Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

χαχα εγω ρενατα μου δεν ειμαι η μπορει να συμβιβαζομαι :? αν κ δεν ειναι του χαρακτιρα μου :mrgreen: οτι με ενοχλει τησ το λεω με το γαντι παντα κ το πιανει αμεσοσ.δεν εχουμε πολλεσ θερμεσ σχεσεισ κ αυτο πιστευω ειναι το μυστικο που μασ κραταει ετσι ......δλδ δεν τησ λεω πολλα μποει να ειναι σπιτι μου κ εγω να καθομαι στο δωματιο μου κ αυτη στο σαλονι με τα μικρα γενικοσ σαν να ειναι ξενη αν κ 8 χρονια παντρεμενη ειμαστε οπωσ τοτε στισ αρχεσ ;)

μαρακι να σου ζησει χιλιοχρονοσ με υγεια :D

ελενακι μου περαστικα σου βρε καλα τι επαθεσ κ ζαλιστικεσ γενικοσ με το αιμα η εχασεσ πολυ κ ηθελεσ μεταγκιση χιχιχιχι......

• Απαντήσεις 881
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

τι κάνετε φιλεναδίτσες μου? εγώ μόλις έκανα μπανάκι, η Δήμητρα κοιμάται από τις 2μιση, σε λίγο θα ξυπνήσει και μετά θα ετοιμαστώ γιατί λέμε να πάμε σινεμά απόψε μετά από πολύυυυυυυυυυυυυυυ καιρό!!! Ρενάτα μου τι κάνεις? που χάθηκες? πεθερόπληκτη είμαι και αν δεν είχα τη Δήμητρα μπορει να γινόμουν και πεθεροκτόνος :lol::lol::lol::lol::lol: θα σας γράφω με δόσεις αυτά που έχει κάνει η πεθερούλα μου γιατί αν τα θυμηθώ όλα μαζί μπορεί και να πάθω κανένα εγκεφαλικό :o:o:o το πιο πρόσφατο πάντως είναι το εξής. πάντοτε ξεχώριζε τα παιδιά της, τον άντρα μου λες και δεν τον έχει βγάλει από την κοιλιά της ρε κορίτσια, τον έχει εντελώς χεσ.....νο. Μετά από 3μιση χρόνια λοιπόν που είμαστε παντρεμένοι, πριν τη βάφτιση μάθαμε ότι μια κυρία που είχαμε καλέσει στο γάμο μας και δεν είχε καταφέρει να έρθει, είχε δώσει στην πεθερά μου σαν δώρο για να μας τα δώσει 1000 ευρώ και τα πεθερικά μου τα χρειάστηκαν λέει και έτσι εμείς ποτέ δεν πήραμε τίποτα :o:o:o και ούτε καν είχε την ευγενή καλοσύνη να μας πει ότι μας τσίμπησαν 1000 ολόκληρα ευρώ. και αναρωτιέμαι θα είναι μόνο αυτά? ή ότι φακελάκι τους δίνανε το κρατάγανε για πάρτη τους? πείτε μου λοιπόν ρε κορίτσια σαν μάνες που είμαστε όλες, ποιά μάνα θα έπαιρνε από το παιδί της το δώρο του γάμου του χωρίς να πει τίποτα? αν μας είχε πει ότι υπήρχε ανάγκη θα της τα είχαμε δώσει οι ίδιοι αυτά τα χρήματα, αλλά αυτό λεγεται κλεψιά...κι έχει το θράσος και μας κοιτάει στα μάτια...και καλά εμένα, το ίδιο της το παιδί ομως? και το μαθαίνω τώρα που είμαι άνεργη, δεν βρίσκω με τίποτα δουλειά, το ταμείο ανεργίας τελείωσε και αντιμετωπίζουμε πια μεγάλο οικονομικό προβλημα καθώς και ο άντρας μου στη δουλειά του έχει φάει περικοπή μισθου. εκτός αυτού ήρθε στη βάφτιση της εγγονής της με ένα φόρεμα των 10 ευρώ :?:? ενώ συντηρεί ακόμα τον αδερφό του ηλία ο οποίος είναι 27 χρονων μαντράχαλος και δεν δουλεύει γιατί θελει λέει να γίνει μουσικός...έχω και άλλα χαριτωμένα να σας γράψω αλλά προς το παρόν μένω σε αυτά...

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ???

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ 10ΜΗΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ...ΕΜΕΙΣ ΚΟΛΛΗΣΑΜΕ ΣΤΑ 4 ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ...ΧΤΕΣ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ...ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ, ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 8 ΒΑΦΤΙΖΟΜΑΣΤΕ...

ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ..

ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ...(ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ :D )

Δημοσίευση

σασ ειπα ??? δεν σασ ειπα!!!

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ Μ ΦΕΡΕ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ!! :( ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ Μ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ :(:(:( ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΑ :(

ΖΕΤΑ 1000 ΕΥΡΩ???? :o:shock::o ΚΑΛΕ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΩ Κ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΑΜΟ ΜΟΥ :lol::lol::lol::lol:

ΑΧ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ!!!! ΚΑΛΑ Ε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΠΕΘΕΡΑ!!!! ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ 5 ΕΥΡΩ :lol::lol::lol::lol: ΟΥΤΕ ΥΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ :lol:

ΘΕΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΑ ΕΧΑΣΑ :lol::lol::lol: ΦΕΝΟΤΑΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΜΕΣΑ :lol::lol::lol::o:o ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΟΛΙΣ ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΠΕΘΕΝΩ Κ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ Κ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΑΣΕΙ ΕΚΕΙ!!!!

ΠΑΝΑΓΙΑΑΑΑ ΜΟΥ ...ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΥΠΟΘΗΜΗΣΑ ΜΕΤΑ!!!!

Δημοσίευση

το ελενακι θελει κ δωρακι :lol::lol::lol::lol:

εμενα ποτε δεν μου εχει κανει σε επετειο :oops: πιραζει? :mrgreen:

ζετα μεγαλο λαμονιο η πεθερα αφου τισ μηλατε ακομα παλι καλα ....ο αντρασ σου τι ειπε?

τα ιδια κ η μανα μου με τον αδερφο μου τον ταιζει κ τον νταντευει σαν μικρο παιδι κ ειναι 35 χρονον γομαρι κ ακομα ψαχνετε :evil: μανεσ σου λεει μετα ...υπαρχουν κ λαθοσ μανεσ η λαθοσ παιδια τι να πω

Δημοσίευση

καλημέρα!!! σήμερα είμαι πρωινή πρωινή...ξύπνησα να δώσω το γάλα στη Δήμητρα και μιας και δε νυστάζω είπα να κάνω καμιά δουλειά μέχρι να ξυπνήσει αφού πρώτα σας καλημερίσω και ευχηθώ στον Κωνσταντίνο μας να είναι χιλιόχρονος και πάντοτε γερός και στη συμπεθέρα μου να ανεχεται ο ένας τον άλλο για πολλά πολλα ακόμη χρόνια!!!! συγχωρέστε με αλλά χθες με τη σύγχυση που είχα ξέχασα να σας ευχηθώ :oops::oops::oops::oops: όσο για το δώρο και μένα μ'εχει καλομάθει ο άντρας μου, πάντοτε μου φέρνει κάτι αλλά βρε έλενα αφού δεν το ξέχασε και θα στο πάρει το δωρακι σου δεν πειράζει, συγχώρησέ τον για μία φορά ;);););)

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ. ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΑΣ....ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΔΩΡΑΚΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ. ΚΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ. ΑΝ ΟΧΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ.

ΑΧ ΒΡΕ ΖΕΤΑ ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ? ΑΝ ΓΙΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΝΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΟΜΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΕΣ !!!

ΜΡΑΒΟ ΣΟΥ ΒΡΕ ΘΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ. ΕΥΓΕ !!! ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΩ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ. ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.

ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΧΥΣΤΩ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ. ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΖΩ !!!! ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΑΠΟΥΣΕΣ. ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ?

Δημοσίευση

Μπήκα και σας έγραψα ένα σωρό και σβηστήκανε... :twisted::twisted::twisted:

Καταρχήν ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΌΛΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!! Μακάρι να είστε όλες πάντα καλά να καμαρώνετε τα μωράκια σας!!!Περάσαμε πολύ όμορφα!! Ο Κωνσταντίνος έκανε νάζια σε όλους και ήθελε να μπουσουλάει κάτω και να παίζει με τα μεγαλύτερα παιδάκια!!! Όλοι φύγανε πολύ ενθουσιασμένοι και με τα φαγητά - γλυκά και με όλα!! Θα σας βάλω φώτο μόλις τις περάσω μέσα..

Τα κουτσομπολιά μας? Η πεθερά δεν μου ευχήθηκε να τον χαιρόμαστε! Δε μου είπε απόλύτως τίποτα!! Με φίλησε μπροστά στον κόσμο και προχώρησε!!! Η ξυνή όπου την έχανες και όπου την έβρισκες στο δωμάτιο πάνω από τα δώρα ήταν και δήθεν κάτι έψαχνε..ήθελε να δει τί έφερε ο κάιθε συγγενής...μετά την πέτυχα στην κουζίνα να ΠΕΤΑΕΙ κάτι ποτήρια στο νεροχύτη και αφού την άφησα λίγο και μετά με πήρε είδηση γύρισε να μου πει " πω πω γλυστράνε!"

Τα υπόλοιπα αύριο...

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: E RE ΚΑΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ!!!!!!!!! Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΙ ΧΑΖΕΨΕ ΕΤΣΙΗ Η ΠΕΘΕΡΑ ΣΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ???????

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΝΗ ΞΥΝΗ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ε ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΤΟΥ ΦΕΡΕ ΚΑΛΕ?????????????

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια....

Καλό Σαββατοκύριακο να ευχηθώ σε όλες κ όλα τα παιδάκια μας να είναι καλά ... χαρούμενα ... κ άντε ... μήπως πάμε κ κανά μπανάκι.... 32 βαθμούς δίνει .... !!!!!!!!!!

...Βέβαια .... μεταξύ μας κορίτσια ..... αυτό που έχω ανάγκη αυτή τη στιγμή είναι να μείνω 2-3 ημέρες ΜΟΝΗ μου εντελώς... να είμαι ξαπλωμένη τη μισή μέρα σε ένα καναπέ κ να βλέπω τηλεόραση ή να διαβάζω κανά μίκι μάους... :lol: και την άλλη μισή μέρα να τρώω κ να κοιμάμαι!!!!!!! ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!!!!!!!

Ο άντρας μου μου απάντησε όταν του το είπα.... "ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΙΣΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ" :(:D

Anyway..... σας φιλώ γλυκά - Να περάσετε όμορφα χαρούμενα !!!!!!!! :oops::P

Δημοσίευση

Καλέ πού χαθήκατε? Εγώ τουλάχιστον έστω αργά δίνω το παρόν μου!!!

Αχ ρε Έλενα...αααααααααχχχχχ.......άγαλμα πρέπει να μου κάνουν που δε μιλάω...

Του είχε πάρει από τη γιορτή του μαγιώ και καπελάκι και κουβαδάκια και μια κούνια για την αυλή αυτές που τις κρεμμάς σε δοκάρι και μου είχε πει ότι το ένα ήταν για τη γιορτή και το άλλο για τα γενέθλια...Η πεθερά δεν έφερε τίποτα αφού του πήρε σετ μπλούζα-παντελόνι στη γιορτή του :o:o δεν ξαναχρειαζόταν δώρο..και ο πεθερός έδωσε λεφτά..κάνουν ξεχωριστά δώρα...Και όσο για τη Ζέτα που λέει ποιά άλλη καταδέχεται να της απαντήσω εγώ..άκου Ζετούλα μου να μην νομίζεις ότι είσαι μόνη...εμένα η πεθερά δουλεύει στη δουλειά του άντρα μου και πληρώνεται 900 ευρώ το μήνα...και δεν έχει ούτε ενοίκιο και τα υπόλοιπα,ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, ψωνια τα πληρώνει ΟΛΑ ο πεθερός...και άμα της ζητήσει δανεικά ο άλλος γιος τον στέλνει στον άντρα μου..αυτή τα φυλάει...πολλές φορές ο άντρας μου μου παραπονέθηκε, και τους τα είπε, ότι δεν τον βοηθάνε καθόλου..(αφού όλοι τον φωνάζουν κινητό ΑΤΜ!!)...Η πεθερά μια φορά τη φώναξε να τον βοηθήσει 2 ώρες και του ζήταγε μετά κανονικό μεροκάματο,λες και θα τα παιρνε από ξένο αφεντικό...και μια άλλη φορά του το χτύπαγε ένα μήνα ότι της χρώσταγε 20 ευρώ..και τσιγγούνα δεν είναι... απλά είπαμε, αφού έχουμε την αγελάδα γιατί να μην την αρμέξουμε????? ;) Ο άντρας μου της έχει πει, ποιά άλλη μάνα πληρώνεται τόσα από το παιδί της? και καταλαβαίνω ότι έχεις ανάγκες, ψώνια, ένα καφέ αλλά θα μπορούσες να πεις, θέλω έστω 500 ευρώ το μήνα..όχι και 900!!!Αφού από το γιο σου τα παίρνεις...Εγώ δεν ανακατεύτηκα ποτέ..μάνα του είναι και αφού τα βλέπει, μου αρκεί..γιαυτό και θέλω να φύγουμε όμως...εδώ δεν έχουμε υποστήριξη...

Α! και Έλενα μου ξέχασα να σου πω χθες!! Να ζήσετε να ευτυχίσετε!!! Και μην τον αποπαίρνεις μωρέ για το δώρο αν και αφού σε κακόμαθε, ας τραβάει τώρα!!! :lol::lol: Σου πήρε δώρο ή ακόμα?

Οι υπόλοιπες πού χαθήκατε? Κανονίστε τώρα που θα φύγω και θα πάω κάτω και μέχρι να βάλω ιντερνετ να το κλείσουμε το μαγαζάκι... :?:?:cry::cry:

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες!!!! τι κάνετε? πού είστε όλες εξαφανισμένες? εγώ ξυπνάω πια κάθε πρωί στις 7 για να κάνω καμιά δουλειά μέχρι τις 9μιση που σηκώνεται το ταρζανάκι μου γιατί όλη την υπόλοιπη μέρα δε με αφήνει να κάνω τίποτα :o:o:o:o όλο μπαινοβγαίνει στα μπαλκόνια, πέφτει, κλαίει, σηκώνεται, έρχεται να την πάρω αγκαλιά για να την παρηγορήσω :lol::lol::lol: τα πόδια της έχουν όλο μελανιές...τώρα τελείωσα το σίδερο, θα πιω καφεδάκι και πάλι από την αρχή..χθες την πήγα με την κουνιάδα μου στις κούνιες και τρελάθηκε με την τσουλήθρα, με το ζόρυ την ξεκόλλησα...της πηραμε και ένα ποδήλατο και όλο με τραβάει από το χέρι για να την πάω βόλτα με το ποδηλατάκι της.αφού χθες ήμουν τόσο ψόφια που έπεσα για ύπνο από τις 10... α!!! την τελευταία βδομάδα δε με φωνάζει ''μαμά'', με φωνάζει ''γκωγκώ'' από το Γωγώ επειδή όλοι στο σπίτι έτσι με λένε...τι ήττα έχω φάει δε λέγεται γιατί στον πατέρα της όλο τρέχει και τον φιλάει και του λέει ''μπαμπά'', το οιδιπόδειο τι να πεις? Αυτά από το δικο μας το μέτωπο... Μαρία μου το πόσο σε καταλαβαίνω δε λέγεται, τουλάχιστον εσείς έχετε μια κάποια οικονομική επιφάνεια απ'ότι έχω καταλάβει, γι'αυτό και τον ''δαγκώνουν'' τον άντρα σου, εμείς τι να πούμε που έιμαστε άφραγκοι οεο?!!! Καλά κάνετε και φεύγετε, σου είπα μακάρι να μπορούσα κι εγώ...μαύρη πέτρα θα έριχνα πίσω μου :lol::lol::lol: οι υπόλοιπες που είστε? τι κάνετε? συμπεθέρα ούτε εσύ δεν είσαι εδώ?!! θα σου βάλω απουσία =))=))=))=))

Δημοσίευση

Γεια σας όμορφες! Τί κάνετε? Αχ Ζέτα μου σε καταλαβαίνω..

Σήμερα το απόγευμα θα πάμε στα πεθερικά να δουν το μικρό αφού αυτοί δεν έρχονται..αχ και τί έχει να γίνει..έχω προαίσθημα ότι κάποια θα πετάξει καμιά μπιχτή και δεν έχω σκοπό να σιωπήσω...σκέφτομαι όλα αυτά τα τελευταία που έγιναν και στεναχωριέμαι..ε δε θα τα καταπιώ κιόλας...

Εμείς σήμερα πήγαμε μια βολτούλα, είχε εκδηλώσεις για παιδάκια στο κέντρο της Πάτρας..ο δικός μας δεν καταλάβαινε αλλά χαιρόταν που έβλεπε τα άλλα παιδάκια και τους φώναζε!!!

Κορίτσια να σας πω ένα περίεργο που συμβαίνει με τον Κωνσταντίνο?

Του βάζω και ακούει ΟΛΑ τα παιδικά τραγουδάκια που υπάρχουν..του τα τραγουδάω και εγώ...όλα καλά και όλα ωραία..του αρέσουν πολύ και μόλις ακούσει τραγουδάκια αφοσιώνεται...ε μόλις φτάσω στο "δεν περνάς κυρά Μαρία" πλαντάζει στο κλάμα... :shock::shock: ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ???? Του το είπα, πρώτο ,τελευταίο, στη μέση, χαρούμενη, με παλαμάκια, του άλλαξα το ρυθμό...ακούει λίγο και αμέσως ζαρώνει τα χειλάκια του και ξεκινάει να κλαίει...θα τρελλαθώ!!! Τί έπαθε με αυτό το τραγούδι????

Δημοσίευση

καλημερα τσουπρεσ

μαρακι πεσ τα ολα τωρα που φευγετε μη σε νιαζει τπτ ;)

εμεισ(γρηγορα θα τα πω)συνεχιζουμε πυρετουσ 39 απο τη Δευτερα ....τον πηγαμε σημερα στο πανεπ/κο νοσοκομειο γιατι παρα τισ 3 αντιβιωσεισ ο πυρετοσ δεν επεφτε :roll: καναμε εξετασεισ το μεσημερι θα παμε να τισ παρουμε κ ισωσ μασ κρατησουν αναλλογα με τισ εξετασεισ αν κ οι γιατροι ειπαν 90% θα κατσουμε :cry:

αλλα επειδη μασ ειναι λιγο μακρια απο το σπιτι τουσ ειπαμε να παμε αυριο στο αλλο νοσοκομειο που ειναι δυπλα μασ κ εφημερευει αυριο να κατσουμε σε αυτο δλδ .

μαλλον ειναι λοιμωδεησ μονοπυρηνωση κ θελει το χρονο του χια να περασει

παρτε μια ιδαια:

http://www.medlook.net/article.asp?item_id=723

αυτα....

ααα τον ιδε κ ΩΡΛ κ τον ρωτησα κ για μενα γιατι 2 μερεσ τωρα εχω κατι ζαλαδεσ(οχι δεν ειμαι σηγουρα εγκυοσ)κ ισωσ ειναι ιλιγγοσ ειχε κ η γιαγια μου γενικα μια μονιμη ζαλι την εχω αλλα θελει εξετασεισ πολλεσ που τωρα δεν γινετε προερχουν αλλα.

φιλια πολλα

Δημοσίευση

Καλημέρα Καλή εβδομάδα !!!!!!!

Περαστικούλια βρε συμπεθερούλα μου ... πολύ στεναχωρέθηκα που τρέχετε πάλι.... !!!! Ελπίζω να ξεμπερδέψετε όσο πιο σύντομα κ ανώδυνα γίνεται!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια .... είστε στη σκέψη μας !!!!!!!! ;):D

Δημοσίευση

Καλημέρες κορίτσια!!!!

Πώς είστε? Εγώ χτες ήμουν κομμάτια γιαυτό δε μπήκα..

Θέναααα??? :shock: Καλά τί να πω?? Περαστικά σας απλά..μακάρι να είναι σύντομα περαστικά και αγύριστα!

Οι υπόλοιπες τί κάνετε? Εγώ διαβάζω και ο Κωνσταντίνος μπουσουλάει!!!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ !!!

ΑΧ ΒΡΕ ΘΕΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΘΑΤΕ ? ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ? ΠΑΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.

ΜΑΡΑΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΞΥΝΗ ΠΑΡΑΠΗΓΕ. ΠΗΓΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΖΙΦΟΣ. ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΞΑΝΑ ΜΕ ΚΡΕΜΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΩΣΤΗ.

ΖΕΤΑ ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΣ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ? ΕΓΩ ΞΥΠΝΑΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΕΧΩ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ.

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΕ ? ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ.

ΗΛΙΑΝΝΑ, ΕΛΕΚΑ, ΜΑΡΙΑ(ΚΩ), ΘΕΛΕΙΑ, ΜΙΚΑ......

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ!!! ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ? ΘΕΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ :cry::cry::cry: ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΣΤΟ FB :D:D:D ΤΙ ΝΑ ΠΩ?! ΚΟΥΚΛΟΣ, ΚΟΥΚΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΥΚΛΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ ΜΑΣ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΟΡΕ ΤΗΣ!!!:x:x:x ΡΕΝΑΤΑ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΗΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ :cry::cry::cry: ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΧΘΕΣ ΞΕΣΤΡΩΣΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ :o:o:o ΤΟ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ...ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ... ΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ? ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΧΑΜΕΝΕΣ?

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια..ζεσταίνομαιιιιι...καήκαμε σήμερα εδώ...δεν αντέχεται η ζέστη...και εκτός από αυτό θα γίνω και εγώ μητροκτόνος!!!Μου κανε κάτι νεύρα σήμερα...Κρατιόμουν κρατιόμουν αλλά δεν άντεξα και ξέσπασα σε κάποια φάση και της τα είπα ένα χεράκι..φυσικά μετά τα βρήκαμε αλλά έπρεπε να με φτάσει στο αμήν...

Θένα τί έγινε?

Ρενάτα μου τί να πω? Ακούω και πολύ αρνητικά,ακούω και πολύ θετικά... :? Πάντως στο θέμα του αν έχει παρενέργειες, ρώτησα και το γυναικολόγο μου που είχα πάει, και μου είπε ότι δεν προκαλεί κανένα απολύτως κακό..είναι καθαρά στο δέρμα και δεν εισχωρεί σε αδένες κλπ...αυτά που φοβόταν ο άντρας μου δηλαδή..να φανταστείς τώρα τα κάνω με μηχανή, και έχει από προχθές τα κάνω κάθε μέρα και κάθε μέρα βγαίνουν καινούριες τρίχες!Αυτές που είναι από μέσα..θα τρελλάθωωωω!!! :|

Ζέτα μου σου τύχανε όλα ε?

όσο για την επίσκεψη που ρωτάτε κορίτσια, ναι πήγαμε..η ξυνή έλειπε και ήμασταν πεθερικά και κουνιάδος..κύλησε ήρεμα η μέρα, μόνο σε κάποια φάση η συννυφάδα μου είπε ότι θέλει την πεθερά μου μόνο για να της φυλάει τα παιδιά και γύρισε η πεθερά μου σε μένα και μου λέει "είδες η νύφη μου? μόνο για αυτό με θέλει" και της απάντησα και εγώ "εμένα τί μου το λες? εσύ να το δεις!" και γύρισε τότε να πει ότι δεν ξεχωρίζει νύφες..εγώ δεν έδωσα συνέχεια γιατί το θέμα μου δεν είναι αν αγαπάει την άλλη νύφη πιο πολύ από μένα, αλλά καθαρά η συμπεριφορά της απέναντι μου..ο άντρας μου πετάχτηκε και είπε ότι συμφωνεί μαζί μου, και ότι η μάνα του είναι άδικη και έκλεισε εκεί το θέμα..εγώ ήθελα να έρθει αλλιώς η συζήτηση για να της την πω για τα γενέθλια μου...αλλά τέλοσπαντων...

Ο Κωνσταντίνος σήμερα είχε απίστευτη γκρίνια, μάλλον από τη ζέστη...αφού τώρα πριν λίγο τον πήγαμε μια βόλτα για να ηρεμήσει, ήρθαμε και κοιμήθηκε..ρε κορίτσια κοιμόταν 2 φορές τη μέρα και τώρα μία...με αποτέλεσμα να κουράζεται και να είναι ιδιότροπος...αλλά όταν έρθει η ώρα του ύπνου του,η ώρα που κοιμόταν παλιά, πλαντάζει στο κλάμα και δε θέλει με τίποτα να κοιμηθεί..εσάς έχουν αλλάξει ωράρια?

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!! ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!!! ΠΗΓΑΜΕ ΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ...ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΡΥΑΚΙΑ ΝΕΡΑΚΙΑ ΛΗΜΝΕΣ ΠΑΠΑΚΙΑ ΚΤΛ!!! Ο ΜΙΚΡΟΣ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ!! :D ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΠΙΤΙ ΣΙΔΕΡΟ ΚΤΛ!!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΒΔΟΜΑΔΑ!!! ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΔΕΙΑ!!!

ΘΕΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΣΑΣ ΒΡΗΚΕ ΠΑΛΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!! ΠΟΛΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ! ΤΑ ΠΕΡΑΣΑ Κ ΣΕ ΝΙΩΘΩ!!! :cry:

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙ Τ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!! ΦΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ :D

ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΧΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΥΝΕΙ Κ ΜΟΥ ΦΥΓΕ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ!!!

ΜΑΡΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ??? ΟΗΓΑΤΕ ΠΕΘΕΡΑ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...