Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

KORITSAKIA M MIPOS MPOREITE NA M PEITE POIA EINAI I 3 MINI THERAPIA POU DINOUN GIA PRVLIMA KINITIKOTITAS SPERAMTOS??O ANTRAS M IDI EDW K ENA MINIA PERNI KAPIA XAPIA OMIOPATHITIKIS (SPIROULINA)K TWQRA ARXISE K VITAMINI C TWN 500 KAI EVIOL DILADI VITAMINI E!!!XERETE KATI PARAPANW POU THA PREPE NA PAROUME??MET APAO POSO KAIRO EXEI APOTELESMA??

Δημοσίευση

Κελλυ καλημερα! Αφου παιρνεις συγκεκριμενα σκευασματα, δεν ειναι φανταζομαι εφικτο να τα αλλαξεις αμεσα. Η δικη μου εμπειρια ωστοσο ειχε αποτελεσμα στο τριμηνο ακριβως! Με L-καρνιτινη, αργινινη και ψευδαργυρο για τον αντρα, ολα φυτικα! Οπως και να γινει, ευχομαι το πολυποθητο μωρακι να ερθει συντομα! :D

Δημοσίευση
Κελλυ καλημερα! Αφου παιρνεις συγκεκριμενα σκευασματα, δεν ειναι φανταζομαι εφικτο να τα αλλαξεις αμεσα. Η δικη μου εμπειρια ωστοσο ειχε αποτελεσμα στο τριμηνο ακριβως! Με L-καρνιτινη, αργινινη και ψευδαργυρο για τον αντρα, ολα φυτικα! Οπως και να γινει, ευχομαι το πολυποθητο μωρακι να ερθει συντομα! :D

συμφωνω αυτα εχω ακουσει κι εγω!

ομως κοριτσακι επειδη εμεις τρεχουμε πολυ καιρο τωρα και εχουμε ακουσει διαφορα και μας εχουν ταλαιπωρησει γενικα, η συμβουλη μου ειναι να πατε σε ουρολογο ειδικο στην υπογονιμοτητα !γιατι περα απο τις βιταμινες υπαρχουν και πιο 'επιθετικες΄ας πουμε θεραπειες που βοηθανε ουσιαστικα αλλα δεν επιβαρυνουν τον οργανισμο, δεν ειναι αντιβιωσεις δηλαδη. Εμεις επισκεφτηκαμε εναν τελευταια και μας εγραψε.. Κανουμε εδω και ενα χρονο ομοιοπαθητικη αλλα σε αυτο το θεμα δεν ειδαμε αποτελεσμα (εχουμε και σοβαρο θεμα μορφολογιας). Ο ουρολογος παντως μας ειπε οτι με τις βιταμινες αναλογως την περιπτωση δεν εχει εξακριβωθει οτι κανουν πολλα αλλα επειδη δεν βλαπτουν κιολας τις συστηνουν μπας και...

εμεις θα παμε για εξωσωματικη αφου δεν βλεπουμε πια βελτιωση και τελικα κανεις δεν την υποσχεται αφου δεν εχει βρεθει καποια συγκεκριμενη αιτια του προβληματος. Ομως αν δεν ειχαν περασει 2 χρονια ++ και δεν ειμασταν τοσο κουρασμενοι πια, ισως για ενα τριμηνο δοκιμαζαμε τη θεραπεια. του ουρολογου. ελπιζω εσεις να ειστε τυχεροι και συντομα να εισαι εγκυουλα!!!

αν θελεις πληροφοριες για τον γιατρο στειλε μου πμ.. ειναι αρκετα καλος και ξερει τη δουλεια του! φιλια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια .Εμεις είμαστε άυπνοι σήμερα .ο μικρός το βράδυ ενώ στην αρχή έτρωγε μετά σταμάταγε αμέσως κ έκλαιγε .αλλαξαμε πανα ,βάλαμε θερμόμετρο τπτ τα ίδια πάλι φτου κ απ την αρχή .Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι το βαρέθηκε αυτό το γάλα .Απο τότε που ξεκίνησαν οι ζέστες έχει γίνει διαφορετικός .Τι να πω ;δεν ξέρω ..Του κάνει κ δυσκοιλιότητα πλέον από κει που κάθε μέρα ήταν ρολόι τώρα κάθε δύο μέρες.
    • Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...