Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 946
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ναι βρε μην ανχωνεστε..δεν το ειχατε αυτο κοντα κ στην 3η εβδομαδα; Εμεςι το ειψχαμε..κ αυτες τις μέρς εχουμε πάλι τα ιδια.. ξερω οτι σε 2-3 μερες θα περάσει κ αυτο!!

Σας εχει πει τιποτα ο παιδιατρος για το φώς το δυνατο κ τα ματακι του μωρου;

Εχθες που βγηκαμε βολτίτσα ειχε λιγη συνεφια κ ο ηλιος ερχονταν κ εφευγε..γενικα ηταν συννεφιασμενη μερα..και δεν ξέρω σημερα μια αλλη μαμα μου ειπε οτι δεν επρεπε να βγαλω το νινακι μου βόλτα κ επρεπε να περιμενω μεχρι τις 6 το απογευμα για να την παμε βολτα.. Ειχαμε παρει ολα τα απαραιτητα μετρα..ομπρελίτσα , σκεπαστρο του καροτσιου που εχει πανω , καπελάκι κ αντηλιακο..ο ηλιος δεν την ειδε ουτε δευτερόλεπτο... ο παιδιατρος εδν μας απαγορεψε να βγιανουμε ουτε μου ανεφερε κατι για τον ηλιο..φυσικα αν ειχε νταλα ηλιο κ καυσωνα δεν θα την εβγαζα ..αλλα δεξερω..με αυτο το κυρηγμα που ακουσα πρωι πρωι ενοιωσα κακια μαμα.. κ στην παραλια κατω ειχε άπειρα μωράκια !!!

Δημοσίευση

geia sas monoulitses!!ti kanete?

na sas zisoune ta bebakia...giati se kapoies den eixa euxithei...gera k tuxera na einai!!!

emeis kala...o beboulis thilazei..apo kila paei mia xara...pername ki emeis auto to alma anaptuksis..kai oli mera ventouza pou leei ki o antras mou!!!xaxa!o xaroulis mou ekane kati zilitses..alla entaksei..estrwse..opote ola kala!!!

filakia se oles!!

Δημοσίευση

Ειρηνη μου εγω σου ειπα για τις ωρες. Καλα εκανες και την εβγαλες αφου ειχε συνεφια και γενικα τι εχουμε πει;; Τις συμβουλες απλα τις ακουμε αλλα αυτο που θα κανουμε με το μωρακι μας εμεις το αποφασιζουμε!!! Και εγω οταν χρειαζετε τον βγαζω το μεσιμερι. Σιγα μη τρελαθουμε μεσα στο σπιτι!!! Παντα θα ακους το δικο σου ενστικτο!

Εγω εχω ξεκινησει οδοντιατρο και πηγαινω το μεσιμερι κατα τις 3, και καυσωνα ή να βρεχει τον παιρνω μαζι μου. Τι να κανω ειμαι μονη μου στο σπιτι.

Τον δικο μου κατι τον εχει πιασει σημερα το μεσιμερι και δεν θελει να κοιματε πολυ ωρα, και εγω κουτουλαω!!!

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια! Τις δύο τελευταίες μέρες δεν κοιμάται πολύ η ζουζού και τρώει συνέχεια.. Λέτε να είναι το άλμα ανάπτυξης που συζητάγατε πιο πριν? Εννοείτε δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα...ούτε καν να σας γράψω! Όποτε βρίσκω χρόνο, τρώω, κάνω μπάνιο και άλλες τέτοιες φυσικές ανάγκες που τώρα έχουν γίνει πολυτέλεια!!! :shock: Το μεσημέρι εκεί που έτρωγα άρχισε να γκρινιάζει και τη θήλασα κι εγώ συνέχισα να τρώω! Δεν άντεχα. Νόμιζα ότι θα πέσω κάτω αν δε φάω..

Α! μόλις μας έπιασε και λόξυγγας........κι έλεγα πως κι έτσι ησυχία! Αλήθεια, εσείς τι κάνετε για τον λόξυγγα?

Δημοσίευση

steisy,Κουράγιο!!!!η δικιά μου έχει πολύ συχνά λόξυγγα.λένε ότι να της δώσεις να πιει θα της περάσει.εμένα δεν της περνάει.τίποτα δεν κάνω, και στο κρεβάτι να είναι την αφήνω ξαπλωμένη.η παιδίατρος μας είπε ότι δεν είναι επικίνδυνο.

Μακάρι να μην προλάβαινα να φάω, μήπως έχανα κ κανένα κιλό :D

Δημοσίευση

Δανάη, δεν ήξερα ότι μπορούμε να την αφήσουμε και ξαπλωμένη! Εγώ την κρατάω κάπως όρθια και μου "φεύγουν" τα χέρια! :lol::lol:

Σήμερα τη ζύγισα σε μια χαζοανολογική ζυγαριά και έδειξε 4400γρ. Θα περιμένω τον παιδίατρο την παρασκευή για να σιγουρευτώ. Μακάρι να πηρε καλό βάρος! Πόσο πρέπει να πέρνουν τη βδομάδα? Όποια μανούλα ξέρει ας μας πει!

Δημοσίευση

Γειά σας!Δυστυχώς δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλα τα νέα σας,έχουμε απο χθές που ξυπνάμε κάθε 1,5 ώρα όλη μέρα κ όλη νύχτα για να θηλάσουμε..μετα βίας κρατιέμαι όρθια! Πιθανολογώ πώς κ για εμάς το άλμα ανάπτυξης φταίει..ή δεν έχω πολύ γάλα κ πεινάει!Έβγαλα σήμερα με το θήλαστρο απο περιέργεια κ μάζεψα μόνο 90μλ κ απο τα 2 μεμέ!Γιατί τόσο λίγο ρε γμτ; θα δώ κ αύριο άν αυξηθεί αλλιώς τί κάνω;;Συμπλήρωμα δε θέλω να δώσω κ θέλω να συνεχίσω να θηλάζω,προτείνετε κανένα γιατροσόφι εκτός απο το να βάζω το μωρό στο στήθος συνέχεια γιατί το κάνω ήδη; ΗΕLPPPPPP! Γεωργιάννα μου ήθελα να σε ρωτήσω,το γάλα σου όταν το βγάζεις απο τη κατάψυξη πώς το ξεπαγώνεις για να το πιεί ο μικρούλης σου;Σε μπρίκι;Ελπίζω να μην είπα βλακεία!ΤΕΟΝ! :D Επίσης διαφωτίστε με για το θέμα με τα δάκρυα,βγάζει κ μένα αλλα μόνο το ένα μάτι,πρέπει να κάνω μασαζάκι σε αυτό ή στο άλλο που δεν βγάζει;; :? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ;) Φιλιά σε όλες!Ελπίζω να προλάβω αύριο να σας διαβάσω!

Δημοσίευση

Koritsakia mou eimai ligo stenaxwremeni mou ekane 3 fores kakakia apanwta, ka8e 20-30 lepta ekane k mou ekane k ligo emetaki :(..Mallon kriwse axxxxx eimai polla agxwmeni..Milisa k me tin paidiatro prin ligo k mou eipe pws mallon kati efaga egw pou tin peira3e alla apoti 8imame den efaga kati vareto..Tis eipa pws edw k liges meres ko4ame k to ligo 3eno gala pou edina mono to vradi k 8ilazw apokleistika k mou eipe pws otan 8ilazeis kanei pio sixna kakakia to mwro..Niw8w pws kati den paei kala giati ekei pou ekane 2-3 meres na mas kanei kakakia twra mesa se liges wres ekane 3 fores :o k akoma poses akoma 8a kanei :? ..Prin pou piga na tin alla3w panaki etreme apo to kruo k tin evala amesws gia mpanio k tin entisa zesta..

Δημοσίευση

καλημερα αντρια!!!! εμενα ειναι μιας εβδομαδας μονο, η μπεμπα, αλλα επειδη τρωει μονο απο το στηθος κανει συνεχεια 4-5 φορες κακακια την ημερα και η παιδιατρος ειπε οτι ειναι φυσιολογικο!!! μην ανησυχεις, αν δεν εχει πυρετο, μια χαρα ειναι, δεν κρυωνουν ετσι ευκολα τα μωρακια!!!!

Δημοσίευση

καλημερα ελενα!!!! γιατροσοφια δεν ξερω για το γαλα, αλλα ξερω οτι το θηλαστρο δεν ειναι αντικειμενικος δεικτης για το ποσο γαλα εχεις, γιατι το μωρο οταν θηλαζει τρωει περισσοτερο απ'οτι θα εβγαζες με το θηλαστρο....καπου ειχα ακουσει οτι τα μωρα 5-6 εβδομαδων αρχιζουν και κανουν νερα οταν ειναι να θηλασουν, σαν να ξεπρογραμματιζονται...δεν ξερω μπορει να λεω και βλακεια!!! :o:o

να μην ξεχασω , η αθηνουλα γεννηθηκε 6/6, βαλε μας κι εμας πλιιιιιιιζ μαζι με τα αλλα γενεθλια!!!

προφανως, ειμαστε στις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΑΙΟΥ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΞΕΜΠΑΡΚΗ ΙΟΥΝΙΟΥ!!!!!

Δημοσίευση

Ξανα καλημερα!!!! το βραδι κοιμηθηκαμε απο τη 1 μεχρι τις 8 το πρωι, μετα θηλασαμε ( δυστυχως μονο απο το ενα, γιατι μας πηρε ο υπνος ) και τωρα κοιμομαστε.....ανησυχουσα που δεν ξυπνα τη νυχτα για μαμ, αλλα αποφασισα να ακολουθησω το προγραμμα της, και να μην την ξυπναω με το ζορι για να φαει... αυριο που θα ζυγιστουμε, θα δουμε αν τρωει κανονικα....εγω πιστευω, βεβαια, οτι ο υπνος τρεφει τα παιδια!!!!!

η μαμα μου με τον αντρα μου, εχουν παει λαικη, να φαμε ψαρακι σημερα, πολυ μου ελειψε, κι εγω βρηκα ευκαιρια να κατσω στον υπολογιστη!!!!διαβασα και για το αλμα αναπτυξης, πολυ ενδιαφερον, θα προσπαθησω να το θυμαμαι!!!!

την παρασκευη φευγει κι ημαμα μου.... :(:(:( απο τη μια, θα πρεπει να αναλαβω εγω τωρα το νοικοκυριο, απο την αλλη θα απαλλαγουμε απο το αγχος της, γιατι ειναι πολυ αγχωμενη γιαγια!!!!! δε μπορουσε να μενει καπου κοντα, να ερχεται μερικες ωρες την ημερα , να βοηθα, να βλεπει και την εγγονουλα της και να φευγει;;;;; πολλα θελω, εεεεε;;;; ας μην ειμαστε και αχαριστοι, παλι καλα να λεω, που εκατσε και τοσο καιρο!!!!

Δημοσίευση

καλημερα φατσες

αυτο το αλμα πρεπει να το περναμε κ εμεις πολυ γκρινια μιλαμε πω πω :shock: εκει που ετρωγε το πολυ 120 ξαφνικα αρχισε τα 150-210 κ χθες δεν ετρωγε καθολου πολυ κλαμα η καημενη νομιζα πως δεν την αρεσε το γαλα κ της πηρα αλλο το οποιο ουτε να το δει δεν θελει τελικα εφτεγε οτι αγορασα την μεγαλη συσκευασια την προηγουμενη φορα κ μαλλον αλλοιωθηκε η γευση κ δεν το επινε ξανα πηγα στο φαρμακειο κ δεν ειχε το γαλα μας κ πηγα μεχρι την διπλανη πολη να βρω το γαλα της κ ειχα δικιο απο το νεο κουτι το επινε μονορουφι :lol:

την ταισα εχθες στην μιαμιση κ κοιμηθηκε ως της 6 το πρωι!!!!!!ουαου!!!ξεκουραστικα κ εγω!!!

σημερα κ εμεις ψαρακι,αλλα γεωργιαννα μου μεινε το κοκκινιστο μοσχαρακι πω πω μου τρεχουν τα σαλια απο την ωρα που το διαβασα σλουρπ!!!!

ειρηνακι αρχισε το πριξ λα μουν???μηνακους κανεναν κ μην επιτρεπεις σε κανεναν να σε κανει να νοιωθεις κακια μανα :evil: κ εγω κατι παρομοιο περναω αααα γιατι κλαιει το παιδι???κατι δεν κανετε καλα ααα γιατι το ενα το παιδι γιατι το αλλο το παιδι???μηπως θες κυρα μου να στο δωσω να το μεγαλωσεις εσυ που τα ξερεις ολα κ εγω ειμαι η αχρηστη???

νομιζουν οτι τα ξερουν ολα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ!!!

εγω κανω οτι γουσταρω τους εχω γραμενους

ουφ τα θυμηθηκα παλι κ φουντωσα...

Δημοσίευση

αφροδιτη :lol::lol::lol:ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΑΙΟΥ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΞΕΜΠΑΡΚΗ ΙΟΥΝΙΟΥ!!!!!τελειοοοο :lol::lol::lol:

ελενακι αυτον τον τιτλο βαλε στο νουμερο δυο :lol::lol::lol: ωραια φοτο!!!!

δαναη μου ωραια δουλεια κανεις!!!!!

μωρε ξεχναω τι διαβαζω τι κακο πραγμα κ αυτο μνημη χρυσοψαρου..

Δημοσίευση

Καλημερα!!

Ελενα μου το βαζω στο ψυγειο ή εξω για να ξεπαγωσει, μετα το ζεστενω σε μπεν μαρι στο μπρικι. ποτε κατευθιαν στην φωτια. Σημερα που εχουμε την σχολικη γιορτη στον Αλεξανδρο, εβγαλα 2 μπουκαλακια να τα βαλω σ'ενα μεγαλο μπιμπερο και οσο πιει, επειδη θα λειπουμε πολλες ωρες.

Ανδρια μην αγχωνεσε τπτ δεν επαθε η μικρη ετσι κακουν κακα τα μωρα που θηλαζουν, και ο δικος μου 3 φορες τον αλλαξα.

Με το θηλαστρο βγαζουμε λιγοτερο γαλα απ'αυτο που εχουμε μεσα στο στηθος. Αυτο προσεξα και απο μενα.

Αναστασια πρεπει να περνουν 200-300γρ την εβδομαδα, και οχι 500γρ που περνει ο δικος μου!!!!!

Εχω προσεξει οτι ο μικρος εχει ελλατωσει το φαγακι του, για να δουμε θα σταματησει αυτη την τρελη ανοδο!!!

Σουλα μου αλλαζω το κοκκινηστο μου με το ψαρακι σου!!!!!

Δημοσίευση
καλημερα αντρια!!!! εμενα ειναι μιας εβδομαδας μονο, η μπεμπα, αλλα επειδη τρωει μονο απο το στηθος κανει συνεχεια 4-5 φορες κακακια την ημερα και η παιδιατρος ειπε οτι ειναι φυσιολογικο!!! μην ανησυχεις, αν δεν εχει πυρετο, μια χαρα ειναι, δεν κρυωνουν ετσι ευκολα τα μωρακια!!!!

Afrodite mou se euxaristw poli gia tis plirofories me ka8isixases!! :D

Δημοσίευση

Kalimera!!

Simera pigame k kaname elegxo akois k eutixws ola einai teleia, eklaige k ka8ws tin e3etaze i giatros tin 8ilaza :oops: meta pou teleiwse i e3etasi me metefere sto grafeio tis na teleiwsw ton 8ilasmo :shock:

Simera mesa stin idiotropia i8ele kounima k epeidi ta xeria mou den antexoun k poli tin evala sto karotsi k tin kounousa k eutixws koimi8ike molis tin parei gia ta kala o ipnos 8a tin valw sto krevvataki tis..Den 8elw na ma8ei etsi alla ti na kanw? tin 8ilasa, tin voi8isa na kanei kakakia giati mou fanike pws eixe ponakia k telika ekane liga den i3era ti allo na tis kanw..Elega stous allous na min tin kakoma8oun sto kounima k stis agkalies k twra ta kanw egw :oops: alla tin vlepw na klaiei k sparazei i kardia mou!!

Δημοσίευση
Καλημερα!!

Ελενα μου το βαζω στο ψυγειο ή εξω για να ξεπαγωσει, μετα το ζεστενω σε μπεν μαρι στο μπρικι. ποτε κατευθιαν στην φωτια. Σημερα που εχουμε την σχολικη γιορτη στον Αλεξανδρο, εβγαλα 2 μπουκαλακια να τα βαλω σ'ενα μεγαλο μπιμπερο και οσο πιει, επειδη θα λειπουμε πολλες ωρες.

Ανδρια μην αγχωνεσε τπτ δεν επαθε η μικρη ετσι κακουν κακα τα μωρα που θηλαζουν, και ο δικος μου 3 φορες τον αλλαξα.

Με το θηλαστρο βγαζουμε λιγοτερο γαλα απ'αυτο που εχουμε μεσα στο στηθος. Αυτο προσεξα και απο μενα.

Αναστασια πρεπει να περνουν 200-300γρ την εβδομαδα, και οχι 500γρ που περνει ο δικος μου!!!!!

Εχω προσεξει οτι ο μικρος εχει ελλατωσει το φαγακι του, για να δουμε θα σταματησει αυτη την τρελη ανοδο!!!

Σουλα μου αλλαζω το κοκκινηστο μου με το ψαρακι σου!!!!!

Se euxaristw Gewrgianna mou, pou to anaferes gia na 3erw pws den kanoume mono emeis toses fores kakakia!! :)

Δημοσίευση

Ανρτιανακι ..εμεις κανουμε κακάκια κοντα στις 6-7 φορες την ημερα!! Ω ναι!! Ειμαστε χεστρουλες τελικά!! :lol::lol::lol::lol:

Γιωργο μου ωραια.. εμεις δεν πάμε εκκλησια μπραβο σας που τα καταφέρνετε.. εγω το λεω κ ντρεπομαι αλλα δεν εχω αντοχες..κανω καυε βραδυ την προσευχη μου αλλα λιγος υπνος παραπανω την κυριακη με βοηθαει!! Ποσα κιλα ειναι ο μπέμπης; γιατι τον βλεπω σγτη φωτο μεγαλουτσικο!! Μου ταιζετε καλά τον γαμπρο ε? :lol::lol::lol:

Γεωργιαννα ποσα ml εβγαλες? Σαν ενας θηλασμος ηταν; εχω τρομερη απορια ποσο μπορει να τρωει το κοριτσουδι μου! Εκελισαν τα σχολεια κ ειχατε γιορτουλα;

Σουλάκι ναι το πριξ λα μουν ξεκινησε κ εχω λιγο βγει απο τα ρουχα μου... δε βρισκω κακο που βγαζω τη μπεμπα μου εξω , προσπαθω να την προφυλάξω αλλα οτανβ ακουω σχολια κ πως τα κανουν αλλες μαμάδες με ποιανει ενοχη!

Σήμεραε λεω να την παρουμε στα Jumbo που θελω να κανω μερικά ψωνια..λέτε να μην κάνει;

Πεμπτη πρωι παμε για σαραντισμό κ Παρασκυη απογευμα θα παμε στο γιατρό επιτελους να με εξετασει να ξεκινησουμε το σπορ!!Αντε γιατι σκουριάσαμε!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Irinaki mou den eisaste xestroules hehe :) afou trwei to gliko mou prepei k na ta vgazei!!! :lol: :lol:

Egw filaw 150 ml ka8e mera (ta evaza se mpimpero alla agorasa sakoulakia tis medela -18,00 evro ta 20 :o- k xwrane 150 ml) k pinei girw sta 100ml (mono tin nixta tis dinw mpimpero) e4es meta apo poli piesi ipie 130ml alla mou ekane emetaki epomenws 100 ml einai mia xara..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...