Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Georgi μου, κοιμηθήκαμε τελικά χτες το βράδυ! 12 με 4πμ και μετά 5πμ με 7πμ! Το απόγευμα μάλλον πονάκια είχε και έκλαιγε γιατί μετά που έκανε κακάκια ηρέμησε. Μου είπε ο παιδίατρος να πίνω εγώ χαμομήλι και τήλιο το απόγευμα, γιατί βοηθάει το μωρό περνώντας στο γάλα. Και όταν είναι ανήσυχη η μπέμπα να της δίνω και αυτής λίγο χαμομήλι!

• Απαντήσεις 946
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

πω πω!!!πολυ ωραιο αυτο το αποσπασμα για τον θηλασμο!!!!!παλι βουρκωσα!!! αληθεια, βρε κοριτσια, μ'αυτες τις κωλοορμονες δεν την παλευω...με το παραμικρο βαζω τα κλαματα!!!σημερα που εφυγε η μαμα μου ολο βουρκωμενη ειμαι...εννοειται οτι εβαλα τα κλαμματα στην αρχη, αλλα δε μου εφτασε!!!

ποτε επανερχομαστε στα φυσιολογικα μας;;;;

για τα κιλακια που λετε, εμενα μου εμειναν 6, αλλα δε με απασχολει, θελω πρωτιστως να εχω γαλα, και βλεπουμε....

στεισι, μια χαρα η μικρουλα, μπραβο!!!! κι εσενα δαναη!!!πολυ χαιρομαι που ολα πανε κατ'ευχην!!!

Δημοσίευση

κοριτσια μου ειχα πολυ θηλασμος και το πρωι αλλα το απογευμα απο τις 2,30 ως τις 7.30 στο βυζι μετα κοιμηθηκα μια ωρα και τωρα περιμενω να ξυπνησει... τα στηθη μου πολυ βαρια λεω να αντλησω αλλα ειναι τοσο ταλαιπωρημενα που εβαλα το θηλαστρο και βογγυξα και ειναι και πολυ καλο το θηλαστρο... και δεν τα καταφερα και τωρα περιμενω πως και πως να ξυπνησω η μια θηλη εν τω μεταξυ πληγωθηκε απο δικο μου λαθος πριν δυο εβδομαδες και κλεινειι σιγα σιγα ακομα οχι πληρως αλλα ακομα και τωρα οταν ρουφαει απο αυτη τη θηλη τα βλεπω οοοοοοοοολα

Δημοσίευση

κορίτσια πολύ ωραία τα άρθρα..κ εγώ συγκινήθηκα..δε θέλει κ πολύ βέβαια,οι ορμόνες είναι ακόμα στα ύψη.Μόλις γύρισα απο τη μαμά μου που πήγα το μεσημέρι κ με έπιασε μια τρελή μελαγχολία,μου έλειψε κιόλας..έβαλα τα κλάμματα κ ηρέμησα λίγο. Σημερα σαραντίσαμε,τον έβαλε κ στο ιερό ο πάτερ όπως όλα τα αγοράκια κ μετά ήρθε ο παιδίατρος.Ο ζουζουνάκος μου δόξα το Θεό είναι μια χαρά!Μια μικρή ιωσούλα έχει,δε μας ανησυχεί.Απο ύψος είμαστε ψηλά αγοράκια!!60 πόντους απο 55 κ απο κιλά πήρε ακριβώς σε 30 μέρες 1.600!!!5500!

Μια χαρά είναι κ τα δικά σας μωράκια!Χαίρομαι που τα καταφέρνουμε ή τουλάχιστον το παλεύουμε με τον θηλασμό. ;) Επιστρέφω,μας [smilie=pottytrain5.gif]

Δημοσίευση

κορίτσια πολύ ωραία τα άρθρα..κ εγώ συγκινήθηκα..δε θέλει κ πολύ βέβαια,οι ορμόνες είναι ακόμα στα ύψη.Μόλις γύρισα απο τη μαμά μου που πήγα το μεσημέρι κ με έπιασε μια τρελή μελαγχολία,μου έλειψε κιόλας..έβαλα τα κλάμματα κ ηρέμησα λίγο. Σημερα σαραντίσαμε,τον έβαλε κ στο ιερό ο πάτερ όπως όλα τα αγοράκια κ μετά ήρθε ο παιδίατρος.Ο ζουζουνάκος μου δόξα το Θεό είναι μια χαρά!Μια μικρή ιωσούλα έχει,δε μας ανησυχεί.Απο ύψος είμαστε ψηλά αγοράκια!!60 πόντους απο 55 κ απο κιλά πήρε ακριβώς σε 30 μέρες 1.600!!!5500!

Μια χαρά είναι κ τα δικά σας μωράκια!Χαίρομαι που τα καταφέρνουμε ή τουλάχιστον το παλεύουμε με τον θηλασμό. ;) Επιστρέφω,μας [smilie=pottytrain5.gif]

Δημοσίευση

καλησπερα ζουζουνιτσες!!!

πριν λιγο τελειωσα μια στιβα ρουχα σιδερο,πιατα σκουπισμα κ σφουγγαρισμα...σερνομε..η μικρη ολη μερα θελει να την εχω αγκαλιτσα στον εναν ωμο σαν παπαγαλακι κ δεν μπορω να κανω δουλειες οποτε τα κανω μεταμεσονυχτια..εδω κ δυο τρεις μερες εχει βρει ρυθμο ολοι μερα σχεδον ειναι ξυπνια κανει δεκαλεπτους υπνους κ το βραδυ μετα το μπανακι της ξερενετε στον υπνο ξυπναει μια φορα την νυχτα για μαμ κ υπνο παλι τωρα η ωρα ειναι δυο κ κοιματε απο της εννια μιση σουπερ!!!!!το καροτσι δεν το θελει με τιποτα της αρεσει να κοιταζει γυρω γυρω μας εδωσαν ευτυχως εναν μαρσιπο ριχνει κατι υπνους εκει μεσα :lol::lol::lol:

εμας την μικρη θα την βαφτιση ενας παιδικος φιλος του αντρα μου ηθελα να γινει φετος η βαφτιση αλλα επειδη τον μαιο παντρεψαν ενα ζευγαρι λογω οικονομικων θα το αφησουμε για του χρονου..τραπεζι ομως δεν θα κανουμε μονο γονεις κ κουμπαροι δεν ειναι καιροι για πολλα πολλα καθε λιγο κ λιγακι μας πετσοκοβουν τον μισθο...

αφρο μου κ εσυ ερωτα με την γιαγια?ομοιοπαθουσα :lol::lol:

ειρηνακι αχ αυτα τα μεμε σου :lol::lol: δηλαδη τον αλλο μηνα που θα ερθω δεν θα ανχωθω μηπως κ δεν σε αναγνωρισω...θα σε καταλαβω απο τα βυζια :lol::lol::lol::lol:

πολυ ομορφα τα αρθρα που βαλατε καλα για τον θηλασμο δεν εχω τιποτα να σχολιασω γιατι το γαλα μου κοπηκε εντελως για τις αγκαλιες ομως τι να πω διαβασα το κειμενο κ ενοιωσα τυψεις γιατι μερικες φορες με εκνευριζει η μικρη που κλαει ολη την ωρα κ θελει αγκαλιες κ εγω δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο ουτε δουλειες ουτε εστω λιγο να ξεκουραστω...

φιλια σε ολες!!!!

Δημοσίευση

πανω που ειχαμε μπει σε ενα ρυθμο τα βραδια, στις δυο ωρες γαριδα το ματι μαραθωνιος θηλασμος... εγω εχω μια κριση τενοντιτιδας με πρηξιμο κ σφαδαζω κ οταν τη σηκωνω κ οταν θηλαζω... με εχει πιασει μαυρη απελπισια..

εν τω μετσξυ τα κακακια εγιναν πολυ νερουλα παλι κιτρινα ειναι αλλα χωρις κοκκους με χρυσαφενιες βλεννες, εχει κ αερια, ξεκινησα απο χθες σιδηρο λετε να φταιει αυτο;

ποναωωω

α ρε τι τραβαμεεε

Δημοσίευση

Καλημερα μανουλες & μπαμπακα!!

ΠΟλυ ομορφο το αρθρο...πολυ σωστα τα λογάκια που μας γράψατε!

Αχ σουλακι μαρσιπος κ δουλειε καλωσηρθες...εγω εχω αυτο το "βασανο" κ εχω κ το " τα μαθαινετε στις αγκαλιες"

Τα κιλάκια σας κοριτσια ειναι μια χαρα...εγω ειμαι πανχοντρη κ με εχει πιασει τρελα! :roll:

εχθες πηγαμε στον γιατρο..με εξετασε ολα πεντακαθαρα... αλλα οι ωοθηκες μου εχουν ωαριακια :shock: Οπτε αν δε θελουμε ειπε δευτερο να προσέχουμε!!

Γυρισαμε σπιτι..προσπαθησαμε να εξασκησουμε το αθλημα αλλα λιγο ετσουζε το πιπι μο :o:o Τι λιγο δηλαδη...εγω νομιζα οτι μαζι μετα ράματα μας εκανε κ παρθενοραφη ο γιατρος :lol::lol::lol::lol: Για πρωτη φορά καλά ηταν! Βρε κοριτσαι εσεις πως αντεξατε οσες κανατε?

Επισης μου ειπε οτι μπορω να κανω δίαιατα κανονικά κι ας θηλαζω αρκει να πινω πολλα υγρα & πρωτεινες..Δευτεαρ βρησκω εναν καλο διαιτολόγο κ ξεκινάω!! Δεν θελω αλλα κιλα πανω μου!

Το βραδι θα ερθει κ ενα φιλικο ζευγαρι στο σπιτι κ δεν ξερω τι να φτιαξω !

Δημοσίευση

touristria,Καλημέρα!!!εμείς δεν εξασκήσαμε ακόμα το άθλημα, πρώτα θέλω να πάω στο γυναικολόγο να με εξετάσει, μάλλον την επόμενη εβδομάδα.Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι πολύ να το εξασκήσω, φοβάμαι μήπως πονέσω ή μην φύγει κανένα ράμμα (κάποια έχουν φύγει με το σκούπισμα στην τουαλέτα).Τι τραβάμε κ εμείς οι γυναίκες :(

Δημοσίευση

happy, θα σου έλεγα να ζητήσεις βοήθεια με τις δουλειές του σπιτιού ώστε να αφιερώνεις την ενέργειά σου αποκλειστικά στο μικρό σου. Αυτό σε έχει περισσότερη ανάγκη τώρα. Υπάρχει κάποιος να σε βοηθήσει?Θυμάμαι την μαία που μας έλεγε στα μαθημάτα, από τις γιαγιάδες ζητήστε βοήθεια στις δουλειές κ όχι στο να κρατάνε το μωρό για να κάνετε δουλειές εσείς.Κουράγιο!

¨Εχεις δοκιμάσει να τη βάλεις στο relax και να της βάλεις και μουσική να ακούει ή να τη βάλεις στο κρεβάτι με περιστρεφόμενο παιχνίδι από πάνω με μουσική, για να μην την έχεις όλη μέρα πάνω σου?

Εμένα η δικιά μου κάθεται εκεί κ χαζεύει χωρίς να κοιμάται.Και τις τελευταίες μέρες δέχτηκε κ την πιπίλα που στην αρχή την έφτυνε. βέβαια, πείτε μου πώς κατάφερε 40 ημερών να πετάξει την πιπίλα κάτω από το κρεβάτι?!?!?!Εϊναι super δυνατό μωρό!!!χιχιχι

Δημοσίευση

δαναη μου καθετε στο ριλαξ οταν εχει κεφια για κανενα τεταρτο μετα θελει παλι αγκαλιτσα εχω την πεθερα μου κοντα αλλα προτειμω να τα κανω ολα μονη δεν θελω να ανακατευοντε πολυ πολυ :? εκανα το λαθος κ πηρα ριλαξ χωρις παιχνιδακια,μουσικη της βαζω στον υπολογιστη βρηκα ενα ωραιο με ολα τα παιδικα τραγουδακια :D πατηστε στο γκουγκλε παιδικα τραγουδια κ θα σας βγαλει την σελιδα!!!!

τωρα αρχισε να μην καθετε κ στον μπαμπα της κλαιει μολις την παιρνω εγω τσουπ σταματαει...πεστε μου κοριτσια πως αυτο ειναι απλα μια φαση...

Δημοσίευση

Σουλα μου εαν δεν την αφησεις και λιγο στο μπαμπα να μαθει θα εχεις μαλλον προβλημα μετα. Εγω τον αφηνω και κατω να χαζευει τα παιχνιδια του, και απο εχθες καθετε κατω απο το γυμναστηριο και μιλαει δυνατα παρακαλω στα παιχνιδια του. Πρεπει να αρχιζει να την βαζεις κατω και ας κλαιει λιγο στην αρχη, θα της κανει καλο να μαθει τα παιχνιδια.

Γιωργο μου κακως που σου εδωσε αλοιφες, πρεπει να του κανετε με τα δαχτυλα σας κατι σαν μασαζ στο ματι για να ανοιξει ο πορος. Αυτο επρεπε να στο δειξει η παιδιατρος.

Μου αρεσουν οι προετοιμασιες της βαπτισης! Εμεις λεμε εαν θελησει και η νονα του στις 27 Αυγουστου του Αγιου Φανουριου. Εκεινες τις μερες μπορει και η μανουλα μου να ερθει, δεν ειχε ερθει στο 1ο μου ας ερθει στο 2ο εγγονακι.

Ειρηνη μου καλη αρχη. εγω ντρεπομουνα να σας ρωτησω γι'αυτο, αλλα εμεις ακομη στα προκαταρτικα ειμαστε :oops::oops::oops: . Βλεπεις η δουλεια του!! Και εγω θελω κοκο αλλα φοβαμαι λιγακι. Δεν εχω παει ακομη στο γιατρο γτ φοβαμαι να κατεβω στο κεντρο με τις απεργιες τους και μεινω στο αμαξι κανενα 2ωρο.

Ο δικος μου εφαγε εχθες το βραδυ στις 10 και μετα κοιμηθηκε μεχρι τις 4.30!!!! Βεβαια εγω δεν κοιμηθηκα καλα γτ δεν ξερω μια ανυσυχια θα το ελεγα. κατι δεν με αφησε να ξεκουραστω καλα, που θα παει θα μαθω τα καινουργια του ωραρια.

Δημοσίευση

Εμενα ο γιατρος απορησε που δεν καναμε τιποτα ακομα!!! Ειναι αρκετα επωδυνο λιγο στην αρχή..ισως χρειαστει καποιο λιπαντικο..εμενα με προβληματιζει μην ξαναμεινω εγκυος!! ντρεπομαι παρα πολυ που το λέω γιατι τη μπεμπα μας την περιμεναεμ παρα πολυ καιρο να ερθει αλλα δεν θα ηθελα αλλο μπεμπε συντομα :oops::oops::oops: Εσεις τι θα κανετε με την αντισυλληψη;

Δημοσίευση

Ειρηνη μου γτ να ντρεπεσε που το λες για το 2ο. Εαν μεινεις τωρα δεν θα μπορεσεις να προσφερεις ολα αυτα που θελεις στη Νεκταρια. Να ειμαστε και καλα και φροντιζει ο Θεος και για αλλο παιδι.

Παντως χαιρομαι για σενα που τα καταφερες με το θηλασμο. Και συγνωμη που σε πληροφορησα λαθος τοτε για το θηλαστρο(οτι δεν ελλατωνετε το γαλα) αλλα δεν το ηξερα καλα οπως στο ειχα πει.

Εμεις οπως παντα θα προσεχουμε, και ελπιζω να μην μεινω οπως τοσο καιρο πριν. Να φανταστεις εμεις αρχισαμε ελευθερα με τον ανδρα μου για λιγο καιρο πριν μεινω. Ολα εξω που λεμε!!!!

Δημοσίευση

Άκουσα για "κοκό" κ ήρθα! :lol::lol: Εμείς ξεκινήσαμε χωρίς το ok ακόμα του γιατρού μιας κ το ραντεβού μας αργεί ακόμα..πάντως μια κάποια δυσκολία την είχαμε παρόλο που δεν είναι "πειραγμένο" το πιπί μου με ράμματα. Αλλα απο έλλειψη λείπανσης ευτυχώς μπορώ να πώ οτι είναι καλύτερα κ απο πρίν..με συγχωρείτε που θα το πώ είναι κ ακατάλληλη ώρα αλλα γίνεται πλυμμήρα καλε! :oops:

Ειρηνάκι μου σε καταλαβαίνω για το άγχος σου για 2 μωράκι..κ εμείς που δυσκολευτήκαμε πολύ για να κάνουμε το μπεμπάκο μας τώρα έχω κ εγώ τύψεις που δε θέλω να μείνω αμέσως τώρα έγκυος αλλα σε 6 μήνες-1 χρόνο! :D Βέβαια,δε γίνεται να το προγραμματίσουμε,απλά ελπίζω σε αυτό το διάστημα να ξαναμείνω έγκυος,μόνο ο Θεός ξέρει πότε θα μας το στείλει το 2 αγγελούδι. Ο Χάρης πάλι,έχει βαλθεί να με γκαστρώσει κ σήμερα άν γίνεται! :lol: Είναι η καισαρική όμως που δεν κάνει. Απο μεθόδους αντισύλληψης χρησιμοποιούμε τους..φυσικούς.."τράβηγμα"γιατί με τα προφυλακτικά έχει μαλώσει ο Χαρούλης.

Δημοσίευση

Άκουσα για "κοκό" κ ήρθα! :lol::lol: Εμείς ξεκινήσαμε χωρίς το ok ακόμα του γιατρού μιας κ το ραντεβού μας αργεί ακόμα..πάντως μια κάποια δυσκολία την είχαμε παρόλο που δεν είναι "πειραγμένο" το πιπί μου με ράμματα. Αλλα απο έλλειψη λείπανσης ευτυχώς μπορώ να πώ οτι είναι καλύτερα κ απο πρίν..με συγχωρείτε που θα το πώ είναι κ ακατάλληλη ώρα αλλα γίνεται πλυμμήρα καλε! :oops:

Ειρηνάκι μου σε καταλαβαίνω για το άγχος σου για 2 μωράκι..κ εμείς που δυσκολευτήκαμε πολύ για να κάνουμε το μπεμπάκο μας τώρα έχω κ εγώ τύψεις που δε θέλω να μείνω αμέσως τώρα έγκυος αλλα σε 6 μήνες-1 χρόνο! :D Βέβαια,δε γίνεται να το προγραμματίσουμε,απλά ελπίζω σε αυτό το διάστημα να ξαναμείνω έγκυος,μόνο ο Θεός ξέρει πότε θα μας το στείλει το 2 αγγελούδι. Ο Χάρης πάλι,έχει βαλθεί να με γκαστρώσει κ σήμερα άν γίνεται! :lol: Είναι η καισαρική όμως που δεν κάνει. Απο μεθόδους αντισύλληψης χρησιμοποιούμε τους..φυσικούς.."τράβηγμα"γιατί με τα προφυλακτικά έχει μαλώσει ο Χαρούλης.

Δημοσίευση

Σε ποσοστά αντισύλληψης πόσα μας δίνει ο θηλασμός ξέρουμε; Είχα την εντύπωση πως ωάρια δεν εχουν οι ωοθήκες όσο θηλάζουμε..τώρα όμως αγχώθηκα πολύυυυυυυ.... Μου είπε κ μια γνωστή οτι μια κοπελα έμεινε έγκυος μετά απο καισαρική στους 5 μήνες κ όταν έφτασε τους 5 μήνες εγκυμοσύνης έχασε το μωράκι γιατί σκίστηκε η μήτρα :o

Δημοσίευση

Τζωρτζι μου γιατι καλε ζητας συγνωμη; δν κατάλαβα ακριβως!! Ακομα κ κατι λαθος να μου ειχες πει δεν μας ειπες ποτε οτι ειαι ειδικη..ασε που εγω παντα λεω οτι μου αναπτερωσες το ηθικο!!

Τα καταφερνω μεχρι στιγμης οπως ολες μας προσπαθούμε να τα καταφέρουμε..εμενα καθε μερα ειναι κ ενας στοχος.. να τα καταφερωμ εχρι το βραδυ..κ την επομενη παλι ξανα..

εχθες μιλαγα με μια κοπέλα .. κ ξέρετε τι καταλαβαμε κ οι 2? οτι αυτα τα σεμιναρια που πηγαμε κατα καιρους μας εκαναν μεγάλο κακό..γιατι υπαρχει προπαγάνδα ασχημη για το θηλασμο κ αν καποιες κοπελες δεν τα καταφέρουν νοιωθουν ενοχές εξ αιτιας αυτων!!! Ασχετο βεβαια αλλα ηθελα να το πω!

Ελενακος πως γινεται να εχεις υγρα?! Λογω του οτι δεν εχουνε περιοδο οπως κ στην εμμηνοπαυση υπαρχει ξηρότητα του κόλπου...περιεργο μου μοιαζει..οπως κ να εχει καλά να περνατε :lol::lol::lol:

Βρε Ελενακο δεν ηξερα οτι προσπαθουσατε καιρο..μικρουλα δν εισαι κι εσυ?

Τζωρτζι εχεις δικιο για τα μωράκια!

Ελενακο οκ η περιπτωση που λες....αλλα εγωθα σου πω κ μια περιπτωση που γνωρισα... 1η εγκυμοσυνη Καισαρικη... η κοπελα θηλαζε κ νομιζε οτι ηταν καλυμενη απο 2η εγκυμοσυνη..κ ξαφνικα καταλαβε οτι ειναι εγκυος οταν ενοιωσε το πρωτο φτερουγισμα.... γενησε 1 χρονο μετα την 1η με Φ.Τ. παρακαλω!!

Οτι ειναι ειανι απο τον θεο τελικά..

Δημοσίευση

Για να καταλαβω και εγω πλυμμηρα δεν μπορουμε να εχουμε απο τον οργασμο;

Παλι καλα που δεν διαβαζουν παιδακια τετοια που γραφουμε μεσιμεριατικα!!!!

Αντε να τελειωσουν και οι εκθεσεις του ανδρα μου να κανουμε και τπτ. Αφηστε που ειμαι τυχερη γτ μολις ο ανδρας μου χαλαρωνει απο την δουλεια φευγει ο μεγαλος στον μπαμπα του και ετσι θα ειμαστε πιο χαλαρα.

Δημοσίευση

Εμένα ο γυναικολόγος μου μου ειπε να μην μείνω έγκυος μέσα στους επόμενους 5 μήνες μετά τη γέννα γιατί είναι ταλαιπωρία για τον γυναικείο οργανισμό. Η μαμά μου είχε μείνει έγκυος 2 μήνες αφού γέννησε εμένα.

Κι εμείς έχουμε μαλώσει με τα προφυλακτικά εδώ και χρόοοοοοονια, οπότε το παραδοσιακό τράβηγμα.Δεν ξέρω όμως αν αυτή η "μέθοδος" που μας έβγαλε ασπροπρόσωπους τόσα χρόνια θα είναι αρκετή τώρα που οι πιθανότητες σύλληψης είναι πιο αυξημένες...Θα ρωτήσω το γιατρό μου και θα σας ενημερώσω, χιχιχιχι

Εσύ daddy, μην ακούς :D:D:D

Αύριο έχουμε επέτειο γάμου 1 χρόνο με τον άντρα μου. Θα αφήσουμε τη μικρή στην πεθερά μου και θα πάμε στο Καστέλι για φαγητό.

Δημοσίευση

Γεια σας κ απο μενα!!!Βρε κοριτσια τι να πω,μενω εκπληκτη που συζητατε για 2ο απο τοσο νωρις...βεβαια οπως το δει ο κα8ενας,αλλα νοιω8ω πως εχετε να χαρειτε τα ζουζουνελια σας ακομα...μετα 8α ειναι πιο δυσκολο....Εμενα μου ηρ8ε σημερα κ η 2η περιοδος....ναι,κιλα βεβαια δεν χανουμε κ η κοιλιτσα εχει μια καμψη αλλα τελος παντων.

Η μικρουλα μου πλεον με παρατηρει,με παρακολου8ει με τα ματακια της με ψαχνει ,οταν στριβω κ οταν της μιλαω με γλυκολογα μου χαμογελαει ναζιαρικα...αφηστε τα δακρυα που φευγουν απο τα ματια κα8ε φορα,δεν ξερω συγκινουμε πολυ...Κατα ταλλα περιμενω σημερα τον παιδιατρο να δω τι 8α μας πει,8α του ζητησουμε αποδειξη αυτη την φορα γτ δεν παει αλλο ,μας περνει κ 60ευρω.

Κοκο μονο 1 φορα γτ ολο κατι γινεται κ δεν μπορουμε...ηταν ομως απο8εωση :oops:

Επισης εφοσον εχω πολυ υσηχο μωρο,ξεκινησα να ασχολουμε με τις μπομπονιερες κ τα προσκλητηρια...εχω καταπληκτικες ιδεες,οταν τα τελειωσω 8α σας βαλω φωτο κ αν σας αρεσουν μπορω να σας φτιαξω σε τιμη πολυ φιλικη....Πολυ νωρις βεβαια αλλα εγω κ η κουμπαρα μου εχουμε το μικροβιο......φιλια πολλααα :D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...