Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 10! Στην τελική ευθεία!

Recommended Posts

Μ'αρεσε συμπεθέρα που το διάβασες και 3 φορες!!! :lol::lol::lol:

Τελικά έφτιαξα μια καρμπονάρα και φάγαμε..Η κοπέλα ακόμα κάνει το μπαλκόνι...Έκανε 2 ώρες να κάνει τα δωμάτια που στην τελική δεν έχουν και τιποτα μέσα :shock::o κι ακόμα έχει το σαλόνι, την κουζίνα και λίγο σίδερο...μεχρι τις 5 εδώ την βλέπω...ουφ!

Τεσπα σας αφήνω κοριτσάκια μου...καλά να περάσετε ότι κι αν κάνετε! κι οσες πάτε βολτίτσα ρίξτε μια βόλτα και για μένα ;)

Πολλά φιλάκια σε εσάς και στις κοιλίτσες! :-*:YMHUG:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!!!!!!

Τί κάνετε?????

:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Εγώ τώρα κάθισα να πάρω μία ανάσα, με πέθανε η μέση μου...... αλλά κι εγώ από το πρωί στο πόδι είμαι, δε μου φταίει κανείς.......

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Το πρωί μετά το πρωινό μας πήγαμε πάλι S/M γιατί ξεχάσαμε 4-5 πραγματάκια χθες, μέχρι να έρθουμε, να του φτιάξω το γλυκάκι του, να ζυμώσω μπιφτεκάκια, να φτιάξω το τζατζικάκι μου, να μαζέψω τα πιατάκια....... ουφ...... πέρασε η ώρα κι ακόμη δεν έχω όρεξη για φαγητό.......

Τώρα κάνει ο καλός μου το μπανάκι του, να βγει, να φάμε, να κάνω κι εγώ αργότερα........ και το απογευματάκι θα έρθουνε τα πεθερικά μου..... και δεν έχω καθόλου όρεξη!!!!!!!!!! Βαριέμαι!!!!!!!!

Καλό ΣΚ σε όλες σας κοπέλες μου!!!!!!!!!!!!

Καλά να περνάτε & φιλάκια στις κοιλίτσες!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα γλυκες μου!!!Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν σημερα!Να τους χαιρεστε!!!Ελπιζω να ειστε ολες καλα,αν κ απ'οτι διαβαζω,μια χαρα σας βρισκω!!!

Νικη μου τα ουτροτζεσταν τα επαιρνα κι εγω αλλα στην αρχη της εγκυμοσυνης,προγεστερονη ειναι.Για να στα εδωσε ο γιατρος σου σιγουρα κατι ξερει.Μην αγχωνεσαι ;)

Βρε Πηνελοπη μου,δεν ειπαμε χαλαρα με τις δουλιτσες?

Συμπεθερα πηρες σεντονακια?Μεγεια,να τα χαρειτε με υγεια κ αυτα κ ολα τα υπολοιπα!!

Μαρακι μου υποθετω μεχρι τωρα θα εχεις τελειωσει με την κοπελα..

Εγω απο εχθες νιωθω ποοοοολυ βαρια,σαν να μη μπορω να σηκωθω απο το κρεβατι,σαν πολυ κουρασμενη,εχω κ κατι πονακια στην κοιλια,πρωτη φορα με πιανουν,τι να πω...λετε να γεννησω ακομη νωριτερα????Παντως απο τη μια μερα στην αλλη νιωθω οτι βαρυνα πολυ,που να περασει κ καμια εβδομαδα ακομη...Τελοσπαντων!Ας ειναι..

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε?

Βλέπω ησυχία πάλι σήμερα...

Νίκη μου στεναχωρέθηκα που αγχώθηκες παραπάνω με όσα λέγαμε χθές... :(:(:( Μην ξεχνάς ότι κάθε οργανισμός-εγκυμνοσύνη είναι διαφορετκή. Μη μου αγχώνεσαι ναι? :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Συμπεθέρα λογικό είναι να νιώθεις βαριά... εδώ εγώ με ένα μωρό και βάρυνα! Κουράγιο!

Δεν αγόρασα σεντόνια μου έραψε η μαμά μου 6 σεντονάκια με λάστιχο. Ευχαριστώ πολύ!!!

Ήρθε ο καλός σου? Αν ναι καλώς τον δέχτηκες... αν όχι καλώς να τον δεχτείς!!

Σήμερα είμαι εγώ χωρίς άντρα!!! :lol::lol::lol::lol:

Μαράκι έφυγε η κοπέλα η ακόμα...? Πρέπει να σας γυάλισε πάντως!!! :lol::lol::lol:

Πιπίτσα τι είπαμε για τις δουλειές? Μην κουράζεσαι βρέ!! Θα σε μαλώσω! :D:D:D:D

Χρόνια πολλά και πάλι σε όσους γιορτάζουν!!

Άννα μου γίναμε φίλες στο FB ;););););)

Εμείς σήμερα κάναμε την κορτιζόνη!! Η αλήθεια είναι ότι μια ανακούφιση- περισσότερη ασφάλεια την νιώθω...

Αυτά τα νέα μας... που χαθήκατε όλες καλέε?

κοριτσιαααααααααααααααααααα!τι κανετε;καλησπερα.εγω εκανα μια γενικη αποτριχωση.απο φρυδι κ μουστακι εως κ το πιπι κ τα ποδαρακια μου.αχ!εγινα ανθρωπος παλι.φωναξα κ τη κοπελα για πεντικιουρ για τη τεταρτη.εβγαλα κ ολα τα καθημερινα κ τα επλυνα.μπηκε το καλοκαιρι.κ αν αυτο αρνειται θα το φερω εγω με το ζορι

γιελιζ ναι γιναμε φιλες.κριμα ειναι να χαθουμε μετα τη γεννα.κ οπως κ να χει το να ξερεις πως ειναι καποιος με τον οποιο επικοινωνεις εστω κ ετσι ειναι σημαντικο

σοφιτσα μου κοιτα να χεις παρεα οταν λειπει ο αντρουλης σου ε!δε πιστευω να γεννησεις νωριτερα.αλλα κ αυτο να συμβει εχεις περασει το οριο ασφαλειας.που απ οτι ξερω ειναι οι 32 βδομαδες.κ τα κοριτσακια σου ειναι πολυ ανεπτυγμενα οποτε..............

πηνελοπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μπιφτεκι με τζατζικακι;;;;;;;;;;;;;;μιαμ

εγω σημερα το μεσημερι εφαγα ελαφρα γιατι θα παμε σινεμα το βραδυ κ ολο και κανα ζαχαρωτο θα φαω παραπνω.

κοριτσια τα λεμε αυριο.καλο βραδυ

φιλια σ ολες

Γειά σου Άννα μου!!

Έχεις δίκιο σαυτό που λές...να μη χαθούμε μετά τη γέννα...είναι όντως κρίμα. Τόσους μήνες μιλάμε εδώ και κοιραζόμαστε ανησυχίες απορίες χαρές... Και μετά θα έχουμε ακόμα περισσότερα να λέμε! ;);)

Μόνη σου έκανες αποτρίχωση? Εγώ προχθές έκανα με σιλκεπιλ και μου βγήκε η πίστη!! :lol::lol::lol: Ελπίζω να μην ξαναχρειαστεί να κάνω νέχρι να γεννήσω γιατί δεν θα τα καταφέρω μάλλον!! :lol::lol::lol:

Καλά να περάσεις απόψε και να φάς όχι ένα αλλά πιο πολλά ζαχαρωτά παραπάνω!! :D:D:D

Μπερδευτηκα η γυναικα,νομιζα τα αγορασες τα σεντονακια!Οπως κ να'χει,μεγεια!!Η αληθεια ειναι οτι διαβασα καπως βιαστικα τα νεα σας :oops::oops:

Οντως κι εγω με τις κορτιζονες μια ασφαλεια μεγαλυτερη την ενιωσα.Καλα εκανες κ τις εκανες Γιεληζ μου.Ο καλος μου γυρισε ναι,τωρα ετοιμαζομαστε να παμε στους γονεις μου που γιορταζουν κ οι 2 σημερα.Κ θα φαμε κ το κατιτις μας....Εσυ μοναχουλα?Ποσο σε καταλαβαινω...

Μαρουλιτα συλλυπητηρια καλη μου :(

Αννα μου τις τελευταιες εβδομαδες οποτε λειπει ο καλος μου πηγαινω στους γονεις μου,δε μενω ποτε μονη μου ;);) Με περιποιειται κ λιγο παραπανω η μαμα....καλοπερναω!!!Καλα να περασετε αποψε!

Να τους χαίρεσαι συμπεθέρα!! Καλά να περάσετε...

Και εγώ βιαστικά τα διάβασα... :D:D:D δεν πειράζει!

Αχ ναι είμαι μοναχούλα... ήταν η φίλη μου εδώ μέχρι πρίν απο λίγο, μου σιδέρωσε τις προίκες που τις είχα πλύνει... κάτσαμε μετά ήπιαμε απο έναν Ελληνικό φάγαμε και απο 1 παγωτό και έφυγε... και τώρα κάθομαι και χαζεύω εδώ και έχω και την τηλεόραση να παίζει... θα περάσει και αυτό το βράδυ που θα πάει?? :lol::lol::lol::lol:

Εσύ καλά κάνεις και πηγαίνεις στη μαμά σου όταν λείπει ο άντρας σου... και εμένα μου το λέει η μαμά μου αλλά δεν υπάρχει λόγος γιατί μένουν στα 200 μέτρα... ότι και να γίνει σε 2 λεπτά είναι εδώ....

καλημερα κοριτσιαααααααααααααααααααα!χουζουρευετε ε;καλα κανετε;κ εγω που ξυπνησα τι καταλαβα;νυσταζω παλι.

αλλα σηκωθηκα να φτιαξω ενα ωραιοτατο πρωινο στον αντρα μου κ ηπιαμε κ το καφε μας στο μπαλκονι

γιελιζ σιλκ επιλ απο το γονατο κ κατω.μπουτι ξυραφι.κ απο κατω ευτυχως ξεθαψα μια παλια κουρευτικη μηχανη του αντρα μου,γιατι αλλιως δε γινοταν μονη μου :? κ εγινε η δουλεια.οχι τιποτα αλλο ντρεπομαι να πω του αντρα μου κ της μανας μου

σημερα εχει παστιτσιο.το εφτιαξε η μαμα μου.σε λιγο θα παμε για ενα καφε στη λιμνη.

Kαλημερα Αννα!Τι κανετε;Εμεις ακουμε παιδικα τραγουδακια και κλωτσαμε! :lol:

Καλη βολτα!Εμενα ο αντρας μου σχολαει στις 3 οποτε θα καθισω εδω μοναχουλα να πιω το καφεδακι μου.Ευτυχως εχω σουτζουκακια απο χθες και ντολμαδακια που μου εδωσε η πεθερα μου και δεν εχω μαγειρεμα.Να ξεκουραστω λιγακι γιατι εχω ακομα τις συσπασεις.

Ναι,αστα.Μολις ξυπνησω κανω 2-3 απανωτες,ετσι που ειμαι ξαπλωμενη.Μετα στην διαρκεια της ημερας με ξαναπιανουν μερικες.Αυριο θα παω να με δει.Παιρνω και τα ουτροτζεσταν,3 την ημερα. :roll: Καμια φορα πετρωνει ολη και καμια φορα ψηλα στον αφαλο...

κοιτα μη κανεις τιποτα δουλειες.ξαπλα να εισαι.δε παιζουμε με αυτα.εμενα 2-3 φορες το βραδυ.αλλα οταν ξαπλωνω η καθομαι κατευθειαν μου περναει.κ κυριως ο αφαλος πετρωνει.να μετρας συχνοτητα κ ποσο διαρκει.ο δικος μου μου ειπε οτι ως 3-4 σε μια ωρα δεν ειναι ανησυχ.αλλα οχι ολη μερα.παρακολουθησε το.κ οπως σου ειπα.καθολου δουλειες η περπατημα.τουλαχιστον ως αυριο που θα πας στο γιατρο.ενταξει;μη φοβασαι ομως.αντιμετωπιζονται αυτα.

Δεν κανω παραπανω απο 3-4 σε μια ωρα ευτυχως.Αλλα στην διαρκεια της ημερας κανω αρκετες,μπορει και καμια δεκαρια. :? Διαρκουν μονο μερικα δευτερολεπτα,μολις αλλαξω σταση μου περνανε.Θα δουμε αυριο...Δουλειες δεν κανω,ξαπλα ειμαι.Μα δεν καθεται και σε ενα σημειο η μπεμπα,με εχει τρελανει στην κλωτσια! :lol:

Γεια σας και από μένα κοπέλες μου.

Κατάφερα και διάβασα όλα σας τα νέα, δεν τα πολυθυμάμαι βέβαια :?:?

Έχουμε βουλευτικές εκλογές σήμερα στη Κύπρο και μόλις επέστρεψα από ψηφοφορία. Βαρίεμαι λίγο γιατί ο άνδρας μου δουλεύει στις εκλογές.

Πήγαμε γιατρό στον ιδιώτη το σάββατο, βρήκε ότι οι συσπάσεις αυξήθηκαν καθώς επίσης και η ένταση τους. Η αλήθεια είναι ότι έχω πολλές μέσα στην ημέρα αλλά δεν πονώ. Μια δυσφορία γενικότερα την έχω αλλά διάθεση μια χαρά. Μου πε να αυξήσω το μαγνήσιο από 2 σε 3 αν δω ότι συνεχίζουν να ναι πολλές. Επίσης λέει ότι υπάρχουν πιθανότητες να μην φτάσω στις 9/6 που είναι η προγραμματισμένη καισαρική. :shock::shock::shock: Αύριο έχω ραντεβού στο νοσοκομείο εκεί που θα γεννησω και θα το συζητήσω με το γιατρό.

Το άλλο που με απασχολεί είναι τι είδους καισαρική θα κάνω :?:?:? ολική, επισκληρίδιο;;; Επείδη ξέρω τον εαυτό μου και πόσο αγχώδης είμαι φοβάμαι ότι πραγματικά θα πάθω κρίση πανικού αν είμαι ξύπνια. Εσείς τι λέτε;;;

Φιλιά πολλά

καλή Κυριακή να χουμε

Γειά σας κούκλες!!! Δεν σας πρόλαβα σήμερα...Απο τις 9 είμαι ξύπνια μέσα στο κρεβάτι και τέλικα το πήρα απόφαση να σηκωθώ στις 12:30 :lol::lol::lol::lol: Παίζαμε με τον μπέμπη... είχε όρεξη και κλώτσαγεεε!!! :lol::lol:

Νίκη μου συμφωνώ με την Άννα... μείνε ξάπλα και υπομονή μέχρι αύριο!

Άννα πώς περάσατε χθές, το έργο καλό? Τα ζαχαρωτά??? :D:D:D:D:D:D

Chrystalleni μου το ίδιο δίλλημα με εσένα έχω και εγώ και δεν ξέρω τι θα κάνω, και εγώ σκέφτομαι μην με πιάσει πανικός αν πάω με επισκληρίδιο... Αλλά απο την άλλη με την ολική δεν θα το δώ αμέσως το μωρό... και αυτό με χαλάει. Άσε που μετά την ολική την προηγούμενη φορά είχα κάνει εμετό (γιατί λέει έτσι αποβάλλει ο οργανισμός το φάρμακο) και είχα έναν ενοχλητικό βήχα κάποιες ώρες(απο το σωληνάκι που βάζουν για να αναπνέεις) :?:?:?:?:?:?:? Θα το συζητήσω και εγώ όταν πάω στο νοσοκομείο και θα καταλήξω...

Οι υπόλοιπες που είστε?? Βόλτες βόλτες??? :lol:

Εδω ειμαι εγω.Βαριεμαι....Μαλλον δεν θα περιμενω τον αντρα μου να σχολασει για να φαμε,πεινασα!Θα βαλω ντολμαδακια να φαω με γιαουρτι.Γιαμμμμμ!Πως θα περασει η μερα;Θελω να παω βολτα και μου φωναζουν να κατσω σπιτι να ξεκουραστω. :evil::cry: Απο το πρωι δεν με ξαναπιασαν συσπασεις,λετε να δουλεψαν τα ουτροτζεσταν; :roll:

Αγαπημενες μου!!!Τι κανετε?Κυριακη σημερα κ εχουμε πολλες απουσιες...

Εγω ξυπνησα σχετικα αργα,πηγα μια μικρη βολτιτσα κ πριν λιγο γυρισα.

Νικη μου ξεκουρασου οσο μπορεις,μεχρι τουλαχιστον να δεις τον γιατρο σου ;)

Χρυσταλλενη μου το ιδιο ισχυει κ για σενα,οσο το δυνατον περισσοτερη ξεκουραση για να φτασεις στην προγραμματισμενη ημερομηνια ή κοντα σε αυτη τουλαχιστον!

Γιεληζ μου πως εισαι?

Για τη ναρκωση που λετε,αποφασισα κ το εχω ηδη συζητησει με τον γιατρο μου για επισκληριδιο.Βεβαια κ τη μαια μου που ειδα μου ειπε το ιδιο,αν θα ειμαι αρκετα ψυχραιμη να ειμαι ξυπνια κ να καταλαβαινω τι γινεται..Οι πιο πολλες κοπελες λεει χανουν την ψυχραιμια τους,ανεβαζουν πιεση κ αυτο ειναι πιο επικινδυνο.Παντως επειδη εχω ηδη κανει 2 χειρουργεια με τοπικη αναισθησια που κρατησαν κ αρκετη ωρα,επειδη δεν αντεχω τη ναρκωση,εχω να σας πω οτι δεν ειναι τιποτα.Οπως κ η Γιεληζ εκανα συνεχεια εμετους κ ημουν χαλια για μερες μετα.Κ δεν αγχωθηκα καθολου,ποσο μαλλον τωρα που ειναι 10 λεπτων υποθεση κ αμεσως θα δουμε τα μωρακια μας :):):):) Επισης μου ειπανε οτι με την επισκληριδιο εχεις καλυτερη αναρρωση...

Γειά σου Σοφία μου! Έκανες τι βολτίτσα σου ε? Το σκέφτηκα και εγώ πρίν να πάω μία βόλτα αλλά έχει πάρα πολύ ζέστη και άλλαξα γνώμη! :D:D:D:D

Με την επισκληρίδιο έχεις λογικά καλύτερη αννάρωση γιατί σου αφήνουν το φάρμακο και μετά την επέμβαση... οπότε δεν νιώθεις και πολλά πολλά...Με την ολική απο την άλλη σου δίνουν παυσίπονα... βέβαια όλα είναι σχετικά γιατί τον μεγαλύτερο ρόλο παίζει (νομίζω) το πώς αντιδράει ο κάθε οργανισμός... Και κάτι πολύ σημαντικό είναι να το πάρεις απόφαση και να σηκωθείς να περπατήσεις το συντομότερο δυνατό... Η μεγάλη μου συννυφάδα γέννησε με καισαρική και δεν μπόρεσε να σηκωθεί για 7 μέρες...γιατί φοβόταν μη πονέσει και ταλαιπωρήθηκε αρκετά...

Και εγω επισκληριδειο θα προτιμησω αν -χτυπα ξυλο-χρειαστει καισαρικη για καποιο λογο.Θελω να δω την μπεμπα μου αμεσως! :D Εχω κανει εγχειρησεις με ολικη ναρκωση και δεν ηταν το καλυτερο μου. :? Ειδικα η αναρρωση ηταν πολυ δυσκολη...Που να εχεις και ενα μωρακι να φροντισεις μετα;...Δεν θα το χαρεις... :roll:

Τελικα φαγαμε παρεα με την μαμα μου,δεν αντεχα να περιμενω! :lol:

Ξεκουραζομαι Γιελιζ,εχω αραξει στον καναπε,αλλα μου την δινει κιολας.Εχει τελεια μερα εξω,ονειρευομαι να παω να φαω βαφλα με παγωτο!!! :lol: Ισως το απογευμα...

:lol::lol::lol::lol: Σοφία τώρα που είπες ότι μπορεί να πανικοβληθεί κάποια και να ανεβάσει πίεση.... βρήκα λύση!! :lol: Να φάμε μπόλικο σκόρδο πρίν πάμε!!! :lol::lol::lol:

Νίκη μου εγώ θα έλεγα να κάνεις υπομονή μέχρι αύριο... ωραίες μέρες θα έχουμε πολλές ακόμα... και αύριο να φάς 2 παγωτά!! :lol::lol:

Καλή χώνεψη!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...