Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

τελικα δεν ησυχαζεις ποτε οταν εχει μωρακι!!!!

εχτες η λυδια εκανε 5 φορες κακακια τα οποια ηταν μουσταρδι με σπορακια αλλα λιγο νερουλα!!

το βραδυ μετα τα τελευταια κακα της εκανε λιγα ακομα τα οποια ηταν με βλεννη κοκκινη!!!

καλα τρομαξαααααα!!!!

απο χτες δεν εβγαλε αλλο αιματακι εκανε μια φορα κακα κανονικα τωρα το πρωι τα οποια τα στειλαμε αμεσως για καλιεργεια μετα απο συνενοηση με τον γιατρο μας!!!

απο τοτε που γεννηθηκε τρωω γιαουρτι φετα κασερι και γενικα δεν ειχαμε προβλημα

κατι καινουργιο που εφαγα ειναι φρεσκα φασολια πολυ λιγα,μοσχαρισιο συκωτι με φετα,εχω ξεκινησει και τρωω γιαουρτακι ακτιβια!!!και ενα φλυτζανακι πρασινο τσαι!!!κατι απο αυτα θα μπορουσε να την πειραξει???

δεν ποναει,και γενικα μου φανηκε περιεργο οτι εχτες ειχε αερια και τοσα κακακια και ηταν πολυ ησυχη!!!

με την καλιεργεια θα δουμε για αλλεργειες?????η για κανα μικροβιο???το συγκαμα που εκανε τωρα τελευταια και η στοματιτιδα λετε να σχετιζετε??γιατι ηρθαμε και κλεισαμε με αυτο τωρα!!!

σε μια ωρα θα εχω απαντησεις!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα Ρεββέκα,

η καλλιέργεια δεν θα δείξει για αλλεργίες και μην το δένεις κόμπο ότι είναι από αλλεργία( από την στιγμή που μέχρι τώρα έτρωγες και δεν είχε πρόβήμα), μπορεί να είναι καμιά ραγάδα. Απλά εσύ θα την παρακολουθείς για να δεις αν ξαναεμφανίσει.

Μήπως έκανε καμιά πληγούλα από το σύγκαμα που είχε και είναι από εκεί το αιματάκι?

Καλή επιτυχία με τα αποτελέσματα της καλλιέργειας

Δημοσίευση

διαβασα απο τις ραγαδες βγαινει το αιμα σαν γραμμουλες γραμμουλες!!!

εμενα εκανε μια πολυ πηχτη βλεννη με αιμα μεσα σε αυτην!!το συγκαμα εχει περασει δεν εχει πληγες!!!λεω για αλλεργεια γιατι αποτι εχω διαβασει αυτη η βλεννη αυτο δειχνει.θα περιμενω τα αποτελεσματα και θα σας πω.

σ ευχαριστω νατασουλα!!

Δημοσίευση

Καλημέρα! Και εγώ έχω θεματάκι αυτές τις μέρες.

Έχω μάλλον κάποια κρυφή πληγή και για κάποιο λόγο πληγώνεται η θηλή μου και το παιδί πίνει αίμα. Προχτές έκανε μια αναγούλα με κόκκινο αίμα και για περισσότερες από 24 ώρες έκανε ΜΑΥΡΑ κακά.

Δημοσίευση

τελικα ειναι ενα βακτηριο εντερικο,μου εδωσε ο γιατρος σιροπι αντιβιωτικο και μου ειπε ειναι εντελως ακινδυνο,βεβαια κανενα φαρμακο δεν ειναι καλο.

αχ ρε παιδια δεν ηθελα να παρει τοσο μικρη φαρμακο.

ευτηχως ολα καλα δεν ειναι ανυσηχητικο.

AthinaK πηγες γιατρο??μαυρα κακα???

Lenaki26 ειδες ολα μαζι για να μην τα χουμε στις διακοπες :D καλα να ναι το παιδακι μου και αυτα ειναι περαστικα.

Δημοσίευση

Kαλησπερα!

Ρεβεκκα ευχομαι να μην ειναι αλλεργια στην πρωτ.των γαλακτοκομικων...Θελω μονο να σου αναφερω τη δικη μας περιπτωση(εχε της στο πισω μερος του μυαλου σου) οπου "ανακαλυψαμε" την αλλεργια αυτην 3 μηνων και οχι νωριτερα! :roll: Η δικη μου κορη ειχε μονο εκζεμα...

Δημοσίευση
αναστασια μου αφου βρηκε ο γιατρος τι ειναι??τι μπορει να ειναι αλλεργεια τελικα??

δεσποινακη μου σ ευχαριστω!!

Μην αγχωνεσαι!Απλα στο ειπα για να το εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου...Αν δεν ξαναδεις ποτε κατι δε χρειαζεται να αναρωτιεσαι....Με συγχωρεις αν σε αγχωσα χωρις λογο...

Δημοσίευση

Μην αγχωνεσαι!Απλα στο ειπα για να το εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου...Αν δεν ξαναδεις ποτε κατι δε χρειαζεται να αναρωτιεσαι....Με συγχωρεις αν σε αγχωσα χωρις λογο...

γλυκια μου αναστασια θα το εχω στο νου μου,μην μου λες να σε συνχωρεσω δεν με ανχωσες απλα αναρωτιεμαι.

παντως δεν εχω ξαναδει αιματακι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...