Μετάβαση σε περιεχόμενο

συσπασεις sos


Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια βρισκομαι στο τελος της 26 βδομαδας κυησης την δευτερα μπαινω στο 7 με το καλο εδω και λιγες μερες τεντωνει αρκετα συχνα η κοιλια μου χ\ωρις πονο.το εχω πει στο γιατρο μου και μου ειπε οτι ειναι μαλλον συσπασεις μου αυξησε το μαγνησιο και ta outrogestan σε 6 την ημερα και τα 2

η απορια μου ειναι αν αυτο που νοιωθω ειναι συσπασεις?και αν πρεπει να ανησυχω?βοηθηστε με σας παρακαλω να καταλαβω τι συμβαινει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου loulouka και με το καλο να ερθει το μωρακι σας!

Εγω που ειχα συσπασεις απο τον 3ο μηνα,τις ενιωθα σαν να σφιγγει,σαν να πετρωνει η κοιλια μου και ενιωθα σαν να εχω βαρος στο σημειο που εσφιγγε.....

Επαιρνα χαπι για τις συσπασεις,αλλα ξερω οτι και το μαγνησιο τις ελαττωνει ;)

Ο γιατρος μου μου ειχε πει να ανησυχισω αν ειναι πολλες μεσα στη μερα και αν συνοδευονται απο πονο... :?

Δε νομιζω οτι πρεπει να ανησυχεις απο τη στιγμη που ειναι ενημερος ο γιατρος σου ;)

Καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη και καλη λευτερια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Την ίδια ακριβώς απορία είχα κι εγώ....

Από την περιγραφή που έδινα στον γιατρό μου, μου έλεγε ότι είναι συσπάθεις και με ξεκούραση και την βοήθεια των outrogestan , ήμουν μια χαρά μέχρι στο τέλος που γέννησα.

Επειδή λοιπόν είναι κάπως δύσκολο να καταλάβεις τις συσπάθεις, ή ακόμα καλύτερα να καταλάβεις αν αυτό που νιώθεις είναι συσπάσεις, θα σε συμβούλευα να ξεκουράζεσαι όσο περισσότερο μπορείς και να παίρνεις τα outrogestan όπως σου τα χορήγησε ο γιατρός σου.

Όλα καλά θα πάνε, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΓΩ ΓΥΡΩ ΣΤΟΝ 6ο μου αρχισαν οι συσπασεις απλα λιγη ξεκουραση θελει και τα χαπακια σου. εμενα μου ειπε και κολπικα τα ουτρογκεσταν αλλα εγω απο στομα μονο...ειχα απο πολυ νωρις οπωσ σου ειπα συσπασεις και αυτο ισως βοηθησε τη μητρα μου κ ειχα εναν υπεροχο και ευκολο τοκετο! ευχομαι το ιδιο και σε σενα και ξεκουραση!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Loulouka με το καλο να ερθει το μωρακι σου!

Εχω και εγω ακριβως τα ιδια συμπτωματα.Πετρωμα στην κοιλια για δευτερολεπτα,αρκετες φορες την μερα.Η γιατρος μου ειπε οτι ειναι οι προπαρασκευαστικες συσπασεις Braxton Hicks.Και οτι ειναι ακινδυνες.Μου εδωσε και εμενα Ουτροτζεσταν και μου ειπε να παω την Δευτερα να με δει.Αν δεις οτι γινονται πολυ συχνες μεσα στην μερα ενημερωσε τον γιατρο σου.Και εγω την ιδια ανησυχια με σενα νοιωθω...Ευχομαι να πανε ολα καλα... :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια οταν πηγα στο γιατρο την προηγουμενη τεταρτη δηλαδη του ειπα οτι ειχα γυρω απο τον οφαλο τεντωματα και κραμπες και μου ειπε δεν το συζηταω θα συνεχισεις τα outrogestan 6 την ημερα και μαγνησιο 6 την ημερα επισης ισως χρειαστει να τα περνεις εως και την 34 βδομαδα αλλα μπορει και την 36 εβδομαδα αυτο θα το δουμε στην πορεια.χτες το βραδυ παρατηρησα οτι εχω και κατι σαν εξογκωμα απο την μια πλευρα και απο την αλλη χαλαρη η κοιλια.αυτο τι ειναι?α και κατι αλλο δεν ξερω για σας αλλα εγω καθε πρωι παω τουαλετα δεν εχω δυσκοιλιοτητα και παιρνω και 3 χαπακια την ημερα σιδηρο μονο που μετα απο τουαλετα εχω ενα πονο στα πλαγια και στο κεντρο και ειναι το εντερο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλη μου,αυτο το εξογκωμα που εχεις ειναι συσπαση!Ειναι οι λεγομενες συσπασεις Μπραξτον Χικς,προπαρασκευαστικες για την μητρα.Και εγω νομιζα στην αρχη πως ειναι το κεφαλακι του μωρου :lol: αλλα μου ειπε η γιατρος πως ειναι συσπαση.Το ιδιο ισχυει και για το πετρωμα στην κοιλια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πωπω και εγώ κορίτσια παρόλο που παίρνω μαγνήσιο τώρα τελευταία αισθάνομαι επώδυνες συσπάσεις χαμηλά στην κοιλιά και αλλάζει και το σχήμα της κοιλιάς. Τώρα μπαίνω στον 9ο και θα μου πει η γιατρός αν πρέπει να συνεχίσω το μαγνήσιο. Αλήθεια εσείς πότε το σταματήσατε;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...