Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

σωσώ είναι 3 βαφτίσεις και ένας γάμος.

ελπίζω να μην προκύψει κάτι νέο.

και δεν έβαλα και το νεογέννητο μέσα...

δε βαριέσαι... την υγειά μας να έχουμε...

το είδα αυτό το παιχνίδι στα τζάμπο.

πολύ χώρο πιάνει...

αύριο θα επιχειρήσω να φτιάξω κάτι τέλεια σοκολατάκια!

αν τα πετύχω, θα σας βάλω συνταγή.

• Απαντήσεις 954
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Εμείς εδώ με το δον βλέπουμε τον μιτζελόπουλο. :lol: δηλ το Λαζόπουλο, όπως τον λέει ο δον.

Μου έφερε σήμερα από τον παιδικό ένα χάρτινο λουλούδι που είχε μέσα ένα ποιηματάκι για τη μαμά και δάκρυσα γαμώτο...

σωσώ η μαμά εύα φαίνεται πολύ συμπαθητική.

Μάρκερ όπως περιγράφεις ο νεαρός είναι προβληματικός όχι ακαμάτης.

Μην ασχολείσαι και πολύ.

Τελικά δεν μου είπες τί έκανες με τα κοστουμάκια. Βρήκες;

Αθηνά 330 καλά είναι.

Καλυψώ και ο δον δίπλα του με ήθελε. Ξεροστάλιαζα έγκυος με την κοιλάρα σε μια πολυθρόνα ικεα δίπλα στο κρεβάτι του.

Ο δον από 18 μηνών κοιμόταν σε εφηβικό μονό.

Αυτοί κούνιες.

Δημοσίευση

γειαααααα

εμεις καλα...

μου λειψατε....

εγω με τον στεφανο τρεχω ολη μερα...εχει γινει ταρζαν, δεν τον προλαβαινω πουθενα...δεν ξερω τι να κανω με αυτο το παιδι.....

ευχομαι ολες να ειστε καλα...παω να σας διαβασω, οσα προλαβω, γιατι ειπατε και πολλα :D:D

Δημοσίευση

ναι ρε ειναι σαν τους παιδοτοπους τα φουσκωτα που εχουνε κ ειχε κ μπαλλες μεσα !

αντε ελατε να παιξουμε !!!!!!!!!!!!!!!!

την καλυτερη ευχη πηρες σε φωτο στο φεις ε ? δεν εχεις παραπονο ???

Δημοσίευση

Γειααα!!!!

φυσικα και θα αναφερω κατιτις για την ομαδαρα που για μια ακομα φορα παει τελικο.... :D:D

Φροσω πολυ τρυφερο....αντε να μεγαλωσουν και τα δικα μας...ασε εχω λιωσει στα μαθηματα..ειμαι συνεχεια σε εγρηγορση ενω τα παιδια σε μια συνεχη ενταση...φαντασου ολες οι ταξεις ολα τα μαθηματα αλλα προτεραιοτητα στη Γ τωρα..

Σωσω πες μας για τις κρητικες φιλες σου...τι λεγατε??τι κανουν τα δικα τους παιδακια??

Νανα καπως ετσι ειμαστε και εμεις απο γαμοβαφτισια φετος...

Μαρια Ζ θελει να ξαναπηγαινει στα μερη που εχουμε περασει καλα :mrgreen:

Μαρκερ μαλλον καποιο προβλημα εχει το παιδι..καλυτερα μην τον πιεζεις..προσωπικα πιστευω οτι πασχει απο ειδικες μαθησιακες δυσκολιες..

καληνυχτα σε ολες...

Δημοσίευση

καλα σε ενα ημηχρονο ποσα προλαβατε και ειπατε!!!

Παρασκευη ειναι βρε Σωσω! δεν εχει κρεας σημερα. (το "ζωντανο" δεν πιανεται!!! χαχα!!!)

Φροσω και εμενα σημερα η κοπελα που τα προσεχει με τη μαμα μου, τα πηρε αγκαλια στο τραπεζι και γραψανε μαζι σε ενα χαρτι,Σ'αγαπαμε μαμα, Χρονια πολλα! η μαμα μου μου το περιεγραψε... καλο, ε;;;

και μια που λετε για βαφτησεις, Σαββατο 27 Αυγουστου γινομαι πρωτη φορα Νονά!!!!

τελειωσε το ντουζακι ο αντρουλης... αρχισε και το 2ο ημιχρονο... παω να βαλω λιγη ούρσους... και οτι ηθελε προκυψει......

τσάοοοοοοο....

Δημοσίευση

Α ρε Χρυσούλα είδες οι ειδικοί πώς κατάλαβαν το μαθητή;

Αυτές τις μέρες έχω μια μεγάλη ήττα. Θα σας γράψω κάποια άλλη στιγμή όταν θα έχω εξελίξεις...

Α Τζουλ θα πάω φβ να δω τί της έστειλες.

Ο Χριστ. σήμερα μου έσπασε τη φωτογραφική μηχανή. Πάει....η δεύτερη ήταν αυτή.

Δημοσίευση

diabazv tosh vra alla mperdeftika ποιος εχει τουρτα σημερα????

σωσω εσυ ? φιλεναδα Χρονια Πολλα!!!!!!!!!!!!!!!

κ σε ολους τους αγαπημενους σας κοριτσια να τους χαιρεστε!!!!

ειμαι στην απογραφη :? αλλα μου εδωσαν μαλ..... μερος!!! ολο ξενοδοχεια κ αποθηκες κ ενα κοτετσι :lol:

δλδ δεν θα παρω κ πολλα.... :cry: ηθελα να παρω κ κατι τι!θελω να παω Σκιαθο στην αδερφη μου για 2μερες κ ηθελα να εχω κ ενα χοντρο χαρτζιλικι αλλα που...... :cry:

θα ερθει κ η μαμα μου την Κυριακη να εχει τις μικρες ...

ο αντρας μου ειναι κεραμιστας ,κ φτιαχνει κεραμικα λιγο αρτ ,αλλα φετος πηραμε κ απο την εκθεση για να γεμιση το μαγαζι ...φτιαχνει ωραια επιτοιχια ,πεταλουδες κ λιβελουλες κ φωτιστικα διατριτα

φτανει η διαφημηση :lol:

Χαρα εισαι κ εσυ εδω? σε χασαμε!

τζουλ ,ωραιαο το φουσκοτο..μου εβαλες ιδεες...για την αυλη στο γκαζον θα ειναι σουπερ

Δημοσίευση

Καλλιτέχνης Αλεκα ε ?

Στον κηπο , ανετα !

Μην φανταστεις κ εγώ για δίπλα απο την πισίνα το πήρα αλλά δεν 8α χωράει η τσουλι8ρα που παρείγγειλα ... :lol::lol::lol:

Καλέ τι κέφια έχω σήμερα κ πετάω όλο βλακείες ??? Λύσσαξα με την Σωσω ... απα πααα

σε καλό μου ... :mrgreen:

μαρέσει που τα λέμε :D

Δημοσίευση

τζουλια να σε ρωτησω, οταν περνεις την πιστωτικη του αντρα σου, δινεις και την λυξιαρχικη πραξη γαμου; γιατι θελω και εγω να κανω κατι ψωνακια :mrgreen:

ζζζζζζ ωραιο φωτο στο προφιλ σου....

μαρκατ καλοριζικος ο υπολογιστης...φοβερη η μικρη...

αχ γεωργια πολυχρονη ειχε ερθει η αδερφη σου, μπραβο, και εγω θελω να ερθει η δικη μου, αλλα μπααα για καλοκαιρι το βλεπω να παω εγω...

βρε κοριτσια τα δικα σας κανουν ποδηλατο; εγω τον βαζω επανω, και αμεσως κατεβαινει....

νιουμαμα σιδερενιο το μωρακι σου, καλως το δεχτηκες...

νανα ειναι δυσκολο να εχεις να κανεις με το σοι, εγω μια φορα τον ειχα αφησει για λιγο στην αδερφη μου, και εγινει χαμως, πανε τοση μηνες και το θυμαμαι ακομη,την εικονα της αδερφης μου να χτυπιεται και να (ωδηρεται, καλε πως γραφεται;):oops:

νανα μου μην σκας, εγω ξερω τη λες, 11 χρονια ειμουν σε εταιρεια που την εχουν κυπριοι και τους ξερω καλα, αστους να λενε, δεν υπαρχει λογος να χαλας την ηρεμια σου, σκεψου τον ανθυμουλη σου, που θελει να βλεπει τη μαμα του χαμογελαστει... γραψτους στα παλια σου τα παπουτσια...

καλυψω το φαγητο του το ζεσταινω στο φουρνακι μικροκυματων, εδω και πολυ καιρο...

λαχανιασα να σας διαβασω 8-}8-}8-}8-}8-} και συνεχιζω...

Δημοσίευση

31..τελειωσε 10 παρα..πηγαν τα παιδια για υπνο...

σαν παιδικο παρτυ ηταν!!

δεν εμιενε τιποτα...

τα εφαγα ολα..και εχω 4 πακετα σακουλακια γαριδακια και ξεχασαν α τα βγαλω..

λεω να παρω παγωτομηχ...εχει κανενας;

Δημοσίευση

βασικά τον έχω μαζί μπαινω για 1 πράγμα υποτι8εται κ στο ταμειο τον περνω τηλέφωνο να μπει στο μαγαζί (του δινω κ ενα υπογλωσσιο κ πληρωνει) χαχαχαχαχχααχχαχ

ο χοντος 25% κ ο σκλαβενιτης πηγα σημερα , τα παμπερς τα μεγαλα απο 18 12Ε !!!!

εχω τσακισει τα γκοφρετινια της ιον ... (8υμη8ηκα τα νιατα μου στο σχολειο) :mrgreen:

Δημοσίευση

παρε αυτη την παιδικη που διαφημηζει το αλτερ ...με εχει φαει η Μαρια να την παρουμε....

κ αν δεν μπορεις να την χειριστεις δωστην στη Μαρθα....

αληθεια λεω!

Δημοσίευση

χρυσουλα ακομη ξυπναει το βραδυ;

καλε ποτε θα το σταματησουν; μεγαλωσαν πια, δεν πρεπει να κοιμονται ολο το βραδυ σερι;

και ενταξει τα μωρακια που η μαμαδες τους δουλευουν η γενικα λυπουν, εγω η κακομοιρα δεν εχω φυγει ποτε απο κοντα του, γιατι ξυπναει το βραδυ; εεε;

ντομ μην φοβασαι ολα καλα θα πανε, να γεννησεις με το καλο, να εχουμε αλλο ενα αγορακι στην παρεα :mrgreen:

καλυψω εδω ειμαι, με εχουν παρει οι λυκοι, και οι αρκουδες χαχαχα :lol::lol::lol:

μαρκατ χρονια πολλα, και στην ειρηνουλα, να ειστε παντα ευτυχισμενες

νανα να χαιρεσαι τον μπαμπα σου, και εσενα καλυψω πολυχρονος...

αλεκα 1 καλοριζικο το μαγαζι καλες δουλειες....χαθηκα, με το γιο μου να τρεχω σαν τον βεγγο, θεος χωρεστον...

γεωργια δωρο ειναι απο την νονα του, αλλα νομιζω 24 ευρω εχει απο τα τζαμπο, ειναι αυτο με την μαγκουριτσα πισω να το κρατας...ουτε να το φτιση λεμε...

τζουλ :lol::lol::lol::lol::lol::lol: μπραβο με εκανες και γελασα, ειχα καιρο να γελασω ετσι =))=))=))=))=))=)) να εισαι καλα....

Δημοσίευση

δεν ξερω πως τη λενε αλλα αμα βαλεις αλτερ αυριο το πρωι ολο αυτο διαφημηζει!!!

ειναι παιχνιδοπαγωτομηχανη!!!!!

χαρα πλακα κανει? ακου εκει κουνουπακια! εισαι για ντοκτορ αμα τα βλεπεις κ αυριο το πρωι,νομιζω......

Δημοσίευση

πες τα ρε αλεκακο , γιατρό 8έλει !

ενώ εγώ που δεν έχω κα8αρίσει Νά ! κατι αλογόμυγες !!! :lol::lol::lol::lol:

Δευτερα περιμενω μανταμα , να με κανει γενικη με 35Ε όλο το σπιτι , την έχει μια φίλη κ μου την συστησε ...

Με έχει πιασει καταναλωτικη μανία εδω και 3 μέρες (απο την στερηση ... 6 μηνες δεν πηρα ουτε σερβιετα :lol: )

ελπιζω να μου κοπεί γιατι με βλέπω με βαλιτσούλα να χτυπάω κανα κουδούνι δικό σας αμα με σουτάρει ο άντρας ... :lol::lol::lol:

ΩΧ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ 8ΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ??? ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ ???

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...