Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 9! Για πιο δυνατές κλωτσιές!!!

Recommended Posts

καλημεραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

κ χρονια πολλα σε ολες τις ηδη μανουλες,στις μελλουσες που γεννανε συντομα,κ σε οσες ακομα προσπαθουν(για ολες θα γινει το ονειρο).

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΜΑΜΑ, Σ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ..............Κ ΑΣ ΜΗ ΣΤΟ ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ @};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παλι γουρουνιαζω σημερα! :lol: Πινω καφε και τρωω brownies.Θα μετρηθω μετα να δουμε τι γινεται...Ειναι μικρο μωρε,δεν πειραζει... :lol:

Τι κανετε,που ειστε ολες;Βολταρετε;Εγω περιμενω να ξυπνησει ο αντρας μου που κοιμηθηκε στον καναπε για να παω να μαγειρεψω.Ρολο χοιρινο με πατατες στην γαστρα για σημερα!

Οχι,δεν τσακωθηκαμε :lol: απλα ροχαλιζε και τον εστειλα στον καναπε για να κοιμηθω!Ευτυχως χορτασα υπνο!

Εχω κεφια σημερα!Δεν ξερω γιατι αλλα νοιωθω πολυ χαρουμενη! :D

Καλημέρα κοριτσάκια!! Χρονια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου!! Χρονια πολλά όμως και στις φουσκωμένες κοιλίτσες που θα μας κάνουν μανούλες!! Εννοειται χρονια πολλά και στις δικές μας μανούλες!!

Τι κάνετε?? Εγώ κοιμήθηκα μέχρι τις 10 σήμερα :o:o Ξύπνησα βέβαια στις 7 αφου εριξε τις κλωτσιες ο μικρός και οταν ξανακοιμηθηκα είδα ένα περίεργο όνειρο που δεν θυμάμαι καθόλου προσωπα, γεγονότα...απλα μου έχει μείνει κάτι παράξενο...Καποια φωνή να μου λέει το εξης:"Θα γεννήσεις 7 μηνών αλλά μην ανησυχείς, το παιδί σου θα είναι διπλά γερό και από ένα λιοντάρι" :?:roll: Δεν ξέρω αν είναι απλά επειδή το έχω άγχος και το έχω στο μυαλό μου...

Τεσπα...χθες τελικά ψιλοκουράστηκα κι ας ήταν εδώ η κοπέλα για τη γενική...γιατι όλο έπρεπε να την καθοδηγώ...Πήρε κι ο αντρας μου τα πράγματα που τον έστειλα...αλλά θα τον στείλω για αλλαγή γιατί οι χαζές οι πωλήτριες κανανε λάθος και ενω στην κρεμάστρα εγραφε 0-3 μηνών τελικά ήταν για 9-12!! Και κουβερτούλα δεν μου πήρε γιατι είχε μόνο κίτρινη λεει και σιγά μην πάρει στο γιο του κίτρινη κουβέρτα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Πηγε και στο τζαμπο και πήρε ένα σωρο πράγματα...πολύ ωραια!! και επειδή τον είπα σελτεδάκια μου πήρε πάνω από 10 σε όλα τα μεγέθη :shock::o Εκανε και λάθος και πήρε 4 προδερμ μαλακτικά :o:lol: Βασικά νομιζε πως τα δύο είναι απορρυπαντικά!!!

Τουλαχιστον συγυριστικάμε απλά πρέπει τώρα να βαλουμε τάξη στο δωμάτιο του μωρού και στα ντουλάπια...Σας έπρηξα ε??

Χρυσταλλένη μου αποφασίσατε τελικά αν πάτε για φυσιολογικό τοκετό? Πολύ ωραία τα νέα σας πάντως!!

Συμπεθέρα...έγκλημα!! Σοκολατόπιτα με παγωτό??? μιαμ μιαμ!!!!!!!!!!!!!!

Μιχαέλα μου μην κουράζεσαι...η μέση δυστυχως όσο πάει χειροτερεύει και πρέπει να το προσέξεις!!

Ζαχαρένια μου με συγκίνησες πολύ...Σου αξίζουν τα καλύτερα...να χαιρεσαι το μωράκι σου και θα δεις που σύντομα θα το έχεις στο σπίτι και η ζωή σου κάθε μέρα θα γίνεται και πιο όμορφη...Σε φιλώ κορίτσι μου!!

Γιελιζ μου ωραίες οι πλεκτες κουβερτούλες!!

Τι θα κάνετε σήμερα?? Εμείς τίποτα...εγώ δηλαδη...Στο κρεβατι ξάπλα ως συνήθως!!

Καλε συμπεθέρα στείλε κι από εδώ ένα μπραουνις!! Και σε μελετούσα σημερα...Ειδαμε κάτι στην τηλεοραση για τη Ροδο και είπε ο αντρας μου "αχ Ρόδος"¨... :lol::lol: Και τον λεω α δεν σου είπα τα συμπεθέρια μας είναι από Ρόδο :lol::lol:

Συμπεθερα καλημερα!Πες του αντρα σου πως σας περιμενω στην Ροδο οποτε θελετε με τον μπεμπουλη σας για να γνωρισετε την νυφη σας και τα συμπεθερια! :lol: Οταν γεννηθουν τα πιτσουνακια μας με το καλο!

Καλα εκανες και κοιμηθηκες πολυ!Οσο για το ονειρο,μην δινεις σημασια!Και εγω βλεπω διαφορα κουλα αλλα οταν ξυπναω δεν τα θυμαμαι.Μια χαρα θα ειναι ο γαμπρος μου,λιονταρι! :lol:

Συμπεθέρα εννοείται πως θα έρθουμε!! Να 'ρθειτε κι εσείς!! Εδω και δύο χρόνια ερχόμαστε κάθε καλοκαίρι στη Ρόδο...για ενα τριημερο δηλαδη αλλα ερχόμαστε...οπως σου είχα πει έχουμε και φίλους...

Ασε από όνειρα άλλο τίποτα!! :lol::lol:

Ο αντρας μου πριν μια βδομάδα μου είπε ότι θα ρωτήσει το γιατρό αν εχει καμια θεραπεια για την περίπτωση μου...αφου όλο κάτι περίεργα βλεπω...μέχρι ότι ήμουν τερματοφύλακας σε ομαδα ποδοσφαίρου είχα δει :lol::lol::lol:

Εμείς από φαγητο σήμερα μαλλον μπιφτέκια θα ψήσουμε και θα τα κάνουμε σαν χαμπουργκερ...κάτι έυκολο...

Σας αφήνω...Φιλάκια σε όλες και καλά να περάσετε σήμερα...κάντε μια βόλτα και για μένα ;):D

Καλημέρα κούκλες!!! Τι καλημέρα δηλαδή μεσημέριασε!! :lol::lol::lol:

Σηκώθηκα πρίν απο λίγο :shock::shock::shock::shock: χόρτασα ύπνο σήμερα... Βασικά απο τις 10 ήμουν ξύπνια αλλά απολάμβανα τις κλωτσιές του μικρού και δεν ήθελα να σηκωθώ!!

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες και τις μέλλουσες μανούλες... και στις μανούλες μας βέβαια!!! Τις πεθέρες γιατί τις ξεχνάτε βρέ???? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Και αυτές μανούλες είναι!!! Χρόνια πολλά και στις πεθερές λοιπόν!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

Ζαχαρένια μου τα δικαιούσαι όλα τα επιδόματα- άδειες κτλ... εγώ είχα γεννήσει 24+3 και τα πήρα(έχω ασφάλεια δημοσίου)... στην Ελλάδα αν γεννήσεις μέχρι την 24η εβδομάδα θεωρείται αποβολή (Το ΙΚΑ δέχεται τις 28 εβδομάδες νομίζω) μετά την 24η θεωρείται γέννα... βέβαια αυτό μόνο στην Ελλάδα γιατί το αντίστοιχο στην Αμερική είναι 20 εβδομάδες και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας λέει στις 23 εβδομάδες....

Εσύ που γέννησες στις 29 εβδομάδες τα δικαιούσαι!

Χρυσταλλενή είχες ρωτήσει για το FL, λοιπόν... το FL χ 7= το ύψος του μωρού όχι όταν θα γεννηθεί αλλά την στιγμή που έγινε η μέτρηση του FL

Μαράκι συνήθως τα όνειρα βγάζουν το άγχος που έχουμε... εσύ που πέρασες όλο αυτό λογικό είναι να βλέπεις τέτοια όνειρα... είναι και οι ορμόνες! αστα να πάνε!!! :lol::lol: Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα πάνε μια χαρά!!! Με γειά τα ψώνια που κάνατε!!! Στείλε κανα μαλακτικό και αποδώ!!! :lol::lol::lol:

Νίκη μας κολάζεις με τα μπράουνις!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Οι υπόλοιπες τι κάνετε? Βόλτες??? Εγώ σε λίγο ξεκινάω σιδέρωμα!!! Και ο θεός βοηθός!!! :lol::lol::lol:

Στο καλό Μαράκι!! Καλή όρεξη με τα homemade χαμπουργκερ!!! μιάαμ! :D:D:D:D

Νίκη καλά μαγειρέματα και καλή όρεξη και σεσένα!!

Εγώ δεν έχω μαγείρεμα σήμερα, θα πάρω απο τη μαμά μου!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΟΟΟΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπορεί να μην έχουμε γεννήσει ακόμη…….. αλλά μανούλες είμαστε από την 1η στιγμή που συλλάβαμε!!!!!!!!! Μην το ξεχνάτε αυτό!!!!!!!!!

Τι να πρωτοσχολιάσω βρε παιδιά μου????????

Κάθε φορά πρέπει να διαβάζω 3 μέρες για να σας προλάβω όλες…….

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol: :lol::lol::lol:

Ζαχαρένια μου……….. η περιγραφή σου με συγκλόνισε!!!!!! Έλιωσα στο κλάμα κοπέλα μου!!!!!! Ο μπουμπουκάκος σου θα τα καταφέρει μία χαρούλα!!!!!!! Γιατί έμοιασε στη μανούλα του την αγωνίστρια…… που δεν τα παράτησε ποτέ για να πετύχει το μεγάλο της όνειρο!!!!!!!! Η Παναγιά να στον φυλάει κορίτσι μου!!!!!!!!

Chrystalleni μου…….. θηριάκι ο μικρούλης σου!!!!!!! Μπράβο χρυσό μου!!!!!!!!!!! Όλα καλά…… άντε και κοντεύεις!!!!!!!!!!

Γιώργο……. να μου φιλήσεις το νινάκι σου!!!!!!!! Μια σταλίτσα μελάκι είναι το χρυσούλι μου!!!!!!! Φτου-φτου!!!!!!!! Πολλά χαιρετίσματα στο Μαριαννάκι σου!!!!!!

Γιελιζάκι μου…… ευχαριστήθηκες τη χθεσινή βολτίτσα σου χρυσό μου??? Καλή υπομονή με το σιδέρωμα…. εγώ έκανα ίσα-ίσα τα πολύ βασικά, ένα μισαωράκι την Παρασκευή, καθιστή κιόλας παρακαλώ & με πέθανε η μέση μου!!!!!! Τι να κάνουμε…..

Σοφάκι μου…… χαλαρά με τις δουλειές κοριτσάκι!!!!!!!! Κι εγώ χθες και προχθές δεν έκατσα καθόλου στον ….. μου…. ο μικρός μου κρατούσε μούτρα & δεν κλωτσούσε!!!!!!!! Σήμερα που είμαι φέέέέέταααα…….. έχει τρελαθεί στους χορούς!!!!! Μας θέλουνε ξεκούραστες τα μικράκια μας!!!!!!

Χρυσανθάκι μου…... πολλά φιλάκια στην αγορίνα μας!!!!!!!!!

Μαράκι μου…….. με γεια τις αγορές σας!!!!!! Κι όσο για τα μαλακτικά…. χαμένα δεν θα πάνε!!! Να είσαι σίγουρη!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Βeboulino μου…… κι εσύ Ροδίτισσα είσαι??? Πολλά κορίτσια από Ρόδο τελικά έχουμε στο ΜΑΜΜΥ…… αχ τι υπέροχο νησί!!!!

Εγώ εδώ…….. πάω να “χωθώ” στα βιβλία μου, αλλά είπα να σας πω ένα γεια πρώτα……..

Απόψε κοιμήθηκα υπέροχα!!!! Πλύναμε το μαξιλάρι μου στο πλυντήριο..... έγινε σα φουσκωτή μπαλίτσα!!!! :lol::lol::lol::lol: Μου αρέσει που έχει τόσα βουναλάκια!!!!! Και κατευχαριστήθηκα ύπνο!!!!! Ο δε μικρός….. μόλις ξάπλωσα ξεσάλωσε!!!!!!!! Το χρυσό μου!!!!!!!

Τώρα….. ο μπαμπάς μας έχει πάει για καφεδάκι με παλιούς του συμφοιτητές (θα τον ξ@χ@ζα αν δεν πήγαινε…. δεν τα χάνουνε κάτι τέτοια με τίποτε….. έχει κι υπέροχη λιακάδα έξω!!!!!) κι εγώ αφού άπλωσα…. ακούω λιγάκι μουσικούλα & πάω σιγά-σιγά να ξεκινήσω τις επαναληψούλες μου….. θα τηλ. και στη μαμά μου πρώτα…. εννοείται…. λόγω της ημέρας!!!!! Πάντως…. το αγοράκι μου μου λέει συνέχεια Χρόνια Πολλά!!!!!!! Χορεύει ακατάπαυστα!!!!! Το βραδάκι θα βγούμε πάλι τα 3 μας….. για mangiare!!!! Τι τρώτε σήμερις αλήθεια???? Μαμά και μπέμπης γιομιστούλια (μιαμ…. μιαμ….) και στο μπαμπάκα μας θα ετοιμάσουμε συκωτάκι με πουρέ (ελπίζω να βγει καλός….. έχω πολύ καιρό να φτιάξω!!!!!) και σαλτσούλα!!!!!

Από προχθές το βραδάκι έχω κάτι περίεργα πονάκια στα κόκκαλα…. χαμηλά στη λεκάνη….. εκεί κοντά στο πιπί…. υποθέτω ανοίγει το σώμα…. δεν με ανησυχεί, απλώς εάν κάθομαι πολύ ώρα & σηκωθώ απότομα θα το καταλάβω πιο έντονα!!!!!!! Πιεσόμετρο εγώ κορίτσια μου απέκτησα με το που μας είπε ο Καρδιολόγος “αλάτι γιοκ” μέσα στο Γενάρη…. το φρόντισε ο καλός μου φυσικά…. ποιος άλλος???? Πάντως μετριέμαι συχνά-πυκνά…. κάθε 2-3 μέρες…. να ξέρω πού βρίσκομαι!!!! Χθες το μεσημεράκι είχα ένα 13,5άρι αλλά ήμουν σε εγρήγορση…. έχω αγχωθεί και με τα Αγγλικά λιγάκι…. τώρα θα ξαναμετρηθώ την Τρίτη στη γιατρό μου…… κλασσικά παραπάνω θα είναι!!!!!

Όνειρα βλέπω κι εγώ συνέχεια….. ευτυχώς τις περισσότερες φορές δεν τα θυμάμαι το πρωί…. κάποια στιγμή, Κυριακή πρέπει να ήτανε, ο αντρούλης μου στον Η/Υ κι εγώ ξυπνάω με λυγμούς……. τρόμαξε ο άνθρωπος που με είδε έτσι….. είχα δει πως ήμουν ολομόναχη στη ζωή….. ο άντρας μου πουθενά….. ο γιος μου πουθενά……. απομονωμένη στο σπίτι….. κι είχα για παρηγοριά μου μόνο τη γατουλίτσα της γειτόνισσας μου……. κι έκλαιγα και την χάιδευα & της έλεγα…. “αχ βρε Μίνι…. μόνες μας μείναμε!!!!!” Είχα πάρει μία τρομάρα…. αλλά μόλις αντίκρυσα τον αγαπούλη μου………. το τι συνήλθα δεν περιγράφεται!!!!! Κοιμήθηκα άλλο ένα 2ωράκι μετά…… δεν είχα νιώσει ακόμη τον μικρούλη μου τότε……

Σήμερα μπήκα στην 27η εβδομάδα!!!!!!! :D:D:D

Άλλες 13 μένουνε!!!!!! Ή αλλιώς…. 97 μερούλες!!!!!!! Αχ…. κοντεύουμε Παναγιά μου!!!!!!

Εντάξει καλέέέέέ…….. “το ράβω”!!!!!!!!

Είπα ν΄απλώσω το σεντόνι μου!!!!!!!

Φιλάκια πολλά σε όόόόόλες!!!!!!!

Καλημέρα Πιπίτσα μου!!! Άντε έσπασες και εσύ το φράγμα των 100 ημερών!!! Τώρα με το καλό να σπάσεις και των 50 εύχομαι!!!

Καλό διάβασμα και με το καλό να δείτε τον μικρό την Τρίτη!

Πω πω................

Ερημιές.......................

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Σας αφήνω κοριτσάκια!!!!!!!!!!!

Πάω για διαβασματάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1η φορά μου ευχήθηκε η μάνα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ............

Φιλιά σε όλες τις κοιλίτσες!!!!!!!!

Kαλημερα Πιπιτσα!Τι κανεις;Καλο διαβασμα και καλη επιτυχια στις εξετασεις σου!

Και εμενα μου ευχηθηκε η μαμα μου!Και ο αντρας μου,τι καλα! :D

Το φαγακι μου ψηνεται στον φουρνο.Εβαλα και τα χαλακια της κουζινας και του μπανιου στο πλυντηριο να πλυθουν και τωρα λεω να παω να καθαρισω σιγα σιγα τα μπανια.Αν αντεξω. :roll: Χωρις χλωρινες φυσικα,μονο με ντετολ μηλο!

Να'μαι κι εμένα πάλι!!! Είπα να πω ένα γεια!!! Ειμαι μοναχούλα γιατι ο καλός μου πήγε στην έκθεση μια βόλτα...Συγυρισα τα καλυντικά του μωρου μας και ετοιμασα ένα ραφι στο μπάνιο για τα δικά του πράγματα...Ετοιμασα και τα πράγματα στη βαλίτσα μας...λείπουν βέβαια τα ρουχα που πρέπει να πλυθούν..μάλλον την Τριτη κι αυτά και τέλος!!!Θα αποστειρώσω και τα μπιμπερο...πειράζει αν τα κάνω από τώρα??

Εφαγα ένα πεπονάκι πριν και πραγματικά το ευχαριστήθηκα!! Εχω ακόμα ένα μικρό και άνετα θα το τσάκιζα!!!! Αφου να καταλάβετε το προτίμησα απο το παγωτό :lol::lol::lol::lol::lol::lol::o:shock:

Αυτά από μας....Τωρα θα ξεκουραστώ γιατί σήμερα έκανα ενα-δυο πράγματα παραπάνω...

Πιπίτσα μου καλό σου διάβασα...με το καλό να σπάσεις το φράγμα των 50!!

Γιελιζ μου νομίζω πως ανετα θα φύγουν τα μαλακτικά!! Ελπιζω μόνο μην μου φέρει και 4 απορρυπαντικά!! :lol::lol::lol:

Κι εμένα μου ευχήθηκε η μαμά μου σήμερα...αντε και του χρόνου αγκαλιά με τα μωράκια μας...

Καλό βράδυ ομορφες κοιλίτσες!! Θα τα πούμε αύριο!!

Geia sas manoulitses...ti kanete????Xronia polla se oles tis manoules alla xronia polla kai se emas pou suntoma tha ginoume..:)

Maraki kai emena mou euxithike h manoula mou simera...xixixixi...kai eniwsa polu perierga..:)

O mikros mou me exei taraksei sthn klwtsia kai sthn mpounia...ase pou olo kai kati tha kanei kai tha kounithei..alla trelenomai!!!!!!!!!!!!!!!Afiste pou exei allaksei polu h psixologia mou...niwthw pio polu mama den kserw gt alla eimai kapws diaforetikh..!!!!!!simera kai emeis pigame voltitsa kai to diaskedasa...thn trith mpainw ston 6o....plisiazei o kairos mas koritsia...polu xairomai!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου...Καλή μας εβδομάδα...Τι κάνετε??

Ελις μου εμείς εδώ εχουμε καλοκαιράκι...με κοντομάνικο κυκλοφορούμε!! Το κοριτσάκι σου είναι καλά που ήταν άρρωστο?? Καλε εσύ είσαι πολύ κοντά!!!! Αντε κοπέλα μου με το καλό ...

Μαρουλίτα μου πώς είσαι??

Οι άλλες κοιμάστε ακόμα?? :?

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!καλή εβδομάδα να έχουμε...

Ζαχαρένια μου με συγκίνησες... να είστε πάντα καλά και να χαίρεστε το μωράκι σας!!! Χρόνια σου ΠΠολλά για εχτές!!

Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες και σε όλες τις μέλουσες μανούλες!!Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στα παιδάκια μας που μας κάνανε μανούλες!!!

όλες καλά???Κοιμάστε??

Μαράκι καλημέρα!!

Ελλη μου με το καλό να το σπάσεις!!!Πλησιάζεις!!

Καλημερα Ευγενία μου...Τι κάνεις?? Μαλλον το έριξαν στον ύπνο ή στις δουλειές οι υπόλοιπες!! :lol:

Εγώ πάλι θα είμαι μοναχούλα μάλλον σήμερα μέχρι αργά γιατί και ο καλός μου δουλευει εκτός πολης..

Αυριο θα έχω την μανούλα μου όμως :D:lol:

καλημερα κ απο μενα.......κ εδω πολυ κρυο κ αερας :?:?:? πανω που εβγαλα τα χαλια μας ξαναχειμωνιασε!!!χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες του κοσμου,να χαιρονται τα παιδακια τους τα μεσα κ τα εξω απο την κοιλιτσα :D:D:D χθες επειδη εβρεχε δεν τα καταφεραμε να παμε στην γιορτουλα που εκανε ο συλλογος...η αληθεια δεν μπορουσα κ να ψιλοκουνηθω απο την μεση αλλα αν ο καιρος ηταν καλος ελεγα να παμε να παιξει κ η μικρη εξω.αχ κοριτσια πολυ σας ζηλευω εσας που ετοιμαζεστε...τι καλα...πλενετε,σιδερωνετε,βαλιτσουλες, καλλυντικα...δεν βλεπω την ωρα!!!τωρα που κατεβασα τις κουτες θα αρχισω το ξεδιαλεγμα,να δω κ τις ελλειψεις μας.κατι ειναι κ αυτο.

καλημεραααααααααα

Είμαι σχετικά καλα Μαράκι μου!!αν κι εχουμε τρεχάματα στην οικογένεια και δεν θα έχουν καλό τέλος... τες πα!!δεν συνεχίζω γιατί δεν θέλω να μαυρίσω το κλίμα...

Δεν θα είσαι μοναχούλα!!θα έχεις το γιόκα σου!!!Υπάρχει καλύτερη παρέα?? ;);):D

Μιχαέλα μου τόσο κρύο?? εδώ έχει ΄ζέστη... μια το πάει για βροχή μια βγάζει ήλιο.. εγώ δεν έκανα τίποτα το σκ από δουλειές... δεν πρόλαβα!

Καλημέρα Κορίτσια σε όλες.

Μαράκι σ΄ευχαριστώ, καλά είναι η κόρη μου, ευτυχώς ήταν ιωση μιας μέρας - την είχαν αρκετοι συμμαθητές της.

Σας ζηλεύω που έχετε καλό καιρό :mrgreen:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...