Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ 16 ΜΗΝΩΝ ΠΟΣΟ ΖΥΓΙΖΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ.

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΖΩ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΑ 10200.ΔΕΝ ΠΟΛΥΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΙΖΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΕΝΟΥΝ ΙΔΙΑ.ΟΥΤΕ ΠΑΝΩ ΟΥΤΕ ΚΑΤΩ..

Δημοσίευση

Ε καλα ειστε!!! ακου κι εμενα που ειναι 2,5 χρονων σχεδον και δεν εχουμε πιασει ακομη τα 11 κιλα!!! :P

Αν κατα τ'αλλα η αναπτυξη του ειναι καλη μη σε ανησυχει το βαρος,καποια στιγμη θα παρει την ανιουσα! ;)

Δημοσίευση

αχ .. να΄ξερες πόσο πολύ σε καταλαβαίνω... ! και εγώ έχω ένα γιο 16 μηνών και είναι 10 κιλα .. δεν λεει με τιποτα να πάρει παραπάνω !!

Η γιατρός μου λέει συνέχεια να μην ανησυχώ και να μη θέλεις παχιά παιδια!! Εγώ όμως δεν σταματώ με τίποτα ν'ανησυχώ !!!

Ας κάνουμε υπομονή και μπορεί κάποια στιγμή να πάρουν τα πάνω τους ... !! ;)

Δημοσίευση

Πάτσυ μου με ανησύχησες καλέ... η Βασιλική είναι 9.600 εδώ και 2 μήνες . ο γιατρός μου λέει να μην ανησυχώ αφού όλα τα άλλα είναι μια χαρά!! Εξάλου ο δικός σου τρώει , έχει όρεξη ... νομίζω ότι αυτό μετράει... Να του δώσεις τα φιλιά μας!!!

Δημοσίευση

ΑΧ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ...ΚΟΙΤΑΞΤΕ.ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣ ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ.ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΚΟΛΛΗΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΤΑΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΑ ΚΙΛΑ.10200.ΜΙΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΔΩ ΓΙΑΤΡΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΠΑΙΔΟΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ.ΑΥΤΟΣ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΜΠΥΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.ΤΕΣΠΑ.ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑΚΙ Κ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ.ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΟΠΥΣ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΤΟΝΙΑ ΕΣΑΣ 2 ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ 11?ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 16.ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...ΧΡΥΣΟΥΛΙΝΙ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΟΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΟΡΜΑΡΑ...ΧΑΧΑΧΑ

Δημοσίευση

μια χαρα ειναι το παιδι τι θελουμε να ειναι νταλικεσ :lol::lol::lol:

αφου ειναι ορεξατοσ κ παιζει κ χτυπιετε κ εχει ενεργια μια χαρα ειναι...ειναι η ηλικια που αφυνουν τοφαι για το παιχνιδι ;) θα το ξεπερασει εμενα συνηθωσ τα καλοκαιρια εβαζαν λιγο αλλα γενικα μετα το χρονο παιρνουν απο 1-2 κιλα καθε χρονο (για να δω τα βιβλιαρια κ εγω)

Δαναη 15μ 10610 83π

Γιωργοσ εχω 12μ 10800 81π κ μετα 2 χρονον 13800 88π :roll: δεν εχω 16μ βλεπω εχει παρι 3 κιλα :shock: αλλα 3 χρονων ειναι 14800 ενο η μικρη στα 2,5 ηταν 14

γι αυτο σου λεω μη τρελενεσε εμενα το μωρο τωρα χρονισε κ εδω κ 3 μηνεσ ειναι ακριβοσ στα ιδια κιλα με 10-20 γραμμαρια παιζουμε αλλα δεν ανυσιχω ειναι μεσα στισ καμπυλεσ δεν θελω να ανεβαινει συνεχια κ να γινει παιδοβουβαλο καλυτερα τσιλιβιθρασ :lol::lol:

Δημοσίευση

ευχαριστω thena.εμενα που ναι κ αλλεργικος ειναι κ πιο αδυνατουλης...οκ.ξεκολλησα απο το θεμα.απλα αγχωθηκα ως συνηθως...τωρα τον ταιζω αβερτα..χιχιχι.σαν τεστ.να δω αν θα βαλει κανα γραμμαριο.αλλα οτιο ειναι πολυ ζωηρος ναι ειναι.δεν βαζει κωλο κατω.ολο περα δωθε..οποτε τι κιλα να βαλειιιιιιιιιιιι.

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Δεν ξέρω κατα ποσο οι καμπύλες αναπτυξης υπαρχουν για να μας καθοδηγουν ή για να μας αγχώνουν!!! Αν κινειτε πολυ ειναι φυσικο να μην βάζει βάρος, την στιγμή που ειναι υγιής και δυνατός μην ανησυχείς!!

Για να σου δώσω κουραγιο θα σου πω πως η δικιά μου 15 μηνων ειναι μονο 9200!!!! Ειμαστε 3 καμπύλες κάτω στο βάρος και 2 στο υψος και στην περιμετρο κεφαλιου!! Ειναι ομως ενα υγιέστατο, γερο και εξαιρετικα κινητικο παιδακι οπότε προσπαθω να ειμαι χαλαρη!! Αυτο δεν ειναι που μετραει εξάλλου; να ειναι υγιη και γερα τα παιδακια μας;

Δημοσίευση

Καλησπέρα Κορίτσια...

κ εμείς μια από τα ίδια, τελευταία φορά που ζυγιστήκαμε 14 μηνών ακριβώς 9.900 Με το ζόρι θα φτάσουμε τα 10!!! είναι όμως καλός κ γερός, δεν κάθεται καθόλου, υπερκινητικός από μωρό κ περπάτησε νωρίς. Κ εγώ ψιλοανησυχώ αλλά ο γιατρός λέει όλα οκ κ να μην περιμένω τώρα πια να παίρνει βάρος κάθε μήνα όπως στην αρχή ειδικά το καλοκαίρι με τη ζέστη κ όταν δεν σταματάει καθόλου να κινείται οπότε ησυχάζω πάλι....

βλέπω όμως λίγο πολύ τα ίδια είμαστε όλες οπότε είπα οκ δεν κάνω μόνο εγώ έτσι ;)

φιλιά κ καλό καλοκαίρι

Δημοσίευση

Πατσυ μου τωρα ειδα το ποστ σου,και ο δικος μου που ειναι ενα μηνα μεγαλυτερος απο τον δικο σου εδω και καιρο ειναι κολλημενος στα 11 κιλα και τρωει αρκετα,γιατι αγχωνεσαι τοσο αφου το παιδι ειναι μια χαρα και αφου το λες κι εσυ δεν σταματανε καθολου και ο δικος μου ετσι ειναι ησυχια δεν εχει ολη μερα,σβουριτσα ειναι γερα να ειναι μωρε και θα βαλουν,ο δευτερος μου που κλεινει τα 5 τον Αυγουστο ειναι τσιλιμπιθρα 16 κιλα με το ζορι και ο μεγαλος μου να φανταστεις φετος αρχισε να τρωει σαν ανθρωπος γιαυτο και δεν αγχωνομαι.

Δημοσίευση

Πατσούλιιιιιιι πήρες επιτέλους απόφαση ότι δεν έχεις τίποτα απολύτως και τα έβαλες με το μικρό τώρα? :P

Μια χαρά είναι ρε συ. Η Μαρκέλλα που είναι σχεδόν 18 δεν έχει πιάσει ακόμα τα 10... Κουλ 8-)

Δημοσίευση

οχι ρε κοριτσια.δεν διαβασατε καλα.το ξεπερασα.χαχα.οπως ολα.αφου τον ταισα και εβαλε 300 γραμμαρια οποτε ειναι οκ.καλα βρε κατερινακι.και η νεφελη αυγουστο γινεται 5 αλλα ειναι 16 800.σας τρωμε.χαχαχαχχαχαχαχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...