Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΕΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΗΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ?

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σασ.θελω την βοηθεια σασ.ειμαι στην 10η εβδομαδα εγκυοσ με διδυμακια μετα απο εξωσωματικη και εχω απο την 6η εβδομαδα παρα πολυ ταση για εμετο.δεν κανω εμετο αλλα και αυτο που εχω δεν ειναι και λιγο.ολα μου μυριζουν ασχημα και δεν μποτρω να πιω ουτε νερο.εχω τωρα 2 μερεσ που ειμαι λιγο καλυτερα.υπαρχει περιπτωση να αρχισουν να μου περνανε απο τωρα?δεν ειναι πολυ νωρισ/αφου ειμαι μολισ δυομιση μηνων?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κανονικά όλα αυτά σταματάνε όταν περάσει το πρώτο τρίμηνο, αλλά δεν είναι και κανόνας. Μπορεί να συνεχιστούν μέχρι και τον τοκετό! (σου έκανα την καρδιά περιβόλι ε;).

Υπομονή αγάπη μου!!!!!!!!!

Εγώ μόλις άκουσα το μπέμπη μου, κομμένοι οι εμετοί...... κλείνοντας τις 20 εβδομάδες!!!!!!

Άμα αρχίσουνε οι κλωτσίτσες...... θα ξεχάσεις την ταλαιπωρία των εμετών!!!!!!

Να ξαπλώνεις συνέχεια.... βοηθάει..... τα πέρασα κι εγώ.....

Δε θελλω να σε απογοητευω..αλλα ειμαι η περιπτωση που λεει η Θελλω να γινω μαμα....

και στο δευτερο μωρο μου οπως βλεπεις στο τικερ..ειμαι χαλια μαυρα...

δεν μπορω να φαω τιποτα..τρεφομαι με ελαχιστη τροφη....δεν μπορω να μαγειρεψω μου μυριζουν τα παντα...

ακομα και το μαλλακτικο και ατο απορροιπαντικο μου μυριζει..

εχω αναγουλες..εννιωτε ξερναω κι'ολας...καουρες δυσπεψια...

υπομονη..μπορει να σου περασουν μαχαιρι μολις μπεις στον 4ο....

υπομονή, στο 2ο τρίμηνο θα είσαι καλύτερα , στο 3 τρίμηνο βέβαια θα ξεκινήσουν οι καούρες.

οπότε υπομονή κοριτσάκι!!!!

Ρουλίνι, εμένα μου σταμάτησαν την 13η με 14η εβδομάδα! Υπομονή! Το 2ο τρίμηνο είναι και το πιο απολαυστικό!!! Τα καλύτερα έρχονται!!!!!!!!

Οπως και η cecilia ακομα εχω τα χαλια μου ,τον πρωτο καιρο ημουνα χειροτερα και με βοηθησαν τα υποθετα τα vertirosan ημουνα ολη μερα ξαπλα και μυριζα μονο το μαξυλαρι μου να μην με ενοχλει τπτ...σπανια μαγειρευω γιατι δεννν..στο γιο μου τα ειχα μεχρι τον 9...τωρα ειμαι στον 5οο και ακομα δεν ειμαι καλα..σου ευχομαι να εισαι απο εκεινες που γυρω στον 4ο σταματανε!!

Ρουλινι δυστυχως δεν υπαρχει κανονας σε αυτο το θεμα.Ειναι μαλλον στην γυναικα.

Εγω ειχα ανακατοσουρες μεχρι 2 μηνων περιπου (σχεδον καθολου σε συγκριση με αλλες γυναικες) και μετα τιποτα. Μπορει και εσενα να σου σταματησουν και να μην εχεις αλλο πια!!! Σου το ευχομαι παντως!! Αντε και με το καλο να ερθει το νινακι σας!!!

To ίδιο ακριβώς σύμπτωμα είχα και εγώ στα δίδυμα και μετά απο εξωσωματική (δε νομίζω οτι έχει σχέση ο τρόπος συλληψης) ....μετά τις 13 βδομάδες ένιωσα καλύτερα!!! Για μερική ανακούφιση απο τα συμπτωματα προσπάθησε να τρώς φρυγανιές....λένε οτι απορροφούν τα γαστρικά υγρά που είναι αυξημένα αυτή τη περιόδο της εγκυμοσύνης......

Κατα τα αλλα υπομονή και καλή συνέχεια ;)

Κι εμενα αποτομα μου κοπηκαν την 9η εβδομαδα. Μαχαιρι λεμε, αφου ειχα ανησυχησει οτι κατι γινεται. Τελικα τιποτα δεν εγινε και απο την 15η και μεχρι που γεννησα, ξερνουσα σαν το γατι απο τις καουρες κ τις μυρωδιες!

Ολες οι περιπτωσεις ειναι διαφορετικες!!

Καλη εγκυμοσυνη!

Κοριτσια γεια σασ.θελω την βοηθεια σασ.ειμαι στην 10η εβδομαδα εγκυοσ με διδυμακια μετα απο εξωσωματικη και εχω απο την 6η εβδομαδα παρα πολυ ταση για εμετο.δεν κανω εμετο αλλα και αυτο που εχω δεν ειναι και λιγο.ολα μου μυριζουν ασχημα και δεν μποτρω να πιω ουτε νερο.εχω τωρα 2 μερεσ που ειμαι λιγο καλυτερα.υπαρχει περιπτωση να αρχισουν να μου περνανε απο τωρα?δεν ειναι πολυ νωρισ/αφου ειμαι μολισ δυομιση μηνων?[/q

ρουλινιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

τι κανεις;τελικα διδυμακια κ εσυ;μπραβο κοριτσαρα μου.με το καλο.εμεις εχουμε τρελλαθει απ τη χαρα μας απ οταν το μαθαμε.

εγω ρουλινι μου περα απο κατι αναγουλες που ειχα αρχες 2ου δεν ειχα τιποτα.ημουν απο τις τυχερες.φιλια πολλα κ να χαιρεσαι μ ολα τα συμπτωματα εστω κ αν σε ζοριζουν :)

Κοριτσακι και εγω σαν και εσενα ημουν!Καπου στην 13η εβδομαδα κοπηκαν μαχαιρι οι ανακατωσουρες και απλα απο τον 8ο και μετα ειχα λιγες καουρες υποφερτες ομως!!!Αφου δεν κανεις εμετο εισαι απο τις light περιπτωσεις σαν και εμενα οποτε πιστευω συντομα θα σου περασουν ;);););)

kanonika prepi na stamatisoun ston trito mina oi anagoulies :D ala sto teleuteo trimino roulaki mou tha arxisoun oi kaoures :D ipomoni koritsi mou kai ego meta tin megali ebdomada mpeno sto mina mou kai me exoun trelani oi kaoures :lol:

σασ ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου για τισ απαντησεισ σασ.η αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχει κατι στανταρ σε αυτο οποτε θα περιμανω να κλεισω στισ 5 μαιου το 1ο τριμηνο μηπωσ και ειμαι απο τισ τυχερεσ και αρχισουν σιγα σιγα να περνανε και βλεπουμε.ευχομαι σε ολεσ τισ εγκυμονουσεσ με το καλο να φερουν τα μωρακια τουσ στον κοσμο και σε οσεσ ηδη τα κρατανε στισ αγκαλια τουσ να τουσ ζησουν και να ειναι παντα υγιη!

φιλακια πολλα!

εμένα σταμάτησαν στα μέσα του 4ου μήνα και απο τότε είμαι μια χαρά είναι λίγο κάπως πάντως αυτό με τις αναγούλες .Υπομονή να ξέρεις οτι το 2ο τρίμηνο είναι το ποιο ωραίο έχουν σταματήσει τα περισσότερα , δεν έχεις βαρύνει και πολύ ακόμα όποτε απόλαυσε το

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...