Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 954
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

loipon...εγω θα το ψαξω ο βιβλιο να το παρω..οποια το βρει πιο φτηνο να μας πει..θα το ψαξω και γω..

αντε να δω πσοσο οπεν μαιντ να γινω..ηρθε η αδερφη..ολα καλα..

μαλλο ναυριο η ανωγεια η ζαρο..θα δουμε..αναλογως το καιρο..\\

και μενα εχει θεα με τον υπνο...

ειναι ανυσηχη..οχι οτι δε ξυπανει..κοιματια λιγο το βραδυ και το μεσημερι..και κατα διαστηματα κλαιει...

οι ερπητες ειναι απ οπυρετο..εχω εντριφισει στον επρητα..

διατριβη θα ελεγα..

εφαγακ ια παγωτο..αυιρο μαλλον εξω θα φαμε..αλλα η μικρη δεν εχιε φαγητο..τεσπα!

Δημοσίευση

αξιολογα βιβλια εχουν οι εκδοσεις θυμαρι..τα εχουν ολα μαζεμενα..

Γεωργια γεια..να ειναι τα παιδακια σου με το αστειο στο στομα..

Σωσω καλως υποδεχτηκες την αδερφη σου..καλα να περασετε..

Καλυψω ολα θα πανε τελεια.. ;);)

ΖΖΖ περαστικα...

Δημοσίευση

Εντάξει κορίτσια ... έτοιμα και τα τικεράκια και η διεύθυνση της "γκαλερί" :lol::lol::lol: Εχω πια υπογραφή με τα όλα της!

Αχ βρε Νάνα...ωρες ωρες νομίζω οτι οι άντρες έχουν μείνει κάπου στα 12 και προσπαθούν να μας ανταγωνιστούν λες και είμαστε αντίπαλοι...λες και προσπαθούμε να αποδείξουμε ο ένας στον άλλο ποιος είναι ο καλύτερος!!!

Μαράκι άρρωστοι κι εσείς? Καλό ταξίδι και να μην έχεις άγχος όλα θα πάνε καλά!

Τζουλ ψωνοθεραπεία ε? :lol::lol::lol: Εγώ δεν έχω πιστωτική και νομίζω οτι αν την φόρτωνα θα αρρώσταινα απο το άγχος του πως θα την ξεπληρώσω!!! Δυο δάνεια έχουμε κι αυτά προσπαθώ όταν περισσεύει κάτι (λεμε τώρα ) να το βάζω για να εξοφλούνται!!!

Εγώ μπάνιο μόνο όταν κοιμούνται ή τα προσέχει κάποιος άλλος!!!

Μαρκερ εύχομαι να είναι όλα καλά!!! Οσο για τον παιδικό μου φαίνεται φυσιολογικό μιας και ανοίγει ο καιρός!!! Καλομάθανε και στην εξοχή :lol::lol:

Χρυσούλα μου ευχαριστώ!!! Εσύ πως είσαι?

Σήμερα έχει μπιφτέκια με πατάτες το μενού και λαπά!!! Ο μικρός καλύτερα αρα θα φάει κανονικά (αν και τώρα τσακίζει τον λαπά :shock::shock: ) Η μικρή μου λέρωσε ένα σωρό σεντόνια εχθές κι έχω τρελά πλυντήρια σήμερα! Ο άντρας είναι "ανύμπορος" :lol::lol::lol: Εγώ βαστάω ακόμα!!! (Κακό σκυλί ...ε? χα χα χα )

Καλημέρες

Δημοσίευση

kalhmera και απο μας...σηκωθηκαμε 8 παρα..κλασικα..εχει καλο καιρο..λεμε για βολτα σε λιγο..το μεσημερι θα κανω πιτσα..

τζουλ καλα εκανες και ψωνισες...αλλα γιατι δε μας τα λες ολα;;

Δημοσίευση

ΚΑλημέρα!

Εχω μια τσατιλα πρωινιατικα! Σηκωθηκα ετσι στραβωμενη.......

Δεν εχει γινει κατι. Φταιει και ο καιρος? Δε ξερω.

Εχω και ενα σωρο δουλειες.... Επειδη θα φυγουμε. Οι μυξες παραμενουν. Διαφανες ευτυχως.

Ολοι διαφανες εχουμε! ΠΑλι καλα. Σημερα επεσε και η μανα μου. Εννοω κολλησε. Τζοιν δε κλαμπ.

Ο ερπης ειναι πολυ ατιμος. Βγαζει και η μαμα μου. Οταν αγχωνεται ειδικα ή κουραζεται...

Πιτσα ειχαμε εμεις χθες! Ο ανδρεας εφαγε ενα ταψι. χαχαχαχααα

Πωπω! Εχω γκρινια πολυ!

Δημοσίευση

Σώκω καλημέρα!!! Τι νοστιμιές θα φτιάξεις πάλι!!!! Τι δίαιτες και βλακείες λέμε...μια γαστρεντερίτιδα θα μας σώσει!!!

Μαράκι δεν ήξερες οτι την αδελφή της πρωην-Kate-νυν-Kathrine (εν ολίγοις απο Καίτη την μετονόμασαν σε Αικατερίνη!!!!) είναι Πίπα? :lol::lol::lol::lol: Ναι ναι βγαίνει απο το Φιλίπα (που προτιμούν όλοι εδώ στην Ελλάδα για αποφυγή παρεξήγησης :lol::lol::lol: )

Μας τρέλαναν εχθές με το γάμο!!! Εγώ δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της πάντως τουλάχστον όχι έτσι όπως τα παρουσιάζουν!! Ασε που είπαν τα απίστευτα και τα έθαψαν τα παιδιά.....οτι λέει η μάνα της το καταστρατήγησε όλο για να γνωριστούν και να παντρευτούν ..... ημαρτον!

Δημοσίευση

ε καλά ρε ζζζζζζζζζζζ....... έναν πρίγκιπα όλες τον θέλουν...

όλο και κάποιο χεράκι θα βοήθησε...

λίγο που την είδα... ανορεξικιά μου φάνηκε...

και ο πρίγκιπας... ασχήμυνε λίγο ή μου φαίνεται;

είμαι κομμάτια.

ο Πετρής σχόλασε το πρωί (ακούς Σωσώ;)

βγήκαμε στην αυλή για 1,5 ώρα.

έκλαιγε και για να μην ξυπνήσουμε τον μπαμπά, πήγαμε τζάμπο.

μας τηλ η κουμπάρα και πήγαμε για καφέ στο μολ.

μετά ήρθα σπίτι και η κουνιάδα έφερε τα τρελοκομεία για να βγει με το αμόρε.

σήμερα έχουν τα γενέθλιά τους.

ανοίξανε τα δώρα τους και ήταν κατενθουσιασμένοι!!!

τους μαγείρεψα κριθαράκι με κρέας και τσακίσανε από ένα πιάτο μόνοι τους!!!!!!!!!!!!!!

ήταν πολύ φρόνιμοι!!!

προχθές γιατί τους μάλωνε η πεθερά δεν μπορώ να καταλάβω.

από αντίδραση της τα κάνουν.

φύγανε πριν από λιγο και κοιμήθηκε ο δικός μου.

τώρα ήρθα κι εγώ στον αντρούλη μου να κοιμηθώ στην αγκαλίτσα του.

τον συγχώρησε για τα χθεσινά... χαχαχα!!!

Μαράκι μου, ευτυχώς που έκουσες το όνομα της πίπας και γέλασες, γιατί με τρόμαξες με το πρώτο σου μήνυμα!!!

χαχαχα!!!

Δημοσίευση

ΠΟυ ειχαμε μεινει?

Οντως σε μια φωτο που ειδα και την Αικατερινη-Κέητ ητανε παρα μα παρα πολυ αδυνατη. ΜΑ πολυ ομως...

Άκου ΠΙπα! χαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εμεις αποψε θα βγουμε ολοι μαζι για την γιορτη του μπαμπα μου(Γιωργος). Το ειχαμε αναβαλλει λογω ιωσης. Οχι οτι σημερα πεταει η ομαδα αλλα λεμε τωρα.

Θ παμε για φαγητο νωρις ομως. ΚΑτα τις 8 λεμε να ξεκινησουμε. Λογω του μωρου.

Εχει βηχα ο καημενουλης. ΜΟνο οταν ξαπλωνει. Μαλλον απο τις εκκρισεις.

Και το κορυφαιο?

Σημερα εσκασαν οι πανω κυνοδοντες μαζι και ο δεξιος πανω τραπεζιτης! Τρια δοντια μαζι! Ειπατε κατι? Εχει απιστευτη γκρινια σημερα και θελει συνεχεια αγκαλιτσα! Σημερα! ΟΛα! Απιστευτο!

Το ξερω σιγουρα γιατι τα παρακολουθουσα συνεχεια επειδη φαινοντουσαν απο μερα σε μερα.

Ενα μας εμεινε τωρα και συμπληρωσαμε!!!!! χεχεχεχχεχεχεχε! Ο αριστερος τραπεζιτης μονο.

ΓΙ αυτο ειχα και γω γκρινια... Συμπασχω! χαχα

Σωσω καλως δεχτηκες την αδελφη σου! Καλα να περασετε!

Νανα λογικο ειναι! Τα παιδακια θελουνε ηρεμια! Αν τους φωναζει διχως λογο τα παιδια τη μιμουνται ή αντιδρουν με ασχημο τροπο.

Εσενα μπορει να σε ντρεπονται βεβαια και λιγο.....

Η γιαγια ειναι αλλιως...

ΚΑλα εκανες και τον συγχωρεσες! Και γω δε κραταω μουτρα ποτε! ΓΙα λιγο! Μετα λυνονται ολα. ΚΑι ο ανδρεας ετσι ειναι ευτυχως.

Παω και γω για νανι. Εχω αργησει και θα ξυπνησει το μικρουλακι σε λιγο......

Δημοσίευση

βασικά, την έχουνε κουράσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τα δίδυμα και τα νεύρα της είναι κρόσια μαζί τους!

δε με ντρέπονται καθόλου!!!

απλά με φοβούνται λίγο!

ξέρουνε ότι θα τους κάνω παρατήρηση αν κάνουν αταξία.

πχ, τους έχω πει ότι τρώμε μόνο στο τραπέζι.

κάθε φορά που μου ζητάνε να φάνε κάτι θα καθήσουν από μόνοι τους στο τραπέζι.

στο σπίτι τους δε θα το έκαναν αυτό.

μη φανταστείτε ότι είμαι ο μπαμπούλας τους... με αγαπάνε πολύ!

χαχαχα!

μου ζητήσανε να τους αγοράσω στολές.

ο μικρός ήθελε τον σπάιντερμαν και η άλλη ήθελε πριγκίπισσα.

της πήρα τη χιονάτη και μετά διαπιστώσαμε ότι από την άλλη ήταν και η πριγκίπισσα Σίσσυ!!!

δεν τα βγάλανε από πάνω τους!

ακόμη και ο μπαμπάς τους όταν πήγε να τους πάρει... με τις στολές πήγανε.

ο δικός μου είχε πλάκα.

άρχισε να ντύνεται ο σπάιντερμαν κι αυτός πήγε σε μια γωνιά.

έβαλε και τη μάσκα ο σπάιντερμαν...

και χέστηκε πάνω του!!!

χαχαχα!!!

Δημοσίευση

τι ωραίο πράγμα, όταν τελειώνει μία κουραστική μέρα και χαλαρώνεις στο κρεβάτι απολαμβάνοντας την ησυχία!!!

μου έκατσε ένα βιβλίο από το πάμπλικ και θέλω να πάω να το πάρω.

είχε 23 ευρώ.

τώρα που πληρώθηκα θα το τιμήσω...

ζζζ!!!

επιτέλους να βλέπουμε τις ηλικίες των μωρών σου!

οι χρωματισμοί του άβαταρ ταιριάζουν με αυτούς των τίκερ.

Δημοσίευση

μαρκερ η εξαιρεση στα κοριτσακια μαλλον ειμαστε εμεις,ε???

εγω μπανιο κανω παντα οταν κοιμαται.

αλλιως βγαζει τα σκατοχαρτα κ ρημαζει τα παντα!!

ντομ καλη μου μηπως να κανεις κ λιγο το κοροιδο με το μαζεμα?

κανε υπομονη τελειωνουν τα βασανα..

σκεψου που σε λιγο καιρο θα εχεις κ παλι ενα νινι στην αγκαλια σου..

εγω καθομαι σε πλαστικο καρεκλακι της αγγελικης!!!

στο δωματιο της δεν χωραει καναπες.

μαρκατ αντε καλε κ μας ανησυχησες...ολα καλα λοιπον..

καλα η κορη σου εχει μια γλωσσαρα!!!!!!

ζζζζζζ κοριτσαρα περαστικα.πολυ ωραια τα τικερακια σου..

νανα ελα καλε δεν εκανε κ κατι τραγικο ο αντρας σου για να τσαντιστεις ετσι!!!

αλλα αφου τον συγχωρεσες οκ...

σωσω ελπιζω να περασετε καλα με την αδερφουλα σου..

μαρακι εμας ακομα μονο ο ενας κυνοδοντας εχει φανει.

κ μαζι με το μπουκωμα τα βραδια μας ειναι απλα μαγικα.

βεβαια εχω αρχισει παλι εκπαιδευση για νανι.

ακολουθουμε το προγραμμα,

της δινω γαλα κ με το που τελειωνει φυσικα

καταλαβαινει οτι πρεπει να κοιμηθει κ αρχιζει το κλαμα.

την βαζω κατω,της εξηγω οτι πρεπει να κανει νανι για να ξεκουραστει

κ να εχει αυριο πιο πολλη ορεξη για παιχνιδι,

οτι η μαμα πρεπει κ εκεινη να ξεκουραστει...

κ τεσπα βγαινω απο το δωματιο.

σημερα παλι δεν κοιμηθηκε μεσημερι οποτε τωρα επεσε ξερη.

Δημοσίευση

γεια και απο μας..ωραια τα τικερ σου ζζζ...

αυριο παω πρωι και νυχτα..φακ..ξεσυνηθισα..

ηγαμε με τη μικρη και την αδερφη μου στο ζαρο στη λιμνη..

και το απογ πηγαμε για καφε σοτ εμπορικο ολοι μαζι..

εμεις εχουμε 12 δοντια ακομα...

αλλα σαν κατι να την ενοχλει..ολο κατι βαζει στο στομα...ξεκιησε παλι κα ιτρωει βιβλια..

ρε παιδια πηγα να ρωτησω για ποδηλατακι ..και ηταν 1 τυπος και μου την εδωσε..

λεω εχετε ποδηλατ με λαστιχενεις ροες;;

και λεει τι λες ρε κοπελαι;;ποιος ειπε οτι θελει λαστιχ ροδες;;

λεω μαμαδες με παιδια..και λεει τοσο μυαλο εχουν και αυτες..2 χρ κανω αυτη τη δουλεια και αυτο δε μου το ζητησανε..

δεν απαντησα γιατι θα τον εριζα..

ρε παιδια δεν υπαρχουν ποδηλατα με λασιχενιες ροδες..

ειδατε καπου εσιες;

ρε καλυψω να σε ρωτησω...μηπως να της αλλαζες κρεβατι;;μηπως εχιε κατι με τον χωρο;

τελειο τραγουδι παιδια..εχω φαει κολημε λεμε..

εκανα κολοκυθακια γεμιστα ια αυριο και κολοκυθθκεφτεδες

Δημοσίευση

Σωσωκα , δεν σου ευχη8ηκα να περασεις καλα με την αδερφουλα σου γιατι ζήλεψα ... γυναικες Κρητη (καψουρα) ...

λαστιχενιες ροδες (τυπου bmx ποδηλατου ροδα μικρη) ειδα προσφατα που ειχε μια μαμα ενα σπρωχτό ποδηλατακι 3ροδο(αυτο με το ματσουκι που το σπρωχνει η μανα κ αν 8ες βγαινει κιολας) φαινοταν πανακριβο ... σαν αυτα που πουλανε στο ιντερνετ

καλα αυτος τι ζορι τραβηξε ? μπας δεν καταλαβε το ζωο ? αφου οι λαστιχωτες ροδες 8εωρουνται καλυτερες κ απορροφανε τους κραδασμους :roll: τι να πω ...

Καλυψω , καποια άλλαγη πρεπει να γινει ... κατι παίζει ... 8ελει ψαξιμό να βρεις κ εσυ την υσυχια σου ... να σε περασω σε ενα γκρουπ στο φεις με παιδοψυχολογους που εκει συζηταμε τα πάντα κ βοη8άνε ? να ακουσεις καμια ιδέα ρε παιδι μου , δεν χανεις τπτ ... ένας απο το γκρου Ο Γιωργης ειναι ο αγαπημενος μου , με έχει βοη8ησει πολύ , έχει 4 παιδια . Λέω άμα 8ες ...

Δημοσίευση

γεια σου ρε τζουλ με τισ λσεις σου..

δλδ υπαρχουν;;να το ψαξω με τα ποδηλατα;;

γιατι ουτε στα τζαμπο ειδα..και τα ιελ σι δεν εχουν..μηπως ειμαι τρελη;;

παιδια σας αφηνω να σιδερωσω 4 πουκαμισα και να την πεσω..παω στα πτωματα αυριο..εννοω τουε ασθενεις μου

Δημοσίευση

αντε ρε τζουλ στειλτο να δω αν θα βρεθει λυση για μας..

εγω νομιζω οτι ειναι που ειναι κολλημενη πανω μου-βγαζει τωρα τους κυνοδοντες-

ηρθε κ το μπουκωμα κ εδεσε το γλυκο..

με το που συνειδητοποιει οτι θα με αποχωριστει λογω υπνου απλα δεν το δεχεται κ αντιδραει!!!

καποτε θα κοιμηθει!!

αντε παω να δω τουριστ..

Δημοσίευση

Kαλημερούδια !!! ΤΙ μου κάνετε? Εμάς εδώ η αρρώστια καλά κρατεί!

Σήμερα θα φάμε λαπά!!! Απαίτηση του συζήγου που του το είπε ένας γιατρός ( :lol::lol::lol: ) ααααχ αντε καλημέρες

Δημοσίευση

Καλημέρα σουσουραδες!!!!!!

Ζζζζζζζζζζζ ακόμη χάλια;;; Α ρε γμτ!

Εμείς τολμώ ναπω καλύτερα.

Χθες όμορφα περάσαμε, αλλά όπως ήτανε

λογικο ο Διονυσης κουράστηκε νωρίς λόγω

μπουκωματος και δοντιων. Μιλάμε έχει απίστευτη φαγούρα......,,,

Εδώ ήλιο φαίνεται θα έχουμε σήμερα..... Για να δούμε, γιατί θέλω να απλωσω σεντόνια και να πάω για κανά καφέ!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...