Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 9! Για πιο δυνατές κλωτσιές!!!


Recommended Posts

Μαχη μου κι εγω εκει που ετρωγα φυσιολογικα τωρα ολη τη μερα πειναω.Κατεβηκαν κιολας οι μικρες κ επαψαν να με πειζουν στο στομαχι οποτε του δινω κ καταλαβαινει.Εχθες εβαλα τη μητερα μου να κανει ραβανι,εφαγα 3 κομματια εχθες κ 2 μολις τωρα!!Κ να φανταστεις παλια δε μου αρεσε :D:D

Λοιπον για τα μπουκαλια λιγο που προλαβα να διαβασω πρεπει το πρωτο εξαμηνο που αποστειρωνονται να ειναι γυαλινα,μετα μπορουμε να παρουμε κ πλαστικα.Οσο για πιπιλες κ μπιμπερο πρεπει να εχουν ιδιες θηλες,κατα προτιμηση σιλικονης για να μη μπερδευεται το μωρο.

Αννα καποια στιγμη με ειχες ρωτησει ποσο χρονων ειμαι,34 αισιως,συγνωμη που δε σου ειχα απαντησει.Ξεχαστηκα!!Οσο για το doppler ειναι η εξεταση που γινεται μετα την 32η εβδομαδα,συνηθως 34η, κ βλεπει αν ο πλακουντας τροφοδοτει σωστα το εμβρυο γιατι απο την 34η αρχιζει κ ''γερναει''.

Παω να ξαναδιαβασω κ επανερχομαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Tελικα σηκωθηκα και ξεσκονισα.Καθαρισα και το τζαμι της κουζινας που ειχε γινει μεσα στην σκονη...

Φαγαμε και τωρα αραζω λιγο γιατι κουραστηκα.Αργοτερα ισως συνεχισω λιγο τις δουλειες.

Αννα,σ'ευχαριστω για τα λινκ!Αυτον της Κικκο ειχα δει αλλα στο επισημο σαιτ ελεγε οτι χωραει 4 μπιμπερο.Προσοχη με τον Αvent,δεν παιρνει αλλες μαρκες μπουκαλιων!

Μαρακι τελειος ο αποστειρωτης!Η τιμη ειναι μαζι με ολα τα μπουκαλια και τις θηλες;Πολυ φθηνα!Αλλα δεν λεει ποσα μπουκαλια χωραει...

Σοφακι τι κανεις;Κοντευεις!Με το καλο!

Μαχη εμενα οταν με ρωτανε τι θελω τους λεω λεφτα! :lol: Δεν εμπιστευομαι το γουστο του καθενος,θελω να τα διαλεξω ολα μονη μου! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σοφάκι μου μεγάλωσαν πολύ οι κοριτσάρες σου...μπράβο!! 3 βδομάδες έμεινα!!!

Οσο για τους συγγενείς που λέτε και τα δωρα...από την προικα του μωρου ηδη τα καροτσι μας το πήραν οι γονεις μου και το μπανάκι η γιαγια...Για τα υπόλοιπα δεχόμαστε ακόμα προσφορές :lol::lol::lol: Τους ειχαμε πει οτι τα βασικα θα τα διαλεξουμε εμεις κι οποιος θελει θα του λεμε ποσο ειναι και να δινει τα λεφτα...

Μάχη μου εγώ μπορώ να πω ότι μειώθηκε η όρεξη μου τώρα...απλα το παγωτάκι μου το θέλω...κατα τα αλλα δεν τρωω τις ποσότητες που έτρωγα στον 5ο και 6ο μήνα!!

Νίκη μου νομιζω χωράει 6 μπουκάλια...το εχω στο δωμάτιο αλλα δεν το εβγαλα ακόμη από το κουτι..Μισο να κοιτάξω και να σου πω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κουλες μουυυυ!!

τι κανετε;;;;

εγω καλα..

πηγα σημερα στο παπαγεωργιου...και μετα ηπιαμε καφεδακι με την Ελλη μας..η οποια ειναι μια κουκλα μανουλα..φτου φτου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλως την Χρυσα μας!! Ειχες γιατρο σήμερα?? Μια χαρα πήγατε και για καφεδακι!!

Νικη μου παίρνει 6 και γραφει οτι ειναι 24 ωρες αποστειρωση...κατι τετοιο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσακια μου!!τι κανετε??

Εμεις ειμαστε καλα αν εξαιρεσουμε αυτη την πιεση στο διαφαγμα κ τα πνευμονια που με ταλαιπωρουν!!!

Κατα τ αλλα ο μικρουλης ζωηρος ζωηρος!!!

Σοφιτσα μου μεγαλωσαν οι κουκλιτσες σου!!!Σε λιγες μερουλες θα ναι στην αγκλια σου επιτελους γλυκεια μου!!!!

Για αποστειρωτη..εγω που ειχα παραγγειλει της κικο εκανε 50 ευρω κ χωραγε 8 μπιμπερο..αλλα την ακυρωσα γιατι ειχε η αδρεφη μου!!

Για τα δωρα..γενικα εμεις ακομη δεν εχουμε πει κατι ...η αδερφη μου η μικρη θα μας παρει το καροτσι..και βσικα οτι θελει ο κθενας ας φερει...τα βασικα που θελω θα τα παρουμε εμεις!!!

Κοριτσια πως αλλαζει ετσι η διαθεση μου??εκε που με καλα εχω νευρα και μου ρχεται να βαλω τα κλαματα καμετα εχ μια στεναχωρια..χωρις λογο...τι να πω ..οι ορμονες θα φταινε!!

Εφαγα σουβλακι με κοτοπουλο πατατες κ σως!!!!Ειχα παααααρα πολυ καιρο να γουρουνιασω!!!Βεβαια ηταν πολυ μικρο κ δεν χορτασα ιδιαιτερα...τεσπα!!!

Σημερα εβαλα κ το πρωτο πλυντηριο με μωρουδιακα!!!Αυτα που ηδη εχω απο την αδερφη μου..θτα σιδερωσω κ θα δω τι αλλο ακομη μας λειπει!!!

Φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινακι μου οι ορμόνες φταίνε!!! Ολες το παθαίνουμε!! Εμενα πάλι ο μικρός επειδή ειναι πολύ χαμηλά δεν με πιέζει προς τα πάνω...ισα ισα που οταν καθομαι με σπρωχνει προς τα κάτω...

Και κάτι άλλο ρε κορίτσια...δεν με κλωτσάει πολύ...απλά το νιώθω που σπρωχνει δεξία αριστερα και κάτω...κανει βουναλάκια και τέτοια...ειναι ολος μαζεμένος προς τα κάτω...αφου οι κινήσεις του τις νιώθω ελαχιστα πιο πάνω από τον αφαλο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mαρακι ευχαριστω!Πολυ καλο που αποστειρωνει για 24 ωρες.Στο Αμαζον εχει μονο το πληρες κιτ γμτ,δεν εχει σκετο τον αποστειρωτη...Τα μπουκαλια δεν τα ηθελα....Θα δω μηπως τον παραγγειλω απο αλλου. :roll:

Κατερινα και εγω εχω ψυχικες μεταπτωσεις! :lol: Ειναι ορμονικο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμπεθερα μπες και στην ιστοσελίδα της tommeetippee.co.uk Δεν ξερω βεβαια πόσο το έχει εκει...Εγω αυτον που πήρα απο το αμαζον ειχε ενα μπιμπερο και μια πιπιλα δωρο μέσα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειααα σας φιλεναδεςςς...Χρυσααα χρονια πολλα να χαιρομαστε τα Χριστοφορινακια μας...σημερα το πρωι ξυπνησε ο γιος μου και μου λεει ΜΑΜΑΑΑΑ..ΘΕΛΩ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΟΡΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ....χαχαχ πεθανα στο γελιο...μοιρασαμε στα παιδια καραμαλιτσες και σοκοφρετες για τα αγορια μεσα σε χωνακια και για τα κοριτσια μεσα σε τσαντακια και ο Χριστοφορος ενω δεν τα τρωει ηθελε και εκεινος και μαλιστα να διαλεξει και ποιο χωνακι ηθελε..χαχα ..εμτα ηθελε πιτσα και μετα ταβερνα..οποτε μιας και ακομα ειχαμε καλο καιρο το μεσημερι..εκανα μια πιτσα και εβαλα ωραιο τυρακι και ζαμπονακι και ντοματουλα και ονομασαμε το μπαλκονι ταβερνα και περασαμε μια χαρα..τα νεα σας δεν τα διαβασα ολα μιας και δεν μπορουσα και πολυ να μπω το σκ..κατι για αποστοιρωτες διαβασα...εγω ειχα παρει στο Χριστοφορο ενα απο τα ΤΖΑΜΠΟ ουτε πολυ ακριβο ουτε φτηνο ενα μεσαιο..μια χαρα μου βγηκε..το εβαλα και το εκανα και μια δοκιμη σαν καινουργιο τπτ δεν εχει..στην αρχη γυαλινα μπουκαλια χρησιμοποιουμε γιατι αποστειρωνονται πιο καλα εγω μαλιστα ειχα παρει και 3 μικρα μιας και στην αρχη πινει μονο 20γρ..οποτε δεν χρειαζεται το μεγαλο,αα εκει που βαζεις τα μπιμπερο εχει πανω θηκη και βαζεις πιπιλες και τετοια μια χαρα ειναι..πηρα και ενα θερμαντηρα μπιμπερο και φαγητου HELLO KITTY ...βασικα δωρο απο την αδερφη μου ...αλλα μια χαρα ειναι..παλια δεν ειχα και ζεστενα στο βραστιρα αλλα εβραζε πολυ και το εβαζα στη βρυση να κρυωσει..αυτο το κανει οσο πρεπει μια χαρα..σας βαζω και μια φωτο...αυριο παω για Βεπιπεδου και ανυπομονωωωωω...λιγες ωρες εμειναν!!

post-1349-1387393694806_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κισκα και Χρυσα να χαιρεστε τα αγορακια σας!Δεν ηξερα ως γιορταζουν σημερα!

Ο θερμαντηρας ειναι τελειος!Απο που τον πηρατε;

Παλι γουρουνιασα σημερα! :lol: Βγηκαμε μια βολτα και εφαγα κλαμπ σαντουιτς και στο καπακι παγωτο!Φουσκωσε η κοιλια μου! :lol:

Τωρα περιμενω να αρχισει το Νησι.Καλο βραδυ,τα λεμε αυριο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κισκα μου καλο β' επιπεδου αυριο,τελεια εξεταση!!!Θα περιμενουμε νεα σου!Με γεια κ τα πραγματακια σου,ο θερμαντηρας ειναι τελειος!Αληθεια που τα βρισκεις ολα αυτα τα προιοντα Hello Kitty?Να σου ζησει κι ο γιος!Κι εσενα Χρυσα μου,κι εγω ιδεα δεν ειχα οτι γιορταζουν!

Νικη καλα εκανες,κι εγω εφαγα μια μεγαλη μαυρη σοκολατα με αμυγδαλα,αν κ ηθελα παγωτο αλλα βαριομουν να παω να παρω!

Κατερινακι μου σιγουρα οι ορμονες φταινε!Μην αγχωνεσαι!Εγω σημερα πλεω σε πελαγη ευτυχιας,απο το πρωι,πριν ακομη παω στον γιατρο,δηλαδη χωρις λογο.Εχθες παλι ολη μερα εκλαιγα,παλι χωρις λογο..ο,τι να'ναι!!

Μαρακι οσο μεγαλωνουν τα μωρακια μας εχουν λιγοτερο χωρο να κινηθουν γι αυτο κ δεν πολυκαταλαβαινουμε κλωτσιες αλλα οπως λες κινησεις κ βουναλακια!!!

Σας αφηνω γλυκες μου να ετοιμασω φαγητο στον καλο μου κ να δω το νησι.Σας φιλω!Καλο μας βραδυ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια μου...τι κάνετε σήμερα??Μάλλον κοιμάστε ακόμα!!

Χρύσα και Κίσκα να χαίρεστε τα αγόρια σας για χθες...ξεχάστηκα και δεν ευχήθηκα..

Κίσκα μου με το καλό η β΄επιπέδου!! Περιμένουμε νέα σας!!

Βίκυ μου καλημέρα!!!

Θυμάστε που έλεγα χθες οτι δεν νιωθω τόσο κλωτσια αλλα πιο πολλά κινήσεις?? Μαλλον ήθελε να με ευχαριστησει ο μικρούλης μου και όλο το βράδυ δεν με άφησε να κοιμηθω...Εγω που δεν χάνω εύκολα τον υπνο μου, ξυπνούσα συνέχεια γιατί ένιωθα κάποιον να με σπρώχνει πολύ έντονα στην κοιλιά!! :lol::lol: Αφού πονούσα...και μια δεξια μια αριστερα!!! Μέχρι που σκέφτηκα ότι ίσως να αλλαξε θέση και γινοταν τόσος χαμός!!! :?

Σήμερα περιμένω τη μαμά μου να έρθει να βάλουμε μπουγάδα τα ρούχα του μπεμπη μας και να την στείλω να μου κάνει κάτι δουλίτσες....

Αντε ξυπνήστε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κουκλίτσες!!Τι κάνετε?

Βίκυ και Μαράκι καλημέρα!!Είδες που τσάμπα ανησυχούσες?? σε αποζημίωσε ο μικρούλης!!!

Σοφάκι μου τέλεια τα νέα σας!!Οι μικρές μεγάλωσαν και ετοιμάζονται για την αγκαλίτσα σου!!!Με το καλό κούκλίτσα μου... λίγο έμεινε!!

Κίσκα και Χρύσα να χαίρεστε τα αγγελούδια σας!!!Να είναι πάντα ευτυχισμένα!!

Κίσκα μου όλα καλά σήμερα με τη β επιπέδου!περιμένομε νέα σου!!Πολύ ωραίος ο θερμαντήρας!!!!!!!Εγώ ακόμα δεν έχω κοιτάξει για τίποτα... δεν έχω και διάθεση αυτές τις μέρες βέβαια..

Νίκη μου και κλαμπ σάντουιτς και παγωτό???Θέλω κι εγώ!!!!! :cry::cry:

Οι υπόλοιπες κοιμάστε ακόμα??? Ξυπνήστε!!!!!!!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερεςςςς οπως καταλαβαινετε δεν εχω κοιμηθει,,δεν εχω ανγχος αλλα περιμενω πως και πως να παωωω...beboulino το θερμαντηρα τον βρικα στα ΛΗΤΩ τους εχω κανει και στο facebook like και οτι εχουν το δειχνου και ενημερωνομαι,το καροτσι ειναι BREVI το οποιο το ειχα βρει στο babyisland αλλα η ιστοσελιδα εκλεισε και ευτυχως τα φερανε στο prenatal και σημερα παω απο κοντα να τα δω..οποια θελει ας μπει στο brevi.eu εχει απο καροτσι μεχρι μαρσιπο,παρκο,μπανακι κ.α..εχω βρει και για κουνια μισο να σας βαλω να δειτε...το link ειναι αυτο

http://www.homeeshop.gr/product.asp?catid=3255

εδω εχει φωτιστικα... http://www.kidplanet.gr/61D58EB3.el.aspx

και εδω κουβερτουλα φλις http://www.myshop.com.gr/category-1/nim ... -bebe.html

α ααα ναι και εδω αυτοκολλητα... http://neosxoros.gr/products/el/hello-k ... erfly-1083

εγω δεν εχω κανα κολλημα με hello kitty ισα ισα που οι πριγκιπισσες μου αρεσεουν αλλα ρε κοριτσια σε ολες τις βαπτισεις που κανω ολο πριγκιπισσες ζητανε και τις βαρεθηκα οποτε μολις ειδα το καροτσι hello kitty αποφασισα να κανω αυτο το θεμα..ακομα και στη βαπτιση του χρονου πρωτα ο θεος...εχω βρει κατι ωραια σετ βαπτισης...μουρλια...αχ 2 ωριτσες ακομαααα για το γιατροο

post-1349-13873936948149_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι ναι Μαράκι μου ψηλά το κεφάλι!!! Δεν γίνεται κι αλλιώς... πρέπει να είμαι ψύχραιμη για την μπουμπού μου και το Νικόλα μου!!!

Πως είσαι σήμερα??Δεν πιστεύω να κουράζεσαι??Να κάθεσαι φρόνιμη!! ;)

Κίσκα μου είναι όλα υπέροχα!!Μου έβαλες λίγο χρώμα στη μέρα μου!!! άντε με το καλό να δεις τη ζουζούνα σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα και απο μενα!!

Συγνωμη χτες που εφυγα λιγο αποτομα...

Κισκα και Χρυσα να σας ζησουν τα αγορια σας εστω και αργοπορημενα.

Κισκα περιμενουμε νεα απο το β επιπεδου!

Λοιπον σας αφηνω να κανω δουλειες και θα μπω αργοτερα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστωωω ανυπομονωω..σας αφηνω να ετοιμαστω γιατι θα φυγω στις 10 για να ειμαι 11 εκει...τα νεακια μου το μεσημερι η το απογευμα φιλακιααα...καλεεε οι αλλες κοιμαστεεε???Καλημερα Μαχη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημεραααααααααααααααα κοριτσια

τι κανετε;πως ξυπνησατε;

τι χαλια καιρος!εδω εχει αερα κ συννεφια.αμαν!ποτε θα κανεις καλοκαιριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;

εγω κοιμομουν απο τις 10 χτες το βραδυ.ειχα ξενυχτησει προχτες οποτε αναπληρωσα\

κισκα καλα αποτελεσματα σημερα

νικη κ κλαμπ κ παγωτο;μπραβο!εμενα μαλλον μου χει πιεστει πολυ το στομαχι κ στο γιαουρτι με 3 φρυγανιες γινομαι τουμπανο

μαρακι ειδες το μωρο σου;μη βαζεις το νου σου στο κακο.εγω το χω παρατηρησει οτι 2 μερες ειναι υπερδραστηρια κ μια ειναι πιο χαλαρα.κουραζονται κ αυτα μη νομιζεις

σοφιτσα συγνωμη για την αδιακριτη ερωτηση της ηλικιας.απλα ηθελα να δω πως χειριστηκε ο γιατρος σου την αμνιο.γιατι εμενα ηταν αρκετα αρνητικος.για αυτο με στειλε σε εξωτερικο γιατρο με εξελιγμ μηχανηματα για αυχενικη κ β μινι κ β επιπεδου.κ μεθαυριο στον ιδιο θα παω.κ αν πανε ολα καλα μετα θα παω στο μαιευτηρα μου.απο οταν μπω λεει στον 7ο θα με βλεπει καθε 2 βδομαδες.κ σενα το ιδιο σου χε πει;

οι υπολοιπες τι κανετε;

λοιπον εμενα μου ειπαν να παρω 1 μπιμπερο των 125,4 των 240,ενα αποστειρωτη,ενα θερμαντηρα.ενα βουρτσακι για πλυσιμο.υπαρχει κατι αλλο;;;;;;;;;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σημερα ειδα το ωραιοτερο ονειρο της ζωης μου.ειδα οτι γεννησα τα κοριτσια μου..............κ ηταν τοσο ομορφες.ευχομαι να πανε ολα καλα ρε κοριτσια.........για ολες τις γυναικες του κοσμου.το συναισθημα δε περιγραφεται ακομα κ στο ονειρο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Μαχη μου..καλές δουλίτσες...

Κίσκα μου καλή επιτυχια!!

Αννα μου καλημέρα...απόλαυσες ύπνο ε??Τι πιο ομορφο ονειρο...κανε υπομονή και σε λιγο θα ειναι πραγματικότητα!!

Ευγενία μου καλά είμαι...χθες βραδυ να σου πω τρομαξα γιατι όταν σηκώθηκα ζαλίστηκα πολύ...και μετά ο αντρας μου δεν με αφηνε να σηκωθω...Μαλλον είναι επειδή ξαπλώνω συνέχεια..Θα το πω βέβαια και στο γιατρο μήπως χρειαστει να κάνω καμιά εξέταση αίματος γιατι εχει καιρό να κάνουμε...

Αντε έρχεται η μαμά μου...σας αφήνω για λίγο και θα μπω μετά!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Αννούλα!!Τέλειο όνειρο... και σε λίγο καιρό θα ζεις μέσα σε αυτό!!

Μαράκι μου δεν είναι τίποτα... είναι επειδή είσι συνέχεια ξαπλωμένη!!Μην αγχώνεσαι!

Μάχη μου καλημέρα!!καλή δουλίτσα!!

Κι εγώ στη δουλειά είμαι αλλά δεν έχω καμία όρεξη.... θέλω να φύγω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...