Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα στο παρεακιιι! Να ευχηθώ και εγώ καλό μήνα με υγεία και ξέγνοιαστες στιγμές!!  Στα δικά μου.. αυτό το μήνα σταμάτησα να ασχολούμαι τόσο με το θέμα ‘’παιδί’’..για κάποιο λόγο μου έχει καρφωθεί ότι θα το αποκτήσω με εξωσωματική και ετσι οι προσπάθειες που γίνονται τώρα είναι απλά για δική μας ευχαρίστηση! Έκανα μόνο ένα τεστ ωορρηξίας στις 30/6 (10η μέρα) γιατι είχα πολύ νωρίς συμπτώματα της και βγήκε έντονα θετικό..λογικά θα αδιαθετήσω νωρίτερα το οποίο με βολεύει γιατί έχουμε και ένα γάμο εκείνες τις μέρες! Κατα τα άλλα ορίσαμε ημερομηνία με τον σύντροφο για πολιτικό γαμο τον Μάρτιο και οι μέρες κυλάνε χαζεύοντας διάφορα πράγματα γι αυτό! Περιμένουμε και τον Αύγουστο πως και πως να φύγουμε λίγες μέρες να ηρεμήσουμε.. λέμε για Καλαμάτα-Μανη φέτος..εσείς τι σχέδια έχετε με διακοπές;  
    • Ναι,ναι σε 9 μέρες θα μας ξανά δεί!! Νομίζω είσαι τυχερή και θεωρητικά δε θα χεις θέμα αφο΄ύ το χεις περάσει ήδη, μικρότερη πιθανότητα να μη το αντιμετωπίσει ο οργανισμός σου και τα αντισώματα και να το εξουδετερώσουν άμεσα; Τι σου χει πει ο γιατρός σου1
    • Α κάνεις διατροφή για το διαβήτη ε; Γλυκά δε σε αφήνει καθόλου; Πάντως κι εγώ δεν έχω πολλή όρεξη για γλυκά μόνο για κανένα παγωτό και πάλι όταν το έχω μπροστά μου.   
    • Και τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Επηρεάζει κάπου; 
    • @ΜαρίαΔημήτρης υπεροχα που θα πατε στο νησι, ζηκευω απιστευτα με την καλη εννοια παντα. Με το μωρο θα τα πατε τελεια στο καραβι το φαγακι του θα θελει κι εσυ εισαι πλεον εμπειρη. @Diwni μου πηγες γυναικολογο; Τι σου ειπε; Εγω εχω την Πεμπτη. @Maria98 και μεις μεσα στη μερα χθες ειχαμε λιγο ανεξηγητη γκρινια οχι κλαμα αλλα κατι τον ενοχλουσε. Ο ατιμος οταν ειναι βολτα δε βγαζει αχνα μεσα στο σπιτι τον πιανει και κυριως το πρωι. Αλλα μην παραπονιεμαι ειναι πολυ καλος συγκριτικα με αλλα που ακουω. Τωρα θελω αν τα καταφερουμε να παμε για μπανιο στη θαλασσα. Βεβαια δεν θα μπω αλλα θα ηθελα να δοκιμασουμε εστω να βραχουμε λιγο. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...