Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Άμα ξέρεις το κινητό της και έχετε θάρρος μεταξύ σας (φαντάζομαι ότι για να σου έδωσε το κινητό της θα έχετε επαφές) στείλε της ένα μήνυμα...τουλάχιστον ελπίζω να είναι καλά!!!!! Εγώ παλιά πάθαινα συνέχεια κυστίτιδες, μιλάμε για πολύ πόνο, ο ουρολόγος που πήγαινα μου έδινε πολύ ισχυρή αντιβίωση...συνέχεια έβγαζα σταγόνες αίμα στο τέλος της ούρησης (σόρρυ για τις αηδιαστικές λεπτομέρειες), έκανα ένα κάρο υπέρηχους και το αποτέλεσμα?????? Απλά έχω ευαισθησία....πάντα στην ανάλυση ούρων μου βρίσκουν ερυθρά αιμοσφαίρια!!

Πωπω μακάρι να μέναμε όλες κοντά...θα σας καλούσα απόψε να έρθετε να καθίσουμε στο μπαλκόνι μου..έχει ένα γάμο και το γλέντι είναι σε ένα κέντρο απέναντι από το σπίτι μου....έχουν φέρει μπουζούκια, δεν φαντάζεστε τί γίνεται!!!!!! Θα βγάλω καρεκλίτσα έξω σε λίγο και θα το κάψω μόνη μου!!!!!!!! :lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 880
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

kalhspera koritsares...ti kanete kale koytsoympolitses????????????egw molia mphka spitaki kai exw mia peina xaxaxa.........eimoyn sto magazi eixe kati doylitses o kwstakhs moy kai ton vohthoysa.........

wraia onomatakia eida .....kai emeis mallon prwta o theos tha dwsoyme alla onomata oxi twn dikwn mas.............

kai egw tha skasw giati den mpenei to hliannaki mas...........den varethike tis voltes????xixixixiixixi

anna maria na pareis to farmakaki gia na sto leei etsi tha prepei na kaneis............

nasiaki moy kai egw mallon tha pw oti den nomizw na epathe kati to ninaki soy alla prosexe koyklitsa moy.........axx einai mikroyla kai h korh soy kai thelei na pezei alla prepei na prosexeis.......

kyoyla moy ti kaneis koritsaki moy na mpeneis pio syxna na mas les neakia anteeeee kai to elpidaki exei kairo na mpei ......axxxxxxx

den thymame kati allo filakia se oles kai an kapoia exei neo na mas pei eeeee???????

Δημοσίευση
Άμα ξέρεις το κινητό της και έχετε θάρρος μεταξύ σας (φαντάζομαι ότι για να σου έδωσε το κινητό της θα έχετε επαφές) στείλε της ένα μήνυμα...τουλάχιστον ελπίζω να είναι καλά!!!!! Εγώ παλιά πάθαινα συνέχεια κυστίτιδες, μιλάμε για πολύ πόνο, ο ουρολόγος που πήγαινα μου έδινε πολύ ισχυρή αντιβίωση...συνέχεια έβγαζα σταγόνες αίμα στο τέλος της ούρησης (σόρρυ για τις αηδιαστικές λεπτομέρειες), έκανα ένα κάρο υπέρηχους και το αποτέλεσμα?????? Απλά έχω ευαισθησία....πάντα στην ανάλυση ούρων μου βρίσκουν ερυθρά αιμοσφαίρια!!

Πωπω μακάρι να μέναμε όλες κοντά...θα σας καλούσα απόψε να έρθετε να καθίσουμε στο μπαλκόνι μου..έχει ένα γάμο και το γλέντι είναι σε ένα κέντρο απέναντι από το σπίτι μου....έχουν φέρει μπουζούκια, δεν φαντάζεστε τί γίνεται!!!!!! Θα βγάλω καρεκλίτσα έξω σε λίγο και θα το κάψω μόνη μου!!!!!!!! :lol::lol::lol:

nasiaki kai mono poyto les ftanei ...........filakia katse kai apolafseto.......

Δημοσίευση

Ναι εχω το θαρρος για αυτο λεω να της στειλω να δω αν ειναι ολα καλα...καλα Νασια παλια στη Ερετρια εκει που εμενα ειχα τεραστιο μπαλκονι και απεναντι κλαμπ...εβαζα ποτακι και καθομουνα...το καλυτερο??Το πρωι που ειχανε πιει κανανε φασαρια...επεφτε ξυλο και εγω απο το μπαλκονι γελαγα...

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΕΣ?ΜΙΝ ΜΕ ΚANETE NA ΑΝΗΣΗΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΙΑΝΑΚΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΙΣ....ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΧΕ ΧΑΛΑΣΕΙ Κ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΣ ΤΙΣ Κ ΕΜΠΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΙΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Κ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΑΛΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Κ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΛΚΗ ΣΤΙΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ.ΝΑΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΘΑ ΤΙΝ ΚΑΝΩ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΙΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Κ ΤΙΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥ ΘΑ ΤΙΝ ΚΑΝΩ ΙΔΙΩΤΙΚΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΙΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.....ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!

Δημοσίευση

kalhmeraaaaaaaaaaaaa ti kanete?????poy eiste ypnaroydes???????egw pali apo tis 7 exw ksypnhsei pwpwpwpw..kala etsi tha me paei kai fetos kathe mera tha koimamai liges wres to vrady ..koimomoyn mproymita panta kai etsi stis egkymoshnes exw provlhma...............

ante ksypnhsteeeeeeeeeeeeeee..............

Δημοσίευση

Καλημερουδια και απο μενα!!Κι εγω Νια από τις 6 ειμαι στο ποδι και λατρης του υπνου μπρουμυτα.Ακομα την παλευω απο την μια πλευρα και ξαπλωνω προς το μπρουμυτο.Αλλα δεν βλεπω αν παει πολυ, μεγαλωνει η κοιλιτσα!!Ωραιος καιρος σημερα, ζεστος αλλα μουντος!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΟΣ ΗΛΙΟΣ ΖΕΣΤΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΑΝΥΣΗΧΙΑ ΔΥΣΠΝΟΙΑ ΚΟΛΙΚΟΙ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.ΝΙΑ Κ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΘΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ?ΕΓΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΟΥΛ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

KALHMERA KORITSAKI KSYPNISA KAI EGW KAI HRTHA!!!!!!!!!!!!!

AX KORITSIA KAI EGW LATREVW TON YPNO MPROUMITA DEN MPOROUSA NA KOIMITHW ALLIWS ME TIPOTA !!!!TWRA OMWS EXW TO MAKSILARI TOU THYMASMOU KORITSIA KAI EXW VOLEYTEI APISTEYTA....TO PERNW AGGALIA KAI RIXNW KATI YPNOUS.....VEVAIA KAI STO PLAI POU EIMAI O MIKROS ME KLOTSAEI...XAXAXA MA ME TIPOTA DEN VOLEVETE AYTO TO ZIZANIO!!!!!!!!!! :D:D

EXTHES EIXE ERTHEI MIA FILH ARXISAME TWRA POU EFTIAXE O KAIROS TO PALIO MAS SPOR.......MPIRIMPA!!!!!!!!!!!

LATREVW THN MPIRIMPA.....PARAGEILAME KAI PITSA NA FAME ALLA EIXAME KSEXASEI OTI EXEI TELIKO PODOSFEROU KAI EKANE NA ERTHEI 1:30 WRA KAI..... :oops::oops::oops::oops: TO TI TRAVIKSAME DEN LEGETE POLY PEINA....AXAXAXAXAXA :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια!

Κι εγώ έχω πρόβλημα με τον ύπνο, αλλά όχι τόσο μεγάλο όσο εσείς. Ευτυχώς δεν κοιμήθηκα ποτέ στη ζωή μου μπρούμυτα, έτσι δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Κοιμάμαι πάντα στο πλάι. Άλλωστε, η κοιλιά μου παραμένει ανύπαρκτη, οπότε δεν έχω θέμα να βολευτώ. Αλλά ξυπνάω πάντα μία φορά για να πάω τουαλέτα, κι ευτυχώς ξανακοιμάμαι αμέσως. Μετά ξαναξυπνάω κατά τις 7, και συνήθως τα καταφέρνω να ξανακοιμηθώ και μετά ξυπνάω κατά τις 8, με πολύ αγώνα καταφέρνω να ανασηκωθώ και να πιώ το σίδηρο και το φυλλικό οξύ, και μετά, αν με πιάσει να πάω τουαλέτα, δύσκολα ξανακοιμάμαι. Σήμερα σηκώθηκα για τουαλέτα και μετά μισοκοιμόμουν μέχρι την ώρα που χτύπησε το ξυπνητήρι, δηλαδή δέκα παρά. Θέλω να πάω και εκκλησία καμιά Κυριακή, αλλά δεν έχω κουράγιο.

Χριστίνα, μπιρίμπα ε; Εγώ από χαρτιά είμαι πανάσχετη! Μόνο πασιέντζα ξέρω!

Δημοσίευση

axxxxx aytos o ypnos xaxaxaxa..........

egw shmera paw gia paidakia mmmmmmmmmm trelenome ........ ekana kai kati glyka twra gia ayto den eimoyn sto lap top.........twra paw na etoimastw ta leme to vradaki pali giati apo ayrio tha mpenw mono gia na vlepw an eiste kala kai na vlepete oti kai egw eimai kala ...erxete to adelfaki moyyyyyyyyyy stis 1.30 mpenei sto karavi apo angkona italia kai ayrio tetoia wra tha ftanei patraaaaaaa..ax anypomonw na ftasei kala to agoraki moy..............filakia se oles tis koiloympitsesssssssssssssss.........

Δημοσίευση

εδω ειμαι και εγω...σημερα πειναγα τοοοσο πολυ που εφαγα μακαρονια με κοτοπουλο κοκκινηστο στις 11....τι να εκανα??Απο εχτες με εχουν πιασει πονοι στα πλευρα και στη μεση..τοσο πολυ που εχτες εκλαιγα δεν μπορουσα να κατσω πουθενα..πρεπει να ανοιγω ....ωχ τι τραβαμε

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια μου ομορφα,

βερονικακι με το καλο να δεχτεις τον αδερφουλη σου

καλα να περασετε και σημερα.. ΑΧ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΠΑΪΔΑΚΙΑΑΑΑΑ :D

νασια πως περασες χθες στο γλεντι? :lol::lol::lol:

ευη μου τι εγινε απαντησε στο μνμ το ηλιαννακι?

χριστινακι και εγω καποτε ειχα μαθει μπιριμπα.

τωρα δεν θυμαμαι τιποτα

καμια 31 καμια 21 καμια ξερη χαχαχαχα αυτα ξερω να παιζω :lol:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ

Δημοσίευση

καλυτερα..πινει συροπακι κανει εισπνοες εχει πιο σπανια βηχα αλλα εχει γινει γαιδουροβηχας...μεχρι την τριτη θα το κανει και μετα θα κανει το εμβολιακι του...εχει παρει τον υπολογιστη μου τωρα και εχει γινει πουρες..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλησπέρα! Τι κάνουμε;

Νάσια, είσαι καλύτερα μετά από τη χθεσινή τρομάρα; Πολύ δύσκολα παθαίνουν κάτι εκεί μέσα πάντως!

Νιάκι, καλώς να τον δεχτείς και να περάσετε όμορφα! (τι γλυκάκια; :roll: )

Αυτό το μαξιλάρι θηλασμού που λέει η Τιτίνα, σώζει πραγματικά την κατάσταση για όσες δεν μπορούν να μην κοιμούνται μπρούμυτα. Ο άντρας μου το έβριζε στην πρώτη εγκυμοσύνη γιατί του είχε πάρει τη γυναίκα του. Αγκαλιά το μαξιλάρι και γύριζε πλευρό η κυρία :lol:

Τι κάνετε κατά τ' άλλα; Θα πάτε καμια βόλτα; Επίσης πόσες από εσάς είναι σε άδεια αυτήν την περίοδο; Έχω σκυλοβαρεθεί σπίτι. Τώρα που ψιλοτελείωσε (ελπίζω) το αίμα και το σποράκι είναι καλά, λέω να επιστρέψω σιγά σιγά.

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια!

Πω πω, πριν με έπιασε μια διάρροια... Τρεις φορές έτρεξα στην τουαλέτα. Τώρα είμαι μισοξαπλωμένη στην πολυθρόνα και νομίζω μου περνάει.

Κούο, εγώ είμαι με άδεια για ένα μήνα, αλλά δυστυχώς τελειώνει την Τρίτη, και Τετάρτη επιστρέφω στο σχολείο. Τώρα να σου πω ότι μου έλειψε, κι ότι χαίρομαι που θα ξαναγυρίσω, θα σου πω ψέματα. Ευτυχώς 30 Ιουνίου κλείνουμε για καλοκαίρι!

Δημοσίευση

καλησπερεεες!

ριξαμε εναν υπνακο αλλο πραμα σημερααα :D

ελα βρε ανννα μαρια ναι? ελπιζω να περασει και να μην σε ταλαιπωρησει..

kuo εμεις δεν το βλεπω για βολτιτσα..δεν εχουμε κανονισει κατι αλλα εχει ωραιο καιρο τωραα

Δημοσίευση

Νομίζω ότι περνάει, το ελπίζω δηλαδή! Τώρα μου μυρίζουν διάφορα και περίεργα, π.χ. σάλτσα πέστο, βερύκοκα, ροδάκινο κομπόστα, και να δούμε και τι άλλο... Εννοείται δεν τολμώ να βάλω τίποτα στο στόμα μου προς το παρόν!

Εμείς για βόλτα με τίποτα. Έλεγα να πάω με τους γονείς μου μια επίσκεψη, αλλά προτιμώ να μην πάω πουθενά. Χάλασε κι ο καιρός, άρχισε να φυσάει και συννέφιασε.

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!Έφτιαξε ο καιρός και δεν βλέπω παρουσίες..!

Άννα Μαρία μου ελπίζω να είσαι καλύτερα!Σε πείραξε κάτι που έφαγες ή τυχαίο γεγονός? Να προσέχεις! Καλά κάνεις κ δεν βγαίνεις έξω σήμερα.Πρώτα να επανέλθεις τελείως! Όσο για τα βερύκοκα. Αχ τα λαχταράω κ γω!Προς το παρόν βολεύομαι με μαρμέλαδα βερύκοκο..

Εύη μου ζορίζεται λιγάκι το μικρούλι σου? Περαστικά του! Να γίνει γρήγορα καλά! Επικοινώνησες τελικά με την Ηλιάννα? Εύχομαι να είναι καλά και εκείνη κ απλά να μην προλαβαίνει..

Νάσια μου είναι καλά η κοιλίτσα σου σήμερα? Δεν ηταν τίποτα έτσι? Πως τα πέρασες χθες με τη free ψυχαγωγία? Το έκαψες?

Μικρό μας Τιτιτάκι μπιριμπίτσα διαβάζω!Χμ δεν ξέρω να παίζω αλλά έχω ακούσει οτι αν ξεκινησεις δεν ξεκολλάς!Δεν πιστεύω να μας ξεχάσεις κ να φταίει αυτό? :lol:

Κuo μου άδεια δεν έχω τώρα. Είχα πάρει όμως ένα μηνα στον δεύτερο λόγω της αποκόλλησης..Τώρα λέω να το καθυστερήσω όσο μπορώ για να την πάρω μια και καλή μετα τα γεννητούρια αν όλα πάνε καλά!Εσύ δεν έχεις τώρα αιματάκι?Σου εύχομαι να μην ξαναέχεις κανένα πρόβλημα!Το ξέρω το να κάθεσαι σπίτι συνέχεια είναι πολύ κουραστικό!

Εγω κορίτσια μου έκανα μια μικρή βολτιτσα με τον άντρα μου το πρωί!Καλά ήταν!Το κακό είναι ότι έχω αρχίσει κ τρώω ακατάπαυστα!Το προτιμώ βέβαια απ το να μην μπορώ να φάω γιατί κάποιες μέρες έχω ακόμα ανακατωσούρες και δεν το αντέχω.. Τα κιλά παραμονεύουν βέβαια αλλά δεν βαριέσαι καλή καρδιά!!!!!!!Έκανα κ λίγες δουλίτσες σήμερα κ κουράστηκα λιγάκι γι αυτό κ αράζω στον καναπέ τώρα.Ξεσυνήθισα τόσο καιρό. Μετά την ταλαιπωρία που πέρασα τα κάνει όλα η μαμά μου. Πόσο όμως να αντέξει κ εκείνη? Πρέπει να επανέρθω σιγά σιγά!

Δημοσίευση

καλησπέρα και απο μενα εγκυούλες..:)....

ο αντρούλης μου σημερα εκανε το πρωτο του μπανακι...τι καλα΄.......και εγω θελω αλλα φοβαμαι πρωτον μην κρυωσει η κοιλιτσα μου και δευτερον την μολυνση...:(......κατα τα αλλα εχουμε υπεροχο καιρο.....

Βερονικακι με το καλο να υποδεχτεις το αδελφακι σου..:)....να δει και την φουσκωμενη κοιλιτσα σου...;)...

σας φιλω ολες πολυ γλυκα...:)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...