Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

τους εχω κοψει φρουτα και τρωνε και φυσικα εχουν γινει χαλκομανια στο πατωμα

αλλα με εχουν αφησει λιγο ηρεμη

νομιζω οτι αξιζει λιγη βρωμια για λιγη ηρεμια

εγω ειδα το θορ - μην με κ κοροιδεψεται αλλα μου αρεσουν τετοιες ταινιες

γενικα εαν μπορω να μην κουραζω το μυαλο μου το προτειμω

αυτο με τον ντειμον το ειδα

το εργακι ας που καλο-εχω δει καλυτερα τεοιου τυπου

α ματ - χεσε μεσα

δεν του πηγαινε καθολου

τωρα φροσω να σου πωω οτι εαν ο αντρας μου ειχε δουλεια εκει θα πηγαινα με τα χιλια θα σε πικρανω

θελω να φυγω απο την βρωμοαθηνα

• Απαντήσεις 954
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γεια σου Μαρακι!Λογικο που θες να φυγεις απο Αθηνα.Εχει γινει η κατασταση αθλια.Φοβασαι να βγεις απο το σπιτι σου.

Μαρια ζ εχω σταμπαρει πραγματα απο σενα και δεν βλεπω πουθενα τιμες!Θα μου πεις γιατι δεν βλεπω?

Δημοσίευση

Ρια γεια σου!!!καλως ηρθες και να σου ζησει η μικρη!!!

Τζουλ σε καταλαβαινουμε..απλως συμπληρωνουμε για δωσουμε εμφαση ;););)

Οσοι θελετε να φυγετε απο Αθηνα ελατε εδω σε εμας..και βουνο και θαλασσα και η Αθηνα κοντα..

εγω προσπαθουσα να πεισω την Καλυψω να μοιραστουμε και κανενα μαθημα και να ξεσαλωσει και η Αγγελικη στην επαρχια και με εγραψε!!!!

Η Νανα μου πεφτει μακρια για να την καλεσω...να της κανω και κανενα μαθηματακι :lol::lol:

Σωσω σε συνεχομενες δημοσιευσεις μου οχι μονο απαντηση δεν επαιρνα αλλα τουλαχιστον ουτε και ενα αρνητικο σχολιασμο...απορησα αρκετα... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσίευση

malista xroysoyla....fantazomai οτι συμβαινει με ολους ...η κανω λαθος;;

απλα προσπαθουμε να θυμηθουμε τι εγραψε η καθεμια και ξεχναμε πολλα..

δεν υπαρχει προθεση παντως..

απο δω και περα θα σε προσεχουμε..χαχαχαχ.!!η χαρα τα εβαζε με κεφαλαια...θεα!

Δημοσίευση

σωσώ ΝΑΝΑ με λένε... όχι άννα... χαχαχα!!!

παραπονιάρικο Χρυσουλάκι, σ' ευχαριστώ πολύ!

το μπακαλίστικο το πιάνω καλύτερα!!!

χαχαχα!!!

το πιστεύεις ότι έχω ξεχάσει όλους αυτούς τους ορισμούς που μας λες;

καλά κάνεις, όμως, και τα λες...

σε λίγα χρόνια θα πρέπει να τα ξαναθυμηθούμε αναγκαστικά...

γράφοντας, μου δημιουργούνται πολλές απορίες, αλλά ντρέπομαι να σε πρήζω...

σε ρωτάω στα πιο σημαντικά.

Σοφάκι, σχεδόν, ίδια περίοδο θα είμαστε πάνω.

μπορεί να κανονίσουμε καμιά μονοήμερη προς Ξάνθη...

Δημοσίευση

ρία, αν θυμάμαι καλά, μας έχεις ξαναγράψει...

εγώ είμαι η Αθηνά η καλαμαρού.

χαχαχα!

μένω στην Κύπρο και συγκεκριμένα Λευκωσία.

αγάπησα τον καλύτερο Κυπραίο που κυκλοφορεί!!!

χαχαχα!!!

σας είπα ότι τη Δευτέρα έχουμε εκδήλωση για τις χορηγίες;

θα είναι ο Υπουργός, διευθυντές, κανάλια...

δεν έχω τι να φορέσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

γειαααααα

βρε γλωσσουδες δεν σας προλαβαινω....

καλυψω στη χιονατη ρωτησα και ειπε 550, κοιμηθηκε ολο το βραδυ; μπραβοοοο στην αγγελικουλα...

κοριτσια σημερα βρηκα εναν αλλο παιδικο στη ραφηνα, παρα πολυ καλως μου φανηκε, θα παω αυριο να τον δω απο κοντα, ειπε ειναι απο τις 6μιση εως της 6 το απογευμα, εχει πρωινο, δεκατιανο, μεσημεριανο, απογευματινο, λεωφορειο για την μεταφορα του παιδιου, καθε βδομαδα παιδοψυχολο, 2 φορες το μηνα παιδιατρο, κουκλοθεατρο, παιχνιδια, και διαφορες δραστηριοτητες, εχει κηπο, οταν εχει καλο καιρο τα βγαζουν εξω και τρωνε, θα του βγαλουν αυτη την πανα, και θα τον μαθουν να τρωει μονος του,θα του εχουν προγραμμα...και το ποσον ειναι 380...

αλεκα τη κανει το ταρζανακι σου; μπραβο που ειναι ολα καλα στον παιδικο, και δεν κλαιει εννοω, εγω με το που τον αφησα απο την αγκαλια μου, να παιξει με τα παιδακια, οσο συζητουσα στο γραφειο, εγινε μπλε απο το κλαμμα, φυσικα τον πηρα αμεσως...δεν θα μπορουσα να συγκεντρωθω, αν τον ακουγα να κλαιει....τεσπα

συμπεθερα ενταξει με τον σεισμο; πως εισαι τωρα;

χρυσουλαααααα

Δημοσίευση

ελευθερια καλως ηρθες...με λενε χαρα, και εχω εναν γιο το στεφανο....

καλε κοριτσια τι εχασα; η ελευθερια δεν ειναι η καινουρια;

εχουμε και μαρια, στην παρεα;

Δημοσίευση

geia σου ρε μαρκερ ...

Καλα μιλάμε σημερα ... γμσ τα ! Δευτερη φορα στην ζωη του που λύσσαξε κ κοιμη8ηκε 23.30 !!!!

ουτε πόναγε ουτε τπτ ... απλα τον έβαλα στην κουνια όχι στο παρκοκρέββατο που του αρεσε γιατι το κουναγε περα δω8ε να νανουριστει μόνος του κ το χε ξεκάνει , ένω τα κάγκελα της κουνιας δεν κουνιόνται για να νανουριστει κ έτσι έκανα ότι κοιμόμουν για να ξερα8ει στον υπνο ! :roll:

οκ Χρυσ , το πιασα ! :D

στον σκλαβενιτη ειχε το γαλα 2Ε φθηνοτερα (ασχετο) κ στα ΑΒ 8αρρω , τα λιμπερο το 4 50% (καλα εγω παμπερς περνω αλλα ενημερωνω)

:shock: Πειτε μου ότι το 22 που ανεφερε η Ρια , ειναι το νουμερο παπουτσιου του παιδιου κ όχι η ηλικια της ... αλλιώς ... 8Α ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑ8ΥΡΟ !!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Koρίτσια καλημέρες!!!

Χαρά στείλε μου μνμ για τον σταθμό γιατί με ενδιαφέρει!

Τζουλ έλα να πηδηχτούμε μαζί :lol:

Σήμερα τρώμε ρολο κοτόπουλο γεμιστό με τυρί και μπεικον στο φούρνο με πατάτες!

Σας φιλώ όλες

Δημοσίευση

καλα καλε..τι πεσμενη συζητηση ειχατε χθες;;

22 χρονωνειναι η ρια...και δεν ειναι το νο παπουτσιου....

να φανταστειλς το νουμερο παπουτσιου ειναι μεγαλυτερο απο αυτην... :lol:

χαρα κωλοπιασιδι ο παιδικος...

ηρθαν χθες..τελικα μπορεικαι να χωρεσουμε να παμε χανια ολοι μαζι..λιγο ζορισμα./.αλλα μπορει και να ποαμε..το απογ θα παμε ι ,ελ σι να δουμε για κανεςνα δωρο..

εμεις δε ξερω αν θα παμε στη βαφτιση..ακαλεστοι χωρις δωρο χωριςε τιποτα..

ξενοδοχειο μπορει να μεινουμε στη σουζαν..αν εχει φτηνο δωματιο :lol::lol:

Δημοσίευση

καλημέρα!

γιατί δεν είστε καλεσμένοι εσείς;

χαιρετίσματα στη Σούζαν!

μια χαρά είναι ο παιδικός!!!

με αυτά που προσφέρει, έχει πολύ καλή τιμή.

ζζζζζζ πολύ καλό φαγάκι!

εμείς φακές για σήμερα!!!

το απόγ θα πάω να δω για κάνα ρούχο!

οι άλλες πήγαν και αγοράσανε φορέματα!!!

Δημοσίευση

Καλημεραααα!!!

Χαρα εμενα μου φαινεται μια χαρα ο παιδικος...λογικα τα χρηματα για τοσα πραγματα αρκει να μην απεχει η θεωρια απο την πραξη...

Τζουλ επρεπε να κανες τη δκη μου τη δουλεια που η μονιμη ερωτηση ειναι ποτε εχω γεννηθει και ποσα χρονια διαφορα εχουμε..και στα καπακια κοτσαρουν και τη συγκριση με τη μανα τους..που ενταξει αν ειναι καμια νορμαλ στο μυαλο αλλα για φαντασου αυτες που τα γεννησαν στα 18 και στα 20 :D:D

Φροσω να μπεις να μας ενημερωσεις για την αποσπαση..

Νανα μετα το σχολειο ολοι τα ξεχνανε..θα τα ξαναθυμηθεις με το παιδι..ρωτα ο,τι θελεις...

Τι εκδηλωση ειναι αυτη??εννοειται να παρεις ρουχο!!!

Σωσω εχω ξεχασει να σχολιασω την αποψη περι σκονης...σιγουρα ομως θα το χρησιμοποιησω στον απογραφεα αν ερθει τωρα συντομα που δεν εχω προλαβει να κανω τιποτα :D:D

εμεις τα ιδια..ολα καλα..κοιμηθηκε στις 10.30 αλλα ξυπνησε στις 5 που σηκωθηκε ο Νικος να ετοιμαστει για σχολειο και μου τον εφερε μεσα και κοιμηθηκαμε μεχρι 7.30..αν κοψει και το βραδινο γαλα καλα θα ειναι...

σημερα απο νωρις στο φροντ μεχρι αργα...δε μαγειρευω τιποτα..ο μικρος θα φαει γαλοπουλα που θα φτιαξει η μαμα μου και ο Νικος μαλλον τα ποδια του :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημέρα!

ΜαριαΖ το σημερινο φαγητο σας το ειχαμε προχτες!Και χτες αυτο που περισσεψε το μαδησα και το κανα πιτα.

Σορυ δεν καταλαβα τι βαφτιση εχεις;Θα γινεις νονα;

Χαρα πολυ καλη τιμη μου φαινεται για παιδικος, πόσο μαλλον για αυτα που προσφερει.

Γιατι λατρεία μου θες παιδικο;σκεφτεσαι να δουλεψεις;ή τα χεις παιξει κι εσυ;

Εγω παιδια δε θα τον παω παιδικο όσο μπορω να ειμαι σπιτι με το νεογεννητο.

Αστε που αυτο που λεει η Φροσω νεογεννητο και ιωση ισον νοσοκομειο.

Το ειδα με την ξαδερφη μου που πηγαινει παιδικο ο γιος της και ειναι 4 και γεννησε την κορουλα της αρχες Γεναρη και επαθε 2 βρογχιολιτιδες και μπηκε το καημενακι μια βδομαδα στο Μητερα!

Το ακουσα και με τα αυτια μου τι ηχους εβγαζε!Αφου τη ρωτησα γουρλωμενη ΄΄αυτο κανει ετσι;ή καμια κατσαρολα;΄΄

Τη φωναζουν κατσαρολιτσα!

Το τι φερνουν τα μεγαλα παιδια απο τους παιδικους δε λεγεται, αλλα αν δεν μπορεις να κανεις αλλιως, τι να κανεις.

Της ειχε πει και μια αλλη ξαδερφη να μην τον στειλει τον μεγαλο παιδικο, για κανα 6μηνο εστω, που ειναι πιο ευαισθητο το μωρο.Δεν το κανε και το φουκαριαρικο ολο αρρωστο ειναι.

Αρα Τζούλια μετα τα 3 σκατα θωρακισμενα ειναι και πάλι.Σορυ, δεν το λεω για σενα, αλλα για τις ερευνες.

Ρια καλωσηρθες και πάλι.Θυμαμαι που συζηταγες με την Μαρκερ αλλα δε θυμαμαι τι... :roll:

Σοφη μη χανεσαι ρε...Την προεδρεια θα την πηγαινουμε εκ περιτροπής με Καλυψω Χρυσούλα.

Νανουκα πιστευω θα βρεις κατι κι απο αυτα που εχεις, μην αγχωνεσαι αν δε βρεις κατι στην αγορα.

Μια καλη μπλουζα με παντελονι ή φουστα και μια χαρα θα εισαι...τωρα που αδυνατισες κιολας :evil:

:lol::lol::lol::lol:

Εκτος αν δε σου κανουν πια τα ρουχα!Πες το μας κι αυτο να εκραγω! :lol:

Χρυσουλα ενταξει η Ρωσιδα εγκρινεται! :lol:

Αλεκαρα μη χανεσαι ρε...

Συμπεθερα...χαμενη στην απογραφη, στα κοτετσια...

Χτες ηρθαν σε μας, τους τα ειπε ο πατερας μου και για μας, σε σας ηρθαν;;;

Δημοσίευση

εννοείται ότι τα περισσότερα παντελόνια- φούστες μου είναι μεγάλα...

εγκριθήκανε οι κοπέλες που θα πάρουν τη χορηγία και θα γίνει εκδήλωση για να τις δώσουμε την εγκριτική επιστολή.

έχω έναν πονοκέφαλο!!!

μας τρέχουν όλη μέρα!!!

Δημοσίευση

νανα επιβαλλεται να παρεις καινουργιο φορεμα!!!

ντομ πως πανε τα βραδινα???

χαρα 380 ειναι τελεια τιμη κ για αυτα που προσφερει απλα δεν υπαρχει!!μην το σκεφτεις καθολου!

η χιονατη που λες ειναι μια μαλακια κ πολυ μικρο,καλα τοσο ακριβοι ειναι αυτοι?

αν πας στη ραφηνα κ ειναι ωραια να τον γραψεις εκει!!

σοφακι ελπιζω να μην ξαναζησεις ποτε τετοια κατασταση με σεισμο..

κ εγω το εχω σκεφτει τι θα κανω αν τυχει τωρα που εχω παιδι.

απλα θελει ψυχραιμια.πολυ σωστα αντεδρασες.

καλη επιτυχια στην υγιεινη ζωη!!αν κ νομιζω δεν την εχεις κ τοση αναγκη!!

χρυσουλα η αληθεια ειναι οτι τα περισσοτερα της σχολης μας τα εχω ξεχασει.

ολο λεω να ξεκινησω φρεσκαρισμα κ να φτιαξω σημειωσεις

αλλα δεν ξερω απο που να ξεκινησω κ τι να κανω!!!

παντως θα ηθελα παρα πολυ να εχω ενα δυο ιδιαιτερα.

ετσι για αρχη!!!!

τζουλ κ ζζζζ ελατε να πηδηχτουμε κ οι 3!!!μα ειναι ηλικιες αυτες!!!ακου 22!!!!! 8-)

σωσω ελπιζω να ζουληχτειτε!!!κ να χωρεσετε.

εμεις πηγαμε χτες elc,βασικα εχει πολλα παιχνιδια για θαλασσα

κ γενικα τελεια πραγματα αν εχεις χωρο κ κηπο.

εμεις πηραμε κλασσικα κατι ζωακια,μπαλιτσες μαλακες,σετ παγωτακια

κ ενα παραμυθακι!

κ ειδα κ ενα τραμπολινο φουσκωτο ολα τα λεφτα.

αλλα ειναι 1χ1,5.κ εχει 85 ευρω.δεν ξερω αν χωραμε εδω μεσα!!!

εμεις αποψε σερι!!!παιδια με εχει σωσει η εκπαιδευση κ εχω να το λεω!!!!

κ η μκρη πλεον δεν δυσανασχετει σχεδον καθολου..'ξερει

οτι τωρα ειναι η ωρα για υπνο...

αχ μακαρι να γινει κανονας κ οχι εξαιρεση μερικων ημερων!!!!!

Δημοσίευση

γυρισαμε απο παιδιατρο

καναμε μαντου

ολα καλα

πηρανε απο 1εκατοστο υος

καλα απο βαρος μην σχολιασω

πως δεν χασαμε κιολας

το νικολακι - πραγματικ200γρ ο νικος 300 οπ στελιος και φαγωμενοι

ενι γουει

μια χαρα ειναι αυτο εχει σημασια

αχ αν το δειτε το νικολακη γυμνο - πραγματικη αιθιοπια :lol:

οσο για τον παιδικο

δεν ξερω κοριτσια

εγω δινω 300 το παιδι

ενω παιρνουν 350 - και ειμαι υπερευχαριστημενη

αν και παλι ειναι υπερβολικη θεωρω η τιμη

εμεις εχουμε ξεφραγκιαστει

μακαρι να τα παρουν στο δημοσιο γιατι θα πρεπει να βρω κι αλλη δουλεια

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...