Μετάβαση σε περιεχόμενο

"ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ Νο 12 !!!"

Recommended Posts

Κοριτσια δυστυχως αρνητικη η χοριακη :( . Να σας πω την μαυρη αληθεια ημουνα σιγουρη... ειχα κακο προαισθημα. Ητανε η πρωτη μου προσπαθεια, ειμαι στεναχωρημενη αλλα ξερω πως θα το αντιμετωπισω την επομενη φορα. θα καθισω μονο 4 μερες σπιτι και μετα θα ασχοληθω κανονικα με τη δουλεια μου και αλλα πραγματα. Ειναι ανυποφορο να καθεσαι μεσα στο σπιτι και να περιμενεις. Τι να πω ατυχια δεν ξερω πρεπει να μιλησω και με το γιατρο μου. Labribip σε παρακαλω ενημερωσε με για το κεντρο και τον γιατρο που λετε οτι ειναι πολυ καλος. Τον ονομαζατε ζηκ, καπως ετσι. θα το εκτιμουσα να μου δινατε περισσοτερες πληροφοριες.

Ευχαριστω για το κουραγιο και τη συμπαρασταση, προς το παρον παω να κανω κανενα μπανιο γιατι εχω σαλταρει μεσα!! Long term holidays!!! Φιλακια και καλη συνεχεια σε ολες!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αχ newlife...λυπαμαι τοσο πολυ.. :( ημουν σχεδον σιγουρη οτι θα ειχαμε ευχαριστα...

κανε τα μπανακια σου να δυναμωσεις και να χαλαρωσεις και απο Σεπτεμβρη θα νιωθεις ετοιμη να το παλεψεις ξανα..μην σκεφτεσαι γιατι και πως, κανε ενα διάλειμμα και θα σηκωθεις ξανα!εχεις την υποστηριξη μας και την αγαπη μας...

γιωργο δεν σε ξεχναμε! εισαι παντα εδω να στηριζεις και να δινεις ελπιδα!!

φιλια ολες , καλη δυναμη..

Κοριτσια δυστυχως αρνητικη η χοριακη :( . Να σας πω την μαυρη αληθεια ημουνα σιγουρη... ειχα κακο προαισθημα. Ητανε η πρωτη μου προσπαθεια, ειμαι στεναχωρημενη αλλα ξερω πως θα το αντιμετωπισω την επομενη φορα. θα καθισω μονο 4 μερες σπιτι και μετα θα ασχοληθω κανονικα με τη δουλεια μου και αλλα πραγματα. Ειναι ανυποφορο να καθεσαι μεσα στο σπιτι και να περιμενεις. Τι να πω ατυχια δεν ξερω πρεπει να μιλησω και με το γιατρο μου. Labribip σε παρακαλω ενημερωσε με για το κεντρο και τον γιατρο που λετε οτι ειναι πολυ καλος. Τον ονομαζατε ζηκ, καπως ετσι. θα το εκτιμουσα να μου δινατε περισσοτερες πληροφοριες.

Ευχαριστω για το κουραγιο και τη συμπαρασταση, προς το παρον παω να κανω κανενα μπανιο γιατι εχω σαλταρει μεσα!! Long term holidays!!! Φιλακια και καλη συνεχεια σε ολες!!

καταρχην μη στενοχωριεσαι.κ εγω τη 1η φορα ειχα αποτυχει κ με πηρε απο κατω αλλα μετα σκεφτηκα οτι ουσιαστικα ηταν σα να εκανα προσπαθεια με τον αντρα μου.κ εγω με τη δευτερη τα καταφερα.ζηκοπουλος λεγεται.δουλευει με μια ομαδα στο πανεπιστημιακο των ιωαννινων.μιλαμε για τεραστιες επιτυχιες.κ το κοστος μηδαμινο

Anna k σ'ευχαριστω πολυ θα ερθω σε επικοινωνια με το Πανεπιστημιακο Ιωαννινων για περισσοτερες λεπτομερειες. Εγω στο Πανεπιστημιακο της Λαρισας την εκανα με τον Κο Μεσσηνη. Ειναι κι αυτος κορυφη στον τομεα. Παντως εχεις απολυτο δικιο οτι ουσιαστικα ειναι σαν να εκανα προσπαθεια με τον αντρα μου, θα το εχω αυτο στο μυαλο μου για να παιρνω δυναμεις! Παντως η διαδικασια ειναι ψυχολογικα εξουθενωτικη εκτος εαν το δεις απο την αρχη χαλαρα, με λογικη, ηρεμια και χωρις αγχος. Αυτο το αγχος πιστευω ειναι ανασταλτατικος παραγοντας εκατο τις εκατο.

Twiggy να εχεις μια αριστη εγκυμοσυνη και την επομενη φορα θα κανουμε σιγουρα παρτυ!!!

twiggy σε ευχαριστώ πολύ....οι μέρες όμως δεν περνάνε...μια βδομάδα πέρασε........άλλη μία βδομάδα έμεινε ......την Τετάρτη θα ξέρουμε.......

Newlife τι να πω ...λυπάμαι πολύ...αλλά αν αυτο που θα σου πω σε παρηγορεί έστω και λίγο... στην πρώτη προσπάθειά μου έπιασα και έπαθα παλλίνδρομη λίγο πριν μπω στον τέταρτο μήνα...τι να πεις.....τουλάχιστον δεν πήρες την χαρα και μετά το κρυάδα........όχι οτι είναι λιγο και η δική σου περίπτωση αλλά να όταν το βλέπεις στον υπέρηχο και πάνε όλα καλα και μετά το χάσεις σου φαίνεται πιο δύσκολο.. εγώ είμαι στην δευτερη προσπάθεια τωρα.......θα δούμε πως θα παει.......υπομονή και ας δίνει δύναμη η μία στην άλλη..............

Σκιουρινα σου ευχομαι καλη επιτυχια!! Ναι καταλαβαινω να παιρνεις τετοια χαρα και μετα ξαφνικα να γινεται κατι απροοπτο! Τι να πω μακαρι ο θεουλης να μην μας δυσκολεψει αλλο απο δω και περα!! Να ειναι δικαιος και να μας χαριζει καποιες ευτυχισμενες στιγμες μεσα στη δυσκολη ζωη που ζουμε καθημερινα...

Γεια σας εξωσωματικουλες! :-h:-h:-h:-h:-h:-h:-h:-h

Μερες ειχα να μπω....τρεχουμε για την βαφτιση και καταλαβαινετε.....

Καινουργιες <<φατσουλες>> βλεπω στην παρεα;

Καλη επιτυχια σε ολες...

Κουραγιο,δυναμη και θα ερθει το πολυποθητο!!!!!!

Παω να διαβασω τα νεα σας!!!

λιλλιποπακι με τε καλο να βαφτιστε τις μικρουλες!!!υποθετω θα υπαρχουν πολλα γλειφιτζουρακια στις μπομπονιερες ε? :P

σκιουρινα και newlife σας ευχομαι ολα να πανε καλα απο εδω και περα.. Δυστυχως δεν μπορουμε ποτε να ειμαστε σιγουρες για το τι θα συμβει και πολλες φορες νιωθουμε απογοητευμενες και τελειως αδικημενες οταν γινονται ασχημα πραγματα και ταλαιπωρουμαστε, ενω αλλοι τα βρισκουν τοσο ευκολα! Το μονο που μπορουμε να κανουμε σιγουρα ειναι να εχουμε πιστη σε μας και στους ανθρωπους που αγαπαμε, να μην το βαζουμε κατω και να προσπαθουμε να ειμαστε αισιοδοξες για το αυριο..

πολλα φιλια, καλη δυναμη!

koritsakia mou ti kanete? xathika ligo alla ton teleytaio kairo sthn douleia eixa provlima me ton ypologisth mou kai den mporousa katholou na mpw kai apo to spiti den prolavainw me tipota.Egw ksekinhsa gymnasthrio giati meta apo toses ekswswmatikes exw ksefigei poly apo ta kila mou kai eipa ligo na asxolithw me ton eayto mou, thn allh evdomada tha pame diakopouloe, perimenw pws kai pws. Oso gia to thema ths ekswswmatikhs den kserw apo pou na piastw pleon, den mporw katholou na to skeftw eimai sta xamena, fovamai poly na synexisw, den thelw oute kan na kanw eksetaseis, meta thn teleytaia apovolh plhgwthika para poly, kapoies stigmes skeftomai pws telika mallon o theos den thelei na me kanei mana, alliws den tha mou epairne kai to deytero, oi files mou mou lene na ta parathsw kai pws oute h prwth oute h teleytaia tha eimai xwris paidi alla mono pou to skeftomai trelainomai.Tha prospathisw fetos na perasw kala stis diakopes me ton antra mou kai argotera vlepoume ti kanoume an vevaia filotimhthei kapoios giatros na mas voihtisei pragmatika kai na mas pei ti prepei apo edw kai pera na kanoume. Sas filw kai sas skeftomai ollesssss

kalhspera se oloi ti pareoula :)

Newlife lypame polu gia to apotelesma...fysikia kai den 8a to valeis katw! lamprinip kalws tin pali dynamikh kai eudia8eth, pame parea gia septemvrio !!! 8a mazeutoume arketes :) twiggaki etsi me anevasmenh ti psyxologia na eisai glykia mou!

lollipop kales etoimasies gia ti vaptish ...sykinitikes stigmes na exei kala o 8eos ta koritsakia sou :)

Skorpina82 den 8a to afiseis etsi , 8a xalarwseis twra stis diakopes kai 8a skefteis irema pws 8a synexiseis tis prospa8eies sou. oso prospa8eis yparxei elpida !!!!

filia polla

κοριτσια καλησπερα τι κανετε????? newlife λυπαμε πολυ.....η επομενη θα ειναι και τυχερη!!!!!

lollipop καλες ετοιμασιες να σου ζησουν!!!!!

σκορπινακι μου συγνωμη για αυτα που θα πω παρακατω αν σε πειραξουν , ποτε μην ακους τι λενε οι αλλοι......οι φιλες σου ισως να εχουν την δικια τους οικογενεια αλλα για την δικια σου ΕΥΤΥΧΙΑ αποφασιζεις μονο εσυ και ο αντρας σου ....το σκεφτεσε ετσι επειδη εισαι πολυ πληγωμενη...και το καταλαβενω ειναι μεγαλος πονος....αλλα μην το βαζεις κατω....τα παιδια θα ερθουν καποια στιγμη ειμαστε πολυ τυχερες( μες την ατυχια μας) που ζουμε στο 2011 και η επιστημη εχει προχωρησει τοσο πολυ....καποια στιγμη θα μενεις μονοι χωρις φιλες και θα εχεις μετανιωσει τοσο πολυ που δεν προσπαθησες!!!!(εχω γνωστη που δεν ηθελε να προσπαθησει και τωρα το μετανιωνει)μην κανεις το ιδιο λαθος!!!!!!!! ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ...ΚΑΙ ΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΠΛΗΓΩΘΕΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑ ΟΛΑ ΟΤΑΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!φιλια πολλα !!!!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ME THN ΛΙΑ25 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΠΡΟΤΟΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΛΥΠΟΘΗΜΗΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΧΟΝΕΨΩ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΗΘΕΛΑ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΚΑΝΑ 1 2 3 4 5 ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ 6η ΑΛΛΑΞΑ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΕΤΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ !!!

Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ Η ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ Η ΑΓΙΟΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΑΤΑΠΙΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ !!!

ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ !!!!!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!

καλημερα σε ολους!

σκορπινακι πολυ χαιρομαι που πηρες λιγο τα πανω σου! μπραβο σου που αρχισες γυμναστικη ειναι πολυ σημαντικο να κανεις πραγματα για τον εαυτο σου και να φροντιζεις και για τη ψυχολογια σου! Εγω απο τοτε που ξεκινησαμε προσπαθειες αλλαξα πολλα σε εμενα, φροντιζω πιο πολυ να ειμαι καλα, να γυμναζομαι, να νιωθω ομορφα ολα αυτα κανουν πολυ καλο και μεσα, στις ορμονες σε ολα! Κανετε τις διακοπουλες σας, ηρεμηστε και μην τα σκεφτεσαι αυτα τωρα.. Φυσικα και ο θεος θελει να σε κανει μανουλα, απλα σε ταλαιπωρει λιγακι... Απο Σεπτεμβρη ψαξε εναν καλυτερο γιατρο που θα σε βοηθησει ωστε η επομενη προσπαθεια να ειναι η τυχερη σας! Παρε κουραγιο απο τις ιστοριες των κοριτσιων εδω και προχωρα!!

πολλα φιλια σε ολα τα κοριτσια , καλη δυναμη!

Καλημερα κοριτσια!!!

Σκορπινακι μου, ο καθενας μπορει να λεει την γνωμη του γιατι ειναι τσαμπα (γι αυτο θα σου πω κι εγω την δικη μου :lol::lol: ).

Πιστευω οτι κανεις δεν εχει το δικαιωμα να σου πει να σταματησεις να προσπαθεις.Δεν ειμαι της αποψης οτι ενα παιδι <ολοκληρωνει> το ζευγαρι αλλα ουτε ειμαι της γνωμης οτι τα παραταμε.

Καταλαβαινω οτι εχεις εξοντωθει ψυχικα,σωματικα και οικονομικα,οτι ισως φοβασαι να ξαναπροσπαθησεις αλλα για σκεψου...δεν αξιζει τον κοπο;

Ο θεος απλα μας δοκιμαζει....πολλες φορες με <ασχημο> τροπο...εμεις τι πρεπει να κανουμε;; Να αφησουμε στην ακρη τα ονειρα μας( ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ);;; Κι αν τα αφησουμε στην ακρη ή σταματησουμε να κανουμε ονειρα ποιος ο λογος υπαρξης;

Κοριτσακι μου καλο ειναι <αγριο> πραγμα να αγγιζεις το ονειρο και ξαφνικα να φευγει μακρυα χωρις αιτια....

Προτινω να χαλαρωσετε λιγακι με τον αντρα σου,να ξεχαστειτε,να περασετε καλα και να γεμισετε μπαταριες. Οταν νιωσεις καλυτερα κανε τις εξετασεις που πρεπει για να σας δοθουν απαντησεις και αν εισαι ετοιμη ξεκινα μια νεα προσπαθεια.

Δυο πραγματα για μενα ειναι στανταρακια : στην εποχη μας ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ζευγαρι δεν μενει ατεκνο και ο κοσμος ΠΑΝΤΑ θα βρει κατι για να ασχολειτε. ;);););)

Πολλα πολλα φιλια σε ολες σας και να ξερετε οτι ειστε ΟΛΕΣ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΕΣ!!!

Καλησπέρα κορίτσια.

Newlife εσκασα που δεν τα καταφερες αλλα μην στεναχωριέσαι η επόμενη προσπάθεια θα ειναι και η τυχερη!!!

Lollipop με το καλό η βάφτιση να ζήσουν οι νεοφώτιστες και να ειναι παντα ευλογημενες και τυχερες.

Σκορπινακι εχει δίκιο να αισθανεσαι ετσι εγω δεν μπορεις να σκεφτείς τι έλεγα και πόσες φορές είχα "μαλώσει" με το θεό αλλα οπως λένε και τα υπόλοιπα κορίτσια ολα είναι δοκιμασία όποιος έχει υπομονή και επιμονη στο τέλος τερματίζει και φθάνει στον προορισμό του αυτόν τον διαλέγει ο ίδιος... αρκεί να είναι ευτυχισμένος. Παντως σου ευχομαι απο καρδιας να συνεχίσεις όσο αντέχεις.

Λια ετσι σκεφτόμουν κι εγώ και τώρα την εχω δίπλα μου κι ακόμα δεν το πιστεύω...

Τwiggy σου ευχομαι να έχεις την πιο τέλεια εγκυμοσύνη. Οντως η αγωνία θα σε συνοδεύει ώς το τελος αλλα είναι γλυκια προσμονή περισσότερο κι όχι αγωνία.

Fotini συμωνα μαζί σου να χαίρεσαι την ομοργη οικογένεια σου.

Φιλια σε όλες νυστάζωωω

ΥΓ ο γιατρος μου είναι ο Αρκουλής Θεοδόσης στον Πειραια δεν θυμάμαι ποια ρώτησε.

xairetw tis filenades mou.....

newlife lypamai poly koritsi mou!!!ypomoni kouragio k dynami!!! :D

skorpina mou ti diabazw k den to pistebw????den kserw pws antedrases esy me tis files sou alla emena me exoun ligo thymwsei!!!!oi files einai gia na dinoun kouragio k na pernoume dynami apo aftes k oxi gia na mas dinoun mia k na peftoume pio katw!!!tha gineis manoula koritsi mou k eimai sigouri g afto!!!tis skepseis sou tis kanw k egw syxna pikna!!skeftomai telika pws isws o Theos na mi me thelei gia manoula!!!alla apogoitebomai k oplizomai me dynami kyriws apo ton antrouli mou k epeita apo atoma pou me kseroun kala k ta empistebomai!!!egw etoimazomai gia tou xronou to kalokairi k eimai sxedon sigouri(lathos mou)pws tha petyxei giati skeftomai pws o Theos katalabainei pws i psyxi mou den tha anteksei allo pono!!!!koritsia an k tote den ginei tipota tha koitaksw na yiothetisw!!!den mporw na fantastw ton eafto mou xwris oikogeneia!!!!me tipota!apla den to dexomai!!!!skorpina mou to xreiasteis tha eimai dipla sou!!!pare twra to xrono sou,asxolisou me ton eafto sou,ton antrouli sou,kane k ta mpania sou k exei o Theos!!!na katharisei ligo to myalo k meta ksekinas opws ESY epithymeis!!!filia polla se oles!!!

Καλημερααααααααααααααα!!!!!

Καταρχην να σας ευχαριστησω για τις ευχες σας πολυ πολυ!!!!!

DADDY COOL οι φωτο που ανεβασεις ειναι τελειες!!!!!!! Η βαπτιση θα γινει 25 Σεπτ.

Ευχομαι του χρονου να τρωτε ολες με 1 χερι ( στο αλλο να εχετε 1 μπεμπακι) και ανταλλασουμε ευχες για νεες βαπτισεις ;););););););)

Ωχ σαν να παραμυρισε το φαι...παω να δω,μην το φαμε καρβουνο!!!!!

κοριτσια καλησπέρα.........αύριο είναι η μεγάλη μέρα.......για να δούμε.............σε όσες περιμένουν μαζί με εμένα αύριο την πρώτη χοριακή εύχομαι να είναι καλή..............φιλια πολλα

γεια σου daddy!!!με το καλο τα βαφισια σας, ελπιζω να μην κλαψει πολυ ο μικρουλης!!!

εγω καλα, συμπτωματα σχεδον μηδεν... να ανησυχησω?? :? παντως το ειδαμε προχθες το σπορακι μια χαρα ειναι, οσο μπορω προσεχω κι ευχομαι ολα να πανε καλα!!

σκιουρινα περιμενουμε με αγωνια!!! πολλα φιλια σε ολους, καλημερα!

κοριτσια............. 523!!!!!!!!!!!!!! δεν το πιστεύω.................δεν το πιστεύω...........τέλος της βδομάδας θα κάνω επαναληπτική μου είπαν........δεν το πιστεύω..........μακάρι αυτή τη φορά να κρατήσει το όνειρο.................μακάρι.............

Σκιουρινα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty:[smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob1.gif]

πολυ καλη χοριακη... διδυμακια μυριζομαι!!! μπραβο κοριτσακι, ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!

αντε να παιρνουν σειρα και οι υπολοιπες!!!

πολλα φιλια

Μπραβο βρε ΣΚΙΟΥΡΙΝΑ!!!!!!!!!!!

Πολυ καλη η χοριακη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!

Ωραια αρχισε η εβδομαδα!!!!!

Αντε ρε κοριτσια να ακουμε μονο ευχαριστα !!!!!!!!!!

DADDY COOL οχι απλα καλες οι φωτο....ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ!!!!!! Η ευτυχια αποτυπωμενη στο χαρτι!!!!!

Με το καλο και η βαφτιση οποτε αποφασισετε!!!

Γκαστρο-Twiggy καλα; Μην <στεναχωριεσαι> για την απουσια συμπτωματων....! Η καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη και ξεχωριστη!!!! Επαναλαμβανω : ουτε κι εγω ειχα το παραμικρο συμπτωμα ;););)

Τα φιλια μου σε ολες κ ολους!!!

Σκιουρινα μπραβο σου!!!!!!!!! Τελεια!!! Τι καλα να παιρνεις ευχαριστα αποτελεσματα!! Να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη που σιγουρα θα εχεις σε βλεπω με διδυμα!! Μακαρι να τα παω κι εγω καλα την επομενη φορα!!! Αν θελεις ενημερωσε με για το γιατρο και το κεντρο που πηγαινεις...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...