Μετάβαση σε περιεχόμενο

Επισκληριδειος και ηπαρινη

Recommended Posts

Κοριτσακια γεια σας τι κανετε??

Εμεις ειμαστε καλα και μεγαλωνουμε..

Μια απορια..

Εσεις που κανατε χρηση ηπαρινης στην εγκυμοσυνη και γεννησατε με καισαρικη κανατε επισκληριδειο η ολικη ναρκωση??

Εγω θελω να κανω επισκληριδειο διοτι θελω να δω αμεσωςτο μωρακι μου ,να βεβαιωθω πως ειναι καλα και οτι γενικα ολα ειναι καλα..

Στην περιπτωση της επισκληριδειου ποτε διακοψατε την ηπαρινη???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αν κ δεν εκανα καισαρικη- εκανα ομως ενεσουλες ηπαρινης τις οποιες κοψαμε 3μερες πριν παω για γεννα(προγραμματισμενη για τον λογο αυτο). απο την επομενη μερα μετα τη γεννα εκανα παλι για μερικες μερες ενεσεις κ τελος.

:)

Καλησπέρα. Εγώ αν και γέννησα με φυσιολογικό τοκετό έκανα πρόκληση τοκετου και σταμάτησα τις ενέσεις μια μέρα πριν γεννήσω και τις συνέχισα για ένα μήνα ακόμα μετά τον τοκετό. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την επισκληρίδιο αν έχει περάσει ένα 12ωρο από την τελευταία ένεση. Απλά στον τελευταίο μήνα είχα σπάσει την δόση σε δύο ενέσεις...αντί να κάνω μια των 7.000 έκανα 2 των 3.500, μια το πρωι και μια το βράδυ σε περίπτωση που μου έσπαγαν τα νερα..

Με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου και να μην έχεις άγχος - συνήθως κάνουν επισκληρίδιο και στην καισαρική. Πολύ πολύ σπάνια κάνουν ολική νάρκωση.

καλησπερα Κατερινα μου!!!!τι κανεις???

κ εγω εκανα ενεσεις κ γεννησα με καισαρικη(με επισκληριδιο)....τις ενεσεις τις εκανα μεχρι κ 1 εβδομαδα μετα που γεννησα...ο γιατρος σου τι σου εχει πει???

νομιζω οτι δεν εχει σχεση η επισκληριδιος με τις ενεσεις- απλα εφοσον θα γινει τομη- ισως υπαρξει παραπανω αιμοραγια αφου το αιμα ρέει αφθονο με τις ενεσεις- οποτε τις κοβουμε για να αποφυγουμε τυχόν εκτεταμενη απώλεια αιματος.

γεια σου κατερίνα. επισκληρίδιο κάνεις άσχετα με τις ενέσεις. απλά ο αιματολόγος σου θα σου πεί πόσες ώρες πριν την καισαρική πρέπει να γίνει η τελευταία δόση. μόλις κάνεις την καισαρική μετά συνεχίζεις για κάποιο διάτσημα να κάνεις τις ενέσεις. το διάστημα ποικίλει ανάλογα με το ιστορικό σου και τον βαθμό της θρομβοφιλίας. εγώ μετά την καισαρική συνέχισα τις ενέσεις για 1 μήνα. θα σου πει ο αιματολόγος πιο συγκεκριμένα.

Γεια σας κοριτσακια και σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!!

Δεν το χω συζητησει ακομη το θεμα με τον γιατρο μου ειναι στην λιστα της επομενης επισκεψης...

Απλα ψαχνοντας διαβασα οτι λογω ηπαρινης κανουν ολικη ναρκωση..και προβληματιστηκα γιατι οπως ειπα θελω να το δω ο μωρακι μου μολις γεννηθει..τοσο καιρο περιμενω για αυτη τη στιγμη!!!! και να σιγουρευτω κιολας οτι ολα ειναι οκ!!!!!!

Εγω απο την αρχη της εμβρυομεταφορας κανω την κλεξαν 0,4..τωρα την επομενη βδομαδα θα κανω παλι αντιχα και βλεπουμε!!!

Ενα μηνα νωριτερα ομως διακοπη της ηπαρινης το βλεπω πολυ...ηδωμεν!!!

Κ παλι σας ευχαριστω!!!!

Φιλακιαααα

Κατερινα μου και εγώ έκανα ηπαρίνη και γέννησα με επισκληρίδιο το μωράκι μου απλά μου την έκοψε μία μέρα πρίν δηλ γέννησα στις 15 14 δεν την έκανα και μου έκανε επισκληρίδιο και έτσι είδα την μπεμπούλα μου εγώ έκανα την ινοχέπ των 4,5.

• 4 weeks later...

Κατερινάκι έχει περάσει καιρός και σίγουρα θα έχεις ρωτήσει το γιατρό σου...

Αλλά να σου πω κι εγώ την εμπειρία μου:

Εγώ έκανα innohep, 2 την ημέρα. Έκανα την τελευταία ένεση Κυριακή βράδυ και γέννησα Τρίτη. Μπήκα νωρίς το πρωί με πρόκληση και πριν μου κάνουν την επισκληρίδιο, έκαναν πρώτα μια αντι-χα. Περίμεναν τα αποτελέσματα και μετά προχώρησαν στην επισκληρίδιο.

Γέννησα και το ίδιο απόγευμα ξεκίνησα πάλι ενέσεις, αλλά μία πλέον την ημέρα, μέχρι που σαράντησα.

Όλα αυτά έγιναν σύμφωνα με γραπτές οδηγίες που πήρα από την αιματολόγο που με παρακολουθούσε. Αν σε παρακολουθεί κι εσένα αιματολόγος, καλό είναι να ζητήσεις από εκείνον οδηγίες..

Με το καλό!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...