Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ 16 ΜΗΝΩΝ ΠΟΣΟ ΖΥΓΙΖΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ.

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΖΩ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΑ 10200.ΔΕΝ ΠΟΛΥΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΙΖΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΕΝΟΥΝ ΙΔΙΑ.ΟΥΤΕ ΠΑΝΩ ΟΥΤΕ ΚΑΤΩ..

Δημοσίευση

Ε καλα ειστε!!! ακου κι εμενα που ειναι 2,5 χρονων σχεδον και δεν εχουμε πιασει ακομη τα 11 κιλα!!! :P

Αν κατα τ'αλλα η αναπτυξη του ειναι καλη μη σε ανησυχει το βαρος,καποια στιγμη θα παρει την ανιουσα! ;)

Δημοσίευση

αχ .. να΄ξερες πόσο πολύ σε καταλαβαίνω... ! και εγώ έχω ένα γιο 16 μηνών και είναι 10 κιλα .. δεν λεει με τιποτα να πάρει παραπάνω !!

Η γιατρός μου λέει συνέχεια να μην ανησυχώ και να μη θέλεις παχιά παιδια!! Εγώ όμως δεν σταματώ με τίποτα ν'ανησυχώ !!!

Ας κάνουμε υπομονή και μπορεί κάποια στιγμή να πάρουν τα πάνω τους ... !! ;)

Δημοσίευση

Πάτσυ μου με ανησύχησες καλέ... η Βασιλική είναι 9.600 εδώ και 2 μήνες . ο γιατρός μου λέει να μην ανησυχώ αφού όλα τα άλλα είναι μια χαρά!! Εξάλου ο δικός σου τρώει , έχει όρεξη ... νομίζω ότι αυτό μετράει... Να του δώσεις τα φιλιά μας!!!

Δημοσίευση

ΑΧ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ...ΚΟΙΤΑΞΤΕ.ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣ ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ.ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΚΟΛΛΗΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΤΑΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΑ ΚΙΛΑ.10200.ΜΙΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΔΩ ΓΙΑΤΡΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΠΑΙΔΟΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ.ΑΥΤΟΣ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΜΠΥΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.ΤΕΣΠΑ.ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑΚΙ Κ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ.ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΟΠΥΣ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΤΟΝΙΑ ΕΣΑΣ 2 ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ 11?ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 16.ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...ΧΡΥΣΟΥΛΙΝΙ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΟΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΟΡΜΑΡΑ...ΧΑΧΑΧΑ

Δημοσίευση

μια χαρα ειναι το παιδι τι θελουμε να ειναι νταλικεσ :lol::lol::lol:

αφου ειναι ορεξατοσ κ παιζει κ χτυπιετε κ εχει ενεργια μια χαρα ειναι...ειναι η ηλικια που αφυνουν τοφαι για το παιχνιδι ;) θα το ξεπερασει εμενα συνηθωσ τα καλοκαιρια εβαζαν λιγο αλλα γενικα μετα το χρονο παιρνουν απο 1-2 κιλα καθε χρονο (για να δω τα βιβλιαρια κ εγω)

Δαναη 15μ 10610 83π

Γιωργοσ εχω 12μ 10800 81π κ μετα 2 χρονον 13800 88π :roll: δεν εχω 16μ βλεπω εχει παρι 3 κιλα :shock: αλλα 3 χρονων ειναι 14800 ενο η μικρη στα 2,5 ηταν 14

γι αυτο σου λεω μη τρελενεσε εμενα το μωρο τωρα χρονισε κ εδω κ 3 μηνεσ ειναι ακριβοσ στα ιδια κιλα με 10-20 γραμμαρια παιζουμε αλλα δεν ανυσιχω ειναι μεσα στισ καμπυλεσ δεν θελω να ανεβαινει συνεχια κ να γινει παιδοβουβαλο καλυτερα τσιλιβιθρασ :lol::lol:

Δημοσίευση

ευχαριστω thena.εμενα που ναι κ αλλεργικος ειναι κ πιο αδυνατουλης...οκ.ξεκολλησα απο το θεμα.απλα αγχωθηκα ως συνηθως...τωρα τον ταιζω αβερτα..χιχιχι.σαν τεστ.να δω αν θα βαλει κανα γραμμαριο.αλλα οτιο ειναι πολυ ζωηρος ναι ειναι.δεν βαζει κωλο κατω.ολο περα δωθε..οποτε τι κιλα να βαλειιιιιιιιιιιι.

  • 3 weeks later...
Δημοσίευση

Δεν ξέρω κατα ποσο οι καμπύλες αναπτυξης υπαρχουν για να μας καθοδηγουν ή για να μας αγχώνουν!!! Αν κινειτε πολυ ειναι φυσικο να μην βάζει βάρος, την στιγμή που ειναι υγιής και δυνατός μην ανησυχείς!!

Για να σου δώσω κουραγιο θα σου πω πως η δικιά μου 15 μηνων ειναι μονο 9200!!!! Ειμαστε 3 καμπύλες κάτω στο βάρος και 2 στο υψος και στην περιμετρο κεφαλιου!! Ειναι ομως ενα υγιέστατο, γερο και εξαιρετικα κινητικο παιδακι οπότε προσπαθω να ειμαι χαλαρη!! Αυτο δεν ειναι που μετραει εξάλλου; να ειναι υγιη και γερα τα παιδακια μας;

Δημοσίευση

Καλησπέρα Κορίτσια...

κ εμείς μια από τα ίδια, τελευταία φορά που ζυγιστήκαμε 14 μηνών ακριβώς 9.900 Με το ζόρι θα φτάσουμε τα 10!!! είναι όμως καλός κ γερός, δεν κάθεται καθόλου, υπερκινητικός από μωρό κ περπάτησε νωρίς. Κ εγώ ψιλοανησυχώ αλλά ο γιατρός λέει όλα οκ κ να μην περιμένω τώρα πια να παίρνει βάρος κάθε μήνα όπως στην αρχή ειδικά το καλοκαίρι με τη ζέστη κ όταν δεν σταματάει καθόλου να κινείται οπότε ησυχάζω πάλι....

βλέπω όμως λίγο πολύ τα ίδια είμαστε όλες οπότε είπα οκ δεν κάνω μόνο εγώ έτσι ;)

φιλιά κ καλό καλοκαίρι

Δημοσίευση

Πατσυ μου τωρα ειδα το ποστ σου,και ο δικος μου που ειναι ενα μηνα μεγαλυτερος απο τον δικο σου εδω και καιρο ειναι κολλημενος στα 11 κιλα και τρωει αρκετα,γιατι αγχωνεσαι τοσο αφου το παιδι ειναι μια χαρα και αφου το λες κι εσυ δεν σταματανε καθολου και ο δικος μου ετσι ειναι ησυχια δεν εχει ολη μερα,σβουριτσα ειναι γερα να ειναι μωρε και θα βαλουν,ο δευτερος μου που κλεινει τα 5 τον Αυγουστο ειναι τσιλιμπιθρα 16 κιλα με το ζορι και ο μεγαλος μου να φανταστεις φετος αρχισε να τρωει σαν ανθρωπος γιαυτο και δεν αγχωνομαι.

Δημοσίευση

Πατσούλιιιιιιι πήρες επιτέλους απόφαση ότι δεν έχεις τίποτα απολύτως και τα έβαλες με το μικρό τώρα? :P

Μια χαρά είναι ρε συ. Η Μαρκέλλα που είναι σχεδόν 18 δεν έχει πιάσει ακόμα τα 10... Κουλ 8-)

Δημοσίευση

οχι ρε κοριτσια.δεν διαβασατε καλα.το ξεπερασα.χαχα.οπως ολα.αφου τον ταισα και εβαλε 300 γραμμαρια οποτε ειναι οκ.καλα βρε κατερινακι.και η νεφελη αυγουστο γινεται 5 αλλα ειναι 16 800.σας τρωμε.χαχαχαχχαχαχαχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Έχεις απόλυτο δίκιο… αλλά νιώθω ότι πετάω στα σκουπίδια τις προσπάθειες τόσων χρόνων… είχα δουλέψει στο μυαλό μου και το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού, κάναμε όνειρα… κι έχω ερωτήματα.. Στην πραγματικότητα δε θα έπρεπε να έχω καμία επαφή, τουλάχιστον για ένα διάστημα… Ακριβώς… φαίνεται να έχει αποφασίσει μόνος του… Ακριβώς, νιώθω ότι πετάω στα σκουπίδια τις προσπάθειες τόσων χρόνων, σε αυτά στέκομαι. Δε ξέρω πως μπορεί να του γύρισε το μυαλό και ζητάω απαντήσεις… μάλλον όμως δε θα έπρεπε… Μου φαίνεται δύσκολο το να υπάρχει άλλο πρόσωπο. Είμαστε σε μια μικρή κοινωνία, ποιο να είναι το άλλο πρόσωπο όταν αυτός όλη μέρα είναι στα χωράφια; Δε θα τον είχε δει κάποιος ; Μου έχει περάσει σαφώς από το μυαλό αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί.. εάν υπάρχει άλλο πρόσωπο γιατί έκανα πρόκληση ωορρηξία; Γιατί πήρα φάρμακα; Γιατί προσπαθούσαμε για μωράκι;   Κοριτσια, γνωρίζετε εάν είναι φυσιολογικό να έχω τόσο έντονη ροή και να πονάω τόσο πολύ; Νιώθω γενικά αδύναμη κι έχω αρκετό αίμα…  
    • @KateriniooΘα σου πω τι μου είχε πει ο παιδίατρος μας .Βραζεις νερό για 7’ και έχεις πλύνει το θερμό και ρίχνεις το καυτό νερό για να το αποστειρώσεις και μετά ρίχνεις το φρέσκο νερό.   @Diwni Δώσε μας ελπίδα ..Γιατί εγώ σήμερα τα έχω δει όλα .Εκανε δυο διάρροιες είχε πάλι να δυσκοιλιότητα για 2 ημέρες .Νομιζω πρέπει να αλλάξουμε το γάλα αν κ οι παιδίατροι είναι πολύ αυστηροί στο να αλλάξουν γάλα .Περαν του γεγονότος ότι δεινοπαθήσαμε να φάει .   @ΜαρίαΔημήτρης πως είστε;
    • Μην επικοινωνήσεις με κανένα φίλο κτλ . Με τον ίδιο εφόσον το ένιωσες καλά έκανες.  Αντιλαμβάνομαι ότι δε στέκεσαι στα τελευταία γεγονότα αλλά στα τόσα χρόνια που ήσασταν μαζί κ είχατε κ καλές στιγμές. Το ότι δεν απάντησε είναι κ αυτή μια απάντηση. Δε θέλει να συζητήσει ή να λύσει κατι . Για εμένα μην το πάρεις ξανά εσύ έδειξες τις προθέσεις σου αν θέλει ξέρει που θα σε βρει .Συνέχισε με την ψυχολόγο σου . Φυσικά θα τον ξεπεράσεις αλλά όχι από τη μια μέρα στην άλλη είναι όλα νωπά για εσένα σε βρήκαν απροετοιμαστη σε αντίθεση με εκείνον. Το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο άλλο πρόσωπο το αποκλείεις? Μιας που ήσασταν κ σε απόσταση. 
    • Συμφωνω..ενταξει καταλαβαινω πως δεν ειναι καθολου ευκολο να βαλεις απλα ενα χι αλλα οσο προσπαθεις να επικοινωνησεις μαζι του τοσο θα σε πηγαινει πισω θα μενεις κολλημενη στο παρελθον γιατι ακομα και αν καταφερνες να επικοινωνησεις και σου απαντουσε σε καποια πραγματα δε θα αλλαζε κατι, φαινεται πως εχει παρει τις αποφασεις του επομενως ισως δεν εχει μεγαλη σημασια. 
    • Βρε κορίτσι μου διαβάζω τόσες μέρες και πραγματικά απορώ. Δηλαδή να σου πει τι? Υπάρχει κάτι να σου πει που μετά θα είναι όλα εντάξει? Και άντε έρχεται και σου λέει άλλαξα γνώμη, θέλω να τα βρούμε, θα πας? Βάλε λίγο τον εγωισμό σου μπροστά επιτέλους! Να τον ρωτήσεις τι πράγμα? Γιατί και πώς και τι? Και άντε σου απάντησε, τον πιστεύεις? Τον εμπιστεύεσαι ακόμα? Γιατί του δίνεις τόση αξία? Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ότι και να έγινε, όποιος κι αν έφταιξε, σου είπε να κάνεις έκτρωση αφού πρώτα δεν πίστεψε ότι είσαι έγκυος! Είμαστε σοβαροί τώρα? Για αυτό το κομοδίνο κάθεσαι και κλαις και στεναχωριέσαι? Άντε τώρα που ήρθε και η περίοδος βάλε μια τελεία, ρίξε μια μούτζα και προχώρα νέα γυναίκα! Ούτε ανάγκη τον έχεις και μην τον αφήνεις να νομίζει ότι τον έχεις! Κανε μια ανασκόπηση, δες και τα δικά σου λάθη αν υπάρχουν και μάθε από αυτά. Αλλά όχι και να είμαστε θύματα να τους παρακαλάμε! Γιατί εσύ μπορεί να μην έχεις αυτή την πρόθεση, αλλά αυτός ξεκάθαρα έτσι εκλαμβάνει τη στάση σου.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...