Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
Α!ΜαριαΖ...μου αρεσε οταν εγραψες να με βλεπει το παιδι να τρωω ο,τι του δινω.

Αχ δε με εχεις δει τι βουβαλα ειμαι! :lol::lol::lol:

Καταρχήν σε έχω δει και δεν είσαι βουβάλο ....εμένα μου φάνηκες έγκυος :lol::lol::lol::lol::lol:

Εγω καλε μασαω ολη μερα!Αν ηταν ετσι το παιδι θα ηταν παμφαγο!

Χτες εναν κεσε φραουλες εφαγα! (:shock: ) Τιποτα αυτος!

Εγω για το παιδι μου τις ετρωγα! :lol::lol::lol:

Ναι ρε Ντομ στα λογια μου έρχεσαι ....κι εγώ για το παιδί μου τα τρώω :lol::lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 954
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γεια και απο μενα..τελικα καλα τα κροξ;;

μηπως θα σκασουν απο ζεστη;;;

γαματη εικινα κροξ με καλαμακια...

εσενα τι σε νοιαζει για τισ μεταθεσεις ρε φροσω;ςγιατι ανυσηχεις...

ντομ εισαι θεα...καλε ποσα κιλα εβαλες;;

εφερα παγωτο στην δουλεια και το τσακισανε..

εμεις καλα..κατεβηκα κεντρο και πηρα δωρακια για την οικογενεια του λευτ..

οδοντιατρο..σταθερα παμε..

ρε παιδια θελω να ανεβω αθηκνα το 3μερο...αφου καθομαι.αλλα ακριβα τα εισητ..αν ερθω θα βρεθουμε..σας το λεω..

και οποιος δεν ερθει δε θα του ξανα μιλησω!!

αλλα κατσε να ανεβω..

η μικρη με την κοπελά...

καλε δεν μας ειπες χρυσουλα τι ηθελες να πεις τοτοε;;;

πηρακαι το βιβλιο τζουλ...20 ευρω..ελευθερουδακης...

αι να δουμε..τζουλ οι γονεις βαζουν ορια οχι τα παιδια;;

γιαιτ λεει ειχε 2 βιβλια....

Δημοσίευση

σωσω σε περιμενουμε!!!

αντε να ερθεις εσυ μπας κ μας οργανωσεις!!!

ρε παιδια ασχετο αλλα στην πολυκατοικια μας μενουν ολοι οι μακακες..

η κορη του απο κατω θυμαται να βαλει δυνατα μουσικη μονο μεσημερι κ αργα το βραδυ.

επισης αρχισε κ φερνει φιλους στο σπιτι της κ γινεται της πουτανας!!

παραλληλα ολες οι πορτες τους τριζουνε κ ακουγονται σε μας..λιγο λαδακι ρε!!!!.

το ξημερωμα που φευγει ο μπαμπας ακουμε βρυσες,καζανακι,φραπεδιερα,συρταρια....

οι απο πανω εχουν 2 παιδακια δημοτικου

κ δεν σας συζητω τι παιχνιδια κανουν..

σε καποιο παιδικο παρτυ κουνιοταν το πολυφωτο μας!!!

ο αλλος στον 5ο αυτη τη στιγμη θυμηθηκε να παιξει πιανο!!!!!

αυτη η πολυκατοικια πρεπει να παιξει στο μεγκα,οχι η αλλη της τηλεορασης !!

Δημοσίευση

τοσο χαλια η πολυκατοικια;;παπαπαπαα!!!

δικο σας δεν ειναι το σπιτι;;

κανενα νεο με δουλεια;;

ρε παιδια ειδα εισητ για αθηνα..πανε ελα 200 ευρω..πολλα ειναι..κριμα!!

Δημοσίευση

καλησποεραεμενα παλι σημερα σηκωσε πυρετο - χωρις συμπτωμα ο γιατρος μου ειπε να τον παω αυριο εαν ξανασηκωσειαντε να δουμεπαει και το μαντου ρε γμ μου

χρυσουλα σε δημοσιο θα τους παω

δεν βγαινουμε οικονομικα αλλο - μιλαμε για πολλα λεφτα

ο μισθος μου παει ολος εκει τουλαχιστον να μενουν αυτα τα λεφτα

αντε ντομ εφτασε

να σε δω να μην κοιμαται ο μικρος και βα εχει να ταισεις και τον τζουνιορ

Δημοσίευση

svsv i goneiς βαζουν ! με αυτο τον τιτλο

μου λειψατε ! σας διαβασα όλες (αλλα δεν 8υμαμαι)

ρε κοριτσια σοκαριστικα με τις ειδησεις , με το παλικαρρι που πηγαινε να παρει το αμαξι για να παει να γεννησει η γυναικα του κ τον ληστεψανε , του χωσανε 3 μαχαιριες κ πε8ανε :o:o:o

και κατεβηκε μετα η γυναικα λεει κ τον ειδε νεκρο !!! ΠΩΩΩ ΠΑΚΕΤΟΟΟΟ

κ χτες σοκαριστηκα με το 8εμα '' δεν ξερω τι τιτλο να βαλω'' μα καλα υπάρχουν τετοιες γυναίκες ???????????????? και ο 8εος περνει κοντα του παλλικάρια ??? :roll:

Δημοσίευση

Παιδιά έχω παθει πλακα με το δυστυχημα!

Για να του παρουν την βιντεοκαμερα οι αλητες!

Τη βαλιτσα του μαιευτηριου ειχε ο ανθρωπος.Και ειχαν κι ενα παιδακι ακομα 1,5 χρονων, σαν τα δικα μας!

Μιλαμε...εχω φρικαρει!

Και ειναι μακρινος συγγενης σας ΜαρίαΖ;; ποπο ρε παιδια γιατι να συμβαινουν αυτα τα πραγματα;

Κι οπως λες ρε Τζουλια να ζει μια κωλογρια που ευχοταν να πεθανει το μωρακι!

Καλυψω εχει βγαλει τον ενα κατω κυνοδοντα/εγω δεν ηξερα οτι και τα αντιστοιχα κατω δοντια ειναι κυνοδοντες/και ειναι πολυ φουσκωμενα οι αλλοι 3, ελλα εδω και μηνες, εχουν σκασει τραπεζιτες, κι αυτοι τιποτα!

Θα δοκιμασω φαγητο τι να πω!

Ειμαστε και οι 2 γονείς ερείπια!

Δημοσίευση

οντως μαλακια...για τον ανθρωπο..το τι τιτλο να βαλω γιατι τζουλ τα ρεχεις παρει;

δεν το διαβασα..

κριμα παντως τονανθρωπο..

ελα ρε ζ..μαλακια που ειναι συθγγενεις σας..

ντομ πες τον αντρα σου να μη κραταει τιποτα οτνα πατε μαιαυτηριο...

:shock::oops::oops: ετσι μου ρθε..

εμεις εχουμε δουλεια..

αυριο εχουμε περισσοτερες δουλειες..απαπαπ..να κανω το σπιτι.να ψωνισω..

φακ!!

ελα ρε μαερρκερ..και θα τους παρουν δστο ναπδικο;;

και γω θα κανω αιτηση εδω αλλα πολυ δυσκολα..ουτε με μεσο λεει δε σε περνουν..

Δημοσίευση

ρε σωσω πατα κ διαβασε , βαριεμαι να λεω ολη την ιστορια , η Ντομ μπηκε , μπες αμα 8ες.

αστε ρε Ντομακι , τι να λεμε ...

'ασχετο , στο γάμο είχα κάνει λέυκανση κ ειχε ξηγη8εί μέσον το οποιο μου κανε δωρο το μασελάκι κ τις συριγγες με το υγρο (το οποιο αγοράζουν χονδρικη οι οδοντ. 25Ε κ το πουλανε 150ε :shock: )

ξερετε ποσο μου το παρειγγειλε ο κολλητος του άντρα απο αμερικη??? 15Ε !!!

καταλαβαινετε γιατι δεν 8α παει μπροστα αυτος ο τόπος ε ? :mrgreen:

Δημοσίευση

ρε κορίτσια... σας έχω ψιλοχάσει...

η μία λέει για μασελάκι, η άλλη για τις αϋπνίες, η άλλη για την παράξενη δημοσίευση...

με μπερδέψατε... και δεν είμαι η Τζουλ... χαχαχα!!!

καλά Ντομ... αυτό με το μενταγιόν του κουμπάρου... πολύ τρέντι!!!

τα μαρή είναι τύπος μπισκότου, όχι μάρκα.

αν δεν τα βρίσκετε βάλτε νταιτζέστηβ.

Δημοσίευση

νανουκα μου , το μασελακι ειναι διάφανο κ το φοράς για λίγη ώρα με το υλικό για να κάνεις λέυκανση στο σπίτι σου μόνη.

(είναι πιο α8ώα τα υλικά γιατί γινεται σιγά σιγά)

Δημοσίευση

ΕΓΩ ξερω τι εγινε με τους παιδικους αλλα δε σας λεω..εχει ημιτελικα της γιουροβιζιον..

ρε νανα ακομα για τα σοκολατακια σου μας λες;;;χαχαχα!!!

εγω σχολαω σε λιγο..

και αυριο ρεπο..

καλα ρε τζουλ..θα απω να δω..

εγω δεν εμπιστευομαι λευκανσεις και τετοια..

ολα αυτα φθειρουν τα δοντια..εγω αυτο ξερω..

αλλα κοιταξε διαφορα στη τιμη..απαππα!!

Δημοσίευση

αυτό το κατάλαβα...

απλά είχατε πολύ πλάκα γιατί η κάθε μία έγραφε ότι της κατέβαινε στο κεφάλι...

μπερδεύτηκα η γυναίκα...

αχ, δε σας είπα τι βλακεία έκανα σήμερα...

πήγα σε ένα κατάστημα με καλλυντικά.

η κοπέλα που με εξυπηρέτησε είχε φουσκωτή κοιλιά και ήταν πρησμένη και στο πρόσωπο.

εν τω μεταξύ έπιανε την κοιλιά της...

με ρώτησε πόσο είναι το μωρό μου και τη ρώτησα αν είναι έγκυος.

η απάντηση της;

"όχι, έχω γεννήσει και μου έμεινε η κοιλιά"

ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί!!!

χαχαχα!!!

έχεις δίκιο ρε Σωσώ!!!

αλλά τι να κάνω... αφού με ρώτησε το ντομινικάκι...

γκαστρωμένο γυναικάκι... να την αφήσω με την απορία;

αφού ψήνεται να τα φτιάξει...

Δημοσίευση

νανα :lol::lol::lol::lol: πολυ καλο.....εγω οταν ειμουν εγκυος στον 7 μηνα ειχα μεγαλη κοιλια, σχολασα απο τη δουλεια, μπηκα στον ηλεκτρικο για να παω σπιτι, ειχε πολυ κοσμο, και καθομουν σε μια ακρουλα μην με χτυπησουν στην κοιλια, φοβομουν, με βλεπει μια και με ρωταει, εισαι εγκυος; η χοντρη; μην σου δωσω αδικα τη θεση μου :oops::oops::oops: γελασα και της λεω οχι ευχαριστω δεν θελω, σε λιγο θα κατεβω,και με ξαναρωτησε το ιδιο,της λεω ειμαι εγκυος...και τωρα κατεβαινω... :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

χαχαχαχαχα μου 8υμησες σκηνικο

μένω έγκυος και πάω σε μια καφετερια που συχναζαμε μετα απο μηνες (ηταν μετα το πάσχα ακριβως)

με κοιταζει ο σερβιτόρος στην κοιλια κ μου λέει με δισταγμο ...

'' Είναι αυτό που φαντάζομαι ???''

και του λέω

- Ναί! Έφαγα ολόκληρο το αρνί κ ακόμα να χωνέψω ... :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

φροσω δεν το ηξερα συγγνωμη..χθες δεν μπορεσα να διαβασω τιποτα μου τα εβγαζε χαλια....να χαιρεσαι τον δον σου...να ειναι παντα γερος και δυνατος....

και τα δυδιμακια σου να τα χαιρεσαι...και περιμενω....

λοιπον στα δικα μου, σημερα χαλια καιρος φυσαει παρα παρα πολυ, λες και μενω στις κυκλαδες :D:D:D οποτε ολη μερα μεσα, τσιγαρο στο παραθυρο, εχω μετρηση την καθε του γωνια, το υψος του, το πλατος, της γραμμες που εχει, εχω μαθει το παραθυρο απεξω και ανακατωτα :lol::lol::lol::lol:

πηγα στον παιδικο που ελεγε 250 το μηνα :shock::shock::shock: ειναι ενας μικρος παιδικος σταθμος, με χαλια φαγητο,δεν εννοω σε γευση αλλα σε ποιοτητα, 15παιδακια στο τμημα με δυο δασκαλες, αλλα εγω ειδα μια,και λεω αναλογη στην καθε μια 7μιση παιδακι το μισο λες να ειναι το δικο μου; :mrgreen: και το ποσον που μου εβγαλε ειναι 550 :o:o:o επαθα εγκεφαλικο,και ενφραγμα μαζι...και σαν κτηριο δεν λεει και πολλα,τεσπα, το σημαντικο για μενα ειναι να παω το παιδι καπου, που θα ξερω οτι θα τον προσεχουν,και θα ειναι καλα, οχι το κτηριο...

ρωτησα σε εναν αλλο μου ειπε παιρνουν απο 2μιση και πανω...

και ειναι δυο ακομη του δημου...αλλα εχουν απεργια, την παρασκευη θα παω να δω...

αυριο θα παω σε αλλους δυο ιδιωτικους..θα δουμε...

γεωργιαααα ελααααααα,μηπως και δω και την καλυψω γιατι εχω να την δω απο τοτε που ειχες ερθει :D:D:D

ηρθε ο αντρουλης μου παω να τον υποδεχτω...

τα λεμε φιλακια

Δημοσίευση

ντομ πες τον αντρα σου να μη κραταει τιποτα οτνα πατε μαιαυτηριο...

:shock::oops::oops: ετσι μου ρθε..

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Παρτην στο γαμο σου να σου πει και του χρόνου!!! :D

Μαρκερ μην αγχωνεσαι ρε για το μαντου.

Καλα να ειναι το παιδι, τελειως καλα, για να γινονται σωστα τα εμβολια.

Το ξερεις οτι ειναι ενα εμβολιο, δε θυμαμαι ποιο, που πρεπει το παιδι να εισαι σιγουρος οτι ειναι 100% υγιες, ουτε συναχακι, γιατι αλλιως κινδυνευει με σκληρυνση κατα πλακας;

Καλυψω πολύ γελασα με την πολυκατοικια!Οντως εσας επρεπε να βαζανε την τριτη χρονια του μεγκα, οχι αυτους!

Νανουκα εχεις δικιο, σε καποια φαση με το μασελακι/μεχρι να καταλαβω γιατι ειμαι και γκαου/νομιζα οτι προκειται περι πραγματικης μασελας και λεω τι τη θελει νεα κοπελα;

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αει Τζουλια μας κολλησες ολες!!! :lol::lol::lol:

Ειμαστε τρελο παρεάκι δε μπορείτε να πειτε!

Αντε και να μασταν τωρα ολες μαζι και να τα πιναμε, που εχει πει και μια ψυχη εδω μεσα... :lol::lol:

Παιδια δε πιστευω να βγηκε ο Λουκας και να το εχασα;Τι σειρα ειμαστε;ξερετε;

Λατρεια τι μυστηριο κρυβεται πισω απο τους παιδικους;

Συμπεθερα;Χαμενη στην απογραφη;Σε σκεφτομουν σημερα με το κοτετσι που λεγες και γελαγα...

Δημοσίευση

σωσω μου υποσχεθηκε ο υπευθυνος των παιδικων του δημου οτι επειδη ειναι διδυμα θα τα παρουνε - πηγα και τον βρηκα - χωρις καμια ντροπη - εδω αλλα και αλλα που δεν εχουν αναγκη παιρνουν

και βρηκαμε και μεσο καποιν απο την δουλεια του κωστα - γνωστο γνωστου μην φανταστεις

που υποσχεθηκε οτι εαν δεν τα παρουν θα τα παρει σε παιδικο σταθμο σε διπλανη πολη - της περιοχης μας βεβαια

τι να πω δεν ξερω θα δουμε

κριμα για τον ανθρωπο

αυτη η μανουλα πως θα μεγαλωσει μονη τα παιδακια της για εναν μαλαια του παλιοκερατα

οι βρωμιαριδες

ευχομαι να εγινε κατα λαθος και να το εχουν κριμα ολοκληρη ζωη

για εαν ηταν παλιορεμαλια τοτε ειναι χαμανοι ουτως η αλλιως

το αλλο θεμα που ειναι καλε;

ποοοοοναωωωωωωωωω

με παιθαινει η μεση μου

Δημοσίευση

Μαρκερ και Χαρα, με εχετε μπερδεψει λιγο με τους παιδικους.

Εδω στη Γλυφαδα ξερω οτι για να το βαλεις σε δημοτικο παιδικο πρεπει να εχουν πεταξει την πανα, αρα απο 2,5 3 και μετα, να ειναι οπωσδηποτε δημοτες της περιοχης, να εχουν χαμηλο εισοδημα, να δουλευει η μανα, τετοια πραγματα...

Νανουκα μην αγχωνεσαι, συμβαινουν αυτα...

Δημοσίευση

κοριτσια το κορυφαιο τα εχει κανει η μανα

πασχα - ανασταση- συνανταμε μια καθηγητρια μου απο το σχολειο -

η γυναικα θα ηταν 55 χρονων τοτε και τι της λεει;οεο; :lol:

¨Αχ Αθηνά πότε γεννάς με το καλό;¨ :o

μιλαμε δεν ηξερα που να κρυφτο

να γελασω;

να κλάψω;

και φυσικα της λεει

"Κατερινα μου στην ηλικια μου χοντρη ειμαι οχι έγκυος!"

γελωντας η γυναικα

αλλα χαρα ζωα - υπαρχουν παντου

ντομ ναι ετσι ειναι σε ολους τους δημους σχεδον

αλλα εμας ανηκουν ακομα στον βρεφονηπιακο σταθμο

στον παιδικο πανε απο 2,5 ετων και μετα και οντως πρεπει να εχουν παιταξει την πανα

στον βρεφονηπιακο οχι φυσικα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...