Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΑΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Νο5!!!

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια κι από δω!!! Ελπίζω να σας έλειψα λιγάκι ;;);;);;) εμένα μου λείψατε πολύ, είστε πλέον μέρος της καθημερινότητάς μου.... Δεν έμπαινα αυτές τις μέρες γιατί δεν ήμουν και τόσο καλά αλλά που θα μου πάει θα τα παλέψω τα παλίοσυννεφάκια.... Στέλνω πολλά φιλάκια σε όλες σας και μια τεράάάάάάάστια αγκαλιά :-*:-*:-*:-*:-*:YMHUG:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 934
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

kalispera ki apo mena!!!! euxomai kathe mera mesa ston iounio na akoume ki apo mia egkumosunh... kalo kai aspro mina loipon se oles sas!!! euxomai na ginete oles diples kai suntoma na akousoume ta euxarista!!!!!!!!!!!!!!!!! polla filiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Kαλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε κοριτσια!!!!

Μαρικακι γλυκια μου ,πανω απο ολα να ευχαριστειτε τον θεο που εισαστε καλα!!!!

Ολα τα αλλα ερχονται σε δευτερη μοιρα, με τον καιρο φτιαχνουν.Ελπιζω να ειναι η πρωτη και τελευταια φορα που ζειτε κατι τετοιο.Μια αγκαλια απο εμενα :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Cuandaki κατι μου λεει πως ο Ιουνιος θα ειναι πιο τυχερος μηνας!!! %%-

Scorpina ευχομαι να σας πανε ολα καλα σημερα και να γινει η εμβρυομεταφορα να μην ταλαιπωρεισαι αλλο. @};-

jannolino ευχομαι να χαλαρωσετε το καλοκαιρι και να ερθει και το σπορακι απο εκει που δεν το περιμενετε!!!

x+m ευχομαι να φτιαξουν ολα και συντομα!!!

Αθανασια θα φυγουν τα παλιοσυννεφακια και θα βγει ο ηλιος που θα σου χαμογελαει!! [smilie=icon_sunny.gif]

φιλακια σε ολες!!!!!

καλημερα κουκλιτσες ...λιλ τι ομορφες ευχες...ευχομαι κι εγω να ειναι πιο τυχερος αυτος ο μηνας!!!θελω μωρακι ιχθυ σαν εμενα..χαχαχα....ευχομαι πολλες φουσκωμενες κοιλιτσες!!!!σκορπινακι σου ευχομαι κι απο δω να κανεις την εμβρυομεταφορα σου σημερα..καλη τυχη

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες, εγκυούλες, μανούλες και μέλλουσες μανούλες!!!!! Λιλ μου σ' ευχαριστώ πολύ από το στόμα σου και στου Θεούλη το αυτί!!! Εμπρός λοιπόν να γεμίσουμε ιχθυάκια μωράκια που είναι και ευαισθητούλια όόόόόόλες έτσι Cuandaki!!!!!

Skorpina καλή επιτυχία κι από μένα!!! %%-%%-%%-%%-%%-%%-

Στέλνω σε όλες σας πολλά :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

καλημερα κοριτσια και καλη βδομαδα!! ευχομαι να ειστε ολες καλα και αισιοδοξες!! η λαχταρα μας δυναμωνει και δυναμωνει.. καποια στιγμη θα τα καταφερουμε!! πολλα φιλια...

koritsia mou geia sas!!!

lilaki mou teleies oi efxoules sou pragmatika!!!!

makari na piasoun!!!!!!

skorpinaki efxomai na pigan ola kala k na mpeis na mas peis

ta efxarista!!!!!mono mi mas ksexaseis!!!!!

cuandaki mou tha to piaseis to spori.....

pou tha paei???????poiu tha brei alou tetoia mama????

kali epityxia se oles...........

egw perimenw episkepsi apo ti spastikia kyria k gia

afto to mina opws oles kserete!!!!!!

sas filw oles!!!!!!!

:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

καλησπερα κοριτσια.τι κανετε?εγω τρεχω και δεν φτανω γι αυτο δεν μπαινω!

madi μου δεν πηραμε ακομα το οκ εχουμε καιρο.απο Ιουλιο και μετα θα αρχισουμε παλι τα ντοιν ντοιν :roll:

για να δουμε ποια θα ειναι η επομενη που θα κοκκινησει στην λιστα ;)@};-@};-@};-@};- φιλια σε ολες καλα να περνατε :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Κουκλες τι κανετε?Αρχισαν οι ζεστες....προσοχη.....παρτε τους αντρες σας παντε θαλασσιτσα και καντε τρελιτσες!!!!!! :D

Πολλες πολλες ανακοινωσεις αυτο το μηνα, αντε ειμαι με τον μαρκαδορο στο χερι...περιμενω!!!

Κοριτσάκια καλησπέρα!!! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές για τον μπαμπάκα μου! όλα πήγαν καλά με την εγχείρισή του!!!

Γι'αυτό τον μήνα εμείς δεν έχουμε καμία ελπίδα αφού με το ζόρι 2-3 φορές κάναμε ντόινκ ντόινκ.....

Τα υγρά της ωορηξίας τα είχα την 10η μέρα.

Είπα να κάνω τις επόμενες μέρες της hometest τα ωορηξίας αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να κάνω πάνω από 2, ουτε να τα κάνω ούτε σωστά. Με εκνεύρισαν :evil::evil::evil:

Εύχομαι σε όλες καλή επιτυχία σε κάθε προσπάθεια.....

tzanolinaki κρατα γερα!! και ποτε δεν ξερεις οπως εχουμε πει!

ροζε ετσι σε θελω να βλεπεις μακρια και αισιοδοξα!!

αναστασια φιλια στην κοιλιτσα!!! ευχομαι να μας κοκκινιζεις συντομα τη μια μετα την αλλη!!!

ελενακι ποτε δεν ξερεις.. αν το νινι θελει και μια φορα φτανει!!!

φιλια σε ολες...

Καλημερα και απο μενα κοπελιες!!!!! ;;);;);;)

εχουμε μινει λιγες βλεπω ειδικα οι παλιες ειμαστε μετρημενες στα δαχτυλα του 1 χεριου, πρεπει να ξεκολησουμε που θα παει θα τα καταφερουμε ειμαι αισιοδοξη!!!!!!

cuandaki αντε κανε πολλα και συνεχομενα ντοιν ντοιν οχι μονο στις γονιμες αλλα και μετα και που ξερεις το ιχθυακι μπορει να σκασει μυτι :-?:-?:-?

φιλακια πολλα καλη επιτυχια και στις υπολοιπες :-*:-*:-*:-*

Καλημέρα σε όλες σας, τα νέα μου είναι τα εξής, έκανα εχτες τον υπέρυχο να δούμε που βρίσκετε το αυγό μου, την Πέμπτη ήταν 16 και εχτες περιμέναμε να έχει ωριμάσει αλλά που αυτό, όχι μόνο δεν είχε ωριμάσει αλλά δεν βρίκαμε τίποτα, αποτέλεσμα σε αυτό που σας είχα πει παλιά, δεν κάνω ωάρια, οπότε ξεκινάω με χάπια και ελπίζω στο θαυμα του Θεού για επιτυχημένη σπερματέγχυση. Προσπαθώ να συγκεμτροθώ σε αυτό και να μην κάνω διάφορα μελλοντικά σενάρια γιατί θα τρελαθώ. Αρα μέχρι την επόμενη περίοδο ξεχνω απολαμβάνω τις στιγμές μου και έχει ο Θεός.

Guando ήρθε η χαζή ε? Δεν πειράζει κοπέλα μου συνεχίζεις, είσαι δυνατή το ξέρεις, και εσύ και ΟΛΕΣ. Σκορπινακι συνέχισε....

Σια καλά κάνεις και είσαι αισιόδοξη, έτσι πρέπει και έτσι είναι.

Ελενακι περαστικά στον μπαμπάκα σου και που ξέρεις και μια φορά ίσως είναι αρκετή, στο ευχομαι με όλη μου την καρδιά, Μαρικάκι τι είανι αυτό που έγινε? Δόξα το Θεό που είστε καλά, Janolino, twiggy, athanasia14, rose, anastasia32. Lil και όσες ξέχασα φιλιά πολλά.

Κοριτσάκια μου............

Θα σας το λέω συνεχώς ώσπου να με βαρεθείτε............

Τα μπεμπάκια σας θα έρθουνε.......... εκεί που δεν θα τα περιμένετε καθόλου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συνεχίστε........... κι έχει ο Θεούλης μας!!!!!!!!!!!!!!

Κανέναν δεν ξεχνά............

Θα έχετε κι εσείς σε λίγο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ψηλά το κεφάλι!!!!!!!!!!!!!

Και για να μην ξεχνιόμαστε...............

Πάρτε μπόλικη μπεμπεδόσκονη από το γιοκαρίνι μου.....................

ΦΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλιά σε όλες!!!!!!!!!!!!!

καλημερα..εγω πηγα να αρχισω νεο κυκλο σπερματεγχυσης ειπαμε να ξεκινησω απο χτες να κανω τις ενεσουλες μου για προκληση οωρηξιας, και χτες με πηραν για μια δουλεια που περιμενα να μου απαντησουν.Μου απαντησαν θετικα αλλα εχω ενα σεμιναριο που πρεπει να παρακολουθησω στις 16-17 8 αωρο και που δεν μπορω να χασω γιατι αλλιως δεν μπορω να δουλεψω.Η γιατρος μου ειπε ωραια ξεκιναμε και θα σε ξαναδω στις 14.Εκατσα και εκανα τους υπολογισμους μου και λεω θα πεσει πανω στο σεμιναριο..και σκεφτομουν σεμιναριο ή σπερματεγχυση.Πήγα στη γιατρο και της ειπα τι μπορουμε να κανουμε για να μη συμπεσει.Μου ειπε οτι δεν μπορει να κανει κατι θα με εβλεπε στις 14 και μετα η σπερματεγχυση θα γινοταν 'η στις 16 ή στς 18.θα επρεπε ομως να με ξαναδει στις 16.Κι έτσι ειπαμε να το αφήσουμε και για αυτον τον κύκλο.Ένιωσα οτι πάει.Πάει μια καλή ευκαιρία.Αλλά επειδή όλα εχουν κάποιο λόγο που γίνονται δεν ξέρω.Νομίζω ότι κανένας από τους δυο μας κατα βάθος ήθελε να κάνει αυτή τη σπερματεγχυση αυτό το μήνα..κι ας θέλαμε ένα παιδάκι μια ώρα αρχύτερα.

Μείναμε και επίσημα οι τελευταίοι από τους φίλους μας εδω.Μας έκανε τις προάλλες και το τελευταίο ζευγάρι φίλων ανακοινωση ότι θα γίνουν γονείς και παλεύουμε να μη μας παίρνει απο κάτω.Από τότε που μου το ανακοίνωνε κάθε ένας από αυτούς ελεγα δεν πειράζει..σε λίγο κι εμείς..κι ομως..ολοι εμειναν γεννησαν κι εμεις εδω..ελπιζω να μη συνεχιστει άλλο.Με κουρασε το εργο.Το εχω δει χιλιες φορες.

Καλημέρα στα κορίτσια!!!!

ήρθα για να σας φυσήξω

φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

και να σας στείλω όλη μου τη θετική ενέργεια

ώστε σύντομα να μείνετε εγκυούλες!

Σας φιλώ

τεντυ κι αθανασια... ωραιο αερακι!!!! ευχαριστουμε που μας στηριζετε!! :)

μωρουλι μην στεναχωριεσαι και δες τη θετικη πλευρα οσο μπορεις... τουλαχιστον τωρα δεν πας στα τυφλα! ξερεις ποιο ειναι το προβλημα και θα το αντιμετωπισεις!! χαλαρωσε λοιπον και ο επομενος μηνας θα φερει ενα νεο ξεκινημα!!

κουαντακι μαλλον και σε σενα η ζωη στα φερνει αλλιως.. οπως ειπες ομως κατα βαθος δεν εισασταν ετοιμοι αυτον τον μηνα οποτε... δες το κι εσυ θετικα! Ειναι μεγαλη ευκαιρια με τη δουλεια να ξεχαστεις και να νιωσεις οτι κανεις πραγματα για σενα.. το σπορακι μπορει να το τσακωσετε και μονοι σας!!! αν οχι ο επομενος μηνας ειναι κοντα!! και ξερω πολυ καλα αυτο το συναισθημα με τους φιλους... τα ιδια και τα ιδια!την Κυριακη πηγαμε παλι σε βαφτισια και ολοι οι παντρεμενοι φιλοι μας με τα κουτσουβελα μας κοιτουσαν λες και ειμαστε εξωγηινοι! εχουμε παντρευτει βλεπεις και απο τους πρωτους..και φυσικα καποιοι ηταν πολυ αδιακριτοι!! αλλα πλεον δεν πτοουμαστε!οπως ειπε και ο αντρας μου.. ειναι φοβερο πως κινουνται ολοι με βαση τα στερεοτυπα, δεν μπορουν να σκεφτουν πολυ περα απο αυτα! εκεινη τη στιγμη σκεφτηκα πως μπορει να μην εχω ακομα μωρακι αλλα τουλαχιστον ειμαι συνειδητοποιημενη, προσπαθω και δεν κατακρινω κανεναν!

καλη τυχη κοριτσακι, ολα θα πανε καλα!!

φιλια σε ολες...

Hρθα να παρω μπεμπεδοσκονη και αερακι και να σας καλημερισω!!!!

Ευχαριστουμε εγκυουλες που δεν μας ξεχνατε!!!

Μωρουλι ειχες ωοθηλακιο ,δεν ειναι οτι δεν ειχες, μηπως εσκασε νωριτερα γι'αυτο δεν το ειδατε? Επειδη το παρακολουθω και εγω, ειναι ο δευτερος μηνας τωρα, μου εχουν πει οτι μπορει καποιους μηνες να μην εχουμε καλη ωορρηξια η' και καθολου, αυτο μπορει να συμβει...μην αγχονεσαι.Σου προτεινω να το παρακολουθησεις για οσο χρειαστει για να δεις τι γινεται...καλο ειναι να παρεις και καποια χαπακια που βοηθουν την ωορρηξια ειναι εντελως ακινδυνα.

Εγω παλι σημερα θα παω για υπερηχο...

cuando σε καταλαβαινω απολυτα και εμεις απο τους φιλους μας τελευταιοι εχουμε μεινει .Πλεον δεν εχουμε κοινα ενδιαφεροντα,ολο μιλανε για τα παιδια τους.Πριν 15 μερες γεννησε και η κουμπαρα, μας με μια σαλπιγγα, ειχε θρομβοφιλια κ.α. και ομως ηρθε το μωρακι! Καντε εσεις ντοιν ντοιν και ασε που μπορει να σας κανει την εκπληξη!!!

Θα ερθει κοριτσια ειμαι σιγουρη!!!

Δεν ξέρω βρε λιλακο τι να σου πω, απο τις ορμονικες μου είχε φανεί ότι δεν παραγω ωάρια, ευχομαι να είναι αυτό που λές και με την πρόκληση να καταφέρουμε πολλά εως τα πάντα....

περιμένω τώρα να αδιαθετίσω σε 11 μερες και εχει ο Θεός...

ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

geia sas koritsakia m!

ti m kanete?

egw xekourasi k pali xekourasi!

DOXA TO THEO KAI THN PANAGIA na leme omws!

tha pigaina simera giatro alla m to akurwse giati tou etixe sovaro xeirourgeio!

me evale na paw tin Pempti to apogeuma opote . . . anamenoume:)

irtha na sas fisixw k pali aeraki gkastriwtiko:)

fou fou fou fou fou fouuuuu fouuuu fouuuu fouuuu!

sas filw oles kai na xerete den sas xexnw!

sas skeftomai!

filia!

moroyli.....τα πέρασα κι εγω αυτα....με τα ωάρια....και δεν παράγω πια όσα πρέπει και είναι και πολύ κακής ποιότητας.

Παρόλα αυτά όμως τα τελευταία 3 χρόνια εμεινα 2 φορές έγκυος άλλα παλλινδρόμησαν.

Ισως ήταν τα κακα ωάρια....αλλά στην πορεία ανακαλύψαμε ότι έχω και θρομβοφιλία.........

Ευτυχώς η επιστήμη έχει προχωρήσει και ψάχνουμε όλες την καλύτερη λύση....ώστε να γίνουμε επιτέλους μανούλες!

Καλημέρα, ξέρεις τι βλέπω lagonisi 2 χρόνια που είμαι εδω μέσα, ότι η κάθε μια περνάει τον δικό της γολγοθά και το άσχημο είναι ότι αν και όλες λίγο πολύ έχουμε το ίδιο πρόβλημα, άλλες το ίδιο με μενα, άλλες το ίδιο με κάποια άλλη κ.ο.κ όλες παρ όλα αυτά έχουν κάποια διαφορά στο πρόβλημα και δεν μπορεί να υπάρξει η ίδια αντιμετώπιση θεραπείας. Μαθαίνουμε τόσα και δεν μπορούμε να έχουμε την ίδια λύση στο πρόβλημα. Είναι άδικο αυτό. Μην μιλήσω βέβαια για τους γιατρούς.

Ο γιατρός μου ξέρει ότι πρέπει να κάνω σύντομα παιδί αλλά προσπαθεί να μην με αγχώνει να μην μου το δείχνει για να με κρατάει ήρεμη και να προχωράμε ήρεμα, όμως το ξέρω ότι πρέπει να γίνει σύντομα μια εγγυμοσύνη.

Ας ακουστούν οι προσευχές μας.

ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ 2012 ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ.

Καλως ηρθες lagonisi.

Ευχαριστουμε girl για το φυσηματακι ,απολαυσε το και καλη επιτυχια αυριο!!! :D

Mωρουλι καλη επιτυχια σε οτι και να αποφασισεις!

:ympray::ympray:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...