Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλους και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

Πήρα σήμερα τα αποτελέσματα του προγεννητικού ελέγχου και αύριο έχω ραντεβού με το γιατρό μου. Με προβληματίζουν όμως 2 τιμές και θα ήθελα την γνώμη σας. Τα αντισώματα τοξοπλάσματος ΙgG βγήκαν 205 ui/ml (όπου πάνω απο >8,0 θεωρείται θετικό) και τα αντισώματα Ερυθράς ΙgG βγήκαν 194 IU/mL (όπου πάνω απο 15 θεωρείται θετικό)

Ξέρεις καμία αν είναι κάτι το ανησυχητικό ή αν θεωρείται φυσιολογικό αν έχεις περάσει στο παρελθόν αυτές τις ασθένειες; Σημειώνω οτι δεν είμαι έγκυος και έκανα τον έλεγχο αυτό για να δω την κατάσταση της υγείας μου.

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσίευση

Γεια σου titina εκανα και εγω τις προγεννητικες για να ξερω, δεν ειμαι εγκυος ακομα .Σε εμενα που η ερυθρα βγηκε 65,9 με φ.τ. 0-9 μου ειπε οτι την εχω περασει στο παρελθον και να μην ανησυχω γιατι εχω κανει αντισωματα. Ειναι για να ξερουμε τι εχουμε περασει, αν εχουμε αντισωματα.Ελπιζω οτι δεν θα ειναι τιποτα , θα ειναι κατι που το εχεις περασει ,ολα καλα να σου πανε!

Δημοσίευση

Σ ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου. Και εγώ κάτι τέτοιο φανταζόμουν αλλά με προβλημάτισαν οι υψηλές τιμές που προανέφερα. Και σένα να σου πάνε όλα καλά και να αποκτήσεις το μωράκι που επιθυμείς σύντομα!

Δημοσίευση

τιτικα δεν ειναι τπτ...Ισα ισα σημαινει οτι εχεις περασει και εχεις τα αντισωματα και οταν με το καλο μεινεις εγκυουλα δεν θα εχεις φοβο να κολλησεις... Το IgG μας δειχνει αυτες που περασαμε και το IgM αυτες που περναμε οταν κανουμε τισ εξετασεις...Οταν εισαι εγκυος τα IgM δεν θες να ειναι θετικα.. με το καλο να μεινεις εγκυουλα ευχομαι!!! :D:D:D

Δημοσίευση
Σ ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου. Και εγώ κάτι τέτοιο φανταζόμουν αλλά με προβλημάτισαν οι υψηλές τιμές που προανέφερα. Και σένα να σου πάνε όλα καλά και να αποκτήσεις το μωράκι που επιθυμείς σύντομα!

Ολα καλα θα πανε και σε εσενα γλυκια μου ,απλα ειναι μερικοι που τα περασαν πιο ελαφρια και αλλοι πιο βαρια και αυτο εχει να κανει με τα αντισωματα.

Σου στελνω τις ευχες μου να γινεις συντομα μανουλα! :D:D

Δημοσίευση

Τιτινα ο,τι σου ειπε η Μαμναντια ειναι σωστο!

Τις εχεις περασει κι αυτο ειναι καλο γιατι αν δεν τις ειχες, θα πρεπει οταν μεινεις εγκυος να τις κανεις στις καθιερωμενες σου αιματος για να σιγουρευεσαι οτι δεν εχεις κολλησει οσο εισαι εγκυος.

Εγω πχ επειδη τοξοπλασμα δεν εχω περασει, καθε μηνα με τις γενικες αιματος πρεπει να κανω κι αυτην την εξεταση.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...