Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες και όλους :P ,

Είμαι η Βιργινία και παρακολουθούσα κι έγω εδώ και καιρό τις συζητήσεις σας μιας και το θέμα "μωράκι" έχει γίνει ένα δύσκολο επίτευγμα ;)

Είμαι 33 ετών και προσπαθούμε με τον αντρούλη μου (30 ετών) απο το 2006 όπου και παντρευτήκαμε. Έχω κάνει 1 σπερματέγχυση (στο Ιασω) & 4 εξωσωματικές όλες αποτυχημένες δυστυχώς (ούτε μια με θετική χοριακή) και με το πρόβλημα να εντοπίζεται στον άντρα μου (ολιγοασθενοσπερμία) κάποιες φορές μέτρια, άλλες σοβαρή, άλλλες ασήμαντη. Τώρα θα μου πείτε πως γίνεται αυτό αλλά γίνεται.

Αυτό που ήθελα να πω σε όποια κοπέλα ενδιαφέρεται και έχει ανάγκη, μου έχουν περισσέψει 2 κουτιά Puregon τα οποία λήγουν τον Νοέμβριο 2011. Μένω στον Αγιο Δημήτριο Αττικής και θέλω να τις χαρίσω. Όποια τις χρειάζεται πραγματικά ας μου στείλει μήνυμα.

Προς ενημέρωσή σας τις εξωσωματικές τις έκανα όλες σε Δημόσια Νοσοκομεία της Αθήνας λόγω όχι και τόσο καλής οικονομικής κατάστασης (3 στο Αλεξάνδρας & 1 στο Έλενα) και ειλικρινά ακόμα κι αν η τελευταία προσπάθεια στο Έλενα δεν πέτυχε έμεινα πολύ ικανοποιημένη απο τον γιατρό αλλά και την διαδικασία που ακολουθούν. Κάποια στιγμή θα σας πω το τι γίνεται στο Αλεξάνδρας και θα φρίξετε!!! Ακόμα κι εγώ απορώ με τον εαυτό μου για το πως έκατσα και έκανα 3 εξωσωματικές εκεί και ήταν στο χέρι μου δεν θα άφηνα καμία κοπέλα να πάει να κάνει εξωσωματική εκεί!!!

Αυτά τα λίγα για αρχή και θα χαρώ να δώσω τις ενεσούλες γρήγορα και να πιάσουν τόπο!!!

Βιργινία

Δημοσίευση

Γεια σου μολις διαβασα το μηνυμα σου και ενδιαφερομαι για τις ενεσεις puregon εχω ξεκινησει και εγω την μεθοδο τις σπερματενχυσεις και ειμαι απο παρακολουθησει αυτο τον μηνα θα σε ευχαριστουσα πολυ...Σου εχω στειλει Πμ :):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Είχα δει παλαιότερα ότι κάποια κοπέλα είχε γράψει ότι της είχε πει ο γιατρός της κάποιον τρόπο ώστε να της έρθει η περίοδος ενώ θήλαζε για να μπορέσει να προσπαθήσει για δεύτερο παιδί. Δεν θυμάμαι ομως ούτε ποια κοπέλα ήταν ούτε τι είχε γράψει...Γνωρίζετε τι μπορώ να κάνω για να έρθει η περίοδος σε τέτοια περίπτωση ;;
    • @ΜαρίαΔημήτρης μια χαρά! Θα κλείσουν κ τ σχολεια μετά, δ θα έχεις τ αγχος τ προγράμματος για τον μεγάλο. Και μενα ο άντρας μ δικαιούται 15 μερες. Να αναλάβει λίγο τ παιδια με σχολεια κτλ. Ευτυχώς μετά δ μενει πολύ. @Sotiria_94 ο γιατρός σου δ σ ειπε πλέον να κινεισαι λίγο παραπάνω? Τωρα στις βδομαδες που εισαι?
    • Εγώ λέω για πλάκα στον άντρα μου λες να πάμε αύριο και αντί να γυρίσουμε σπίτι να μας στείλει μαιευτήριο?  Ο άντρας μου θέλει να γεννησω 1/5 για να λείψει όλο το μήνα απο τη δουλειά και να μην το σπασει. Να αναθέσει την ομάδα του άλλου για ολόκληρο μήνα. Θα πάρει άδεια 14 μέρες που δίνει το κράτος και είχε κρατήσει και την πασχαλινή να την πάρει με την γεννα οπότε θα κάτσει 1 μήνα, θα έχω βοήθεια και με τον μεγάλο. 
    • Ειχαν γραψει και καποια αλλα κοριτσια ενδιαμεσα αλλα μετα δεν επανηλθαν. Αντε να δουμε αυριο και μεθαυριο τι θα δουν οι γιατροι μας μηπως ξεκαθαρισει το τοπιο. Να μας πειτε νεακια αυριο οποιες πανε γιατρο. 
    • Εγώ είμαι 31🙏🏻 δεν ξέρω γτ Μ εχει κολλήσει να την κάνω σε αυτή την εγκυμοσύνη. Ενώ η αυχενική ηταν πολύ καλή!   Πώς τα πάτε με συμπτώματα; Εγώ 15 βδομάδα και έχω πονοκεφάλους, ναυτίες, παρά πολλή κούραση. Ψυχολογία χάλια. Ίσως φταίει και η κούραση με τον μικρό. Δεν ξεκουράζομαι καθόλου. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...