ τζινακια εχουν κ αντιανεμικα....

να ειχα ενα ποτακι τωρα....εχω μια βοτκα στο ψυγειο αλλα δεν μπορω σκετη....

θα ηθελα να βγω σημερα αλλα δεν εκατσε

Δημοσίευση

γεια σου αλεκα...τι κανετε;;;

αντε ρε τζουλλ..εχεσε ο θανος;;1 χαρα..περιεμνω να μου πεις αν ητνα καλη η ταινια..αν την ξεκινησατε πουε..

γιατι ισμηνη η ιολη τοσο αργα κοιμηθηκε;;

σαλεπι δε θα βρω δλδ στο σουπερ;;εσυ εχεις παγωτομηχανη;;

για πες συνταγη αν δε βαριεσαι..μημου πεις οτι βραζεις γαλλα.θα ξενερωσω..

λες βρε νανα;;

αντε μακαρι...

μαρακι εχετε τζαμπο εκει;;

Δημοσίευση

κοριτσιααααααα!!!!!

Σκανταλ με σοκολατα,σκανταλ με γιαουρτι και βατομουρο και σκανταλ με καραμελα και ξηρους καρπους τα μεγαλα μεγεθη ετσι?Στη μεση τα κατεβασα και τα τρια ειμαι πολυ γουρουνα???? :D

Τι κανετε κορες?

Δημοσίευση

πλακα κανεις ρε σοφη;;;τα ρεφαγες ολα αυτα;;δε σε πειστευω...

καλα..λεω να παω να την πεσω γιατι αυριο..πρωι κσαι νυχτα και μαλιστα αυπνη..

οκ ισμηνη..θενκσ

Δημοσίευση

συγγνωμη ρε ισμηνη κανεις ολη αυτη τη διαιδκασια;;εγω κουραστηκα μονο που οτ διαβασα..και το αφηνεις και 1 βραδυ στο ψυγειο;;εχεις παγωτομηχανη η στο χερι;;

γεια σου ρε αλεκα...βραδυνιατικα που το λεγαμε μικρη..το λεγατε η μονο εγω το ελεγα;.;

πειτε καμια λεξη που λεγατερ παραξενα..

εγω ας πουμε

σκουπεντενεκες και βρεκατοκαμαρα..

και ημερονημια

Δημοσίευση

δεν θυμαμαι τιποτα αλλα η Μαρια μου το ολοημερο νηπιο το λεει ημερολογιο :lol:

αμα αρχισω να λεω εδω τα ντοπια θα γελασετε πολυ...ειδικα με τα παρατσουκλια !! :lol: ολοι εχουν ενα :lol:

Δημοσίευση

το δικ ου ποιο ειναι;;ρε αλεκα εγω λεω λεξεις που γεγατε εσεις μικρες ...

ημερολογιο,ε;;;καλο!!! :lol::lol::lol:

εγω αυτα τα ελεγα μεχρι και .,.μεγαλη..καμια 14 χρονων..το θυμαμαι!!

και το αριστερο και το δεξι το εμαθα μεγαλη..δευτερα γυμνασιου..και αυτο υπο πιεση..αλλη φορα θα σας πω την ιστορια..

λεω να την πεσω..

Δημοσίευση

Αληθεια λεω!Δεν με εχεις ικανη ε?? :mrgreen:

Παλι για φαι μιλατε και συνταγες???και για σεξ????δεν θα τ'αντεξω!!Νανα την πιασαμε την κορη?

Εμενα η κορη μου κοιμηθηκε στις 11 σημερα.Μας εκανε την χαρη.

Αδιαθετησα εχθες και για πρωτη φορα ειμαι κομματια.Μεση,κοιλια ολα μουδιασμενα!Γι'αυτο καλε εχω υπογλυκεμιες :lol:

Αλεκακι εσυ εισαι μεταμεσονυχτια αλλα οτι θα βρω και την Ισμηνη τετοια ωρα δεν το περιμενα!Ωστε κανει ζαβολιες το Ιολακι ε?Με αλλον λογοδοθηκε και αλλον σερνει στην κρεβατοκαμαρα :lol:

Οταν ημουνα μικρη εκανα πολλα κουλα.Αλλα θα σας πω αλλη ωρα τα κατορθωματα μου κορες.Θα ριξετε πολυ γελιο.

Αντε αφου φευγετε ολες θα την κανω και εγω.

Δημοσίευση

μπηκα αργα κ φυγατε ολες!!!!

ισμηνη πες μας αυριο τι ωρα κοιμηθηκε τελικα η μικρη.

εμενα κοιμηθηκε 5-7 κ για βραδυ στη μια!!!

αυριο λεω να μην την βαλω για μεσημερι τετοια ωρα που θα ξυπνησει

οποτε να ερθουμε στα ισα μας...

σωσω εγω θα σου ελεγα τα ποιηματακια που μου μαθαινανε

αλλα ειναι ολα πολυ προστυχα!!!

σας αφηνω να δω τβ.

ολο μακακιες εχει τετοια ωρα!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...