Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 9! Για πιο δυνατές κλωτσιές!!!

Recommended Posts

η αληθεια ευγενια μου εχει αρκετο κρυο(για την εποχη)εχω μαζεψει κ ολα τα ρουχα κ δεν ηξερα τι να βαλω το πρωι.οχι οτι ειχα κ πολλες επιλογες απο χειμωνιατικα :lol::lol::lol: αλλα ζοριστικα.αντε να ανοιξει ο καιρος γιατι δεν υποφερεται αλλο.οχι τιποτα αλλο εχουμε κ βαφτιση στο τελος του μηνα(την ανιψουλα μου) κ το φορεμα μου ειναι καλοκαιρινο.με τετοιο καιρο σιγουρα δεν φοριεται...ειδωμεν.

εμεις λιγο ψιλοσυμαζευτικαμε.μου καθαρισε χθες κ η μαμα μου κ τα ντουλαπια της κουζινας απο ψηλα οποτε τωρα μου μενει να στρωσω κ να τακτοποιησω τα ψιλολογια στα τραπεζια.ααα κ ενα παραθυρο που δεν το καναμε γιατι χθες ολη μερα εβρεχε :evil::evil: ξερετε βρε κοριτσια κανενα γιατροσοφι για την μεση ή καμια φυτικη κρεμα?ενα κατιτις γιατι δεν λεει να μου περασει κ τα ντεπον δεν κανουν τιποτα :(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μιχαέλα μου καλημέρα...οπου να να'ναι θα αρχίσουν και τα δικά σου πλυσίματα-σιδερώματα!!

Ευγενία μου εννοειται πως ειναι η καλύτερη παρέα ο γιος μου!! Κι εσείς φυσικά!! Οσο για τα τρεχαματα σας ελπίζω να μην ειναι κατι σοβαρο κι όλα να πάνε καλά..>Εσυ κοιτα μονο να μην στεναχωριεσαι για τιποτα!

Ελις μου πάλι καλά που πέρασε...ειναι κι ο καιρός ετσι που οι ιωσεις θερίζουν!!

Μιχαέλα μου εμένα ο γιατρος μου ειπε οτι δεν μπορώ να κάνω κάτι...μου πρότεινε απλά μια φυσιοθεραπεύτρια που κάνει μασαζ σε εγκυους αλλα τωρα στην κατάσταση που ειμαι δεν πάω πουθενά!

kalhmera koritsia ..ti kanete?emeis eimaste mia xara k sunexizoume na fouskwnoume...arxisame na psaxnoume gia pragmatakia alla xwris biasines ...

o kairos k edw sthn kozanh einai xalia..sunefia k kruo k fusika den apokleiete k na breksei..

oi apaithseis ths shmerinhs meras einai polles exw ena 5wro gemato alla eutuxws einai h teleutaia ebdomada mathimatwn meta erxete h xalarwsh...

filakia

Γεια σου Έλλη μου!!

Μαράκι μου ΄μακάρι να μην ήταν κάτι σοβαρό.. δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι απλά περιμενουμε... εγώ ναι θα πρέπει να κρατηθώ ψύχραιμη.. το προσπαθώ!! :roll:

Καλημέρα Μάιρη!!!!

Kαλημερα και καλη βδομαδα σε ολες!!!!

Ζαχαρενια μου μας συγκινησες. Ειναι τοσο δυνατο το ψυχακι που θα δεις οτι σε ολη του τη ζωη θα ειναι πολυ γερο και δυνατο!

Ευγενια μου ελπιζω να ειναι ολα καλα..

Οι υπολοιπες καλα ειστε απο οτι διαβασα..

Εγω εδω και 2-3 μερες εχω πονους στην κοιλια σαν πονους περιοδου....Το εχει παθει καμια?? :?:?

Καλημέρα κορίτσια.

Τι κάνετε; Εγώ νιώθω πολύ κούραση σήμερα. Έχω απλώσει στον καναπέ και δεν κινούμαι :lol::lol:

Ήταν τόσο γεμάτη η μέρα χτες, απ τις 7 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Έχω να κάνω πράγματα όμως και ιδιαίτερα μαθήματα το απόγευμα. Δεν θα παραπονεθώ (πολύ) γιατί πολλές από εσάς δουλεύετε και δεν είναι σωστό.:):)

Ο μικρός τεντώνει χέρια-πόδια δεξιά και αριστερά, έχει πλάκα να τον παρακολουθώ. :D:D:D

Ευγενία μου ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.

Ο καιρός εδώ είναι πολύ καλός, ηλιόλουστος και ιδανικός για βολτίτσες.

χχχ

Μαιρη μου καλημερα και με το καλό να αρχισετε κι εσεις τα ψωνια!

Στο καλο Ελλη μου...

Ευγενία μου υπομονή!!Εμείς εδώ είμαστε για ότι χρειαστείς...

Μάχη μου καλημερα!! Πόνους περιοδου δεν έχω...με πονάει όμως πάλι το πιπι μου...απο χθες πιο έντονα..Αν σε αγχωνει απλα παρε ένα τηλ τον γιατρο σου...Εσύ φτανεις και στον μήνα σου και πιθανόν να ετοιμαζεται η μητρα...

Καλημέρα Χρυσταλλένη μου...απολαυσε την κοιλιά σου γιατι πλησιάζεις!! ΟΣο για τον καιρο...ειναι καλοκαιράκι αλλά εγώ δεν μπορω να το απολαύσω :? βγαίνω μόνο στη βεράντα και ξανά μέσα!!

Μάχη μου είναι φυσιολογικό να έχεις πονάκια.. μην ξεχνάς... πλησιάζεις!!!!! Αν σε ανησυχούν πολύ πάρε το γιατρό σου.. προσπάθησε να μην κουραστείς πολύ.. χαλαρά!!! ;) Εγώ έχω πονάκια καιρό τώρα... προετοιμάζεται η μήτρα... αυτές τις μέρες είναι πιο έντονα και έιχα και κάποια πετρώματα..

Χρυσταλένη μου υπομονή... δεν είναι μαγικό αυτό με την κοιλιά?? που κουνιέται σαν τρελή?

Βασικα κι εγω διαβασα οτι μαλλον ειναι συσπασεις και προετοιμαζεται το σωμα για τον τοκετο...

Ουτως ή αλλως σε 16 μερες μπαινω στον μηνα μου και ειναι πολυ πιθανον...

ωχ με επιασε παλι το αγχος τωρα...ουφφφ....δεν με βλεπω να προλαβαινω να ετοιμασω το σπιτι και τα υπολοιπα...και επισης την περιβοητη βαλιτσα πρεπει να την ετοιμασω σιγα σιγα :oops::oops:

Ευγενια μου αντε τελεια! Με το καλο οι 30 τωρα!!!

Καλημερα!Τι κανετε;Εδω εχουμε λιακαδα εδω και αρκετες μερες!

Ευγενια μου ευχομαι περαστικο να ειναι το προβλημα,οτι και να'ναι....

Ελις κοντευεις!

Κρυσταλλενη ξεκουρασου μεχρι να ερθει το ιδιαιτερο.Ουτε να κουνηθεις απο τον καναπε. :lol:

Για την μεση που ρωτησε καποιο κορτισακι (ποιο;;;δεν θυμαμαι :oops: )νομιζω πως η σωστη σταση του σωματος και η φυσικοθεραπεια θα βοηθησουν.Εχω και εγω προβλημα με δισκοκηλες και ειχα μεινει και στο κρεβατι αρκετο καιρο.Μονο με τις φυσικοθεραπειες καταφερα να σηκωθω.Ευτυχως μεχρι στιγμης στην εγκυμοσυνη δεν με εχει πιασει.

Συμπεθερα,νομιζω πως η αποστειρωση των μπουκαλιων δεν κραταει πολυ..Καλυτερα να το αφησεις για τελευταια στιγμη.Καπου διαβαζα χθες οτι ειναι καλυτερο να μην ανοιξουμε τις θηλες του μπιμπερο πριν τις χρησιμοποιησουμε...Και για τα ρουχα το ιδιο ισχυει,η αποστειρωση δεν κραταει,αλλα αυτα δεν μπορουμε να τα κανουμε τελευταια στιγμη.Σκεφτομαι οταν ερθει η ωρα να τα σιδερωσω και μετα πριν βγω απο το μαιευτηριο να πω του αντρα μου να σιδερωσει επι τοπου αυτα που θα της φορεσω και να μου τα φερει.Μην τα εχω τοσες μερες στην βαλιτσα. :roll:

Εγω τα ρουχαλακια τα επλυνα και τα σιδερωσα την προηγουμενη εβδομαδα. Τωρα για τα μπιμπερο θα τα αφησω τελευταια στιγμη. Τις πιπιλες τις βραζουμε την πρωτη φορα για να αποστειρωθουν ή και αυτες στον αποστειρωτη??

Καλημέρα συμπεθέρα μου!! Αυτο με τα μπιμπερό που λες με αγχωνει γιατι οπως μου ειπε ο γιατρος να ειμαι γενικά σε ετοιμότητα...οποτε τελευταια στιγμή πώς να το κάνω?? Μαλλον θα τα αποστειρώσω μια φορά τώρα και μια αργότερα...να είμαι σίγουρη!! Για τα ρουχα θα τα ετοιμασω και θα εχω ανοιχτη τη βαλιτσα...δεν νομιζω να παθαινουν τιποτα...

Μάχη μου τις πιπίλες κάπου διαβασα να τις βράσουμε πρωτα...δεν ξέρω κιόλας...

Εγώ τις έβραζα πρώτα τις πιπίλες!!πριν την πρώτη χρήση..είχαν ένα λιπαντικό πάνω και μόνο με βράσιμο έφευγε!!!Αλλα όλα αυτά τελευταία στιγμή!προλαβαίνουμε κι αφού γεννήσουμε να τα κάνουμε!Όσες θέλουν να θηλάσουν καλύτερα είναι να προσπαθήσουν εάν αυτό είναι εφικτό να μην δώσουν πιπίλα τουλάχιστον μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός! ;)

Τα μπουκάλια διατηρούνται αποστειρωμένα με νερό στο ψυγείο!!αλλά όχι από τωρα!τελευταία στιγμή!!!!

Μαχη μην ανησυχεις για τα πονακια.Πιστευω πως απλα προετοιμαζεται η μητρα. ;)

Μαρακι μην αγχωνεσαι τοσο.Η αποστειρωση ειναι υποθεση 10 λεπτων.Μπορεις να πεις του αντρα σου να τα ετοιμασει οταν ερθει η ωρα.Εξαλλου αν προσπαθησεις να θηλασεις,δεν θα τα χρειαστεις. ;)

Ευγενία μου κι εγώ θέλω πολύ να θηλασω απλά μου ζητανε από την κλινική να εχω μαζί μου 2 μπιμπερά και 2 πιπίλες...για αυτο το λέω...αρα να τα κρατησω κι αν τυχει κατι έκτακτο ομωσ? Αυτο ειναι που με ανησυχει!!

Λες Νικη μου?? Θα τα καταφερει?? Απο τον πανικό του νομίζω οτι αν του πω να αποστειρώσει εκεινη τη στιγμη θα με βρίσει :lol::lol::lol:

Θα εχεις ολο τον χρονο μεχρι να ετοιμαστεις να τα αποστειρωσεις.Και να μην προλαβεις,που σιγουρα θα προλαβεις,αποκλειεται να μην εχουν αποστειρωτη στην κλινικη.Σε ιδιωτικη δεν θα γεννησεις;Γιατι ζητανε μπιμπερο και πιπιλες; :roll:

Ναι σε ιδιωτική θα πάμε...Στην Κύπρο νομίζω τα ζητάνε αυτά...Να σου πω την αληθεια κι εγώ αυτο σκεφτηκα...οτι ακομα κι αν συμβει κατι...σιγουρα εχουν αποστειρωτη στην κλινικη και θα τους πω να το κάνουν..

η αληθεια παντα σου λενε να τα εχεις μαζι σου(για ωρα αναγκης).αλλα κ παλι σιγουρα προλαβαινεις να τα αποστηρωσεις ακομα κ την τελευταια στιγμη.θελει μονο 8 λεπτα :lol: εγω να σου πω την αληθεια τα ειχα αποστειρωμενα απο μερες πριν που ειχα ετοιμασει κ την βαλιτσα.αλλα σιγουρα θα εχουν αποστειρωτη κ στην κλινικη.ρωτα το για να ξερεις.να το σημειωσω κ αυτο να το ρωτησω για το νοσοκομειο. ;);)

Να εισαι σιγουρη πως και να τους πεις οτι τα αποστειρωσες,σιγουρα θα τα ξανακανουν.Οποτε μην μου αγχωνεσαι.

Αληθεια,τι μπιμπερο προτιμησατε;Γυαλινα ή πλαστικα;Εγω λεω να παρω γυαλινα,δεν τα πολυεμπιστευομαι τα πλαστικα,δεν ξερω... :roll: Θηλες ειναι καλυτερες οι σιλικονης;

Εχεις δικιο Νικη μου...Εγω πήρα όλα της tommee tippee που μου ειπανε οτι ειναι απο τις καλυτερες μαρκες και εχει βραβευτει! Απο πιπιλες και μπιμπερο απο την κλινικη μου ζητανε να ειναι σιλικονης ολα...Και απο μπουκαλια δεν εχει σημασια αν ειναι πλαστικο ή γυαλινο φτανει να ειναι BPA FREE.Ειναι μια ουσια που δεν πρεπει να εχουν μεσα..

Εμενα στη λιστα για το μαιευτηριο μου εβαλαν και μπιμπερο και πιπιλες. Θα ρωτησω βεβαια για αποστειρωτη στο νοσοκομειο αν και λογικα θα εχουν γιατι πως θα τα αποστειρωνουμε τα μπιμπερο, ειδικα εγω μενω σε αλλη πολη.

Νικη εγω πηρα γυαλινα με θηλες σιλικονης...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...