Μετάβαση σε περιεχόμενο

"ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ Νο 12 !!!"

Recommended Posts

Συγκαρητηρια σκιουρίνα με το καλό σε εννεα μήνες θα κρατήσεις τα αγγελούδια σου!

Φιλια πολλα να προσέχεις αλήθεια ενημερωτικά ποια προσπάθεια ήταν αυτή και σε ποιο κέντρο.ο; φιλια πολλα στα σπορακια σου.

Daddycool τελεια φωτο με το καλό η βάφτιση.

Twiggy εννοειται οτι δεν ανησυχεις ούτε εγω δεν είχα συμπτωματα νομίζω καλήτερα έτσι ε;

Φιλια σε όλες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

σκιουρινα συγχαρητηριαααααα!!!!!!!καλως ηρθες στο κλαμπ ;);)

αν και τωρα αρχιζει το αααλλο αγχος μεχρι την αυχενικη.. :?:? δεν το περιμενα οτι θα ειμαι ετσι..και να φανταστειτε οτι εχουμε ακουσει και καρδουλα!!! :):) πολυυυυ νωρις ειπε ο γιατρος,στις 6 βδομαδες παρα κατι..

εγω παντως εχω συμπτωματα,ναυτια και εμετους το απογευμα και το βραδυ!!αλλα χαλαλι,δεν παραπονιεμαι.. ;) φιλια σε ολους!!!

καλημερα σε ολους!!

λαμπρινη μου ολα καλα? δεν θα ξαναπατε διακοπουλες? εννοειται καλυτερα που δεν εχω (ακομα?) συμπτωματα, να μου λειπουν οι αναγουλες!!! Βεβαια νομιζα οτι ειναι νωρις αλλα λετε να την εχω γλιτωσει? Κατια εσυ αρχισες απο τωρα? Κουραγιο κοριτσακι... Ασε τι αγωνια ολη αυτη κι εγω που να τη φανταστω!! Λες και οι μερες περνανε με το ζορι !! Και δεν θα παμε και διακοπες, εσενα σε αφηνει ο γιατρος? Εν τω μεταξυ, προχθες που πηγα μετρησαμε το σπορακι και με πηγε και 5 μερες πισω!! Οποτε αυτη τη βδομαδα θα μπω στην 7η.... υπομονη.... Ολα καλα να ειναι και θα αντεξουμε!!

Λοιπον μετα τη σκιουρινα ποια εχει σειρα??!!!! :D

φιλιαααα

twiggy μου οχι δεν μ' αφηνει να παω θαλασσα,μου ειπε να προσεχω πολυ και κυριως την ζεστη,να μην ζοριζομαι δηλαδη..κι εμενα με πηγε πισω ο υπερηχος και ρωτησα κιολας απο ποτε μετραμε και μου ειπε 14 μερες πριν την εμβρυομεταφορα!αρα καλα λει ο υπερηχος..εσεις ακουσατε καρδουλα??εγω σημερα αρχισα και τις εξετασεις!να τελειωνω και με αυτες.. ;) φιλια!

twiggy μου οχι δεν μ' αφηνει να παω θαλασσα,μου ειπε να προσεχω πολυ και κυριως την ζεστη,να μην ζοριζομαι δηλαδη..κι εμενα με πηγε πισω ο υπερηχος και ρωτησα κιολας απο ποτε μετραμε και μου ειπε 14 μερες πριν την εμβρυομεταφορα!αρα καλα λει ο υπερηχος..εσεις ακουσατε καρδουλα??εγω σημερα αρχισα και τις εξετασεις!να τελειωνω και με αυτες.. ;) φιλια!

ναι ακουσαμε καρδουλα ηταν πολυ συγκινητικο!Θα ξαναπω τωρα την Παρακευη στη γυναικολογο μου αυτη τη φορα (μεχρι τωρα ειχα μεινει στον εξωσωματικο) να με βαλει σε προγραμμα οπως ειπε!! εξετασεις, βιταμινες κλπ. Κι εμενα μου εχουν πει πολυ προσοχη, ξεκουραση και συνεχιζω και προγεστερονη, οιστρογονα κλπ.. ο,τι επαιρνα απο την εμβρυομεταφορα και μετα.

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ

geia sas koritsia mou!!!ti mou kanete?xathika giati imoun diakopes!!

twiggy mou blepo ta kataferes e? :YMHUG: sugxaritiria!!!!! :) sou euxomai mia teliomini egkumosuni k me to kalo na kratiseis to moraki sou!!!

katia k se sena suxgaritiria!!! :ymapplause: sou euxomai k sena mia teliomini egkumosuni k ena ugeiestato paidaki!!

ta upoloipa koristia ti kanoun???

γεια συ μαρακι! ναι ειδες εχασες εξελιξεις!! να εισαι καλα, ελπιζω να περασατε σουπερ στις διακοπες!!

πολλα φιλια και συντομα ο,τι καλυτερο!!! ;)

se euxaristo polu!!!nai,teleia itan!!!ti leei to sporaki sas???ti uperoxo sunaisthima e??panta tetoia na'xoume!! :)

ναι ειναι υπεροχο συναισθημα, απεριγραπτο.. βεβαια ακομα επικρατει και μια αγωνια, ενας φοβος αλλα οσο να ναι.. Συνεχιζουμε με αισιοδοξια και πιστη, αυτο το εχουμε μαθει καλα εμεις τουλαχιστον σε αυτο το ποστ!!

σημερα κανει χοριακη η κουαντο μας?!!! αντε να δουμε... :ympray:

φιλια σε ολους...

σκιουρινα συγχαρητηρια!!!με το καλο σε 9μηνες να εχεις το μωρακι σου αγκαλιτσα!!!!

μαρακι καλως ηρθες!!!!!πως περασες???ξεκουραστηκες????

κουαντο καλη επιτυχια!!!!twiggy τι κανεις το σπορακι σου τι κανει??? κατερινακι μου να σας ζησει ο κουκλος σας να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος!!!!!!

λαγονησι τι κανεις???πως περνας??? labrinip τι κανετε ???πως περασατε???να χερεσε την κορουλα σου να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη!!!!! daddy cool να χερεσε τον μικρο ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ!

ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!

Xronia polla stous eortazontes!!!k ego euxomai to idio me tin lia!!!i AGIA EIRINI XRUSOBALANTOU na mas kanei suntoma manoules!!!

Lia mou perasa teleia,ksekourastika k epitelous zestathike to kokalaki mou!! ;)

cuando kali epituxia!!!tha perimenoume nea sou!!

daddy cool na ton xerosaste ton Xrusobalanti k me to kalo k i baftisi!

κορίτσια γεια σας........η επαναληπτική χοριακή μου ήταν πολύ καλή.......αρα τωρα μόνο ξεκούραση και ότι συμβουλές μου είπε ο γιατρός.....σε μία βδομάδα θα παμε και για τον πρώτο υπέριχο........για να δούμε..............cuando καλή επιτυχία.........φιλιά σε όλες..........

να στε καλα γλυκουλες...!!!σκιουρινα πολλα πολλα συγχαρητηρια!!!σημερα γυρισα κι εγω, αλλα δεν κανω χοριακη ακομη..θα περιμενω λιγακι γιατι μπορει να την κανω και αδικα..πονουσε το στηθος και σημερα οχι και τοσο οποτε εχω αρχισει να πιστευω οτι μαλλον...δεν...οποτε θα περιμενω λιγο..θα σας ενημερωσω οταν εχω νεα!!!!να μας προσεχει η αγια ειρηνη και να μας βοηθησει ολες σε αυτο που περναμε!!φιλια στα σπορια σας!!!

γεια σου λια! με το καλο αυριο θα το δουμε παλι το σπορακι... ευχομαι η αγ.ειρηνη να κανει το θαυμα της συντομα για σενα και για ολα τα κοριτσια εδω!!

σκιουρινα μπραβο!!! με το καλο ο πρωτος υπερηχος, να χαρεις πολυ πολυ... :)

κουαντο καλη επιτυχια! μην αργησεις πολυ, εχουμε αγωνια και .... πολυ αισιοδοξια!!! ;)

φιλια σε ολους

Κοριτσια απ'οτι βλεπω τα πατε ολες μια χαρουλα!! Twiggy να εισαι ετσι χαρουμενη με το σπορακι σου και να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη. Σκιουρινα χαρηκα πολυ που η χοριακη σου ειναι πολυ καλη και ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε μια χαρα!! Cuando σου ευχομαι καλη επιτυχια!!

Σημερα βεβαια εμενα με επιασε λιγακι απελπισια και ειμαι στεναχωρημενη που δεν ευδοκιμησε η πρωτη μου εξωσωματικη. Με εχει παρει λιγο απο κατω και φοβαμαι μηπως παλι περασω την ιδια στεναχωρια και την επομενη φορα πραγμα φυσικα που απευχομαι εντελως. Κοριτσια καποιες φορες νομιζω οτι φταιω εγω που δεν ειχε αισιο τελος το αποτελεσμα. Παρατηρησα επισης ενω κατα τη διαρκεια της διαδικασιας ημουνα αισιοδοξη και ειχα την διαισθηση οτι ολα θα κυλισουν ομαλα μετα την εμβρυομεταφορα με επιασε μια αρνητικοτητα ανεξηγητη και ειχα κακο προαισθημα. Τι να πω δεν μπορω να το εξηγησω... τι να κανω για να αποφυγω αυτα τα συναισθηματα.... δεν ξερω... Προς το παρον θα φυγω διακοπες σε λιγες μερες για να ξεχαστω.... Φιλια σε ολες

SKIOYRINAKI ξεκουραση τωρα!!!!!!απολαυσε το γλυκια μου!!!!!

twiggy μου σε ευχαριστω πολυ κοπελα μου.....και εσυ οτι επιθυμεις!!!!!!!!!!φιλια στο μωρακι σου!!!!!!

μαρακι μου πολλα πολλα φιλια...μου ελειψες!!!!!αληθεια σου λεω οταν ειδα το μηνυμα σου χαρηκα παρα παρα πολυ!!!

newlife προσπαθησε καλη μου να μην το σκεφτεσε...ξερω ειναι δυσκολο αλλα μονο ετσι θα τα καταφερεις!!!!μην τα βαζεις με τον εαυτο σου...δεν φταιει.....και εγω τα ιδια με εσενα ελεγα μεχρι που στην 3 εξωσωματικη ειμουν 14 μερες ξαπλωμενη και σηκωνομουν μονο για τσισακια!και το αποτελεσμα 0!!!!!ουτε θεμα τυχης πιστευω οτι ειναι!!!!!ειναι καθαρα ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ~!!!!!!!

κορίτσια καλησπερα......απο τις πιο ομορφες παραλίες της Χαλκιδικής!! :D

Εχω καιρο να παρακολουθησω τα νεα σας......αλλά μόλις ειδα μια ακόμη επιτυχία!

Σκιουρινα συγχαρητήρια!!

Quando καλή επιτυχία......

tWIGGY ολα καλά απο οτι διάβασα!!!

Στα υπόλοιπα κορίτσια ....χαλαρώστε ...διασκεδάστε....χαρειτε το καλοκαιρακι γιατι απο Σεπτ'εμβριο...μπαινουμε πάλι στον αγώνα της μητρ'οτητας....

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!

Κορίτσια μου καλημέρα!!!!!! Ομολογώ ότι μου λείψατε πολύ!!!!! Και έχουμε και ευχάριστα...Σκιουρινα συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!!!! Εύχομαι από καρδιάς όλα να πάνε τέλεια και σε μερικούς μήνες να κρατάς στην αγκαλιά σου το πιο γλυκό πλασματάκι του κόσμου!!!!

Τα δικά μας νεα είναι ακριβώς τα ίδια:(((( Λείπαμε διακοπούλες για αυτό και χάθηκα....Χαλαρώσαμε, ξεκουραστήκαμε και γυρίσαμε δυναμικοί και από Σεπτέμβρη βλέπουμε...

Πολλά φιλιά σε όλες!!!!

newlife ειναι πολυ φυσιολογικο να εχεις ολα αυτα τα αισθηματα και τις ανησυχιες... Πολλες φορες σκεφτομαστε γιατι δεν μας πανε καλα τα πραγματα, αν καναμε κατι λαθος κλπ αλλα δεν ειναι ετσι.. δεν μπορουμε απλα να τα εξηγησουμε ολα! Μονο να ελπιζουμε... Η θαλασσα και ο ηλιος ειναι η καλυτερη θεραπεια!! Χαλαρωστε, περαστε καλα και οταν γυρισετε σκεφτειτε καλα το επομενο βημα. Ευχομαι ο Σεπτεμβρης να μπει δυναμικα και να φερει σπορακια σε ολα τα κοριτσια...

Λια, κον, λαγονησι ..πολλα φιλια και σε ολους εδω καλη δυναμη!!

kalhmera koritsia, egyoules mou sas euxomai ta kalitera !!! ki emeis etoimazomaste siga siga gia diakopes, na allaksoume parastaseis gia na ksekinisoume dynamika pali to septemvio me nea prospa8eia!

newlife, min kathgoreis ton eauto sou, einai oti xeirotero mporeis na kaneis. den ftais esy ! prospa8ise na xalarwseis kai na min to skeftesai oso mporeis!

dynamh se oles mas euxomai...filakia polla

Lia mou k mena mou eleipses polu!!!eisai polu kali!!! :YMHUG: tora tha ta leme suxna!!

blepo polles tha ksekinisoume ton septembri...kales diakopes se ola ta koritsia!!

newlife min skeftesai etsi!!exeis adiko!!emeis oti mporoume na kanoume,to kanoume!exoun dikaio ola ta koritsia.eksalou me tin proti fora exeis liga pososta epituxias!oi 2 bdomades anamonis einai para polu duskoles!!!ego pisteuo oti den prepei na mas pernei apo kato alla oute na eimaste sigoures oti petuxe!prepei na kratame kratame tis isoropies k na leme oti,oti einai to sosto na ginei!!na ginei to thelima tou theou!autos kserei!den ksero an se boithisa katholou..?

filakia polla se oles!

Maria σ'ευχαριστω για τις συμβουλες σου. Την επομενη φορα θα κανω αλλα πραγματα για να μην το σκεφτομαι και πολυ γιατι η αναμονη και η σκεψη γυρω απο το ιδιο πραγμα σε τρελλαινει!! Προς το παρον διακοπες στην ομορφη Ναξο!!! Αληθεια γιατι με την πρωτη φορα εχεις λιγα ποσοστα επιτυχιας;

καλημερα κοριτσια τι κανετε????

και μενα ο πρωτος γιατρος μου εδωσε 30% να πετυχει η πρωτη!!!!!!!! αλλα μετα οσο ποιο πολλες κανεις ανεβενει το ποσοστο επιτυχιας!!!!!!καλες διακοπες (σε οσες λειπουν) !!!!!!!φιλακια!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...