Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σήμερα στις 7:05 το πρωι και στην ημερα της γιορτης του αντρα της, η Αφροδιτη εφερε στον κόσμο το 2ο αγορακι της!!!!

Ζυγιζει 3600 ο παιδαρος!!!

Λεπτομερειες θα μάθω σε λίγο!!!!

Κοριτσακι μου να σου ζησει και ο δευτερος κουκλος!!!Να ειναι γερος και τυχερος!!!!! :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Και εσυ καλη λοχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

[smilie=blob6.gif][smilie=wav.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=angel13.gif]

ήρθε το διδυμάκι τελικά? το καλύτερο παιδί!!!!

Αφροδιτούλα μας να σας ζήσει, όλα τα καλά του κόσμου να έχει και να σας κάνει ευτυχισμένους........

και Χρόνια Πολλά για τον άντρα σου, το καλύτερο δώρο!!!! :D:x

Δημοσίευση

κοπελα μου να σας ζησει το αγορακι σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ειναι παντα γερο , υγιεις κ καλοτυχο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να χαιρεσε τον αντρουλη σου!!!!!!!!!δεν θα μπορουσες να του κανεις καλυτερο δωρο!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη λοχεια κ σε σενα καλη μου!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

[smilie=wav.gif][smilie=angel13.gif][smilie=wav.gif]:-bd:-bd:-bd \:D/ \:D/ \:D/ \M/ \M/ \M/ \M/

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΠΑΝΟΥΛΗ!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Αφροδιτακι να σας ζησει και να ειναι παντα καλοτυχος!!!! :x:x:x

Και πες του Κωστα να μη σε στεναχωρησει ποτε με τετοιο δωρο που του εκανες στη γιορτη του γιατι αλιμονο του!!!! :P

Δημοσίευση

Να σου ζήσει Αφροδίτη μου ο γιόκαρος σου!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Πω.... πω..... θηρίο!!!!!!!! Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!

Υγιέστατος κι ευτυχισμένος να είναι ο μικρούλης σου πάντα στη ζωή του!!!!!!!!!!!!

Καλή λοχεία κούκλα μου & να χαίρεσαι και τον άντρα σου!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...