Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου, σας αφήνω κι εγώ σιγά-σιγά!!!!!!

Πάω να κουνηθώ λιγάκι, να κάνω καμιά δουλειά.....

Τί τρώμε πάλι σήμερα????? Ουφ..... δεν ξέρω.............

Με βλέπω να την βγάζω με μία δροσερότατη μαρουλο-πατατο-κρεμμυδοσαλάτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Με μπόλικα κρουτονάκια μέσα, για να αποφύγω και το ψωμί........ θα δούμε!!!!!!!!

Maroulita, καλή επιτυχία στην καμπύλη..... 4 φορές θα σου πάρουν αίμα, λογικά με πεταλούδα, δεν είναι τίποτε, πάρε κανένα περιοδικό μαζί να χαζεύεις..... νηστική να πας, ΟΚ?????

Αννούλα, πού μπορούμε να βρούμε αυτά τα εσώρουχα της 1 χρήσης???? Είναι..... πολύύύύύ μεγάλα????? Θυμίζουνε βράκες????? Γιατί τέτοια μου έφερε η γιαγιά μου & δε θέλω να τα χρησιμοποιήσω!!!!!!! Ντρέπομαι!!!!!

Φιλούθια κοκόνες........

See you later!!!!!!!

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μαρουλίτα, λογικά πρέπει να γράφει και ανά πόση ώρα οι λήψεις (30΄ ή 60΄)

Χρύσα μην με κολάζεις :D

Εσώσουχα μιας χρήσης εγώ πηρα απο τα πρεναταλ

Δημοσίευση

Γυρισα και εγω!Πηγα σε μια φιλη μου για καφεδακι και μετα ψωνισα κολοκυθακια και καροτα και εφτιαξα ενα μπριαμ.Ψηνεται στον φουρνο και μοσχομυριζει!Επλυνα και την πισω βεραντα και τωρα αραξα.

Χρυσα τι παραγγειλατε απο το Λαρεντουτ με εκπτωση;

Πιπιτσα,οι πατατες και τα κρουτον εχουν ζαχαρο να ξερεις. ;) Τα κρουτον ειναι ακριβως το ιδιο με το ψωμι.Οσο για το παγωτο 0%,καλυτερα να μην το παρεις,παρε το κανονικο.Δεν κανει να τρωμε φρουκτοζη,ασπαρταμη και αλλα γλυκαντικα στην εγκυμοσυνη.Καλυτερα για μια φορα να φας ζαχαρη παρα αυτα... ;) Ετσι τουλαχιστον μου ειπε ο ενδοκρινολογος. :roll:

Δημοσίευση

εγω τα βρακακια μιας χρησης τα πηρα απο μια φαρμακευτικη αποθηκη.αρα βρισκεις κ στα φαρμακεια.εχει νουμερα.κ ειναι κ ελαστικα,μοιαζουν με φιλε.νομιζω παντως οτι σε ολες λενε να παρουν μιας χρησης για να μη παιδευομαστε.το καθε κουτι εχει μεσα 3 κ κανουν 2.7 ευρω.αλλα να παρεις κ σερβιετες ε;δεν εχουν ενσωματωμενη οπως νομιζα εγω.πηρα κ οινοπνευμα καθαρο κ γαζες για το αφαλακι του μωρου κ γαζες αδιαβροχες για μενα (για τη καισαρικη)

Δημοσίευση

Να΄μαι κι εμένα..Μου έφερε ο καλός μου κοτόπουλο και ρυζι αλλά δεν έφαγα πολύ :shock: Δεν ειχα όρεξη :shock::o:lol:

Εγώ δεν πήρα εσωρουχα μιας χρησης...πηρα κανονικά...μπορει και να πάρω δεν ξέρω...

Μαρουλίτα με το καλό η καμπύλη..μην αγχώνεσαι .Απλά πάρε κατι μαζί σου να διαβαζεις να περάσει η ώρα!

Δημοσίευση

Ήρθα και εγωωω!!

Το έπαιξα λίγο νοικοκυρά και γύρισα!!! :lol::lol::lol:

Νίκη και εγώ είχα σκοπό να πλύνω το μπαλκόνι αλλά το άφησα για το απογευματάκι γιατί ο ήλιος καίει σήμερα...

Εμείς σήμερα θα φάμε πατατόπιτα που έκανε η μαμα μου και θα κάνουμε και μία σαλατούλα και είμαστε μια χαρά... αφήστε που τελευταία δεν έχω πολύ όρεξη για φαγητό... όλο κάτι γλυκό θέλω!! :lol::lol:

Μαρουλίτα και εμένα 100g ήτανε και έκανα 3 ώρες-4 λήψεις.

Και εγώ κανονικά εσώρουχα πήρα... αλλά αν πουλάνε στα φαρμακεία μίας χρήσης θα πάρω αύριο που θα πάω να κάνω τις κορτιζόνες... Χθές με τις προίκες ξέχασα να σας το πώ ο γιατρός μου είπε αν και δεν έχω συσπάσεις καλό είναι να ξεκινήσουμε τις κορτιζόνες προληπτικά... καλό θα κάνουν παρά κακό. Και έτσι αύριο ξεκινάμε!

Άννα γάζες για σένα μην πάρεις πολλές, εγώ πέρσι που είχα πάρει 3 αυτοκόλλητες γάζες τελικά χρησιμοποίησα μόνο τη μία...

Μαράκι καλή χώνεψη!

Δημοσίευση

Εγώ γλυκά θέλω... αλλά αν είναι και γλυκό και δροσερό ακόμα καλύτερα.... (τι νάναι άραγε αυτό??? :lol::lol::lol::lol: )

Μαράκι εσύ πόσες δόσεις κορτιζόνη έκανες?

Δημοσίευση

Για να ωριμάσουν τα πνευμόνια των μωρών Νίκη μου... σε περίπτωση (μακριά απο εμάς) που γίνει κάτι και αποφασίσει το νινί να έρθει νωρίτερα να μην έχει πρόβλημα.

Χρύσα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Κανονικά τις κάνουν αν δούν ότι υπάρχει περίπτωση πρόωρης γέννας... στα δίδυμα ας πούμε η αν δεί ο γιατρός συσπάσεις στον καρδιοτοκογράφο που σου κάνει... στην δική μου περίπτωση δεν είδαμε συσπάσεις αλλά λόγω ιστορικού και για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο (όπως είπε) θα τις κάνουμε προληπτικά...

Δημοσίευση

Παρακαλώ Νίκη μου!! :D:D:D

Και εγώ τον άντρα μου περιμένω να έρθει για να φάμε... (να φέρει και το φαγητό απο τη μαμά μου) αλλά δεν πεινάω ιδιαίτερα... κάτι γλυκό θέλω πάλι να φάω!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Με ψιλοπήρε ο ύπνος αλλά με ξύπνησε το τηλ... :evil:

Γιελιζ να σου πω την αλήθεια δεν εχω ιδέα πόσες δόσεις μου κάνανε, γιατι μου τις έβαζαν στον ορο όταν μπήκα κλινική με αιμορραγία...

Εμένα με έπιασαν καούρες τώρα...και πείνασα!! Πάω να φάω κανένα φρουτάκι!

Δημοσίευση

Moλις φαγαμε.Πηγα στον νεροχυτη να πιω νερο και με επιασε μια ξαφνικη ζαλαδα.Χανομουν,κοντεψα να πεσω...Ευτυχως κρατηθηκα απο τον νεροχυτη.Ισως επεσε η πιεση μου,παλαιοτερα ειχα προβλημα ορθοστατικης υποτασης... :?

Μαρακι και εγω θελω φραουλιτσες,αλλα και παγωτακι τωρα. :lol:

Ευη πολυ κουκλακι ο γιος σου!Να τον χαιρεσαι!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσουδια τι κανετε?/

Εμεις μια χαρα ξεκινησαμε τηδιατροφη κ ελπιζω ολα να ναι καλα!!!

Πιεση δεν εχω καθολου εχω υποταση...παντα!!Κ εχω ξεπρηστει κιολας!!

Σημερα φαγαμε πατατες βραστες με σαλτσα λαδι λεμονι κ λιγη μουσταρδα..και σαλατα μαρουλι ντοματα πιπεριες πρασινη κοκκινη κιτρινη κ φασολια κοκκινα!!λαδι ξυδι!!

Αυριο ψαρακι!!

Οι προικες τελειες κοριτσια!!!Κ το παιδικο με το γηπεδο πολυ ωραιο!!!!!

Γλυκο θελω κ γω καθε μερα κοριτσια!!Ξεγελιεμαι με μπαρα δημητριακων φρουτα αυτα...δεν αγοραζω τιποτα απο γλυκα για να μην τρωω..

Κορτιζονη θα κανουμε κ μεις την 36η βδομαδα μας ειπε ο γιατρος..

Πιπιτσα στο Ελενας δεν κανουν επισκληρηδιο..μονο ολικη..2 γνωστες μου κ οι δυο με ολικη γεννησαν..

Αν κ διαβσασα ολες τις σελιδες επαθα αμνησια παλι..τι κακο αυτο να μην θυμαμαι...

Φιλακιαααα σε ολες!!!

Δημοσίευση

Νίκη μου πρόσεχε....ειδικά όταν είσαι μόνη...Να ξεκουραστείς!

Κατερινάκι μου με τη διατροφή όλα καλά θα είναι...μην ανησυχείς..

Εμ'ενα ήρθαν μια βόλτα οι γονείς μου από εδώ και μου έφεραν παγωτάκι...Ο καλός μου θα πάει για φαγητο με αντροπαρέα το βράδυ και πάλι μόνη θα είμαι..Αλλα τον λυπάμαι κι αυτον...πουθενά δεν πάει πια...πάλι μοναχούλα μου όμως θα είμαι...ουφ...Δεν εχω καθόλου όρεξη σήμερα...

Δημοσίευση

Καλησπερα κι απο μενα!Πηγα τη βολτιτσα μου το πρωι κ αν κ συντομη,γυρισα τοσο κουρασμενη που εφαγα κ ξαπλωσα.Τωρα σηκωθηκα...

Κατερινακι μια χαρα θα εισαι με τη διατροφη ;)

Μαρακι μου κι εγω παλι μονη,ο καλος μου φευγει τωρα για Βολο κ γυρναει αυριο.Τι να κανουμε...υπομονη!Απλα τωρα πια οταν λειπει παω κ εγω στους γονεις μου για να μη μενω μονη σπιτι.Ποτε δε ξερεις...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...