Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημεραααααααα...τοση ωρα εγραψα ενα κατεβατο κ με πεταξε εξω :evil::evil::evil:

μαρακι εγω επερνα το προερμ κ προχτες που πηγα μασουτη ειχε προσφορα τα δυο στην τιμη του ενος καπου 8Ε.θα κ εγω σημερα να παρω να βρισκονται.

μαχη μου εχει δικιο η ελισαβετ με τα κιλα.ποσα θα βαλεις πια σε 6 εβδ?αλλωστε τα τελευταια ειναι πιο πολυ κατακρατηση κ φευγει γρηγορα οταν ξεπριστεις.μην αγχωνεσαι.ολα καλα με το μωρο,μεγαλωνεται τσουκου τσουκου κ εσεις.

σοφακι σχεδον ετοιμη κ εσυ?θα μας κανεις ποδαρικο απο οτι φαινεται.

καλημερα στις υπολοιπες!!!

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

νικη οταν λες πανες αγκαλιας τι εννοεις?εγω ξερω κουβερτες.ειχα παρει μια που ειναι κανονικη κουβερτα,διπλωνει κ κλεινει με φερμουαρ κ στο κεφαλακι εχει κ κουμπια που γινεται κουκουλιτσα.αυτην εχω εγω για αγκαλιας.κ η αληθεια με ειχε βολεψει πολυ το χειμωνα.

μαρακι το ονειρο σου...απλα τελειο.εγω παλι εβλεπα οτι ειχα παει διακοπες στην χαλκιδικη διακοπες με τον ανδρα μου σε χλιδατο παραλιακο ξενοδοχειο κ εγινε σεισμος.κ μετα αρχισαν τα τσουναμι κ τρεχαμε να σωθουμε.ειχαμε κ το αγχος για το αμαξι μην μας το παρει.ομως για πολυ τρεξιμο :lol::lol: οτι να ναι δηλαδη!

Δημοσίευση

Καλημερα κι απο μενα!!Τι κανετε?

Μαρακι ωραιο ονειρο εβλεπες... ;) οσο για απορρυπαντικο εμεις τα πλυναμε ολα με προδερμ.

Μαχη μου κι εγω νομιζω υπερβολικος λιγο οτι ειναι ο γιατρος σου,δεν υπαρχει περιπτωση να βαλεις αλλα 10 ουτε τα +13 ειναι πια τοοοοσα πολλα στην εβδομαδα που εισαι για να σου φωναζει.Φαε να το ευχαριστηθεις!!

Ελισαβετ μου απολαυσε τωρα τις μερες που δε δουλευεις γιατι οταν ερθει το μωρακι σου θα τρεχεις παλι :D:D Για καλο βεβαια...

Νικη μου εγω αγορασα απο Hondos center αλλα νομιζω και τα μαδερκερ εχουν.

Καλημερα Αννα!

Μιχαελα μου καλημερα κ σε σενα!Μα τσουναμι??????????????????

Δημοσίευση

Καλημέρα Αννα μου...

Καλημέρα συμπεθέρα!! Εγώ πάνες αγκαλιάς πήρα από το μαγαζί που έκλεισα την προικούλα του μωρού...Νομίζω μια κοπέλα μου είχε πει οτι έχει και στα τζαμπο καλης ποιότητας...να σου πω την αλήθεια η κοπέλα εκεί μου εξήγησε ποιες ειναι αλλιώς δεν ειχα ιδεα!!! :lol::lol::lol: Τις χρησιμοποιούμε για να παίρνουμε τα μωρά??? Μου είπε ότι τις βάζουμε και στο κρεβατάκι καμιά φορά γιατι στην αρχή τους πεφτουν τα μαλλιά...Διαφωτίστε με !!!!

Καλημέρα Μιχαέλα μου...κι εγώ για το προδερμ ακουσα αλλα δεν το εβρισκε η μαμα μου λεει και πήρε ένα άλλο...όταν το φέρει να δω αν κάνει...Καλά το δικό σου όνειρο υπερπαραγωγή!!! :lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα Σοφάκι μου...

Δημοσίευση

Καλημερα ομορφες!!!

Το κανετε;;

Διαβαζω ευχαρηστα!!!

Μαρμαρ καλωσηρθες…δεν μπορω δυστιχως να σε βοηθισω γιατι ειμαι Θεσσαλονικη, εσυ που θελεις να γεννησεις;;;;

Ευα ασε..και εγω μια από τα ιδια..καθε φορα που τροω κατι η καρδια κανει τζοκινγκ…δυσκολο πολύ δυσκολο

Γιελιζ Μεγεια τα ψωνια!!!!

Συμπεθερα φοβερο σχεδιο!!!

Εχει στο Cosy Corner κατι τελεια νεραιδενια..αλλα μπορεις να βαλεις ότι αυτοκολλητα θελεις..

Εμεις όταν με το καλο θα φτιαξουμε το μδοματιο του μικρου- όταν μεγαλωσει λιγακη- γιατι τωρα εχει κατι μπεμπεδιστηκα- θα παμε στα Leroy Merlin που ξερω ότι εχει κατι φοβερες ταπετσαριες και γεννικα πολλες ιδεες για να φτιαξεις ένα ομορφο σπιτακι

Μαχη μου και Ελλη μου καλημερα!!!!

Μαχη μου ξεκουρασου..αντε καλε που θα βαλεις αλλα 10 κιλα..υπερβολικο τον βρισκω…

Θα τα χασεις μετα..δε θα προλαβαινεις να τρως..χαχαχ

Μαρακι καλημερα…τι τελειο ονειρο!!!!!

Αννακη και εσυ με τα κιλα ψυχρεμα..ειναι και δυο μη το ξεχνας..εσυ και αν θα τα χασεις αμεσως

Καλημερα Νικη..παντες αγκαλιας εχουν όλα τα μαγαζια με βρεθηκα..ειναι οι πολύ μικρες «κουβερτουλες»

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου σας αφηνω.Σημερα που ειμαι καλυτερα λεω να κανω κανενα συμμαζεματακι κ να μαγειρεψω κ το κατιτις μου οποτε τα λεμε αργοτερα!

Νικολ κ Χρυσα καλημερα!!!

Δημοσίευση

Να σας πω την αληθεια ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιει. Και λεω αν βαλω 23 κιλα συνολικα ειναι παρα πολλα :shock::shock::shock: Οπως και να χει, γλυκα κομμενα, λιγη υγειινη διατροφη δεν κανει κακο ;)

Μαρακι εγω απο απορυπαντικο πηρα το αριελ για βρεφικα σε υγρο. Μακαρι το ονειρο σουπερ!!!

Αααα ξεχασα να σας πω, ανησυχουσα οτι το μωρο δεν ειχε γυρισει γιατι επιανα πανω απο τον αμφαλο κατι σκληρο και νομιζα οτι ηταν κεφαλακι....αλλά εχει γυρισει και αυτο που πιανω ειναι κωλαρακι τελικα. Μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι δυσκολο να ξαναγυρισει τωρα που ειναι μεγαλο...

Δημοσίευση

Καλημέρα κουκλίτσες μου!!!τι κάνετε???

Αρχίσατε τα ψώνια ε??

Μάχη μου νομίζω ότι ο γιατρός υπερβάλλει!!! δεν έχεις ξεφύγει στα κιλά τόσο πολύ.. άσε που τώρ στο τελος δεν υπάρχει και πολύ χώρος για φαγητό.. οπότε σιγά μην πάρεις άλλα 10 κιλά.. το πολύ 2-3!! ;);)

Μαρμαρ καλημέρα και καλώς ήρθες!! Εγώ μένω Αθήνα αλλά ο δικός μου ο γιατρός είναι μόνο σε ιδιωτικό (ΜΗΤΕΡΑ) είναι πολύ καλός και πάνω από όλα άνθρωπος εάν σε ενδιαφέρει θα σου στείλω τα στοιχεία του!!

Ευχομαι να πάνε όλα καλά!!!

Μιχαέλα μου σούπερ τα αυτοκόλλητα πολύ κοριτσίστικα!!! :D Εμείς θα αφήσουμε αυτά που έχουμε μιας και είναι ουδέτερα!!!Ο μισός τοίχος είναι λαχανί ανοιχτό κι ο άλλος γαλάζιο και χωρίζονται με μπορντούρα winnie!!! είναι πολύ όμορφο... θα σας βάλω φωτο κάποια στιγμή!!Ούτως η άλλως στο ίδιο δωμάτιο θα είναι.. δεν έχουμε ξεχωριστά! :roll:

Γιελήζ μου μεγειά τα ψώνια!!άντε με το καλό να χρησιμοποιηθούν!!! ;)

Μαράκι λυγώθηκες ε??? εμ.. με τέτοιο όνειρο ποιος θα ήθελε να ξυπνήσει???

Δεν θυμάμαι τι άλλο διάβασα για να σχολιάσω... καλημέρα σε όλες όλες τις φουσκίτσες!!!

Εμείς σήμερα έχουμε γιατρό το απόγευμα!!!!!!! μετά από 1,5 μήνα θα ξαναδώ την μικρόύλα μου!!!Ανυπομωνώ!Άντε να δούμε πόσο έχει μεγαλώσει κι αυτή!! :D

Δημοσίευση

Καλημερα Νικολ και Χρυσα...

Σοφακι μην κουραστεις...

Ευγενία μου μαζί έχουμε γιατρο το απόγευμα..αντε να δουμε τα νινάκια μας...

Μάχη μου καλοκαιριαζει τωρα δεν θα εχεις τόση όρεξη για φαγητο...μην αγχωνεσαι...Μπραβο του που γυρισε...μια χαρα..

Οσο για το απορρυπαντικο μιλουσα με μια φιλη τωρα και μου ειπε οτι παίρνει τα προδερμ και τα παιρνει απο τα τζαμπο!!

ΑΑα αυριο μαλλον δεν θα μπω στο μαμμυ γιατι 99% θα βαψει το σπιτι ο καλος μου και θα με παρει σε μια ξαδερφη να μεινω εκει μέχρι να τελειώσουν...μην ειμαι στα ποδια τους!!

Δημοσίευση

βγηκα για κατι δουλειες κ πηγα κ απο το σουπερ μαρκετ.τελικα μεγαλη απατη οι προσφορες.το μικρο μπουκαλι των 1250μλ ειχε 7.97Ε.κ ειχε προσφορα τα δυο στην τιμη του ενος.το μεγαλο μπουκαλι των 2800μλ ειχε 15.27Ε.αντε πειτε μου τωρα τι προσφορα ειναι αυτη.αφου το μεγαλο ειναι πιο φθηνο κ πιο πολλα μλ. :evil::evil: πηρα λοιπον κ εγω της πλανετ το παιδικο baby planet με 5.60.ειχε κ αριελ κ περσι κ ολα λενε οτι ειναι βρεφικα.αυτα προς ενημερωση :lol::lol::lol:

παω να διαβασω κ τις καινουργιες!!!

Δημοσίευση

μαρακι εχει οντως κ στα τζαμπο λιγο πιο φθηνα απο τα σουπερ.μην φανταστεις κ πολυ καπου στα 30λ πιο φθηνα.τα μαλακτικα εχουν καπου 4,50Ε το μεγαλο που ειδα.να σου πω την αληθεια στην μικρη μου ημουν πιο ψαρωμενη κ ηθελα τα πιο επωνυμα.τωρα να πω την αληθεια οχι κ τοσο.οτι βολεψει κ ειναι κ πιο φθηνο.θα ξεκιναω με ενα κ αν δω οτι δεν κανει στο παιδι τοτε θα παρω το πιο κ καλα επωνυμο.ευτυχως με την μικρη μου δεν ειχα προβλημα με ερεθισμους σε τιποτα.ουτε απρρυπαντικα,ουτε πανες,κρεμες κ μωρομαντηλα.ευχομαι κ τωρα το ιδιο.να μην ταλαιπωρηθει το μωρο, να την βγαζουμε κ λιγο φθηνα ;);)

Δημοσίευση

Μαρακι και Ευγενια καλο γιατρο σημερα!!

Μιχαελλα δεν ειναι κακο να ψαχνωμαστε για το συμφερον μας.

Πιστευω οτι και οι υπολοιπες μαρκες εφοσον ειναι ειδικα για βρεφικα ρουχα μια χαρα αξιοπιστες ειναι. Δεν νομιζω και αυτοι να εβγαζαν προϊοντα χωρις ελεγχο. Εγω και για τις πανες θα το ψαξω παντως γιατι ειδικα στην αρχη το κουτι θα το τελιωνουμε για πλακα σε 2 μερες. Οσο να ειναι 1 ευρω απο δω, 1 απο εκει μαζευονται. Απλά μερικες μαρκες λογω του οτι εβγαλαν καλο ονομα τσιμπανε τις τιμες.

ενταξει ολοι θελουμε το καλυτερο για το μωρο μας...δεν θα χρησιμοποιησουμε κατι που να του προκαλεσει κατι κακο αλλά σε πολλα προιοντα εφοσον εχουμε επιλογες δεν ειναι κακο να το ψαξουμε και λιγο παραπανω ;);)

Δημοσίευση

Μιχαέλα μου δίκιο έχεις!!!!δεν είναι κακό να τα ψάχνουμε!!!Βασικά εγώ νομίζω ότι όλα ίδια είναι!!Στον Νικόλα μου έπαιρνα στην αρχή το Αρκάδι αλλά επειδή δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένη συνέχισα με προδέρμ... τώρα του το άλλαξα με το Ariel το βρεφικό το καινούριο που έβγαλε η procter κι αυτό γιατί τα έχω τσάμπα!!βέβαια είμαι και ευχαριστημένη κι έχει πολύ ωραίο άρωμα!!! με αυτό πλένω και της μπουμπούς!!Έχω ξεκινήσει μπουγάδες και σιδερώματα!!

Δημοσίευση

ηρθα κ παλι!ειχα παει να παρω τις εξετασεις.απο κολπικο υγρο ολα οκ.φυγαν κ οι μυκητες κ ειμαι πεντακαθαρη τωρα

ο αιματοκριτης ατο 29,χαλια αλλα λογω διδυμων κ παρολο το διπλο σιδηρο που παιρνω ,τα λαχανικα κ το κρεας που τρωω

το ζαχαρο λιγο τσιμπημενο μετα απο μια ωρα.στο 194.μου πε να προσεξω λιγο τη διατροφη μου.δηλαδη κομμενα κ τα φρουτα.να δω σε λιγο τι θα τρωω.βεβαια εκτος απο τη γλυκοζιομενη που μου δωσε να πιω,εφαγα κ μια τσιχλιτσα.δε ξερω αν επηρρεασε τοσο

οσο για τα κιλα που λετε εχω φιλες στο εξωτερικο

οι γιατροι εκει επιτρεπουν περισσοτερα κιλα απο οτι εδω κ μαλιστα μια φιλη μου που ειχε παρει μονο 6 ως τον 6ο της εδωσε ειδικη διαιτα για αυξηση βαρους

εμενα ας που με ο γιατρος εχει πει να παρω ως 18 κιλα το ανωτερο.δηλαδη +2 απο τη φυσιολογικη μονη κυηση.στο εξωτερικο ομως οπου κ να χω ρωτησει λενε απο 18-24.κ μιλαμε τωρα για σουηδια ,αγγλια κ γαλλια που ζουν φιλες μου,τωρα τι να πω.δε ξερω.το μονο που ξερω ειναι οτι ενω ετρωγα λιγοτερο απο πριν τα κιλα μπηκαν.οποτε τι να κανουμε.θα παλεψουμε μετα οικογενειακως

επισης χτες πηγα πηρα τιμες απο 2 μαγαζια για οτι χρειαζεται.μιλαμε για πανακριβα;που ζουν;ενα σελτεδακι 9,50 ευρω;

επεμενε μια φιλη να παω στα τζαμπο κ πηγα.ε!τεραστια διαφορα

αναφερω μερικα

εκτος απο πικε κουβερτουλες,σελτεδακια κτλ που ειναι ιδιας ακριβως ποιοτητας με τα ακριβα κ ειναι στο 1/3 της τιμης

βρκα καλαθουνες 38 ευρω η μια που αλλου τις βρηκα 140 ευρω το λιγοτερο

καθισματακια αυτοκινητου της κικο 79 ευρω που εξω τα βρηκα 230 της κικο παλι ολοιδια

κ τα ζιπουνακια με 2 ευρω βαμβακερα κ ωραιοτατα

ακομα κ στα μπιμπερο της κικο ειδα τουλαχιστον 1 ευρω διαφορα

κ στον αποστειρωτη 13 ευρω διαφορα

δε ξερω αν εχετε παει να τα δειτε

εγω αποφασισα να παρω φορμακια-κορμακια-σεντονακια κ παντα απο τα πρεμαμαν που σας ιεχα πει κ ολα τα υπολοιπα θα παιξουν τζαμπο δε το συζητω

Δημοσίευση

Μαχη και συμπεθερα καλα κανετε και το ψαχνετε..

ε οχι και σκρουτζ!!!

εγω παντως εγινα σκρουτζ...αντι να τα δινω σε χαζα προτιμω να τα φαω σε εκδρομες και βολτες..

αυτη ειναι η φιλοσοφια μου..

αντι να δοσω 3-4 ευρω παραπανω στη παμπερσ...θα τα βαλω στην ακρη..φασουλι το φασουλι που λεει και η μαχη...τσουπ, να σου μια ωραιοτατη ημερισια εκδρομουλα στη Καστορια πχ με γευμα σε ταβερνουλα και αγορα οσπριων για ολο το χειμωνα :lol::lol::lol::lol::lol:

Αννουλα αυτο με τα ρουχαλακια των Τζαμπο να τα προσεξεις λιιιιγο παραπανω..εχουν την ταση να γιαριαζουν γρηγορα να μαζευουν η να ξεχειλλωνουν στο πλυσημο..αλλα κατα τα αλλα ολα ειναι μια χαρα.

Μπιμπερο παρε διαφορες μαρκες και τυπους γιατι δεν ξερεις ποια θα σε βολεψουν..πολυ ωραια και καλα για νεογεννητα ειναι αυτα

http://www.letoshop.gr/default.asp?itmS ... 206&pid=40

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid= ... id=2974612

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid= ... id=2974593

Να προτιμισεις για αρχη τα γυαλινα με θυλη σιλικονης.

κατα τα αλλα ναι υπαρχει μεγαλη διαφορα τιμης σε πολλα επωνυμα προιοντα απο αλλα καταστηματα

Δημοσίευση

σεσιλια δε θα παρω τα ρουχαλακια απο κει.τα πανακια ,σελτεδακια κ τις πανες πικε κ φυσικα καλαθουνες κ καθισματακια αυτοκινητου σκεφτομαι να παρω.

σεντονακια,παντες κ ρουχαλακια θα τα παρω απο πρεμαμαν

αλλα να σου πω ρε σεσιλια.κ για οσες κοπελες παρουν απο κει ποτε θα προλαβουν να τους γαριασουν;

α!οσες ενδιαφερεστε μπειτε στο kerdopolis.gr

εσεις που ειστε αθηνα ειστε τυχερες.σε ενα καταστημα πρεμαμαν στην αθηνα εχουν εκπτωση σ ολα τα βρεφικα ως 60%

αλλα εχει κ κουπονια γενικα

Δημοσίευση

Τι λες Μιχαέλα μου? Καλά κάνουμε και τα ψάχνουμε γιατί μας κλέβουν πολλες φορές!!

Ευγενία μου με το καλό οι μπουγάδες...και εμείς λέμε να αρχίσουμε όπου να'ναι...

Χρύσα μου τι έιπες τώρα???Καστορια!!! Απλά την λατρεύω...ειναι και οι κολλητοι μου εκει...μου έλειψε πολύ!!

Α να σας ρωτήσω..μια κοπέλα μου είπε να βαζω μόνο βρεφικό απορρυπαντικό κι όχι μαλακτικό γιατί δεν κάνει..ισχύει???

Αννα μου προσοχή με το ζαχαρο...

Δημοσίευση

Μπράβο βρε κοριτσακια που μας ανοίγετε τα μάτια, δεν έχω ψάξει τίποτα ακόμα...χρήσιμες οι πληροφορίες σας. Απο το πρωί ψάχνω για τα απαραίτητα ενός μωρού....καταλήγω ότι πρεπει να αγοράζονται πράγματα σταδιακά κ όχι αμέσως για να δούμε τι μας χρειάζεται............

Αννούλα μου εμένα πονάει η πλάτη κ η μέση αρκετά..και έχει τεντωθεί η κοιλίτσα...

Δημοσίευση

μα καλα που πηγε το κειμενο που εγραψα?α οτι να ναι σημερα το συστημα.anyway.....ξεχασα κ τι ειχα γραψει.σας εβαλα μερικα πραγματακια που πηρα απο το κοσι κορνερ αλλα δεν τα βγαζει ολα :(:(

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • οχι, δεν έχω αλλάξει κάτι στις δόσεις, παίρνω ακριβώς τα ίδια. Μάλλον αυτό θα κάνω, θα κλείσω να πάω μέσα στην εβδομάδα για υπέρηχο, τουλάχιστον ό,τι είναι να το ξέρω.  @melitiniღ θυμάμαι κάπου το διάβασα που το έλεγες αυτό... Τι να πω, δεν ξέρω.
    • Μήπως μείωσες τα φάρμακα που παίρνεις; Επίσης, οι ορμόνες αρχίζουν κ σταθεροποιούνται. Σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Αλλά όλοι κ σε μένα λένε πως τα συμπτώματα πάνε κ έρχονται! Οι περισσότερες φίλες μου, δεν είχαν κανένα σύμπτωμα…ίσως ναυτία αλλά σε πιο προχωρημένη εβδομάδα και όχι απόλυτα! Στην κόρη μου το στήθος μου παρέμεινε ανύπαρκτο όπως κ στα κανονικά μου 😂 ούτε πρήξιμο ούτε πόνος μέχρι που άρχισα να θηλάζω. Κ τώρα έχω μια αμυδρή ενόχληση στης θηλές σπανίως. Μπορείς να πας κ νωρίτερα για έναν υπέρηχο, αν είναι να σκας 😇 οι γιατροί θα με βάλουν black list αλλά πραγματικά, σε αυτήν την εγκυμοσύνη που πάω κάθε βδομάδα, είμαι πολύ πιο χαρούμενη από ότι στην πρώτη! 
    • Λεεες;; Μακάρι να είναι διδυμάκια, θα πετάξω από τη χαρά μου.. θέλω πολλά παιδάκια και γιατί όχι να είναι και δυο με την πρώτη. Αμήν! αμήν! αμήν! 🙏🏼 Τα κουμάντα είναι σχετικά.. όταν έρχεται κάτι πάντα ο Θεός δίνει και τον τρόπο και τη λύση.. 🙃😉 Καλημέρα κορίτσι μου! Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη που τελικά παλινδρόμησε είχα από την αρχή έντονο πόνο στο στήθος, το κύριο σύμπτωμα μου δηλαδή ήταν αυτό, έντονη οσμή, ναυτίες ευτυχώς όχι έντονες και τραβηγματάκια χαμηλά. Όταν σταμάτησε η καρδούλα του μωρού στην 9η εβδομάδα, σταμάτησαν και τα συμπτώματα και το πρώτο και κύριο το στήθος. Κατάλαβα αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά και όταν 9+4 πήγαμε στη γιατρό για να κάνουμε τον υπέρηχο της είχα πει ότι νοιώθω πως κάτι δεν πάει καλά γιατί έφυγαν τα συμπτώματα.. εκείνη βέβαια για να με καθησυχάσει μου είπε ότι δεν θα συμβαίνει τπτ, πως συμβαίνουν αυτά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά δυστυχώς επιβεβαιώθηκα μόλις είδαμε το μωράκι στον υπέρηχο, είχε σταματήσει η καρδούλα.  Δεν θέλω να σε πανικοβάλω, αυτό συνέβει σε μένα, δεν σημαίνει ότι θα συμβεί & σε σένα. Εξάλλου τώρα σε κάθε περίοδο ενώ είχα φουλ πόνο στο στήθος και δεν μπορούσα να το ακουμπήσω, τώρα μετά την εγκυμοσύνη δεν νιώθω τπτ.. και πιστεύω πως και μετά την εμβρυομεταφορά δεν θα έχω συμπτώματα αυτή τη φορά. 
    • Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις @Zaxaroulamak Πρέπει να το δουλέψω με τον εαυτό μου..
    • Κορίτσια, καλημέρα! Είμαι 6+2 σήμερα μετα από εξωσωματική. 5+4 πήγαμε στον γιατρό, έχουμε ενα μωρό, είδαμε αμνιακό και λεκιθικο, και θα ξαναπάμε στις 25. Στις 4 εβδομάδες που πήρα θετική χοριακη και για καμιά εβδομάδα είχα τσιμπηματακια και πονακια κάτω χαμηλά. Με ποναγε και το στήθος πολύ αλλά είχε ξεκινήσει να με ενοχλεί και πριν την ετ από τα φαρμακα. Εδώ και μια εβδομάδα σταμάτησαν τα πονακια και σήμερα το πρωί που σηκώθηκα εξαφανίστηκε διά μαγείας και ο πόνος στο στήθος (που ήταν ουσιαστικά το μόνο σύμπτωμα που είχα) και το μυαλό μου πήγε αμέσως στο κακό. Δηλαδή τώρα που έφυγε και αυτό δεν νιώθω τίποτα απολύτως. Είναι φυσιολογικο αυτο βρε κορίτσια; Τώρα τι σας ρωτάω και εσάς κυριακάτικα... Ξέρω δεν έχει ουσία να κάνω σενάρια στο μυαλό μου, ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, μου είπε και ο γιατρός να μην ασχολούμαι με συμπτώματα, αλλά εχω αναστατωθεί. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...