Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 954
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ρε σρυοσυλα τελικα τι ηταν το θεμα εκενο που γραψες;;

το ποστ εννοω..

ειναι μεγσλυτερα παιδια και καποια μικροτερα..

οποτε....

με σας παω στα νεα ηλικιακα..

φροσω ειναι η γιορτη της μητερας;;ποτε;;

οχι οτι με νοιαζει αλλα το ακουσα κια απο καπου αλλου!

σοφη που εισαι;

Δημοσίευση

Λυσσάξατε πάλι!!!

Επαιζε θρίλερ με Σάκη εχθές? Ηταν πολύ καλό (δεν του το 'χα)

Σώκω τι τι θες την παγωτομηχανή παιδί μου? Να φτιάχνεις σπιτικά υγιεινά παγωτά διαίτης? :lol::lol::lol::lol:

Σήμερα τρώμε ψυγειοπιτα για εκκαθάριση!!!

Χαρά χάρηκα που σε ξαναείδα ....μαύρα μάτια κάναμε βρε ψυχή....τι καλά για το Στεφανάκο....θηρίο κι ο δικός μου!!!! Μόνο που ο άντρας μου θέλει και το σπίτι τζάμι και τον περιορίζω τον καυμένο!!!

Καλημέρα σε Χρυσούλα , Ντομ , Ισμήνη, Τζουλ, Καλυψώ, Μαράκι , Μαρκατ, Μάρκερ, Χαρά, Βαγκ Νάνα Σώκω (ξεχνάω καμία????????)

Δημοσίευση

kalλημερα και απο μενα..ακομα μα;ζευω αποφαγια απ οτο παρτυ...

εμεις φασολακια..μου τα εφερε η τονια 28 που τα κανει καταπληκτικα..

και σημερα ρεπο..

το απογ βολτα εννοειται..ρε πιαδια ..πηγα τζαμπο και ειδα το ποδημαλτακι μαρκερ 20 ευρω..

αλλα να σας ρωτησω..λεει να παρω ποδηλατακι με κσεπαστρο η δεν εχει νοημα;;

για πειτε εσεις με τα μεγαλυτερα...

Δημοσίευση

καλημερα

ζζζζζ και εγω χαρηκα που σας ξαναειδα :):)

χαλια βραδυ ειχαμε...ξυπνησε στις 5παρα και μετα κοιμηθηκε στις 7μιση γκρρρρ

παω να την πεσω και εγω λιγο... φιλακια τα λεμε μετα...

Δημοσίευση

xalo!!

χαρα τα εχω περασει κ ξερω..θα σου πω απο κοντα μεθοδο να ακολουθησεις...

σωσω δεν αξιζει το σκεπαστρο,το δικο μου δεν καλυπτει τπτ απο ηλιο.

κ ενα καροτσακι καλοκαιρινο που πηραμε εχει τεντα αλλα κ αυτη δεν κατεβαινει μπροστα κ παλι

ο ηλιος ειναι μεσα στα ματια..

καλυτερα να της παρεις γυαλια ηλιου!!

δεν σε πηρα τελικα.εκλεισε απο μπαταρια.

κ τα τηλ μου ειναι στη μνημη του τηλεφωνου για να εβαζα την καρτα αλλου..σορυ!!!

νανα εμεις ευτυχως δεν εχουμε γαμους κλο φετος.

εχω ομως να παω δωρακια σε νεογεννητα.

θα παρω απο 1 σετ σεντονακι η πετσετα κ μια χαρα!

ζζζζ θελω κ εγω να σου παραγγειλω καποια πραγματα.

πως θα μου τα στειλεις αμα ειναι?

ρε συ ειναι πολυ φτηνα!!!!!!

χρυσουλα ολο θελω να σε ρωτησω..

ειχες ρωτησει κατι για τις δημοσιευσεις σου,

αν ειναι ευδιακριτες??δε θυμαμαι αλλα ξαναρωτα μας να σου πουμε!!!

τζουλ μαρη θα τον ξαφρισεις τον καημενο τον αντρουλη!!

κ μαλλια κ μανταμα στο σπιτι κ την πιστωτικη κ το φουσκωτο!!!!!!

Δημοσίευση

που ειστε καλε;

αντε μαρια περιμενω

πηγαμε βολτα το απογευμα και μετα πεξαμε εξω στο δρομο με της πετρες...καλα ηταν...

νανα μονες μας ειμαστε βλεπω...χιχιχιχι

Δημοσίευση

τι κάνετε κοριτσάκια μου;

ξεσαλώσατε πάλι!!!

Χαρά μου, μας έλειψες!!!

πήγαμε σε έναν γάμο.

είχε κέτερινγκ.

ο μικρός δε σταμάτησε να μασουλάει!!!

σα νηστικός κάνει όποτε βλέπει φαγητό... χαχαχα!!!

αλεκάκο πολύ μου αρέσουν αυτά που κάνει ο άνδρας σου!

έχω βρει μία κυρία που φτιάχνει τέτοια πραγματάκια κι έχω πάρει αρκετά πραγματάκια...

κρίμα να μη σας έχουμε κοντά μας...

ναι η ζζζζζζ τζάμπα πράμα πουλάει!!!

Φρόσω τι έπαθες τελικά;

βήχει πολύ ο κακομοίρης μου...

αύριο το πρωί εκκλησία.

Δημοσίευση

γεια σου νανα, και εμενα μου λειψατε...με τον ταρζαν που εχω μπλεξει,ολη μερα τρεχω, το βραδυ να μαζεψω,και μετα πεφτω ξερη, αλλα δεν μπορω αλλο τοση μοναξια, ας πανε οι δουλειες πισω, αρκει να σας εχω..... :oops::oops:

και εμεις θα παμε εκκλησια το πρωι, γιατι το πασχα που πηγαμε εκλαιγε και μας ακουσε ολη η λουτσα, μου την ειπε ο παπας οτι το παιδι πρεπει να το πηγαινω συχνα, για να μην κλαιει :mrgreen::mrgreen: και απο αυριο ξεκιναμε....

ο ανθιμουλης βυχη;

Δημοσίευση

ναι ρε γμτ.

τον έπιασε πάλι ο βήχας...

τώρα σταμάτησε... ελπίζω να μην τον ξαναπιάσει...

στην εκκλησία περνάει τέλεια!

έχει πολλά παιδάκια και παίζει μαζί τους...

η Κοινωνία δε... η καλύτερη μας... περιμένει μα ενοιστό το στόμα!

η χαρά του παπά!!!

χαχαχα!!!

ρε παιδιά... τι τέλειο πράγμα να σου λένε όλοι... "μα πώς αδυνάτισες έτσι;"

αλλά... πολύ χαλάρωσγη ρε γμτ...

Δημοσίευση

αχ νανα ειναι υπεροχο, να στο λενε, εγω εχω να το ακουσω χρονια :D:D:D:D

καμια κρεμουλα για συσφιξη δεν θα βοηθηση λες;

περαστικα ευχομαι να μην ξανα αρχιση, να περασε...

τζουλιααααα σε βλεπω :mrgreen:

Δημοσίευση

Kalhsπέρουδια κουρτσουδακια μου !!!!!!

Καλα σημερα η μερα ειχε πολυ γελιο απο τις 10 το πρωί ...

(σας ειπα οτι εβαψα μαλλι κ το ισιωσα) , έρχεται ... :mrgreen:

-Αχουυυ , τι μαλλί ειναι αυτό ??? μου λεει

της λεω - το δικό μου ! :shock:

- Και τι τό κανες έτσι πλακουτσωτό ? δεν τα αφηνες μισο πάνω μισό κάτω (οπου μου την ειχε πει τις προαλλες γιατι το χα έτσι :o:o:o )

Λέω αυτό ειναι τώρα ! τι να κανουμε ???

- Καλα μου λεει δεν βλεπεις τηλεοραση πως τα κανουν τα μαλλια τους ???

λεω βλέπω κ επειδη εχουν απο 2 κομμωτες αυτες που κοιτας οι διασημες , ειπα να μην χρεωκοπήσω τον γιο σου κ μενει σε ντιβάνι μετα !!! :mrgreen:

ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ (δευτερο χτυπημα) να φερει φαι (της ειπαμε οτι εχουμε φάει βεβαια)

- Καλα το μαλλι σου στην κηδεια πολύ χάλια (ξανα μανα)

λέω καλά στα 40 (την κυριακη την επομενη) 8α παω στον κομμωτη της Μενεγακη ! :mrgreen:

Επίσης τα περνω κράνα με τον αντρα μου που έχει γινει υπερπροστατευτικος (μεχρι αηδίας όμως) ... δεν με βλέπω πολυ καλά ... (το πρωι μας ξυπνησε κ λέει - κοιμοσασταν ? λεει ο αντρας όχι καλέ , προς Θεου , ξυπναμε νωρις :shock: , ρε μεγαλε δηλ τι ? δινεις πατημα για να ξαναγίνει κ να γινω μετα εγώ η νευροσπαστη ???) τι να πω :roll:

Δημοσίευση

νορμάλ , απλή κ πάντα ατημέλητη (ποτε δεν βάφεται , ροκ στυλακι) , σημερα την είδα κ της ειπα '' η μαμα σου πρεπει να χει καποιο 8εμα με το μαλλί μου '' (κ επειδη ηταν μπροστα σε όλα σχεδον τα σκηνικα) μου λεει Αφου την ανεχεσαι περαστικά σου !

Δημοσίευση

geiA KAI APO MAW..MOLIW XTYPHSa 1 pagvto kati tsot..1 χαρα...αυριο δουλεια..;;

κΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑς ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΛΑΕΙ;;;

μου θυμισες 1 παιδιατρο εδω που ητανε 1 μανα που το παιδι της εκανε επιληπτικες κρισεις το μεσημερι..

και το πηγ παιδιατρο και λεει...

το βαφτισατε;;και λεει η μαμα οχι..τον σεπτ..και λεει η παιδιατρος καντε το πιο συντομα και θα δειτε που θα ησυχασιε το παιδι..

και ψαχνω να βρω το ονομα της να την κανω ξεφτιλα..

Δημοσίευση

:lol::lol::lol:

Α , ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΗΤΑΝΕ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ 8Α ΚΛΑΙΓΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ???? :lol::lol::lol::lol:

ΤΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ , ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ Η ΨΙΛΙΚΑΤΖΟΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ...

Δημοσίευση

οχι καλε, φοβαται τον παπα, και κλαιει,

γιαυτο πρεπει να τον πηγαινω πιο συχνα να συνηθηση... :lol::lol::lol::lol:

τζουλ μεγεια το μαλλι, και αστην πεθερα σου να λεει...αγνοησε τη....

Δημοσίευση

χαρα καταβάλλω μεγαλη προσπα8εια ... :lol::lol:

λοιπον ξερετε τι προσεξα εκει που ο Θανος ξυπναγε 6-7 το πρωι κ επινε γάλα κ ξανακοιμοταν μεχρι τις 10

όταν του εδωσα χτες το απογευμα που τρωγαμε λιγα μακαρόνια με σαλατα (αντι φρουτο η γιαουρτι) κοιμη8ηκε σερυ μεχρι τις 9.30

και τωρα που το ξανασκεφτομαι μου χε πει κ η Ελενη η γιατρινα να του ξεκινουσα σιγα σιγα δευτερο γευμα ( 8α πρεπει να την παρω τηλ να ρ8ει να τον δει κιολάς σε ασχετη φαση γιατι το επομενο εμβολιο ειναι 3 ετων νομιζω , περιπου ...) :?

Δημοσίευση

αληθεια Τζουλ την εχεις ρωτησει ,ετσι απο περιεργια τι στυλ νομιζει οτι σου παει κ πως να τα κανεις ????

ειμαι περιεργει να δω τι θα σου πει κ αν τα κανεις τι θα πει μετα!

αυτες οι πεθερες ειναι αστα να πανε!

Αγορομανες εχετε το νου σας μην κανετε τα ιδια κ εσεις στα κοριτσακια μας ε?

;)

πηγαμε σε γαμο κμετα σε παρτυ κ ειμαι πολυ ζαλισμενει :roll:

νομιζω οτι εαν εχουνε φαει φαγητο για απογευμα ειναι πιο χορτατα ,εαν φανε μονο γιαουρτι κ μετα το βραδυ γαλα ,σορρυ αλλα κ μενα θα με εκοβε η πεινα στον υπνο μεσα :oops: γιαυτο δεν μπορω να κανω διαιτα :lol:

Δημοσίευση

ααα ναιι

απλα εγω εδινα πρωί τόστ για να προλάβω να ετοιμασω το φαι του (κα8ε μερα κ αλλο εκτος αν ειναι κατι δικο μας κ φαει κ απο μας)

μπορει να το βαλω απογευμα ... 8α δω ...

το παιδι δεν πρεπει να το βγαζω πολύ στο μπαλκονι μου φαινεται ... μετα το - πα καλιά πουτη (πας καλά π...στη)

σήμερα ειπε - μημησω μ...ι σου (δεν κανω μεταφραση :oops::oops::oops: ) :o:o:o:o

Αλέκακι , η πλάκα ειναι πως την εχω ρωτησει άλλα τα ψιλο χάνει , λεει - να έτσι κάπως κάτω , άλλα πίσω , άλλα δεν ξερω πως να στο εξηγησω μου λέει :shock: τρελλη με κάνει σου λέω !!!

πιστευω ότι λέει για να πει ... (οπως κανει με όλα)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...