Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Θα ξεκινησω με τον φουρνο. Εχει δικιο η Σωσωκα. Δε κανει να εκτιθεσαι την ωρα που λειτουργει. Αλλιως το φαγητο οταν βγαινει απο τον φουρνο δεν εχει αλλοιωθει.

Νανα μου εχεις δικιο. Αλλωστε για να στο λεμε ολες δεν υπαρχει αμφιβολια. Μλκ της. Ειναι υπαλληλος σου στην ουσια και πρεπει να σε ενημερωνει. Μπορει να ακουγεται καπως αυτο αλλα ετσι ειναι.

Συμπεθερα ψυχραιμια κοριτσακι μου. ΘΑ μου πεις αν σου λειπει υπνος που να την βρεις... Πραγματικα σε σκεφτομαι. ΤΡαβας μεγαλο πακετο...

Τζουλ τα χει παιξει αστο. Της εχω καλη παρεα..............

Εγω κορες ετοιματηκα και αυριο στις 10 σαλπαρω! Ευχηθειτε μου καλο ταξιδι! εχεχεχε!

ΘΑ τα πουμε μετα τις 15 του μηνα. Βεβαια ολο και καποια θα παρω τηλ να με ενημερωσει...

Ντομ αν τυχει κατι μη με αφησετε στην απέξω. Αν και ειναι νωρις ακομη! :D

Περιττο να σας πω ειμαι κομματια. χαχαχαχα

• Απαντήσεις 954
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Kαλημερούδια!!! Απο εχθές προσπαθώ να σας διαβάσω....Οταν λείπω σας πιάει καλά τα λέω :lol:

Μαρκατ σίγουρα δεν σε πρόλαβα για το φαγήτο ε? χα χα χα Παρόλα αυτά να σου πω, θα μπορούσες να το συνοδέψεις με ρυζότο λαχανικών , ή πουρέ ρεβυθιού με φέτα και καυτερή πιπεριά, ή σπαράγγια κρασάτα πιστεύω οτι θα ταίριαζαν πολύ στις γεύσεις!

Αλεκάκι τι μαγαζί έχετε?

Εσείς που λέτε οτι θέλετε να χάσετε 3 φτου σας!!! Εγώ θέλω να χάσω 20 :cry::cry::cry::cry:

Νιου τι όμορφο που ο μεγάλος το έχει πάρει καλά!!! Αντε να σας ζήσει και πάλι καλότυχο και γερό να είναι!

Τζουλ φέτος θα έχει και δικαιολογία γιατί θα είναι μόνη της!!! Δεν ξέρω ...μάλλον πρέπει να το συζητήσεις με τον σύζηγο..βέβαια τώρα που διαβάζω και παρακάτω ΄μάλλον δεν πάει και πολύ καλά!!! :lol::lol::lol: Μου θυμίζει τη γιαγιά μου που οταν πέθανε ο παππούς μου πάνω στο κλάμα της και στο θρήνο ξαφνικά σταματάει και μου λέει συνομωτικά "Ρε Μαρία κοίτα πως τον έκαναν .... χάλια δουλειά του νεκροθάφτη" ντόικκκκκκκ :lol::lol::lol::lol:

Νάνα εγώ θα σου έλεγα ξεκίνα να ψάχνεις για άλλη και πες της οτι αφού έχει κανονίσει διακοπες κάποιος πρέπει να σου προσέχει το παιδί και μετά μη της το ξαναπάς ποτέ!!!

Καλυψώ εγώ πολλές φορές το ζεσταίνω στο μικροκυμάτων...ξέρω οτι δεν είναι οτι πιο υγειινό αλλά πραγματικά είναι σωτήριο σε πολλές περιπτώσεις....

Οσο για τον εξπλόρερ καλύτερα να μην τον χρησιμοποιείς ..... είναι πολύ αργός και κολλάει...γιατί δεν κατεβάζεις τον Mozila Firefox ? Είναι δωρεάν και πολύ γρήγορος

Καλό ταξίδι Μαράκι!!!

Καλημέρες κόρες!!! Σήμερα θα φάμε μάλλον καμιά στραπατσάδα...εχω και σίδερο!!! ΦΙλια

Δημοσίευση

καλημέρα!

Μαράκι μου καλό ταξίδι!!!

να περάσεις τέλεια!!!

θα μας λείψεις!!!

ζζζζζ μου, δεν το κάνω αυτό.

πρώτον γιατί είναι συγγενής δεύτερον και σημαντικότερο δε θέλω να επηρεαστεί το μωρό μου!

και τρίτον δεν είναι του χαρακτήρα μου να φέρομαι ύπουλα.

σήμερα το πρωί, περίσσευε το χαμόγελό της!!!

πάντως, ρε κορίτσια, βιώνω τον ρατσιμό και είναι πολύ άσχημο συναίσθημα!

είχε το ύφος ότι οι Κυπραίες είναι οι τυπικές και οι καλές...

ενώ εγώ που είμαι καλαμαρού... δεν έχω τρόπους...

και γενικότερα τον τελευταίο καιρό βιώνω ρατσιστικές συμπεριφορές λόγω καταγωγής.

ο κόσμος εδώ είναι πολύ πίσω σε πολλά πράγματα!

ακόμη και οι νέοι άνθρωποι!

και όσο με βλέπουν ότι δε δίνω δικαιώματα για σχόλια ψάχνουν να βρουν το πιο μηδαμινό πράγμα...

θέλω να βάλω τα κλάματα!!!

Δημοσίευση

Οχι βρε Νάνα δεν λέω να το κάνεις ύπουλα,λέω να το κάνεις ντόμπρα και σταράτα γιατί είναι κρίμα να σε σχολιάζουν και πίσω απο την πλάτη σου!!! Καλά κι εγώ που στο λέω θα έδινα κι άλλη ευκαιρία αλλά πραγματικά με νευρίασε ο τρόπος και η απαίτησή της!!!

Δημοσίευση

Καλημερα κορες..

Μαρακι καλο ταξιδι..Αθηνα ερχεσαι.?? δεν παρακολουθησα..

Νανα κακως στεναχωριεσαι..

Σημασια έχει οτι γενικα εισαι ευχαριστημενη απο τη σχεση της με τον μικρό..

Μην αναλώνεσαι αδικα..η καθεμια μπορει να λεει ο,τι θέλει..

Εγω πιστευω οτι καταλαβε οτι εκανε βλακεια που δεν σε ρωτησε πρωτα..και γι αυτο περασε κατευθειαν στην επίθεση και σου ειπε για την αλλη κοπελα..

Τζουλια καλα η πεθερα σου ολα τα λεφτα..

Παντως αν μπορεις να το αποφυγεις αυτο με το εξοχικο καλό θα ηταν..

Φιλακια Σωσω..

Η Φροσω πρεπει να ειναι στο χωριο αν δεν κανω λάθος..?

Δημοσίευση

maraki καλο ταξιδι :)

κΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΕ ΟΛΕς Κ ευχαριστω για τις απαντησεις.

Σωσω δεν εχει σημασια που εχουμε σπιτι , γιατι ειναι σαν να μην εχουμε αφου το χει παρει εργολαβια τοσα χρόνια κ δεν σκεφτεται οτι τωρα με το μωρο εχουμε πιο πολυ αναγκη να ειμαστε μπροσταστην 8αλασσα. Τεσπα δεν συνεχιζω γιατι συγχιζομαι , 8α κλεισω αλλου , το μονο σιγουρο.

Δημοσίευση

Καλημερα σε ολες και απο μενα...

αρκετες μερες σκεφτομουν να σας ρωτησω αν οι δημοσιευσεις μου ειναι γενικα εμφανεις...

δεν ειμαι ανθρωπος ομως με τετοιου εδιους αποριες..οποτε παιρνω ως δεδομενο οτι ειναι... ;);)

Δημοσίευση

καλημερα κοπελιες.

μαρακι δεν σε προλαβα.ευχομαι καλο ταξιδι.

σωσω πες μας νεα απο γιατρο..

χρυσουλα δεν καταλαβα την απορια σου,ειμαι κ φιλολογος παναθεμα με.

συγγνωμη.ειμαι με 4 ωρες υπνο παλι.

απο τις 5 μεχρι τις 7 απλα ειχαμε τα ιδια.

απο τον καναπε στην κουνια,απο την κουνια στο κρεβατι μας με λυγμους γτ απλα δεν το θελει.

κ ενδιαμεσα να φωναζει μαμα μαμα.

ηπιε στις 5 300μλ κ στις 6.30 παλι ζητησε κ ηπιε αλλα 200μλ.

ο αντρας μου σηκωθηκε πρωτη φορα κ την πηρε αγκαλια

αλλα παλι με φωναζε....κ πηγα παλι εγω.

πηρα την παιδιατρο κ μου εδωσε το τηλ μιας παιδοψυχολογου!!!!!!

τωρα αυτο ειναι καλο?????

νανα μην στενοχωριεσαι.ειναι κριμα να χαλας την ζαχαρενια σου

επειδη απλα οι ανθρωποι εκει ειναι κομπλεξικοι.

στο λεω γτ ποτε δεν θα αλλαξει κατι,

παντα τα ιδια θα λενε για σενα.

οποτε η θα το δεχτεις κ θα τους γραψεις

η απλα θα χαλιεσαι συνεχεια

κ μεγαλωνοντας θα το περασεις κ στον μικρο.

ισμηνη η φροσω ειχε παει 2 βδομαδες στο χωριο.

λογικα θα εχει γυρισει..

Δημοσίευση

καλε μονο τοσα λιγα γραψατε;;παπαπαπα...χρυσουλα ουτε εγω καταλαβα την απορια σου που ειμαι νοσηλρυτρια...

καλυψω θα πατε παδοψ;;;δοκιμαστε το..τι να πω...

ρε τζουλ ξανα πες το βιβλιο γιατι δε το βρισκει η βιβλιοπωλισσα...

καλα μπορει να ειναι και στοκος..

τεσπα...ξερεις ποσο περιπου εχει;;στο ιντερνετ το βρηκα κοντα 18 χωρις τα μεταφοριακ..

στραπατσαδα,ε;;εγω χωριατικο κοτοπουλο των γειτονων//

σε λιγο θα την πεσει η μικρη και εμεις..

πηγαμε παιδιατρο..

ειδε τα αυτια της..το εχει εχει υγρο..

ειπε αυτη να ξανα δωσω εισπενεομενα και αεριους για 1 βδομαδα και μιλαμε μετσ..

σα να μου ελεγε ειναι στο χερισου να δωσεις αντιβιωση..

γιατι σταματησαν οι μυξες αλλα αναπνεει απο το στομα..της ειπα βεβαια ξανα οτι σκεφτομαι τοο ομοιοπαθητικο και δεν ειπε κατι..την εμπιστευομαι τρελα παντως..

και μετα μου ειπε οτι δε χρειαζεται να το δει ωρλ..δε ν ειναι συχνες οι ωτιιδες..

5 ως τωρα και 2 βροχιολιτιδες σε 1 χρονο..και ειπε οτι δεν ανυσηχει...

Δημοσίευση

χρυσούλα μου εγώ ουτως η άλλως ειμαι τελείως γειά σου :mrgreen: ΄

και διαβαζοντας αυτα που γραφετε μέχρι να κατσω να απαντησω εχω ξεχασει παραπανω απο τα μισά :oops::roll::shock::o

''οι γονεις βαζουν όρια'' dr Rodge εκδόσεις Θυμάρι

Δημοσίευση

Γυρίσαμε!

Χρόνια πολλά σε όλες με υγεία! Ντομ με το καλό! Δεν πιστεύω να γέννησες ακόμα....

Καμιά περίληψη παίζει;;;;

Εμείς φύγαμε με 1 παιδί και 2 μωρά για το χωριό και γυρίσαμε με 3 αλητάμπουρες...

Τα δίδυμα πλέον δεν τα λες μωρά σε καμία περίπτωση.

Θεριέψανε :shock: . Πρωί, μεσημέρι, βράδυ κάθονταν στο τραπέζι πρώτοι και καλύτεροι.

Το τί φάγανε δεν λέγεται. Αρνί, κοκορέτσι, παϊδάκια (δεν αφήνανε τίποτα), σαλάτα απαραίτητα.

Δεν τους προλαβαίναμε. Από σήμερα όμως τα κεφάλια μέσα. Τους έδωσα φακές και τις φτύνανε.

Τελικά κοιμήθηκαν νηστικοί. Θα τις φάνε το απόγευμα δεν στεναχωριέμαι.

"Λύθηκε" και η γλώσσα τους και λένε πολλά λογάκια. Έχουν απίστευτο γέλιο.

Ο φίλ. έχει γίνει μεγάλη μούρη....Δεν άφησε σκυλί, γατί και κότα στο χωριό χωρίς να τα κυνηγήσει.

Τον έβλεπαν τα ζωντανά και έτρεχαν πανικόβλητα. Άρπαζε τις γάτες από τα αυτιά :lol: , έβαζε τα χέρια και του τα έγλυφαν τα τσοπανόσκυλα. Πώς δεν πήγα από καρδιά δεν ξέρω. Δεν τον προλαβαίναμε.... το παλιόπαιδο.

Δημοσίευση

οκ τζουλ..σε ευχαρστω..που εινα ιτο παραθαλασσιο;;στο ζουμπερι;; :lol::lol::lol:

καλε ο αντρας σου βρηκε δουλεια;;

μη δινεις σημασια νανα στους αλλους..ελα εδω να δεις ποσα βουγια κυκοφορουν..εχει γεμισει ο τοπος..

γεματος ηταν παντα..

καλως ηρθες φροσω...

παω για νανι..και αν δε σου κανει καμια περιληχψη θα σου τα πω το βραδυ!

Δημοσίευση

φροσω welcome καλο μου.

ο αντρας μου σας ειχα πει οτι μεσω ευρωπαικης ενωσης ετοιμαζουν κάτι επιδοτουμενα σεμιναρια για την κριση (με άλλους 2) σε αισ8ητικους κ ινστιτουτα 8α απευ8υνονται (αλλα 8α διεξαχ8ουν σεπτεμβριο) :roll:

ωστοσο την βγαζουμε με το επιδομα κ με το ενοικιο (η μανα μου μας παραχωρησε κ το ενοικιο της γιαγιάς *8α αγιασει αυτη καμια μερα )

Δημοσίευση

φροσω καλως μας ηρθες.ηταν σιγουρο οτι ο δον θα γινει ο φοβος

κ ο τρομος των ζωων.εδω ειναι η αγγελικη!!!!

στο παρκο που παμε δεν αφηνει ουτε μυρμηγκακι...

περιληψη θα σου κανει η σωσω γτ εγω εχω χασει επεισοδια..

τζουλ θα το παρω κ εγω.

αν κ δεν ειμαι των οριων!!!!!

μιλησα με την παιδοψυχολογο.δεν χρειαζεται να παμε απο κει

κ εγω το περιμενα αλλα λεμε...

μου ειπε περιληπτικα οτι στην ηλικια της αγγελικης

κ ειδικα αφου ειναι κ απο τα εξυπνα παιδια

οι 10 ωρες υπνου κ μαλιστα σπαστου ειναι φυσιολογικες.

κ λιγοτερες.. :twisted::twisted:

οτι ειναι αγχος αποχωρισμου...ελα καλε μην μας το λες!!!

ειμαι το αντικειμενο λατρειας της κ για αυτην ο υπνος ειναι σαν να αποχωριζεται

εμενα κ ο,τι αλλο αγαπαει(παιχνιδακια κλπ)!!!!

κοινως δεν θελει να κομαται!!!!! :lol::lol:

η λυση που μου εδωσε εφοσον της ειπα οτι δεν αλλαξαμε κατι 3 βδομαδες τωρα....

ειναι να ακολουθω οπως παντα το τελετουργικο υπνου...

να την καληνυχτιζω κ να βγαινω απο το δωματιο.

κ ας κλαψει κ λιγο-εφοσον ξερω οτι δεν εχει κατι αλλο-οχι βεβαια να σπαραζει.

να ξαναπαω παλι αν χρειαστει κλπ μεχρι να κοιμηθει.

κ στα ενδιαμεσα να πηγαινω παλι αλλα πιο χαλαρα..

να κανω κ λιγο το κοροιδο δηλαδη.να μην τρεχω με το παραμικρο.

φιλακι,αγκαλιτσα κ παλι εξω..

κ να εχω αυτοπεποιθηση σε ολο αυτο γτ με εχει παρει χαμπαρι!!!!!!!

να το κανουμε για κανα μηνα κ βλεπουμε!!!

ε καλα αυτα τα ηξερα κ εγω!!!!!(ξερολας!!!!!) :roll::roll:

Δημοσίευση

Καλυψω τι εννοεις δεν εισαι των ορίων ??? κατι δεν κτλαβες...

ξεφραγο αμπελι ? πλακα κανεις ?

δηλ την αφηνεις σε 1 τηλεοραση όλη μέρα ? η άμα σου πεταει πράγματα κάτω κ τα σπάει δεν της μιλάς ? η άμα βάζει το δαχτυλο στην πριζα την καμαρώνεις >??? :shock:

δεν νομίζω ... ;)

Δημοσίευση

φρόσω μου, φαντάζομαι πόσο πολύ το ευχαριστηθήκανε τα μωρά!!!

ουπς... αλητάμπουρες ήθελα να πω... χαχαχα!!!

Τζούλια, μπράβο στη μαμά σου!

μόνο εσένα έχει... να μη σε βοηθήσει;

η θεία μου είναι αισθητικός.

σε μια ώρα σχολάω...

νιώθω πολύ κουρασμένη!

ο μικρούλης μου έχει βήχα...

Δημοσίευση

πηγσμε πηραμε το αυτοκ...

ο αντρας μου εφυγε για δουλεια και γω πρεριμενω την ελενη σκ..

ελπιζω να ειναι ησυχη η ριρηνη και να μη τραβηξει παλι μαλλια..το αγχος μας..

αντε καλη ξεκουραση νανα..

καλυψω καντο και αυτο..αλλα καλα λεει η τοζυ;;

τι ενοεις με τα ορια;

Δημοσίευση

Κόρες τι μου κάνετε?

Χρυσούλα καλέ κι εγώ δεν καταλαβα τι εννοείς?

Φρόσω καλώς όρισες...κι όσο έλεγες για τα σκυλιά και τα γατιά λέω τελικά είναι πολύ ψυχραιμες οι μανες ....εγώ είμαι υστέρω όμως διάβασα και παρακάτω και γέλασα :lol::lol::lol:

Καλέ Τζουλ για πες που ρωτάει και η Σώκω...που είναι το παραθαλάσιο ? Στο Ζούμπερι?

Καλυψώ αντικείμενο λατρείας ε? Α ρε μάνα ..καλά πιστεύω οτι όλες τα ξερουμε αλλά κάποιες φορές αμφισβητούμε τους εαυτούς μας μήπως και κάνουμε κάποιο λάθος ή κάνουμε κακό στα παιδιά μας!!!!

Κορίτσια έλαβα καινούρια υλικά μόλις σήμερα, αν και όπως θα δείτε έχουν προστεθεί μερικά καινούρια πράγματα στο μπλογκ μου, σύντομα θα δείτε απίθανα πράγματα!!!!

Σας φιλώ για την ώρα ..... πάω για σίδερο!!!

Δημοσίευση

kale ξανα λεψωψ..που ειστε ολες;;εκανα 3 τζισκεικ..υποχρεωσεις...μικα βεβαιαι..

ηρθε η ελενη σκ...και εκει που νομιζα οτι εστρωσε ηη δουλεια..ξανα αρχισε να τραβαει μαλλια η μικρη..την ρβαλε τιμωρια αλλα ξανα εγινε αλλες 4 φορες σε 20 λεπτα..

η καημενη η ελενη αισθαν ασχημα..ξεκινησε παιδικο η μικρη και λεει μονο στη μαρθα το κανει..

καλα ειναι 1 κουκλα..

εμεις πηγαμε και βολτα στη γειτονια..

αντε ζζ να δουμε τα καινουργια..

φροσω..περιληπτικα..

καλυψω..παιγμενα εδω και καιρο..πηραν παιδο ψ τι θα κανει και ειναι λεει οτ αγχος του αποχ και τετοια..

το μωρο ειναι διαννοια..και δε κοροιδευω..

η δικια μας τα χει παιξει..

η νανα καλα και αυτη..κανονισε διακοπες η ανθουλα στα μουλωχτα..

και η νανα τα πηρε..

και τα παιρνει και με κατι συμπεριφορες των ντοπιων..που ειναι εελληνιδα και την βλεπουν καπως..

καπου πονουσε η ννανα..ηταν κομματια..και ο αφεντικος δεν την εδιξωξε..

μαρκερ..εχει υποχρεωσεις γαμων και βαφιτσιων και δε ξεριε που να παει..καλα ειναι..τα μαλνει τα φωναζει και αυτα την γραφουν..

ζζζ...δημιουργιε..εκοψε βεβιαα λιγο γιατι παθαν γαστρεντ ολοι σχεδον..

αλεκα 234 περιεμνει να ανοιξει ο αντρας της το μαγαζι και εχει καθαρισματα..

χρυσουλα..καλα.. ομικρος συνεχιζει τα μεταμεσονυκτια..εκανε σοπιγκ θεραπυ και τα σηκωσε ολα..

ισμηνη κανονιζει διακοπες με αντρα σε σεμινατριο εξωτερικο και καλοκαιρι με φιλουες και παιδια σε νησι..καλα ειναι..

βαγκ..χαθηκε..

αλεκα η γνωστη..δε μας μιλαει..\

η τζουλ..εχασε πεθερο και η πεθερα ειχε το αγχος τηε τριχας..ποια πεταει και γιατι..

εχει 1 εξοχικο στο ζουμπερι και ενω ειναι του αντρα τηε θρονιαζεται εκει..

εκανε και αυτη σοπιγκ θεραπυ γιατι το ειχε αναγκη..πεταξε τα μαυρα και φοραει γκρι..

σοφη..καλα..ξεκουραστηκε πανω..

κανει δουλειες πινει καφεδες..τα γνωστα..

ντομ..αφιερωνει οποτε γραφει...τι λεει ο στομας της..δε μπορεις να φανταστεις...

χαρα..χαμενη κατα καιρους..αλλα καλα..

Δημοσίευση

την καταλαβαίνω την ελένη...

ο δικός μου το κάνει στης κουμπάρας μου.

περνάει η μαγκιά του...

κι εγώ νιώθω πολύ άσχημα απέναντι στην κουμπάρα...

το είχε κόψει, αλλά την τελευταία φορά που βρεθήκαμε της τράβηξε τα μαλλιά...

Δημοσίευση

ε, οχι και χαθηκα!!! χαχαχα.....

αυριο δουλευω 7-15 οποτε θα κοιμηθω ως τις 6:10!! θα το ξενυχτισω αποψε!!!!!

θα διαβασω τα προηγουμενα λιγο μπας και βγαλω ακρη με την παρτη σας γιατι η Σωσω εχασε τη φορμα της στις περιληψεις νομιζω... ή εγω χρειαζομαι επιγοντως ξανθια ριζα και δεν καταλαβαινω... χαχαχα!!

εμεις καλα. πηγαμε ολοι τσουρμο στον γιατρο μας για να κανω τεστ ΠΑΠ την ΤΡιτη. χαμος!καλα που μας εκλεισε μεσημερακι που δεν ειχε κοσμο για να μας δει με ησυχια. γελιο ειχαμε. και... μη γελατε.... αλλα ρωτησαμε ποσο παει η εμβρυομεταφορα, μιας και εχουμε αλλα 8 κατεψυγμενα εμβρυακια και το σκεφτομαστε μπας και κανουμε καμια προσπαθεια ακομα!!!!! μας ειπε καπου 1200-1300 αλλα θα με βαλει μονο 1 γιατι αλλο ενα ιδιο πακετακι θα μας τιναζε στον αερα!!!!! δικιο εχει, αν και τα ποσοστα επιτυχιας ειναι πολυ λιγοτερα απο το να βαλεις 2... αχ βρε ατιμε Στρος Καν!!!!

κολησατε;;;;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...