Μετάβαση σε περιεχόμενο

"ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ Νο 12 !!!"

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μπήκα για ενα γρήγορο γεια. Πολλα φιλια στις εγκυούλες μας και με το καλό στις επόμενες. Εμείς τελικα δεν φύγαμε ακόμη λόγω επιδέινωσης της κατάστασης του πεθερού γενικα΄συνέβησαν διαφορα όπως τράκαρα κτλ αλλα πιστεύω ήταν μια κακή φάση και πέρασε.

Ελπίζω να τα καταφέρουμε να φύγουμε αυτή την εβδομάδα.

Πολλα πολλα φιλακια ο Σεπτέμβης είναι κοντα ετοιμαστήτε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εχω να πω ενα μεγαλο ΕΙΜΑΙ!!!!! :ymparty: :YMPARTY: [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=blob3.gif] [smilie=blob3.gif] [smilie=blob6.gif] ευχαριστω την αγια ειρηνη γιατι ηταν διπλα μου και ευχομαι να συνεχισει!ειμαι χαρουμενη αλλα με προσοχη..ευχομαι να ηρθε για να μεινει!!!σας φιλω ολες!!!!!!! :x :X :x

Συγχαρητηρια Cuando με το καλό εύχομαι να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου να σε προστατεύει.

Πολλα φιλια

να σαι καλα λαμπρινι μου ευχομαι η επομενη σου προσπαθεια να ειναι πολυ τυχερη!!!!!!!και ολες οσο μπορειτε υπομονη και πιστη..ξερω το ψυχοφθορο της υποθεσης ειμαι αρκετα χρονια εδω στο μαμμυ και παραλληλα με τη δικη μου ιστορια ζω αλλες τοσες!!!υπομονη και πιστη!!ολα θα γινουν!

QUANDO!!! Ti ωραία νέα ειναι αυτά??? :D:D

Θυμασαι πριν κανενα μηνα περιπου που σε ειχε παρει απο κατω????

Μπραβο!!! Να εχεις καλή συνεχεια στην εγκυμοσύνη σου.....και να χαρείς τους υπεροχους αυτούς μήνες....

τελικα πρεπει να φτανεις λιγο στην απελπισια λαγονησι μου ;) ..ας ελπιζουμε οτι αυτη τη φορα θα πανε ολα καλα!!!ευχομαι πολλα πολλα μωρακιαααααααααααα

αχ βρε λαμπρινη μου τι ατυχιες ειναι αυτες!!! σας ματιασαν... Ευχομαι να περασουν ολα και να φυγετε παλι να ηρεμησετε...

κουαντακι και παλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!

φιλια σε ολες, καλη δυναμη... ξεκουραση , μπανια και απο Σεπτεμβρη χαμος!!! Μην κοιτατε στατιστικα κλπ να ειστε θετικες και αισιοδοξες!!!

φιλιαααα

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες!

DaddyCool να τα χαιρόμαστε τα παιδάκια μας κι εσύ το Χρυσοβαλάντη κι εγώ την δική μου Χρυσοβαλαντίτσα πήγα στην μονή αλλα ο εορτασμός θα γίνει 10 Αυγούστου λόγω παλιού ημερολογίου. Η Αγία να μας προστατεύει και να μας δίνει παιδάκια γερα και ευλογημένα!

Σκιουρίνα εύχομαι με το καλό να πάρεις μια θετικόοοτατη χοριακή!

Twiggy τι κάνει το μωρακι μας μεγαλώνει ε; υπομονή ΄μέχρι την αυχενική θα πάθετε σοκ φαίνεται κανονικότατα τα πάντα, με το καλο.

Cuando ολα θα πανε μια χαρα το έχω προαίσθημα.

Λαγονησι απο Σεπτεμβρη πάμε δυναμικά.

Πολλα φιλια σε όλες!!!

να στε καλα παιδια...νταντι νιωθω οτι ναι εκανε το θαυμα της η αγια ειρηνη και προσευχομαι να με βοηθησει να το κρατησω αγκαλιτσα!!!!ειδαμε σακουλακι σημερα αληθεια και δεν το πιστευα!!!!!! :ympray::ympray::ympray: λαμπρινη λαγονησι λια μαρια ολες ευχομαι να εχετε τα καλυτερα νεα σε λιγο καιρο...νταντι να χαιρεσαι το κουκλακι σου ,τουιγγι φιλια στο σπορι...

Cuando k daddycool sas euxaristo gia tis euxes sas!!

Labrinip na xairesai tin kouklitsa sou!!!to ksexasa oti tin lene Xrusobalantou!!euxomai i agia Eirini i Xrusobalantou na tin prostateuei mia zoi!!

filakia k kalo minaaaa!!!!!o minas tis Panagitsas mas!!!! :x

μπραβο κουαντο!!!!! με το καλο να ακουσετε καρδουλα τωρα!!! :)

λαμπρινη και γιωργο να χαιρεστε τα παιδακια σας!!

φιλια σε ολους..

cuando [smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif] συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!

καλο μηνα σε ολους!!!!!!!!μαρακι τι κανεις???? dady cool σε ευχαριστουμε πολυ πολυ!!!!! daddy cool, twiggy,lagonisi ,labrinip,skiourina,new life, τι κανετε(sorry αν ξεχασα καποια????????αντε να φυγει ο αυγουστος να παρουμε και εμεις σειρα :lol::lol::lol::lol: φιλακια!!!

maraki και εγω καλα ειμαι......περιμενω να φυγει ο αυγουστος ;) το σκ μου ηταν πολυ κουραστικο!!! ξεπατωθηκα :lol::lol::lol:

daddy cool καλη αδεια!!!!!!αν ειχα και εγω το μωρακι μου δεν θα μου ελειπε τιποτα :lol::lol::lol: !!!!!μακαρι να γινει και σε εμας ενα θαυμα!!!μερες αγιες που ειναι!!!!!

Cuando μου, παλιά μου χιώτισσα, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ χάρηκα!!!! Πολλά πολλά συγχαρητήρια και εύχομαι από καρδιάς να έχεις μια υπέροχη, ήρεμη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!!!!!

Άντε κορίτσια, ο Ιούλιος άνοιξε και έκλεισε με ευχάριστα νέα...για να δούμε τη συνέχεια...

Σας φιλω όλες!!!!

kon μου παλι αμου χιωτισσα καλα λες!!! :lol::lol::lol: ευχομαι να με ακολουθησεις λοιπον συντομα..καλες διακοπες νταντι ειμαι σιγουρη οτι θα ανψεις το κερακι στην παναγια μας και ευχομαι η πανγια που ειναι και μανουλα να στειλει σε ολες τις υποψηφιες μανουλες ενα αγγελουδι..!!!!!!

κορίτσια καλημέρα................lia25 καλά είμαι και εγώ.............αγωνία έχω να πάνε όλα καλά.........την Παρασκευή πάω για τον πρώτο υπέρηχο.....προς το παρόν ξεκούραση , ξάπλα , και καθισιό................αυτά...τι νέα μπορεί να έχει κανείς όταν είναι μέσα στο σπίτι?

κορίτσια φιλιά πολλά.......................

σκιουρινα με το καλο ο πρωτος υπερηχος!! ειναι πολυ συγκινητικο.. θα αρχισεις να το πιστευεις!!

εγω πια εχω ξεθαρρεψει, βαρεθηκα στο σπιτι.. αν και μην φανταστεις.. βγαινω και κουραζομαι τοσο ευκολα που ξανα σπιτι θελω να γυρισω! ευτυχως δεν εχω πολυ δουλεια αυτον τον καιρο, με εχει βολεψει...

φιλια σε ολα τα κοριτσια!!

φιλεναδουλες μου γλυκες τι μου κανετε????εγω ειμαι πολυ πολυ καλα ,περιμενω ακομα την ακατανομαστη!!!!!!!!!!!οταν πρεπει να ερθει δεν ερχετε και οταν πρεπει μου κανει τσαχπινιες~!!!!!!!! μαρακι μου τι κανεις πως περνας????εκλεισα ραντεβου για τον οκτωβριο!!!!! γεμιζω μπαταριες....υπομονη....και πολυ δυναμη!!!!!!τουιγκι μου τι κανεις???τι κανει το ζουζουνακι σου???αυριο πας για υπερηχο?????φιλακια πολλα πολλα και πολλες πολλες αγκαλιτσες!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...