Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!μολις μπηκα σπιτι.ειχα παει για εξεταση αιματος κ ουρων.τι κανετε;πως ειστε;

εγω ειμαι ξυπνια απο τις 6.σηκωθηκα εκανα το μπανακι μου κ πηγα στη γιατρο.αυριο θα βγουν τα αποτελεσματα μου.οποτε μεθαυριο θα παω στο ντοκτορ

νικη κ εγω χτες ειχα λιγες συσπασεις 3-4.ηρθαν κατι φιλοι κ βιαζομουν να συμμαζαψω κ μαλλον ζοριστικα.κ σημερα ειχα 1.αλλα ακανονιστα.αυνηθως οταν σηκωνομουν απο το καναπε η εβγαινα απο το αυτοκινητο.τωρα που θα παω στο γιατρο θα τον ρωτησω μηπως να αυξησω το μαγνησιο η το γιουτοπαρ.αν κ γιουτοπαρ παιρνω μισο πρωι-μεσημερι κ βραδυ ενα ολοκληρο.

αυτα.νυσταζω πολυ τωρα.εφαγα κ ενα σκασμο κερασια.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

ΤΙ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.....ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΗΛΙΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΗΛΙΟ....ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΙΑ,ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ!!!!!!!!! :D:D:D:D

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΤΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΜΟΥΝ ΑΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ???ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΧΟΥΝ????

Δημοσίευση

Νίκη και εγω εχω οζους στον θυροειδή!! Η ταχυκαρδία και η ζεστη που νιώθεις οταν το παιρνεις θα κρατήσει το πολυ δυο μέρες, μετα το συνηθίζει ο οργανισμός σου και δεν νιωθεις τιποτα!! Δυστηχως ειναι ορμονικο χάπι αλλα ειναι απαραίτητο για να ειναι ασφαλής τα αγγελούδια μας!! Κάνε κουράγιο!!

Ασχετο αλλα με εχει πιασει μανία να φάω καρπουζι!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Ευχαριστω για τις απαντησεις κοριτσια.Θα το παρω φυσικα αφου το ειπε η γιατρος μου απλα φοβαμαι τις ταχυπαλμιες... :? Θα φαω κατι τωρα και θα παρω το πρωτο.Φοβηθηκα πολυ τα ξημερωματα,με επιαναν απανωτες συσπασεις,δεν ηταν για να το αγνοησω... :roll: Και αυτο το ζιζανιο εχει γινει πολυ κινητικο!Ησυχια δεν εχει!Λετε να παιζει και αυτο ρολο;

Δημοσίευση

εγω με το καρπουζι δεν τα παω καλα...αλλα αν ειναι πεπονακι....μμμμμμμμ με χιλια!!! :lol::lol::lol:

κατερινα τα υγρα συνηθως ειναι διαφανα αλλα μπορει κ να εχουν κ ενα ροζ χρωματακι στην αρχη.σιγουρα θα τα καταλαβεις γιατι δεν ειναι παχυρευστα σαν τα κολπικα,ουτε λευκα.ειναι υγρα (σαν τσισα) κ διαφανα.ειδικα αν ειναι αρκετα στην αρχη θα τρεχουν κ δεν θα μπορεις να τα μαζεψεις.εμενα μου σπασανε στον υπνο μου κ ξυπνησα επειδη καταλαβα οτι ημουν μουσκεμα.ηταν διαφανα αλλα οσο περνουσαν οι ωρες γινοταν ροζ κ μετα ειχα κ αιματακια,αλλα ολα ειναι φυσιολογικα.

Δημοσίευση

Μωρε και εγω εδω το διαβασα!! Στο ποστ που ελεγε το μαρακι πως εφαγε πολυ χθες και απο εκεινη την ωρα με επιασε λαιμαργια!!!!!!! Και που θα βρω καρπουζι εδω που μενω; Πρεπει να ανεβουμε στο Βασιλικο με τ ην Μαρίνα και δεν μπορω να οδηγήσω ετσι οπως ποναω!!!!!!!!!

Δημοσίευση

καλημέρα κοριτσάκια .........γύρισα απο ΙΚα και όντως απο 6-6-11 θέλουν βιβλιάριο για τα επιδόματα...και ναι εγω πρέπει να πάω 6-6-11.... είναι απίστευτο ότι πάντα πέφτω στην ημερ. που αλλάζουν τα πραγματα............ :evil: τι να κάνουμε ...τρέχω κ τον μπέμπη...........

μη λέτε για φρούτα τα έχω ταράξει..........

όσο για τα νερά δεν θα τα δω μάλλον ποτέ....αφού θα πάμε με καισαρική..........

Δημοσίευση

καρπουζια ακουω κερασια ακουω!!!!!!!φετος ακομα δεν εχω φαει....αλλα εχτες τσακισα ενα ολοκληρο πεποπι,και ηταν πολυ γλυκο!!!!!!!!!!

σε ευχαριστω sisi αλλα ξερεις τι γινεται επειδη εδω και 9 μηνες περιπου εχω μυκητες,δλδ πολλα υγρα ,νομιζω πως δεν θα καταλαβω αν θα εχουν σπασει τα νερα η θα ειναι τα υγρα!!!!και εχτες που εβαλα κολπικο υποθετο τα ξημερωματα σηκωθηκα επειδη εσταζα!!!! και λεω για φαντασου να εχουν σπασει τα νερα και να μην παρω χαμπαρι!!!και να εχουμε αλλα!!!!!!!γιατι ξερεισ επειδη λιωνει το υποθετο ειναι διαφανα και δεν μπορω να καταλαβω....

Δημοσίευση

τα υγρα σου τρεχουν στο εσωρουχο ή οταν πας για πιπι σου?αν ειναι μονο οταν βαζεις το υποθετο κ μετα θα ειναι απο αυτο.αλλα αν τα εχεις κ πριν απο το υποθετο τοτε ειναι τα νερα.κ χαμπαρι να μην το παρεις καποια στιγμη θα το καταλαβεις κ προλαβαινεις να πας στο γιατρο.εγω ημουν 12ωρες με σπασμενα νερα.απλα παρακολουθα την συχνοτητα κ την ροη.

Δημοσίευση

kerasia tha faw polla outws h allws exoume polles kerasies k h pethera mou k oi theies..alla twraena karpouzaki h ena peponaki to trwga

nikol se poio tmhma phges sto ika gia na matheis gia ta epidomata?giati prepei na paw k egw na rwthsw ..esena ti sou eipan?

Δημοσίευση

αααα γιαυτο δεν μου ειχαν πει εμενα κατι στο ικα οταν ειχα παει....θα ισχυει απο 6/6.καλα που ενημερωνομαστε μεταξυ μας γιατι αν περιμενουμε απο το ικα.....θα κοιταξω να τα μαζεψω κ εγω να τα εχω ετοιμα ωστε να μην με ξαναγυριζουν πισω.

αααα κατερινα τωρα ο γιατρος σου δεν σε βλεπει καθε βδομαδα?αν θα ξαναπες δειξτου τα ωστε να τα αξιολογησει αυτος.μπορει να εχεις καποια μικρη διαροη :D:D:D αλλωστε τι σου εμεινε?

Δημοσίευση

12 ωρεςςςς???πω πωω!!!!!εε ενταξει τοτε ...λογικα θα το καταλαβω!!!!!αλλα καλυτερα να δω αιματακι για να ειμαι σιγουρη!!!!!η να με πιασουν οι πονοι πρωτου μου σπασουν!!!!! :D:D:D:D

κοντευω και με εχει πιασει ενα αγχος,αλλα παραλληλα νιωθω οτι δεν εχω....δεν ξερω πως να το εξηγησω.....ας πουμε το πρωι θα ξυπνησω και θα πω μακαρι να με πιασουν οι πονοι να γεννησω επιτελους...και το απογευμα θα με πιασει το αγχος και θα πω ,αν με πιασουν οι πονοι τωρα θα τρελαθω!!!!!!!

Δημοσίευση

Καρπουζάκι έφαγα χθες άφθονο...αλλά Αννα μου τι είπες?? Κάτι για κεράσια άκουσα.... :? ΘΕΛΩ!!!!!

Νίκη μου δεν νομίζω να παίζει ρόλο η κινητικότητα του μωρού...

Νικόλ μου καλημέρα...Εγώ να δεις πόσα φρούτα τρωω κάθε μέρα...θα τα έχει βαρεθεί το καημένο εκεί μέσα!!

Κατερινα νομίζω όλες έχουμε την ίδια απορία με τα νερά...Εσύ κιόλας πλησιάζεις...

Βασικά εγώ έχω απειρες ερωτησεις για την ώρα του τοκετού, για τον θηλασμό...αλλά ποιος θα μου δώσει απαντησεις? :lol: Καποιες στιγμές με πιάνει μια απίστευτη αγωνία!!

Δημοσίευση

ναι καλε οποτε πηγαινω με κοιταει απο κατω να δει αν εχουν φυγει και βλεπει και το σερβιετακι ποσα εχω!!!!απλα ειχα πολλους μυκητες και αυτο εξετιας του προηγουμενου γυναικολογου που ειχα,που δεν με κοιτουσε και δεν μου εγραφε κατι για να μου περασουν!!!αφου αλλαξα γιατρο 7,5 μηνων .... και κανω θεραπια απο 7,5 μηνων ,αλλα πως να περασουν τοσα πολλα!!!!!!!

Δημοσίευση

Μαρακι ειμαι ετοιμη να με παρει ο υπνος,νοιωθω υπνηλια και φοβερη ατονια.Δεν ξερω,εβαλα και το ουτροτζεσταν,μηπως ειναι απο εκεινο.Προβλεπω να τρελενονται οι ορμονες μου! :lol:

Σημερα φυσικα δεν μαγειρευω.Τι θα φαμε,οεο;Η μαμα μου θα αργισει να σχολασει για να μας μαγειρευε. :roll: Και ειχα βγαλει φασολια γιγαντες να κανω στο φουρνο... :evil:

Δημοσίευση

polu tuxerh..egw den exw suspaseis..polu spania exw kati ponakia alla gia ligo...alla an einai na koimamai tha pw ton giatro na mou dwsei k emena :lol::lol::lol::oops::shock::oops::lol:

beboulino ksekourasou koimhsou..parageilete kati ap eksw sthn telikh...

alhtheia k egw eixa fasolakia xtes..mou emeinan liga ..o antras mou eipe na mhn kanw kati na thn bgaloume me kanena fresko augo apo tis kotoules sto xwrio..kati tetoio se proxeiro mas blepw emas pantws..

aaa na rwthsw k kati allo..kserete katholou an epitrepete na trwme sukwtakia?

Δημοσίευση

beboulino οταν εκανα αμνιοπαρακεντηση και εμενα ο γιατρος μο ειχε γραψει κατι χαπακια για τις συσπασεις!!!!τα επαιρνα 3 φορες την ημερα,ειχα τρομερους πονοκεφαλους και ταχυκαρδια,αφου νομιζα οτι η καρδια μου θα σπασει....η αληθεια ειναι οτι με επια νε υπνηλια αλλα με την ταχυκαρδια και τον πονοκεφαλο που να κοιμειθεις!!!!!!!

εγω σημερα μαγειρευω καρμποναρα!!!!!εχω καιρο να κανω!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κοπέλες,

σήμερα είπα να προτοτυπήσω και έκατσα σπίτι αν και ο άνδρας μου ξέχασε να μου πάρει τα κλειδιά του αυτοκινήτου. :lol::lol: Την Παρασκευή είναι τοπική αργία στο σχολείο που δουλεύει και έχω κάνει ήδη μια λίστα με πράγματα που πρέπει να γίνουν και είχε πει ότι αναλαμβάνει αυτός τώρα, για να δούμε πως θα αντιδράσει όταν τη δει :lol::lol::lol:

Είναι απίστευτη ζέστη στην Κύπρο, καμια 35 βαθμούς σήμερα, όλη μέρα πίνω νερο, λεμονάδα, χυμούς και το αποτέλεσμα; αυξήθηκαν οι επισκέψεις στην τουαλέττα.

Χαίρομαι που στε όλες καλά.

Το καντείφι ήταν τέλειο, έχω αρκετό αν θέλετε να κοπιάσετε να σας κεράσω :D:D:D:D

χχχ

Δημοσίευση

εγω παλι ειχα το αγχος με τα πονακια....νομιζα οτι δεν θα ξεχωρισω τους πονους γεννας κ ποτε θα ειναι η ωραγια να παω στο νοσοκομειο...ε μην γεννησω κ στο δρομο :D:D:D αλλα τελικα εσπασαν πρωτα τα νερα κ για 12 ωρες δεν ειχα πονους,μονο διαρροες.εεεε κ μετα τα ειδα ολα με τους τεχνιτους πονους. :o:o:o:o κ καταλαβα πως ειναι κ οι πονοι γεννας.

μμμμμ κερασακια....ακομα δεν ειδα να κυκλοφορουν..για να κανω καμια βολτα μηπως κ εντοπισω τιποτις.η πεθερα μου εχει βυσσινια κ λεγαμε τις προαλλες οτι μολις βγουν να τα μαζεψουμε για να μας κανει θεεικη βυσιναδα...ειδικα τωρα το καλοκαιρι με μπολικα παγακια....πωπωπωπω!!!

εγω χθες εβαλα μια κατσαρολα τουρλου οποτε εχουμε φαγητο για σημερα....μη σας πω κ για αυριο.

νικη μου ηταν που ηταν οι ορμονες....ηρθε κ εδεσε το γλυκο!!!

εμεις σημερα το απογευμα εχουμε το ξελαδωμα της μπεμπας....οποτε παλι θα γουρουνιασω στις πιτες κ τα γλυκα.αυριο θα παμε το μεσημερι θεσ/νικη,αεροδρομιο να παρουμε το αδερφι μου που ερχεται απο τα ξενα κ την παρασκευη το βραδυ εχουμε εξοδο για φαγητο με την κολλητη μου κ νεα μας νονα.οπως καταλαβατε μπεμπα κ μαμα θα βολταρουμε πολυ αυτες τις μερες!!! :D:D:D το σαβ/κο το κοβω για παραλια :D:D:D

Δημοσίευση

Koριτσια σας αφηνω για να ξαπλωσω,δεν αισθανομαι καλα...Εκτος απο υπνηλια και ατονια τωρα με επιασε και τρεμουλο.Και ειμαι και μοναχουλα. :( Τα λεμε μετα...

Δημοσίευση

k emeis edw exoume polu zesta...

sisi mia xara sas briskw me to programma sas...na perasete omorfa k na gourouniasete xwris tupseis

chrustalleni k mena kati tetoia lathoi kanei o antras mou k afhnei ta kleidia spiti k meta erxontai oi boltes.xiixixiix

beboulino kalh ksekourash

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...