Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 954
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ela ρε μαρια..ειχατε τετοιο κωλο πυρετο;;απο που παλι;;

περαστικα ρ.ε.περιεμενουμε νεα σου..

εγω σε λιγο παω δουλεια..φακ..

και νυχταζω..αν και κοιμηθηκα λιγο..

μας εδωσε 1 κοπελα το ποδηλατακι τηςε και το πηραμε δοκιμαστικα και πηγαμε 1 βολτα 20 λεπτων..

μαλλον της αρεσε αλλα να δουμε αν θα το βαρειθει...

Δημοσίευση

περαστικά σας μάρκερ μου!!!

αν συνεχίσει ο πυρετός, να τον πάτε γιατρό.

τελικά δεν πήγαμε θέατρο.

άργησε να ξυπνήσει...

και της κουνιάδας κοιμόντουσαν, οπότε το αναβάλαμε.

θα πάμε την άλλη Κυριακή.

έφτιαξα τα σοκολατάκια!!!

απλά τέλεια...

2 φλ καβουρδισμένα αμύδγαλα

2 φλ καβουρδισμένα φουντούκια

2 πακέτα μπισκότα marie

1/2 φλ άχνη

1/2 φλ καφέ αμαρέτο

2 βανίλιες

1 βούτυρο ανάλατο

γάλα όσο πάρει

τους ξηρούς καρπούς και τα μπισκότα τα αλέθω στο μπλέντερ, τα ανακατεύω όλα μαζί, φτιάχνω μπαλίτσες και τα βουτάω στη σοκολάτα!

γίνεται μεγάλη δόση, μπορείτε να κάνετε τη μισή.

κόλαση σας λέω!!!

Δημοσίευση

παω για ξεκουραση

δεν αντεχω να καθομαι πολυ ωρα στον καναπε

καλα ειναι τωρα

με το υποθετο εστρωσε

θα τον δω και κατα τις 1-2

ελπιζω να ειναι τιποτα

τον πηρα τηλ τον γιατρο και μου ειπε να περιμενω 3 μερουλες - αφου δεν εχει κανενα αλλο συμπτωμα

το μαντου ο εχετε κανει;

εμενα μου ειπε στα 2 - οτι ειναι η καλυτερη ηλικια

αλλα το θελουν για τον παιδικο οποτε θα πρεπει να το κανουμε αυτη την εβδομαδα

αντε καληνυχτα σας

καλη δουλεια σωσω μου

αυτο με τα 20 ε ειναι σουπερ σου λεω

και θα το χρησιμοποιησει και μεγαλυτερη

Δημοσίευση

τα μαρι τα μπισκοτα ποια ειναι;;

και ξηρους καρπουσ;;;και να θελει να δοκιμασει το παιδι;;

ασε που μου φαινοντια σδυισκολα..

και τα πετας ολα μαζι και τα κανεις μπαλακια τα πετας στη κουβερτουρα και τελος;;

Δημοσίευση

αντε ρε μαρκερ..καλη ξεκουραση..και να μη ξανα ανεβασουν πυρετο..

κατσε μαρκερ να δω αν θα το παιξει..θα την βγαζω βολτα καθε μερα..αι να δουμε!!

τα λεμε απο τη δουλεια αν μπορεσω να μπω νορμαλ ωρα!

Δημοσίευση

γεωργια :lol::lol::lol::lol: την ιδια ερωτηση καναμε :lol::lol::lol:

εγω λεω απο την παρασκευη που θα πληρωθω να τα φτιαξω...ωραια μου ακουγονται, ετσι και αλλιως ο στεφανος τρωει τα παντα, δεν θα τον πειραξουν τα αλεσμενα..

μαρια εμεις το μαντου θα το κανουμε οταν παει παιδικο...

εμεις αυριο ξεκιναμε να ψαχνουμε για παιδικο σταθμο...εχω βρει εναν ιδιωτικο εδω κοντα, εχω ακουσει πολυ καλα λογια...και περνει 250 το μηνα...θα παω αυριο να δω....και ο θεος βοηθος...

Δημοσίευση

τα μαρί τα μπισκότα ούτε εγώ τα ήξερα...

μοιάζουν πολύ με νταιτζέστιβ...

καθόλου δύσκολα!!!

ναι ρε Σωσώ, τόσο απλή είναι η διαδικασία!

απλά θα λιώσεις το βούτυρο.

μπορεί να δοκιμάσει και το μωρό.

οι ξηροί καρποί είναι λιωμένοι!

είναι τέλεια σου λέω!!!

μάρκερ, είχα ρωτήσει τη γιατρό για το μαντού.

μου είπε ότι δεν το κάνουν γιατί είναι παλιό εμβόλιο...

άντε, καληνύχτα!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα αν και μιλάω στο βρόντο, μιας και δεν ειναι καμία μέσα.

Προλαβα να σας διαβασω λιγο προχτες και τωρα ιδρωκόπησα...παρλαπίπες!

Το μαντού θα το κάνουμε την επόμενη φορά που θα ρθει!Μη μου λετε τετοια τωρα και με αγχωνετε για οταν πανε παιδικο, οτι ειναι νωρίς κλπ.

Εμενα μου το εχει στα 3 εμβολια με οποια σειρα θελω, ιλαρα/ερυθρα/παρωτιτιδα, ανεμοβλογια, μαντου, στους 16/17/18 μηνες.Μου εμεινε το μαντου γιατι μου ειχε πει την τελευταια φορα οτι ποναει, και θα του το κανε και στο χερι που δεν εχει τρυπηθει ποτέ.Ολο στο μπουτι του τις χωνει!

Μαρκερ 39,5 πυρετό;ο κακομοιρακος!Εχει αλλα συμπτωματα;πηγαινε τον στον παιδιατρο όποτε μπορέσεις.

Μακαρι να μην κολλησει ο Νικος!

Ο μαθητης σου πολύ περιπτωση ετσι;και δεν ειναι σχολειο, υποτιθεται θες να σπουδασεις βοηθος μικροβιολογου;αμα σε χαλαει παρατα τα ρε φιλε!

Και πολύ ασχοληθηκες!

Σωσω τι εννοεις εφτιαξες φολες και γειτονοπουλα;ειναι πραγματικα φαγητα αυτα ή εκανες λαθος στο πληκτρολογιο;

Λατρεία θυμασαι που γουσταρες οταν πρωτοπερπατησε ο Στεφανακος να τρεχεις ξωπισω του;

Τι εχεις να πεις τωρα;;;;;;;;;;;

Σοφη, Καλυψω, Χρυσουλα ελάτε να φτιαξουμε νέα ομάδα!Χαιρε Ξενυχτι!Τα ζόμπι σε χαιρετούν!

Τα χω παιξει ετσι;Καθε βραδυ θα ξυπνησει κατα τις 2.00 και θα κοιμηθει μετα τις 5.30!

Εχω γινει ερειπιο!Ο αντρας ειναι κι αυτος ερειπιο!Γυριζει απο τη δουλεια 12.00 τη νυχτα, τα Σ/Κ όποτε δε δουλευει τον παει βολτες, δεν μπορω να πω βοηθαει, οσο μπορει κι οταν ειναι εδω, αλλα λειπει πολύ και τα χω φτυσει!

Το 2.00 με 5.30 ηταν χτες, προχτες ηταν το 3.00 με 7.15.

Και να πεις οτι θα κοιμηθει πολυ μετα;ΣΚΑΤΑ!10.00 το πολύ στο πόδι!

Τζούλια γιατι εχει τετοιο κολλημα με τα μαλλια σου αυτη η γυναικα;Εκεινη αν και γρια πώς ειναι;κοκκετα;

Καληνυχτα σας κι ελπιζω να κοιμηθω, εχω και βαρυ πονολαιμο, μυτη βουλωμενη μονιμως σε αυτην την εγκυμοσυνη, δεν μπορω να ανασανω...20 μερες εμειναν που λεει και η Φροσω!Αχ τι τις μετρησες;;;

Αγχωθηκα!

Δημοσίευση

καλε ντομ που ρην αρπαξες;;γινε καλα μεχρι τη γεννα!!!

καλε φτανει ο καιρος..απιστευτο..απαπαπα..

ποτε μας το πες και ποτε θα γεννησεις..

λαθοςστο πληκτρολογιο..

ρε παιδια οι αλεσμενοι και μη ...δε ξερω α;ν κανουν σαν ξηροι καρποι..νομιζω οτι ειναι αλλεργιογονοι..μπορει να κανω και λαθος

Δημοσίευση

Kαλημερούδια!!!

Σήμερα είμαι χάλια!!! Το στομάχι μου πάλι διαμαρτύρεται!!! Θα μαγειρέψω μακαρονάδα με πέστο (για τον σύζηξ) και με σάλτσα κόκκινη βασιλικού για τους υπόλοιπους!

Δημοσίευση

Καλημερα!

ΜαριαΖ ειναι δυσκολη η πεστο;υποθετω οτι πρεπει να διαθετεις καμποσο βασιλικο σε καμια γλαστρα...

Σωσω πόσο καιρο πρεπει να εισαι Κρητη;

Δε δικαιουσαι μεταθεση για την πατριδα;

Καιρο ηθελα να σε ρωτησω και το ξεχναγα.

Αποψε μια απο τα ιδια!Βασιλακης...ο βασιλιας της νυχτας!

Το θεμα ειναι οτι εχει αρχισει το χουι να πινει και γαλα τη νυχτα, που δεν ξυπναγε σχεδον ποτέ απο πεινα.

Ε ρε κατι καινοτομίες!

Ρε παιδια μου κανει πολλα νερα με το κρεας, δε το τρωει!Εχω κοψει μαχαιρι να τα αλεθω εδω και πολυ καιρο.

Δεν μπορω να του δινω ολη την ωρα τραχανα!

Μονο μακαρονια με κιμα θα φαει το κρεας.

Αυγο το φτυνει, αρνι το φτυνει, ντοματα τη φτυνει

Πειτε μου καμια συνταγη να του φτιαχνω κατι κρεατικο με λαχανικα...

Δημοσίευση

kalhμερα και απο μας...

γιατι ρε ζζ παλι χαλια;;

και κατι που ηθελα να σε ρωτησω..που ειναι γραμμενενς οι τιμες;η εγω δε βλεπω καλα..;;παιζιε..

κοιμηθηκα 4 ωρες..ευτηχως..πηγαεμ για ψωνια..

ολοι μαζι σημερα ψαροσουπα..με κοκκινο ψαρι κατεεψυγμενο..δεν εχω ξανα φαει ..αντε να δουμ..

ντομ δε πρκειται να φυγω ποτε..ειμαστε οι μοναδικοι σαν κλαδος που δε δικαιουται να φυγει ποτε..

ουτε η συνυπηρετηση μετραει..μονο ο νατρας σου αν ειναι στρατ,αστυνομ η φυλακας φυλακων! :shock::shock:

οποτε..αν δεν εχεις μεσο..εδω θα κατσεις..εδω σου λεω οτι απο το καλοκαιρι θα ψαξουμε για σπιτι..

εσεις σοφη ποσο καιρο θα ειστε εκει;;

εσεις νανα;;για παντα μαλλον,ε;;

τα σοκολατακια μου φαινονται..μανικι..ασε που ειναι και ακριβα..καφε αμαρετο..μαρι μπισκοτα..

καμια πιο ευκολη συνταγη για σοκολατακια κανεις;;

την τετ ερχεται η κουνιαδα με το μωρο..εχουν κατι βαφτισια χανια και λεγαμε να παμε..αλλα πρωτον..δε χωραμε ολοι μαζι στο αυτοκ..

και δευτερον..πρεπει να τους δωσουμε το αυτοκ..εχουν μωρακι 7 μηνων..σιγα να μην μοικιασουν..

η μαλκ ειναι οτι καθομαι 3 μερες και ο κωλος μου ξυνετια για βολτες..

Δημοσίευση

Ωρε Σωσω πώς το πες ετσι το ποτέ!

Ψυχοπλακώθηκα!

Δηλαδη αντε σε βαζουν σε ενα νοσοκομειο και ισχυει εφ'ορου ζωης;;; :shock:

Για τους ξηρούς καρπούς που ρωτησες δεν εχω ακουσει για αλλεργιες, εκτος απο κατι κουλούς.

Εμενα 2 πραγματα δε μου επιτρεπει η παιδιατρος ακόμα.Ξηρους καρπούς για να μην πνιγει και μυδια/φανταζομαι για αλλεργια ή δηλητηριαση!

Ολα τα αλλα λεει μπορει να τα τρωει.

Δημοσίευση

ara oi ξηροι καρποι απαγορευονται ετσι δνε ειναι;;

τον αντρα σου μπορεις να τον παντρευτεις και να τον χωρισεις..το νοσκομειο μονο το παντρευεσαι..

ετσι παει..κωλοσυστημα παιδι μου..

αλλα ξανα λεω.θεσ νικη δε θελω να παω..μου φαινεται μεγαλη πολη..

λεω εγω τωρα αν ειχα την δυνατοτητα...

Δημοσίευση

Εγω νομιζα οτι θα λαχταρουσες να πας πανω.Που ειναι και οι δικοι σου ανθρωποι.

Απαγορευονται αλλα εγω του δινω που και που αμα τρωμε φυστικια αιγινης, κομματακι, οχι ολοκληρο τον καρπο.

Αν και η ξαδερφη μου απο ενος χρονου του εδινε ολοκληρο και δεν επαθε τιποτα.

Εμενα επιδη εβλεπα οτι δεν μασαγε, αλλα καταπινε απευθειας, του δινω κομματακι.

Βεβαια βλεπω οτι εδω και καιρο μασαει.Λιγο αλλα μασαει...

Δημοσίευση

Να προσεχετε οταν μουσκευετε οσπρια μην σας βουτηξουν κανενα και δεν το παρετε χαμπαρι.

Μου χε πει η παιδιατρος οτι ειχε φαει ενα παιδακι ωμο φασολι κι αυτο καθησε στο λαιμο του, φυτρωσε(!), και πνιγηκε!

Δημοσίευση

ελα ρε το φασολι..

θεσ νικη πουλακι μου ειναι μονο η 1 αδερφη μου...

ολοι οι αλλοι ειναι θειοι ξαδερφες..

ειδικα τωρα που δε ζει κανενας απο τους 2....δε με πολυνοιαζει..

ασε που ξανα λεω..η μεγαλη πολυ ειναι μεγαλη σερ πολλα...

θα εχω σιγουρα περισσοτερη δουλεια..θα ειναι μακρυνες οι αποστασεις...

οποτε..

οι φιλες μου διασκορπιστηκανε και αυτε.ς...

Δημοσίευση

καλησπερα

κοριτσια δεν μου εμφανιζονται καλα οι σελιδες του μαμυ, και δεν μπορω να διαβασω τιποτα...

γενικα τα βγαζει ολα μικρα και περιεργα....

τι μπορω να κανω;

Δημοσίευση

από 1 έτους του δίνω αμύγδαλα αλεσμένα μέσα στην κρέμα του.

τώρα του βάζω λίγα μέσα στο γάλα του.

έχουν φολικό οξύ!

μου το επιτρέπει και η γιατρός μου.

τα αμύγδαλα είναι παραγωγή μας.

σήμερα πήρα στη δουλειά και κέρασα!

όλοι μου ζητήσανε τη συνταγή!

μπορείς να κάνεις τη μισή συνταγή γιατί βγαίνουν πάρα πολλά!!!

Χαρούλα μου δεν ξέρω να σε βοηθήσω...

Δημοσίευση

ουτε εγω ξερω να σε βοηθησω...

εφαγα καιτ πιτακια τωρ...σε ιγο θα κανω παγωτο..θα παω και στη δουλεια αυριο..ειμαι απογ..

πηγαμε για καφε σε 1 φιλη..

αυριο θα καβω οδοντ..μη ξεχνιομαστε..

μαρκερ πως ειστε σημερα;;ζζζ;;;

Δημοσίευση

Να μαι κι εγώ!!!

Ντομ η πέστο δεν είναι δύσκολη αλλά χρειάζεται πολύυυυυυυυυυυυ βασιλικό τον οποίο παρόλο που έχω μεγάλο κήπο απο αυτόν δεν έχω κι έτσι την παίρνω έτοιμη ( :P:P:P:P τι καλή που είμαι χα χα χα)

Μπορείς να του φτιάχνεις κεφτέδες που πιάνουν πάντα ...... Αλέθεις λαχανικά ντομάτα, μαιντανό και ο,τι άλλο θέλεις μέσα, μπορείς να βάλεις και κρεατικό (κοτόπουλο , αρνί κ,λπ) και να προσθέσεις αλεύρι και αν θες κι ένα αυγό. κάνεις έναν χυλό όχι πολύ νερουλό αλλά ούτε και πολύ σφιχτό και τηγανίζεις το μείγμα μέχρι να ροδίσει (συνήθως δεν θέλει πολύ ώρα και μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μαγειρεμένο κρέας για σιγουριά)

Καλό είναι ο,τι του δίνεις να φάει , πρώτα να σε βλέπει να το δοκιμάζεις. ΓΙα να ξέρει οτι δεν είναι ο μόνος που τρώει αυτό το φαι.

Σώκωωωωωωωω δεν ξέρω τι με είχε πιάσει το πρωί....τώρα ευτυχώς είμαι καλύτερα! Σου έστειλα μνμ για τις τιμές.

Δεν απαντώ δημόσια γιατί δεν θέλω να γίνω κουραστική εδώ αλλά ούτε και να ενοχλώ τις επισκέπτριες μας με τέτοιες λεπτομέρειες. Να ξέρετε όμως οτι είναι μεγάλη μου χαρά που επισκέπτεστε την σελίδα με τις δημιουργίες μου και ο,τι χρειάζεστε είμαι στη διάθεσή σας!!!

Εγώ ξηρούς καρπούς δεν δίνω εκτός αν είμαι 1000% σίγουρη οτι είναι τέλεια αλεσμένοι απο φόβο πνιγμού. Εχω γνωστή με τραγικό παράδειγμα και αν και ξέρω οτι είναι απίθανο να μου συμβεί δεν θα πάθει και τίποτα αν φάει πιο μεγάλος!

Χαρούλα μου δεν ξέρω γιατί σου συμβαίνει αυτό. Εμένα μου τα εμφανίζει κανονικά!

Νανούκα μου τι καλά που έχετε δική σας παραγωγή σε αμύγδαλα. Και τα καρύδια είναι πολύ καλά (ε διατροφολόγες???????)

Κι εγώ έχω οδοντίατρο αλλά απο βδομάδα πια.

Δημοσίευση

εγώ τέλειωσα με την οδοντίατρο... μέχρι την επόμενη φορά που θα τη χρειαστώ...

ναι ρε Μάρκερ... τι κάνει ο μικρός;

δεν μπήκες όλη μέρα... ελπίζω να είστε καλά.

ρε ζζζ... για πες πώς κάνεις τη σάλτσα πέστο για μακαρόνια...

εννοείται με έτοιμη πέστο.

πήρα το περιοδικό εκείνη.

ξέρετε... αυτό με τα εργόχειρα...

είναι για πολύ προχωρημένες...

δεν κτάλαβα τίποτα!!!!!!!!!!!

αφήστε που το πλήρωσα διπλάσια τιμή από ότι πουλιέται στην Ελλάδα...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...