Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε ολες σας.

Μετά απο 6 ολοκληρους μηνες αποκλειστικου θηλασμου και θηλασμου ως τωρα που κοντευουμε να χρονισουμε, θεωρω πως τα πηγαμε αρκετα καλα!!!!

Ποτε μου δεν πιστευα οτι ο θηλασμος θα ηταν για μενα κατι τοσο δυσκολο, αλλα συναμα κατι τοσο μαγικο, μοναδικο, υπεροχο. Ειναι αυτο που συμπληρωσε τα κενα και την στεναχωρια μου που γεννησα με καισαρικη και δεν μπορεσα να βιωσω το μεγαλειο του φυσιολογικου τοκετου, κατι που επισης θεωρουσα δεδομενο και ηθελα να το ζησω.

Τελος παντων. Μου αρκει που γεννηθηκε ο πριγκηπας μου γερος και που γω εδωσα οτι περισσοτερο μπορουσα γι' αυτον.

Λοιπον στο θεμα μας...... Σκεφτομαι πως ηρθε η ωρα να απογαλακτισω. Νομιζω οτι ειμαι ετοιμη και φοβαμαι οτι οσο περναει ο καιρος ισως δυσκολεψουν τα πραγματα και για τους 2 μας.

Σκεφτομαι τη μεθοδο "δεν προσφερω-δεν αρνουμαι". Το δεν προσφερω το καταλαβαινω. Το δεν αρνουμαι ομως?????? Πως θα καταλαβω οτι ενα μωρακι χρονιαρικο μου ζηταει να θηλασει? Μεχρι τωρα οποτε ηταν ανησυχος, εκλαιγε, γκρινιαζε εγω του προσεφερα το στηθος μη γνωριζοντας αν ηθελε απαραιτητα γαλατακι, απλα του το εδινα.

Σας αναφερω οτι μεχρι τωρα δεν εχει παρει ποτε ξενο γαλα, μπιμπερο καθολου και ακομη και το ελαχιστο νερακι που πινει του το δινω με το κουταλακι. Μη φανταστειτε 2-3 κουταλιες με το ζορι!!! Εχει εμενα για νερακι!!!!!! ;););););););)

Σας φιλω ολες.

Δημοσίευση

Πασχαλιτσάκι μου συγχαρητήρια για το θηλασμό :) !!!

Και εγώ θηλάζω ακόμη και θέλω σιγά σιγά να το κόψω αλλά δεν πίνει άλλο γάλα με τίποτα :o !!!!

Μέχρι 6 μηνών που θήλαζα αποκλειστικά έβγαζα με το θήλαστρο και της το έδινε η μαμά μου με το μπουκάλι όσο εγώ ήμουν στη δουλειά....μετά ξεκινήσαμε στερεές και νερό με το μπουκαλάκι και θηλασμός μόνο πρωί-βράδυ (δεν τη θηλάζω στη διάρκεια της ημέρας)...τώρα που προσπαθώ να της δώσω γάλα με το μπουκάλι ή στο ειδικό ποτηράκι της πίνει μια γουλιά και μετά μόνο που το βλέπει άσπρο το απωθεί με τα χέρια της και ξυνίζει τα μούτρα της....δύο παιδίατροι (υπέρ του θηλασμού) μου είπαν να μην της δώσω ξένο....αλλά ρε κορίτσια είναι αρκετά δεσμευτικό....νομίζω ότι έκανα ότι καλύτερο μπορούσα για εκείνη....και τεσπα θέλω να αποθηλάσω ....σιγά σιγά όμως, όχι απότομα που μου το είπαν και αυτό "φύγε για 2 μέρες, θα κλάψει θα κλάψει, θα το πιεί"(το ξένο)...δεν μπορώ όμως κορίτσια να το κάνω αυτό...οπότε περιμένω και εγώ μαζί με το Πασχαλιτσάκι τις συμβουλές από αυτές που γνωρίζουν περισσότερα!!!! :)

:-*:-*:-*

Δημοσίευση
Κορίτσια καμία δεν θα μας βοηθήσει??? :(:(:(

Και εγω περιμενω Αθηνα μου...... ελπιζω καποια να μας βοηθησει. :(:(:(:(:(:(:(

Μπραβο μας παντως για οσα καταφεραμε για τα παιδακια μας. Να μας ζησουν τα χρυσουλια μας :D:D:D:D:D:D:D

Δημοσίευση

Κορίτσια δεν έχω αποθηλάσει ακόμα για να σας βοηθήσω στις απορίες σας αλλά σε περίπτωση που δεν απαντήσει κάποια κοπέλα ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω θέμα

http://www.mammyland.com/forum/topic?f= ... 89&t=11656

Εύχομαι έναν καλό και χωρίς προβλήματα αποθηλασμό

Δημοσίευση

Πασχαλιτσάκι η μέθοδος δεν προσφέρομαι δεν αρνούμαι αναφέρετε μεγαλύτερα παιδάκια ακριβώς για τον λόγο που περιγράφεις, τα δικά σας σε αυτήν την ηλικία δεν μπορούν ακόμα να εκφράσουν γνώμη και να ζητήσουν.

Δεν μπορώ να σας βοηθήσω στο θέμα του αποθηλασμού γιατί εμείς θηλάζουμε ακόμα, σίγουρα όμως δεν γίνεται από την μια μέρα στην άλλη. Τα περισσότερα μωρά που θηλάζουν αρνούνται να πιούν άλλο γάλα από μπουκάλι, θέλει υπομονή και επιμονή.

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΠΟΘΗΛΑΣΜΟΥ ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ ΠΙΝΟΥΜΕ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΠΟΤΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΞΕΝΟ ΟΧΙ ΑΠΟ ΒΥΖΙ ΒΓΑΖΩ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΔΑΓΚΩΝΕΙ Κ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΘΗΛΑΣΜΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΒΥΖΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΤΑΝ Κ ΤΟΥ ΔΙΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΒΥΖΙ ΕΞΩ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΠΟΤΕ ΞΕΝΟ ΠΟΤΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΩΣΩ.ΑΛΛΑ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΓΑΛΑ 50 ΜΛ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΠΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.

Δημοσίευση

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΜΕ ΒΥΖΙ ΜΟΝΟ Κ ΕΙΧΑ ΑΓΧΟΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Α ΜΕ ΠΙΠΙΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...