Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Α!παιδια...το ψαξα τωρα και ειδα οτι τελευταιοι θα βγουμε να τραγουδησουμε σημερα!

19οι!!Εχουμε μελλον...

Θα ειναι και η Ιταλια φετος μετα απο 14 χρονια φτυσιματος...αλλα στον τελικο κατευθειαν μαζι με Αγγλια, Γαλλια κι ολα τα αγιοπαιδα γιατι οι υπολοιποι κατουρησαμε σε πηγαδι και πρεπει να περναμε ημιτελικους, ενω αυτοι ειναι οι λορδοι...

Να...κατι τετοια με συγχιζουν και λεω δε τα βρονταμε να βγουμε απο αυτο το κωλοστημενο πανηγυρακι...

Μαρκερ δεν καταλαβα υπαρχουν και δημοτικοι βρεφονηπιακοι;;

• Απαντήσεις 954
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΜαριαΖ ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα εκτος απο εγκυος ειμαι και χοντρη εγκυος

Χαρα...μιλαμε η τυπισσα στον ηλεκτρικο δεν παιζοταν, κι εγω θα γελαγα...

μη χασει τη θεση τσαμπα!...ε ρε πλακες...

Παντως ρε παιδια εχω παρατηρησει οτι περισσοτερο γυναικες σηκωνονται για εγκυους παρα αντρες!

Ουτε καν παλληκαρακια μικρα!

Δημοσίευση

ναι υπαρχουν και βρεφονηπιακοι παιδικοι

ρωτα ρε συ στο δημο

τωρα με το μπεμπε λιγακι να ξεκουραζεσαι

παντως σε μενα ολο αντρες σηκωνονταν και με βοηθουσαν παντα

οσο για τις γυναικες ειχα τραγικη εμπηρια με πολλες τσουυυυυυυυυυυυυυυ....λεεεεεεεεες

να σου λεει η αλλη η καφροαγ..η - σιγα κοπελα εγκυος εισαι οχι αρρωστη και δεν μπορεις να δουλεψεις - μαλακο στο ικα

Δημοσίευση

μαζί σου μάρκερ

εγω δεν 8α βιαζομουν ρε Ντομ για βρεφονηπ ... να αρρωσταινει κ να ρχετε κ στο μωρό κ μετά όλοι μαζί ??? μπαααα

εκτος αν δουλευεις ...

Δημοσίευση

το πίστευετε ότι το πρωί από το ράδιο πήρα χαμπάρι ότι έχει γιουροβίζιον;

δε βλέπω τηλεόραση, σχεδόν καθόλου...

πριν το μωρό έβλεπα πάρα πολύ!

2η φορά που ξύπνησε για νερό.

κι ακόμη δεν έχει καλοκαιριάσει...

πρέπει να σκεφτώ έναν τρόπο να πίνει μόνος του νερό...

είμαι πολύ γαϊδούρα;

αλλά... το ζητάει τόσο γλυκα... είναι μαχμούρης και φωνάζει "νεγιό" "νεγιό"

θέλω να του δαγκώσω τη μουρίτσα του...

καλέ... οι Πορτογάλοι πού νομίζουν ότι βρίσκονται;

Δημοσίευση

hello μαμαδοφιλες.τι κανετε?πως τα περνατε?

για παιδικους ακουω?

"ο μικρος χριστινος" μου το ξωτικο μου δηλαδη(ειναι κουρεμενη και μοιαζει με αγορακι) ξεκινησε εδω και 3 βδομαδες παιδικο. την βδομαδα μετα το πασχα προσαρμογη και μετα κανονικα. 9 με 1 παει και δεν την ενοιαξε και καθολου που την αφηνει η γιαγια εκει. χαμπαρικος.

στο ιδιο που εστελνα και τον δημητρη παει και αν ειναι και ο γωγος της εκει τα κανουν ολα ανω κατω....

η δασκαλα ρωτησε την μαμα μου αν την εκπαιδευουμε για ακροβατη. ειναι πολυυυυυυυυυυυυ ησυχηηηηη.

εσεις τι νεα?

Δημοσίευση

ela re aleka...τι χαμπαρια;;;

εφαγα παγωτο κανελα..δικο μου..

ειχα σιροπι κανελα..κολαση..

τι κανεις αλεκα;;

εγω ξερω τα νεα σου..

σε καθε γιουροβιζιον θα μας θυμασαι;;χαχαχ///

αληθεια νανα ξυπναει για νερο;;αλλο παλι και τουτο..

Δημοσίευση

geia σου ρε αλεκαρα!!!

κ μενα η δικια μου μια απο τα ιδια!

αφου πλεον πεφτει απο τον καναπε κ στα καπακια ξαναανεβαινει!!!

κανουμε εκπαιδευση υπνου..κατι αναλογο με το βιβλιο κοιμησου παιδι μου.

μια βδομαδα επιασε κ χτες παλι τα ιδια...αντε να δουμε κ αποψε!!!

κ εγω εχω στενοχωρηθει παρα πολυ.

παντα οταν μπω στο αμαξι κλειδωνω τις ασφαλειες.

κ γενικα προσεχω να μην εχω στα καθισματα τσαντες κλπ να φαινονται απο εξω.

μαρκερ ελπιζω να μην εχετε καμια ιωση.

καλυτερα να καθυστερησεις το μαντου για να ειναι τελειως καλα ο μικρος.

κ εμας οι δημοσιοι σταθμοι τα ιδια εδω,πρεπει να δουλευει η μανα

κ μετα μετραει παντα κ το μεσον εννοειται!!!'

εγω εχω μεσον εδω αλλα δε δουλευω!!!!!

σωσω τπτ με δουλεια.κ εγω δεν ψαχνω πια.

ευχομαι απλα να κατσει κ να αλλαξει δουλεια ο αντρας μου.

υπαρχει κατι στα υποψιν αλλα δεν ξερω αν θα γινει τελικα.

μακαρι!!!

χαρα σε ποιον σταθμο πηγες κ σου ειπαν τοσα πολλα???

καλα,ανεβηκε η περιοχη μας μη χεσω!!!!

εγω εχω βρει ιδιωτικο με 400 ευρω χωρις αποδειξη!!!!

κ μου ειπε μια φιλη οτι αν χτυπα ξυλο γινει κατι κ παθει κατι η μικρη,

απο ποιον θα ζητησω μετα ευθυνες που τυπικα δεν θα φαινεται πουθενα η μικρη?

οποτε προς το παρον την κραταμε σπιτι!!!

νανα καληνυχτα!!βαλε διπλα του το ποτηρακι του.

να ειναι με καλαμακι κ non spil για να μην γινεται παπι.

Δημοσίευση

επαναλαμβανω όσες δεν δουλευετε κρατηστε τα όσο μπορείτε...

εχω ακουσει ιστοριες ότι δωσανε λά8ος αντιβιωση (δηλ σε λα8ος παιδακι) κ διαφορα κουλά . Νήπιο μια κ καλή !

ΚΑΛΥΨΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ με κόρη !!! ασε που ανακαλυψα κ λιγο πιο περα ΤΕΡΑΣΤΙΟ Παιδοτοπο σε όροφο με πολλααα παιχνιδια κ πανε 1-2 παιδακια της κα8ημερινες .

αλλα κ σπιτι να ρ8ετε μου αρκει ... :mrgreen:

Δημοσίευση

η δικια μου την ξετιναξε την μαμα μου οποτε δεν γινοταν αλλο να την κρατησω σπιτι. τα εχει απο τισ 6 40 το πρωι μεχρι τισ 4 περιπου οποτε...

αλλα μια χαρα ειναι. και πιο μεγαλα να πανε παλι τισ ιωσεις δεν τισ γλιτωνουν την πρωτη χρονια.

αν δεν δουλευα βεβαια πιθανον να την κρατουσα σπιτι.

Δημοσίευση

κ γω σωσω

ρε προχτες ειδα το hereafter με τον ματ ντειμον (εχει να κανει με μετεμψυχωση) , μαρεσε πολυ !

εχεις να προτεινεις κανενα καινουριο δυνατο ? (εχουμε καμια 20αρια κάβα να δουμε)

απλα μετα τα 3 ειναι πιο 8ωρακισμενα (επιστημονικα αποδεδειγμενο) , δεν 8α πα8ει κατι , απλα τρως το πακετο ρε παιδι μου ... κ όσο πιο αργα τοσο πιο καλα , γνωμη ειπα... :D

Δημοσίευση

φιλεναδα ξερει ποσο καιρο εχουμε να δουμε ταινια;;και το καλυτερο;;ξερεις ποσο καιρο θα κανουμε να δουμε;;

με τον ατρα μου ολο το καλοκαιρι θα κοιμομαστε μονοι...

εννοω δε ξερω ποτε πηγαμε μαζι για υπνο..

οταν δουλευω νυχτα,πεφτει μονος του..οτνα εχω ρεπο η απογ κοιμαμαι μονη μου..δυσκολο το καλοκαιρι φετος..

ριξε καμαι ταιναι καλη απο την καβα..

οτι μου λες τα γραφω να τα δω καποια στιγμη..αληθεια..

Δημοσίευση

χαχαχχαα γνωμη παλι φυσικα εννοειται

ασε τζουλια εκει τρωει σαν τρελη η μικρη. το απογευμα βεβαια σπιτι ..... με τις μερες της.

φιλακια πολλα και καλα νανακια σε ολες

Δημοσίευση

Γειααα!!!

Αλεκακι γεια σου και απο εδω...

μου αρεσε πολυ ο Λουκας...

Καλυψω μακαρι γιατι εχω κουραστει παρα πολυ..

με τον παιδικο εγω θα δω..τις ιωσεις τις σκεφτομαι πολυ..τον εχω κρατησει μια χαρα μεχρι τωρα..

ασχημο το περιστατικο με τη δολοφονια...ενα πολυ μεγαλο κριμα...

Νανα με τον μονο αιτιολογικο συνδεσμο που μπορεις να ξεκινησεις περιοδο ειναι το επειδη..οχι προταση περιοδο..αν δεν το καταλαβες πες να σου γραψω πχ

αν δεν τα φτυσω μεχρι το τελος της αλλης εβδομαδας, δεν θα παθω ποτε τιποτα...

καληνυχτααα

Δημοσίευση

Kαλημερούδια

Σώκω τρέχω γιατί είναι την Κυριακή η βάπτιση και έχω και τις δουλειές του σπιτιού!!!

Κορίτσια νυστάζω πολύ, δεν κοιμάμαι επαρκώς τον τελευταίο καιρό (βέβαια τι να πείτε κι εσείς που τα παιδιά σας σας ξενυχτάνε) αλλά πραγματικά νιώθω πολύ κουρασμένη!!!!

Σήμερα τρώμε φασολάκια λαδερά απο εχθές (ο μικρός τα τσάκισε)

Σας φιλώ όλες

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...