Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 954
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημερα και απο μας..δε μου αρεσε το τρσαγουδι μας..

μου αρεσε μολδαβια,ισπανια,σουηδια ....αλλα οχι το αζερμπαιτζν μη χεσω..τεσπα..ετοιμαζομαστε για βαφτιση..πηγα για 1 γρηγορο καφε με την κορη..φιλια

Δημοσίευση

πού είστε καλέ σουσουράδες;

κρίμα που πήγαμε τόσο χαμηλά...

εγώ είδα μέχρι της Γερμανίας και ήταν εκείνο που μου άρεσε...

τον έβαλα για ύπνο.

το απόγευμα θα πάμε θέατρο.

γουίλι το ξωτικό!

άκουσα πολύ καλές κριτικές.

θα σας πω εντυπώσεις το βράδυ.

το πρωί ξύπνησε από τις 7 παρά.

το έχω παρατηρήσει... όποτε κοιμάται αργά, ξυπνάει νωρίς...

λέω να ξαπλώσω κι εγώ λίγο...

Δημοσίευση

και συνεχίζω να μονολογώ...

χαχαχα!!!

πήγαμε θέατρο.

πολύ αξιόλογη παράσταση!

ο μικρός παρακολούθησε όλη την παράσταση και συμμετείχε με χορευτικά και χειροκροτήματα.

Αλεκάκι, εδώ ξαναχειμώνιασε ο καιρός.

κι εγώ περιμένω πότε θα βγάλουμε μπουτάκαι και μπρατσάκια!!!

Χρυσούλα, έχω απορία!

πότε χρησιμοποιούμαι πολύ και πότε πολλή;

Δημοσίευση

ena 8α σας πω ! ειχα πολυ δυσκολη μερα ... (τα 40 ητανε) , δεν λεω τπτ όμως ... δεν εχω κουραγιο... εχω κοιμη8ει ελαχιστα (εχουμε κ 10 ατομα κοινο! :shock: )

τεσπα , σωσω 8ελω να μα8ω για το στοιχειωμενο σε καποια φαση . σας φιλω όλες μα όλες !

μαρκατ επιτελους ρε !

τε λεμε αυριο ;)

Δημοσίευση

Πειτε μου οτι σας ελειψα! Πειτε μου οτι δε κανετε χωρις εμενα! χαχαχαχαχα

Με καλωσοριζω!

Θέλω περιληψη. Δε θα μπορεσω να διαβασω τιποτα. Φυσικα θα προσπαθησω για να παρω μια γευση αλλα θελω περιποιημενη περιληψουλα! χχεχε

Περασα πολυ καλα! Μ'αρεσε πολυ! Κλαμα πολυ που εφυγα σημερα και τα σχετικα. Μεινανε μονα τα παππουδαια(οι γονεις μου χαχα) παλι και ερημωσε το σπιτακι τους γαμωτο. ΜΟυ λειπουνε ηδη πολυ!!!!!!!

ΜΟυ λειψατε και σεις φυσικα! Ντομ τι κανεις? Σε τι φαση εισαι??? Αχ πειτε μου νεα!

Γιουροβιζιον βλεπω σχολιαζατε. Χαλια ητανε και ευτυχως που πατωσε. Καλα λεει η Νανα... Ειμαστε για εξοδα τωρα? χαχα

Αν και αυτς οι ιστοριες πρεπει να φερνουν εσοδα σε μια χωρα... Αυτοι ειναι επικυνδινοι..... Αν βαλουνε το χερι στη τσεπη(μας) δε σταματανε. ΟΙ φαταουλες....

Λοιπον... σας αφηνω γιατι ειμαι πτωμα. Το απογευμα φτασαμε. Ο Διονυσακης μια χαρα! Επαιξε,χαρηκε, διασκεδασε! Τα λεμε αυριο αγαπες!

Σμουτς!

Δημοσίευση

Καλημεραααα σε ολες...!!!

Μαρακι καλως ηρθες...

θα σου εκανα εγω περιληψη αλλά δεν ημουν πολυ συνεπής αυτες τις μερες και σιγουρα θα σε αποπροσανατολισω :lol::lol:

Νανα πολυ:ως επιρρημα και ως επιθετο σε ουδετερο(εφαγα πολυ / κανει πολύ κρυο)

πολλη:ως επιθετο σε θηλυκο(εχει πολλη υπομονή)

Σωσω και εγω θελω να μαθω για το στοιχειωμενο...

εμενα μου αρεσε ο Λουκας... :D:D:D --της Ιταλίας μου αρεσε παρααα πολυυυ!!!

Τζουλ τελειωσε και αυτό..

επρεπε να εχεις την πεθερα να βγαινει στη σκαλα καθε φορα που βγαινεις απο το σπιτι και μπαινεις , οπως κανει η δικη μου, και να σε ρωταει τι ποιος που γιατι και θα εβλεπα το νευρικο σου συστημα σε τι κατασταση θα βρισκοταν..καθεται πισω απο την πορτα και παραμονευει..ευτυχως ηρθε καινουρια γυναικα__Ρωσιδα και αυτη__καλυτερη απο τη προηγουμενη(επλογη της κουνιαδας βεβαια)και μαλλον θα κοιμαται και τα βραδια (αν δε τσιγγουνευτει τα χρηματα)με την κουνιαδα δε σφαγμενοι εμεις....δε σας τα εχω πει τα βασανα μου!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

εμεις καλυτερα ο υπνος...εχει κανει κατι συνεχομενα 10-6 και σημερα ξανακοιμηθηκε μετα το γαλα στις 6 και δεν εχει ξυπνησει ακομα...πινω το καφεδακι μου ηρεμα :lol::lol:

σημερα δινουν το πιο δυσκολο μαθημα της κατευθυνσης... :(:( αισιοδοξω ομως γιατι στο συγκεκριμενο εχω παντα τη μεγαλυτερη βαθμολογια στον νομό!!!!!εγωϊστικο που το αναφερω αλλα δε με νοιαζει :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλημερα και παο μας..επειστρεψα δουλεια,...φακ..γυρισαμε χθες 11.30 ...το βραδυ και οδοηγουσα εγω..απαπα..νυχτα..σκοτωμα..κομματιΑ ΑΠΟ τισ προηγουμενες μερες..τι να πω..

καλωσορισες μαρακι..

περιληψη αν με παινρει ο χρονος θα σε κανω..αλλιως ας κανει καμια αλλη..

μιλαμε κουτουλαω..καλημερα.καλη βδομαδα..

δε θελω να βγαλω μπρατσακια ποδαρακια :roll::roll:

ωπα..κινηση πρψωι πρωι!!!

καλημερα χρυσ!

Δημοσίευση

ε καλα..ολοκαι κατι θα προκυψει..οι μυξες με αγχωνουν παλι γαμωτο..

πολλα κορδονια μυξες..

παιδια παω να πιω 1 καφε να στανιαρω..γιατι εδω προβλεπεται πολυ...καλα δε το εγραψα;;;;δουλεια...

τρεχω τρεχω και τα κιλα ακατεβατα!!

Δημοσίευση

ρε Σωσώ... δε λέμε για τα δικά μας μπουτάκια... αλλά των μωρών!!!

χαχαχα!!!

Χρυσούλα ευχαριστώ!!!

Μαράκι μου!!!

εννοείται ότι μας έλειψες!

δυστυχώς, δεν μπορώ να κάνω περίληψη...

έχουμε την εκδήλωση σήμερα και τρέχουμε!!!

δε σας έχω πει τίποτα, αλλά είμαι πολύ αγχωμένη με τη δουλειά.

μας πιέζουν πολύ!!!

το στομάχι είναι κόμπος από την προηγούμενη βδομάδα.

Δημοσίευση

χρουσουλα δε με πειθεις για τον κωλο σου...

οτι θελεις λεγε..

χρυς ολο το καλοκαιρι καθεσαι;;

παιδιακοιμαμαι ορθια...

τζουλ πολυ κοσμο στα 40;;ελπιζωνα εχειςνα μας πεις κανενα καλο..

περιληψη....της κακαια ς ωρας..

Δημοσίευση

χρυσουλα...καλα ειναι..τρεχει με τισ πανελαδικες..συνεζιζει να ξυπει το παιδι..

δεν εχει τιποτα καινουργιο..

νανα..πιεζουν με δουλεια..πηγαινει θεατρο τον μικρο..

δεν την γλιτωνουν λεει την μηχανη για τον μικρο..του αρεσει πολυ..

τον πορωνει και ο πατερας του..

εχασα αλλα 2.465457567γραμμαριακαι χαιρεται..χαρα..πηγε σε 1 παιδικοκαι ηταν πιασοκωλε..αλλα βρηκε 1 αλλον καλυτερο που κοβει τισ πανες στα παιδια..

για τον σεπτ..

ο μικρος ειναιπαρα πολυ ζωηρος..

τζουλ καλα..με τα θεματα τα πεθεριστικα..

τα παιρνει κατα καιρους με διαφορουε κοντινους αλλα οκ..το γλωσσαρακι του θανου παει ροδανι..

φροσω..πηρε τη μεταθεση..

για αγ στεφανο..διπλα στην ισμηνη..

χαχα..καλα ταπ αιδια..και η φροσωχαρηκε πολυ ...

ισμηνη χαμενη..αλεκα μπηκε λιγο και ξανα εφυγε..

η αλεκα εγραψε το παιδι της παιδικο..ειναι διαο0λακι..

η αλεκα 234 καλα..θα ανοιξουν σε λιγο το μαγαζι και εχει αγχωθει..

η ζζ εκανε 1 βαφτιση..καλιτεχνιες..εβγαλε στη φορα το μπλογκ τξης και ξεπουλαει..στελνει πανελαδικα..

στη κυπρο δε μπορει να στειλει γιατι βγαινουν ακριβα ...

ειχανε γαστρεν εοικογενειακως..

την σοφη της παισιαν τα καταθλιπτηκαι της που ειναιο μονη και δεν εχει κανενα κοντινο..δε ξανα εμφανιστηκε απο τοτε...

λες;;χαχαχα

Δημοσίευση

η καλυψω παλευει μετον πουτασν..την χορευει στο ταψι..και στοβ υπνιοο καλλα και στον ξυπνιο...

ξυπναει τα βραδυα..θελει μαμα..ξυλο αλλα ποιος θα της το δωσει.. :lol::lol:

ανεργη..κανενα νεο με δουλεια..

εχει φρικαριε και κουραστει..

η ντομ γενναει σε ...λιγο..

κουραζεται αρετα..αγχωνεται πως θα ειναι με 2..

η βαγκ κανενα νεο..

η μαρκερ καλα..

κατι πυρεςτους απροβληματιστους..

δε ξερω αν σε διαφωτισδα..ανξεχασακανενα ..ειμαι αυπνη

Δημοσίευση

τισκατα θα σαβουριασουμε σημερα;;;αγνωστο..η μικρη στα χανια ετρωγε οτι ναναι...

νασας πωαν προλαβαινω για το σπιτι..το σπιτι 100 τμ περιπου..μονοκα..κηπος..

ψηλοταβανο ..80 ετων τουλαχψ..τοιχοι κατω πεσμενοι ..απο πανω ελειπε 1 μικρο κομματι σοβα οποτςε στη βροχη σταζει λιγο..

αυτη κη κοπελα ειναι γνωστη απο θεσ νικη,..πολυ καλη..

καλο το πσιιτ αλλαφοιτ .μεχρι εκει που δε παει..

μεχρι το καλοκα λεει ζουσανε με ψυλλους..

κατσα..τα κρεβατια απο κατω δεν εχουν ποδια..αλλα κασονια..σκονη..οχι τραγικη..

πλακακια λειπανε μερικα..

μπαλκονι χβωματα..αγρια ζουγκλα..]

μοτυ αρεσε απλαδεν ητανε γιαπαιδι..

εμενε αυτη με το φιλο της..

και φανταστειτε οτι αυτη ξεσαλωσε και ηθελλε να τα παισει ..ολα..το εννοω..

ξενος χωρος..καινουργια πραγματα..φρικη.δε κατσαμε πολυ..περα τουυπνου και κανενα 2ωρο την ημερα..

βολτες καστο ξενοδοχειο της κουνιαδας..

Δημοσίευση

Είμαι ακομα στη σελ 70 και σας διαβαζω αλλα δε μπορω γελαω και ηθελα να το γραψω μην το ξεχασω.

Σωσω εισαι με τον γκόμενο μιας φιλης σου σε στοιχειωμενο σπίτι;;;

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Ωραιααααααα...............

και τωρα που σας διαβασα.....

καλωσηρθες Μαρακι μου! Πώς σας υποδεχτηκε ο Αντρεας;;;

Φανταζομαι...............

Φροσω συγχαρητηρια για τη μεταθεση!Πώς σκεφτεσαι να πηγαινεις Αγ.Στεφανο;Το λεω γιατι εχεις 3 παιδικα καθισματα στο χιουνταϊ, που ειναι χρησιμα για οποιον ειναι με τα παιδια.

Σορυ αλλα δεν εχω καταλαβει τι δουλεια κανεις;Εισαι φιλολογος;Πώς νομιζα οτι εχεις σχεση με αστυνομία;

Περαν του αντρα βεβαιως..ξερω..

Συμπεθερα πώς πηγε η απογραφη στο κοτετσι;

Ποια με ρωτησε τι ρωτησανε;Ευτυχως νορμαλ πραγματα.Οχι γιατι η τιβι σε ξεσηκωνει, λεει ρωτανε ακινητα κλπ. Ε οχι δα, απότι μου ειπε ο πατερας μου το μονο λιγο πιο εξτριμ ηταν πόσα ΙΧ εχουμε.

Και τους ειπε 1 !!!Σωστόοοοοος!Εχω εγω, ο άντρας, ο πατερας μου, ο αδερφος μου, η νυφη μου

Συνολο 1 !!!

Χρυσουλα αστα κι εγω καθε βραδυ κατουριεται το σκατο.Και πάνω που του χεις δωσει γαλα μεσα στη νυχτα που ξυπναει κι εχει μισοκοιμηθει να σου ξυπναει απο αυτο!!!

Αντε να αλλαζεις σεντονια και σελτεδακια στην κουνια μες στην νυχτα με την κοιλια!!!

Ολες τις μερες πριν χτες και προχτες ξυπναγε ο κυριος.

Προχτες τον πηγε ο πατερας του τοση βολτα, πρωι απογευμα, που ξεραθηκε, και για ωρες ουτε θεση δεν αλλαξε στην κούνια!Αυτο ναι..ητανε για να τανε...

Νανουκα σαν πολλη φιγουρα δε μας πουλας με την κορμαρα σου! :lol:

Αγορασα καινουργια ρουχα, δε μου κανουν τα παλια.Και σου το πα να μην το αναφερεις αν συμβαινει κατι τετοιο, θα με συγχισεις! :lol:

Χρυσουλα ναι θυμηθηκα τωρα που σε πειραζε η Νανουκα περι ζηλιας.

Τζουλια πολυ γρηγορα δε γινανε τα 40;;εμενα μου φανηκε;

Αχ για πες σχολιαστηκε το μαλλι;

Περασε το σπυρακι;

Μαρκατ μου οπως ειπε και η Νανουκα χαιρομαι που δεν εισαι εξωγηινη και λες οτι κουραζεσαι κι εσυ με 4 παιδια!Παιρνω θαρρος!

Μαρκερ πρεπει να παιξουν μια μερα Φιλιππος Χροστοφορος Στελιος Νικος.Τωρα ποιο σπιτι θα κατεδαφισουν, βρειτε τα με τη Φροσω!Α και να μας πειτε πώς πηγε;

Λατρεια σε νιωθω με τον Στεφανο...τα ιδια περναω.Μωρε φαση ειναι με τον παιδικο, ειναι που δε βλεπει και συχνα παιδακια, νορμαλ που δεν το βαρανε, και τα παιξε ο κακομοιρης!

Καλυψω δεν ξερω αν παιζει ρολο, αλλα χτες και προχτες που κοιμηθηκε ηπιε φρεσκο γαλα/Ροδοπη/

μηπως ειναι πιο βαρυ το φρεσκο, καπου το ειχα ακουσει, και τον κραταει;;;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...